Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak čuduješ sa? jediná vec, ktorá asi stojí za obzretie v celej Lames organizácii :lol2:
Joe S. píše:tak čuduješ sa? jediná vec, ktorá asi stojí za obzretie v celej Lames organizácii :lol2:
Obrázek
Joe S. píše:tak čuduješ sa? jediná vec, ktorá asi stojí za obzretie v celej Lames organizácii :lol2:
dost odvazne tvrdenie od fanusika timu co uz nadraftoval a je na tom v tabulke rovnako ako flames.
mitch píše:
dost odvazne tvrdenie od fanusika timu co uz nadraftoval a je na tom v tabulke rovnako ako flames.
ale my necháme aspoň talenty hrať ligu, nie nechať ich pajdať po nejakých kanadských rybníkoch, kde bol aj Fata hviezdou

PS: ešte sme zistili, že nemáme v histórii draftovú jednotku, i keď tento rok je konkurencia, najmä v podaní Bulumbusu prisilná
14-1 to je statistika poslednych 15 zapasov oilers a flames (prosi nenazyvajme to BOA, to bolo v 80tych rokoch ked oba timy boli spickove).
BOA? Bottle of alcohol? :wink2:
mitch píše:14-1 to je statistika poslednych 15 zapasov oilers a flames (prosi nenazyvajme to BOA, to bolo v 80tych rokoch ked oba timy boli spickove).
9-0-2 to je statistika posledných 11 zápasov flames a canucks, toto má byť neaký rival ? NUDA :thumbsdown:

EDIT: 10-0-2 :roll: .
V prvej petnastke bodovania WHL su 3 hraci flames: Bartschi, Ferland a Reinhart.

ku*va takto som este ziadnu sezonu neskautoval :)
kisin píše:Z tohodle topicu se stává jeden velký Bartschi watch.
Obrázek

:giggle: :jn:
Vylucovanie v zapase s oilers bolo opet trapne. Cely zapas by sa bol obisiel s dvoma vyluceniami na oboch stranach a nie sedem. Vecsina vyluceni nezmysly. Tentokrat to pomohlo nam. Ale uz vidim ake je lahke vyhravat ked tim dostava viac presiloviek ako napriklad vancouver.
mitch píše:Vylucovanie v zapase s oilers bolo opet trapne. Cely zapas by sa bol obisiel s dvoma vyluceniami na oboch stranach a nie sedem. Vecsina vyluceni nezmysly. Tentokrat to pomohlo nam. Ale uz vidim ake je lahke vyhravat ked tim dostava viac presiloviek ako napriklad vancouver.
...keď máš dobrú PP. Tú má v lige tak do 7 tímov. Zvyšok priemer až podpriemer. Že sa píska príliš úzkostlivo tvrdím aj ja sám už dávno a neskutočne ma vytáča najnovšia móda fanúšikov ešte sa na sudích sťažovať keď niečo NEpísknu. :slap:
Možno ste to už väčšina videli, Mitch určite :) Ale ja to sem musím zavesiť, on je neskutočný. Sven Bartschi :) Teším sa na MSJ. Už aby to začalo !
:poklona:
:arrow: sledovat domace feedy niektorych timov je strasne, je to ako pocuvat dedinsku TV Hlohovec pripadne TV Zlate Moravce. Najnovsia skusenost s prenosom Tampa Bay. Neviem ale mna by pocuvat taketo jednostranne sr..ky ani nebavilo. Esteze my mame solidne domace prenosy vylucne na celostatnom sportsnete.
:arrow: neschopnost udrzat 5 minut do konca naskok a potom to presrat v predlzeni (Florida)
:arrow: Backlunda mozeme pomaly nazyvat bust
:arrow: Irving prvy zapas v kariere, pomohla by nam nova jednicka, aby sme mohli kiprusova predat

Časem 2:26 to začíná :eek2: Neskutečný rozhovor :lol2: , ale Iggy je extratřída, tak jako vždycky :good:
Atlantik píše:

Časem 2:26 to začíná :eek2: Neskutečný rozhovor :lol2: , ale Iggy je extratřída, tak jako vždycky :good:
:-O :lol: :rofl:

Reporter: "Jarome, setting it up. Setting up the play."
Jarome Iginla: "Ah, pardon me?"
R: "Setting up the play."
JI: "Uh... as in, uh, the goal tonight?"
R: "Everything. Playing. Setting up the play."
JI: "Uh..."
R: "No idea?"
JI: "Yeah, no, I'm sor.."
R: "Setting up the play."
JI: "Yeah, no, sorry, I'm not sure what you mean."
R: "Meaning."
:oslava: :yahoo: :wave: super zapas. ziaden dalsi vianocny darcek nepotrebujem.
Leland Irving (znamy pod indianskym menom "Ten co vyhral s canucks") a jeho cool skyrim prilba:

Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

pre..bat 3 golovy naskok.
Ak je Getzlaf na predaj a vyjadril ze je nespokojny, urobil by som vsetko preto dostat ho do timu. NIkto z nasho timu v tomto momente nie je nedotknutelny. Feaster by mal ist velmi tvrdo po tomto. Samozrejme velke nadeje si nerobim.
si pomôzem mitchovou oblubenou formulkou: Zapad to Vychodu opät natrel :jn:

Obrázek :hroza:
Podstatný fakt, že Butler s -7 vyrovnal ligový rekord nespomenieš? :hroza: :doh:
cepi píše:si pomôzem mitchovou oblubenou formulkou: Zapad to Vychodu opät natrel :jn:
Calgary na tomto tripe prehralo všetky 4 zápasy proti východu :hehe: , už to vyzeralo že sa rozbiehajú a PO nie je stratené a zrazu 5 prehier v rade :hroza: , ale mitch bude mať z takéhoto debaklu ešte radosť lebo by im to malo "pomôcť", ale lames už nepomôže asi nič...
to je zalozene na nejakej statistike vychod vs zapad aspon za 1 sezonu? pretoze podla jedneho zapasu dokazem cokolvek. Ja som mal moje reci vzdy podporene celosezonnou statistikouy vychod vs zapad.
mitch píše:to je zalozene na nejakej statistike vychod vs zapad aspon za 1 sezonu? pretoze podla jedneho zapasu dokazem cokolvek. Ja som mal moje reci vzdy podporene celosezonnou statistikouy vychod vs zapad.
ved ok, ale tak nedalo mi nerypnut si :P
Ohlund píše:
cepi píše:si pomôzem mitchovou oblubenou formulkou: Zapad to Vychodu opät natrel :jn:
Calgary na tomto tripe prehralo všetky 4 zápasy proti východu :hehe: , už to vyzeralo že sa rozbiehajú a PO nie je stratené a zrazu 5 prehier v rade :hroza: , ale mitch bude mať z takéhoto debaklu ešte radosť lebo by im to malo "pomôcť", ale lames už nepomôže asi nič...
:) Flames pomôze jedine poriadny rebuilding.....je pravdou, ze momentalne slapeme ako swiss hodinky, sme v laufe, ale tak, su to predsa hraci, ludia, nie naprogramovani roboti, da sa predsa hrat proti kazdemu superovi, nie sme neporazitelni, ale toto co vcera predviedli hraci Flames :hroza: a to som si myslel, ze Jersey bolo takym stropom
Igi v tomto time spokojny urcite byt nemôze a pocas TDL to môze dopadnut viac ako zaujimavo ;)

Getzo spomenul ten "rekordny" :minus: zapis, tak na doplnenie

"Je to hrozne, takáto prehra poriadne nastve," Jay Bowmeester. Ten sa spolocne s partnerom z obrannej dvojice Chrisom Butlerom neslavne zapisali do chodu zapasu 12 :minus: bodmi! Podla statickej stranky Elias Sports Bureau, sa Butler stal prvym hracom ligy od roku 1993 (vyrovnal tak kusok Douga Wilsona zo San Jose) so 7 :minus: v jednom zapase.
edmontonsky rodak dosiahol 500vku :klobuk_dole:

ObrázekObrázek
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES