Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

JKL píše:já tu marně přemýšlel, co mi to připomíná...
Fakt že jo. Já nad tím taky dumal. :giggle: :cool:
Dle mě jedno z nej log v NHL chtějí vyměnit za tohle? Trochu zklamání. Doufám že Sharks nečeká něco podobného v budoucnu :scare: ikdyz je pravda, že my už jsem nejakej ten „facelift" prodělali
Nie je to katastrofa, problém je v tom že to súčasné vôbec nebolo treba meniť.. toto nové by sa viac hodilo na rameno miesto tej palmy ked už tak..
Jsem fakt zvědav, co z toho bude. V jedno ale doufám. Abychom nedopadli jako Arizona. Ti měli také velmi povedené logo a dresy. A teď? :scare:
Tak Barkov nominován na gentlemana ligy (tady favorizuji Kopitara), Jarda za přístup k hokeji (tady by to mohlo vyjít). :jn:
Jako já bych to Jardovi přál, ale když se na to podívám s nadhledem, tak Zuccarello tady má prostě navrch. Loni v PO zranění mozku s career ending potenciálem. Nějakou dobu nemohl ani mluvit, ochrnula mu pravá strana tváře. Všechno to překonal a letos vedl Rangers v bodování. To je, aspoň pro mě, prostě víc, než "jen" to, že někdo překonal svůj věk. Jakkoliv paradoxně to zní, tak Jarda má na Mastersona ještě čas. Dal bych mu ho až v momentě, kdy to definitivně pověsí.
Jarda prodloužil smlouvu o další rok a zůstává Pantherem! Parada.
Platem si o něco polepší tentokrát má základní plat 4 miliony za rok a v bonusech další milion a půl. (Zisk AR trophy, zisk SC, počet odehraných zápasů)
Smlouva dobrá, což o to. Jarda si ty prachy bezesporu zaslouží. Problém ale je, že v PO se ukázalo, že už to tempo nestíhá a upřímně. Následující sezónu už bude těžko lepší, jak tu letošní ať si říká co chce. Tím chci říct, že to chce sehnat kvalitní RW do první lajny a to bez keců. :neviem:

Takže Tallon má v létě bojovej úkol. Doufám, že mě slyší. :jn:
Guddy.44 píše:Smlouva dobrá, což o to. Jarda si ty prachy bezesporu zaslouží. Problém ale je, že v PO se ukázalo, že už to tempo nestíhá a upřímně. Následující sezónu už bude těžko lepší, jak tu letošní ať si říká co chce. Tím chci říct, že to chce sehnat kvalitní RW do první lajny a to bez keců. :neviem:

Takže Tallon má v létě bojovej úkol. Doufám, že mě slyší. :jn:
Jarda měl v PO max 2-3 zápasy vyloženě špatné a hned by si ho dal do 3.lajny? Oh god. To snad nemyslíš vážně. Určitě je třeba myslet na budoucnost, ale nekupovat nějake hvězdy které budou hrat na úkor Jágra.
V sezoně patřil k nejlepším, věřím že s Barkovem a Hubbym bu to bude sedět dál není důvod mu snižovat TOC.
Důležitější je nákup obrany.
A stále mu může Gallant v PO poupravit roli a nemusí se kupovat nějaký drahý winger co bude mít plat 8M/Y jakým by nedejbože mohl být třeba i Radulov.
Říkáš ty. Jestli se chceme posunout v PO dále, je třeba sehnat TOP křídlo k Sašovi a Jonathanovi. Nikde jsem nepsal, že Jarda je špatný. V základní části byl perfektní a tam u něj nevidím problém i v následující sezóně. Ale tempo PO už nedává a říkej si co chceš. Ten počet zápasů bez gólu je toho důkazem. Věk nezastavíš a příští rok mu bude kolik.. No hádej. On už lepší nebude a je třeba myslet na budoucnost. Klidně nechť hraje v PO PP, ale jinak pro něj místo v TOP six nevidím.

Navíc, kdyby Crouse udělal příští sezónu áčko, nikdo by nebyl lepší mentor jak Jarda. A taková lajna Crouse-Bjugstad-Jágr :jn:

Upozornenie: vrabcak, je ti to za potreby, ked komunikujete dvaja?! este raz a naposledy :arrow: http://www.hokejforum.com/oznamy-t293-150.html#p409721" onclick="window.open(this.href);return false; (post upraveny)

V PO souhlasím, tam klidně at ma menší ice time a hraje hlavně PP, ale v ZČ by jsme z něho měli vymáčknout co nejvíc.
https://www.nhl.com/news/panthers-to-na ... -280604372" onclick="window.open(this.href);return false;

:| :-O ..
Guddy prodloužil jen o rok, to se mi hodně libí :)
Panthers trade Gudbranson to Canucks for McCann

Guddy vitaj u nás :wink2: , Jaredova výmena ma neprekvapuje, v nováčikovskej sezone skôr sklamal a hlavne fyzicky nebol pripravený na NHL, očakával som že dalšiu sezonu strávi v AHL kde by dostal dosť IT alebo že ho vymeníme.. A znovu sme obchodovali s Floridou, to je super ked si moje top 2 tímy takto navzájom "pomáhajú" a obchodujú tak často spolu.. Cats dostanú aj náš 2. a 4. pick a my ich 5. (od NYI) , ten 33. OA zamrzí ale inak som spokojný s trejdom.

Benning chcel podpísať aj Kempného :panika: , tú obranu sa snaží vylepšiť za každú cenu :moj: , tento trejd asi znamená že Hamhuisa už nepredlžime lebo inak ozaj neviem čo by sme robili s tolkými bekmi. (Edler, Tanev, Hamhuis, Sbisa, Hutton, Tryamkin, Larsen, Gudbranson, Biega, Pedan :scare: )
Ohlund píše:Panthers trade Gudbranson to Canucks for McCann

Guddy vitaj u nás :wink2: , Jaredova výmena ma neprekvapuje, v nováčikovskej sezone skôr sklamal a hlavne fyzicky nebol pripravený na NHL, očakával som že dalšiu sezonu strávi v AHL kde by dostal dosť IT alebo že ho vymeníme.. A znovu sme obchodovali s Floridou, to je super ked si moje top 2 tímy takto navzájom "pomáhajú" a obchodujú tak často spolu.. Cats dostanú aj náš 2. a 4. pick a my ich 5. (od NYI) , ten 33. OA zamrzí ale inak som spokojný s trejdom.

Benning chcel podpísať aj Kempného :panika: , tú obranu sa snaží vylepšiť za každú cenu :moj: , tento trejd asi znamená že Hamhuisa už nepredlžime lebo inak ozaj neviem čo by sme robili s tolkými bekmi. (Edler, Tanev, Hamhuis, Sbisa, Hutton, Tryamkin, Larsen, Gudbranson, Biega, Pedan :scare: )
No já z toho zas až takovou radost jako ty nemám :hmm: Benning nad hráčema láme hůl moc brzo a to co získá strašně přeplatí... Hammymu můžeme zamávat a beka z draftu si vyškrtnout. Bruins model pokračuje...
Ráno mi volá slečna, že jsem vyhrál tablet.. Říkám si, krásnej den, škoda jen, že musím do práce..

Pak ale otevřu stránky Panthers a vidím tu výměnu.. Rázem se radost proměnila ve smutek. Každý člověk má rád konkrétního hráče svého týmu. Já měl rád Erika a leč to nebyl zrovna nejlepší NHL plejer, tak jeho obětavost a fyzická hra byla něco, co jsme měl rád..

Já Erikovi přeju jen to nejlepší a moje přání je, aby u Canucks konečně naplnil alespoň z části svůj potenciál.
Guddy.44 píše: :blabla:
Co to vokecavas? Nas zajima, jak si zmenis nick! :andy:
To mě taky. Asi si založím topik, kde Vás nechám sepsat návrhy. :neviem: A nebo tady s tím praštím! Vrabec to tu zvládne. Předtím sem tu byl taktéž na celý topik sám.
Guddy.44 píše: nebo tady s tím praštím!
:sisi:
Guddy.44 píše:To mě taky. Asi si založím topik, kde Vás nechám sepsat návrhy. :neviem: A nebo tady s tím praštím! Vrabec to tu zvládne. Předtím sem tu byl taktéž na celý topik sám.
Sasha.16 :neviem:
petrik píše:Sasha.16
Já si nick samozřejmě nechám. Jen asi ta profilovka bude muset vypadat jinak. :scare:
Guddy.44 píše:Asi si založím topik, kde Vás nechám sepsat návrhy.
Jsem pro retro... Vanbiesbrouck34 :jn:

(to jméno vrabejkovi nic neřekne)
Tvoje reviews jsou skvělý, přece to tu nemůžeš nechat vrabcovi :D Jarda se pak vrátí do Kladna a nebude tu nikdo :stop2:
honziss píše:
Guddy.44 píše:Asi si založím topik, kde Vás nechám sepsat návrhy.
Jsem pro retro... Vanbiesbrouck34 :jn:

(to jméno vrabejkovi nic neřekne)
keď retro, tak Bure.10 alebo Svehla.24

(tie mená tiež vrabcovi nič nepovedia) :jn:
Vždyť ono je to jedno Guddy musí Canucks za ty výměny milovat takže mu nebude vadit ani Gudbranson v modrým na profilovce :-D
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS