Joe S. píše:tak čuduješ sa? jediná vec, ktorá asi stojí za obzretie v celej Lames organizácii
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CALGARY FLAMES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
ale my necháme aspoň talenty hrať ligu, nie nechať ich pajdať po nejakých kanadských rybníkoch, kde bol aj Fata hviezdoumitch píše:dost odvazne tvrdenie od fanusika timu co uz nadraftoval a je na tom v tabulke rovnako ako flames.Joe S. píše:tak čuduješ sa? jediná vec, ktorá asi stojí za obzretie v celej Lames organizácii
PS: ešte sme zistili, že nemáme v histórii draftovú jednotku, i keď tento rok je konkurencia, najmä v podaní Bulumbusu prisilná
...keď máš dobrú PP. Tú má v lige tak do 7 tímov. Zvyšok priemer až podpriemer. Že sa píska príliš úzkostlivo tvrdím aj ja sám už dávno a neskutočne ma vytáča najnovšia móda fanúšikov ešte sa na sudích sťažovať keď niečo NEpísknu.mitch píše:Vylucovanie v zapase s oilers bolo opet trapne. Cely zapas by sa bol obisiel s dvoma vyluceniami na oboch stranach a nie sedem. Vecsina vyluceni nezmysly. Tentokrat to pomohlo nam. Ale uz vidim ake je lahke vyhravat ked tim dostava viac presiloviek ako napriklad vancouver.
Atlantik píše:
Časem 2:26 to začínáNeskutečný rozhovor
, ale Iggy je extratřída, tak jako vždycky
Reporter: "Jarome, setting it up. Setting up the play."
Jarome Iginla: "Ah, pardon me?"
R: "Setting up the play."
JI: "Uh... as in, uh, the goal tonight?"
R: "Everything. Playing. Setting up the play."
JI: "Uh..."
R: "No idea?"
JI: "Yeah, no, I'm sor.."
R: "Setting up the play."
JI: "Yeah, no, sorry, I'm not sure what you mean."
R: "Meaning."
Calgary na tomto tripe prehralo všetky 4 zápasy proti východucepi píše:si pomôzem mitchovou oblubenou formulkou: Zapad to Vychodu opät natrel
ved ok, ale tak nedalo mi nerypnut simitch píše:to je zalozene na nejakej statistike vychod vs zapad aspon za 1 sezonu? pretoze podla jedneho zapasu dokazem cokolvek. Ja som mal moje reci vzdy podporene celosezonnou statistikouy vychod vs zapad.
Ohlund píše:Calgary na tomto tripe prehralo všetky 4 zápasy proti východucepi píše:si pomôzem mitchovou oblubenou formulkou: Zapad to Vychodu opät natrel![]()
, už to vyzeralo že sa rozbiehajú a PO nie je stratené a zrazu 5 prehier v rade
, ale mitch bude mať z takéhoto debaklu ešte radosť lebo by im to malo "pomôcť", ale lames už nepomôže asi nič...
Igi v tomto time spokojny urcite byt nemôze a pocas TDL to môze dopadnut viac ako zaujimavo
Getzo spomenul ten "rekordny"
"Je to hrozne, takáto prehra poriadne nastve," Jay Bowmeester. Ten sa spolocne s partnerom z obrannej dvojice Chrisom Butlerom neslavne zapisali do chodu zapasu 12
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF