Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

nevím vůbec bych habs neodepisoval jak se tady píše může se stát uplně cokoliv (Price předvede životní výkony Thomasovi se zapasy nepovedou) takových věci se muže stat dost každopádně věřím že Montreal tuto serii vyhraje
WildCelt píše:moze byt Jacques Lemaire (staro)novym trenerom Habs :sad2:
:| To je určitě otázka pro vedení HABS.Zatím jsem nic nezaslechl,ale v létě je řada hráčů UFA a lze předpokládat větší změny na postech hráčů a to i na postu trenéra.Nevěřím,že se HABS povede udržet pohromadě celý kádr!!!Nato Canadiens nebudou mít peníze ani dostatek prostoru pod platovým stropem.
Vedení se oficiálně zmínilo,že uvažovaný trenér by měl komunikovat francouzky což Jacques Lemaire rozhodně umí!!!
Navíc jako historicky uznávaná osobnost HABS by měl jistě velkou šanci!!!! :yes:
Mluvila by pro jeho služby zkušenost i letní obměna kádru a s ním i požadovaná změna herního stylu.Nebudeme si nic namlouvat,ale největší slabiny máme v obraně a nízké produktivitě útočníků.Což může jako zastánce obranného stylu a pasti ve středním pásmu určitě olivnit.Sám Canadiens trénoval a prostředí tady dobře zná!!!Je ovšem otázkou jestli to opravdu Canadiens chtějí a jestli se bude nato moc dát koukat!!!! :yes:
Delší čas se na webu HABS spekuluje o trenéru Bobu Hartley.Tomu ovšem moc nevěřim.Volný je Therien,který tu také trénoval!!
Těžko říct,kdo to nakonec bude.Vše se odvine od toho, jak uspějeme v PO a jaká zavládne v roce stoletého výročí s výsledky mužstva spokojenost.
Nemalý vliv natom podle mne bude mít i skutečnost,jestli Gilette skutečně tým prodá :?
Kdybych si měl tipnout,tak to bude ten o kterém se vůbec nemluví,který tu trénoval a je volný- Therien!!!!!
Martin #27 píše:nevím vůbec bych habs neodepisoval jak se tady píše může se stát uplně cokoliv (Price předvede životní výkony Thomasovi se zapasy nepovedou) takových věci se muže stat dost každopádně věřím že Montreal tuto serii vyhraje
Tak to je Martine docela odvážné, pro mě by to bylo každopádně obrovské překvapení, jelikož Bruins jsou letos lepší na všech frontách....... !!!!
Come on ENGLAND píše:
Martin #27 píše:nevím vůbec bych habs neodepisoval jak se tady píše může se stát uplně cokoliv (Price předvede životní výkony Thomasovi se zapasy nepovedou) takových věci se muže stat dost každopádně věřím že Montreal tuto serii vyhraje
Tak to je Martine docela odvážné, pro mě by to bylo každopádně obrovské překvapení, jelikož Bruins jsou letos lepší na všech frontách....... !!!!
papierovo urcite, ale to PO je ku*va :D tak sakramentsky nevyspytatelne, ze konec cisty :) bez debatky, tohto sezonna forma i vzajomne zapasy hovoria jasnou recou, absencia Markova bude citelna a naozaj nas môze tesit, ze ta vyhoda domaceho ladu je tentokrat na nasej strane :thumbsup:
len si to predstavit, najväcsi rivali Bruins vyradili Habs pri ich oslavach 100cnice :cool: no nebol by to od nas nadherny darcek? :lol2: :cool:
cepi to je přesně napsane PO je ku*va :D
jeee to bude ze super ked vyradime tych magorov..
pomeeeee haaabs
dufam ze halacika da do brany...
Ak mám povedať pravdu, v tejto sérii fandím Bruins.
maro píše:dufam ze halacika da do brany...
a ja dufam, ze bude Halacik co najskôr vo Svajciarsku.. :razzi: :fucker:
mt-svk píše:Ak mám povedať pravdu, v tejto sérii fandím Bruins.
vdaka za podporu Evi :smile03: budeme ju potrebovat :yes:
myslim ze chara sa nam do svajciarska bude urcite hodit..uz aby tam boool
21 273 diváků Bell Centre na konci zápasu svůj tým vypískalo a halou se neslo skandování „Carbo, Carbo“. Fanoušci Habs tím chtěli dát najevo, že odchod trenéra Carbonneaua, kterého ve funkci nahradil právě GM Bob Gainey, byl neoprávněný.

Ach ten Gainey :bitka3: :bitka3: . Tak im treba habs, ale to za Gainey. Stav je už na série 3:0 a je taký, ako je za Gainey, lebo si dýva chytať svojho miláčika Price. No toto mi je ešte tréner tento omg :thumbsdown: . Teraz možno už dá Jara chytať na posledný zápas možno pre habs tento ročník a ak sa to pomrví a Jaro bude v bráne bude to na ňom všetko tá vina nepostup možno. Už po prvom zápase Bos. vs Habs. by som nedal chytať Price za ten kiks čo spravil, ale darmo Price je Price a je miláčik to je jasne vidieť aj u trénera vtedy tedajšieho GM, ale aj u celého vedenia Habs. No nič Jaro ja by som na tvojom mieste po téjto sezóne išiel het z Habs nemá to tam úroveň a s takýmto systémom môžu habs zabudnúť na dlhé roky s SC. Do čerta tu aj s celým Montrealom nenormálne ma hnevajú a nech vypadnú im to, želám za tento prístup k Jarovi. Price tento ročník u mňa nuloví a keby Jaro spraví kiks taký ako Price v prvom zápase PO tak si už asi Jaro nikdy nezachytá v habs a by ho aj poslali preč. Fakt ja to vidím takto ak to pôjde takto ďalej nemá význam, aby tam Jaro ostával on má naviac nie, len prevažne celú sezónu robiť náhardníka a to, len za to, že v Habs sú tupci a podľa mňa je to ta skorumpované, ale to zas nie, ale neni to v poriadku toto fakt je už na poriadne zamyslenie. Diváci právom vypískali habs a tiež by som chcel, aby Carbonneaua sa vrátil aj, keď ani ten minulí ročník nedával veľa šancí Jarovi, ale tento ročník na to prišiel, že Jaro je lepší a dostával viac šancí a preto sa habs zbavilo, takže spať Carbonneaua a s Gainey dovi dopo.
:( Co říkáte tomu odkazu?,,Montreal obvinil Tampu z vyzrazení trejdu Lecavaliera"

http://www.nhl.cz/CZ/19132/montreal_obv ... liera.html
Mě to docela pobavilo.Řešit kdo co řekl a proč to řekl ... myslím , že oba týmy ted' mají trošku jiné starosti :roll:
Mě je uplně jedno kdo to vyzradil, hlavně at to neni pravda :D
:) Jako fandovi HABS jestli je to pravda mě to vadí.Zaprvé nebudu lhát,ale o Lecavaliera bych stál a za druhé se to nedělá. :?
Buď jak buď,výměna se neuskutečnila a pravděpodobně ani neuskuteční a nám by to stejně v PO letos nepomohlo,protože by to přicházelo v úvahu až na novou sezónu.
Ale zpráva je to zajímavá a pro mě překvapivá,protože se divim,že Gainey by se do podobného,velice náročného obchodu pustil!!!
To je pro mě pozitivní zjištění!!!!!!
No i kdyby Vinny do Habs přestoupil, v Play-Off by nepomohl, páč šel na operaci zápěstí a já pevně doufám, že Vinny v Tampě zůstane :)
Pre mňa je zarážajúca protihodnota, ktorá vôbec nevystihuje Vincentovu cenu. No, ale ako vidím v Tampe je možné všetko. :D
Tak já tu protihodnotu neberu vážně , to už by bylo trošku moc ...
Plekanec a Higgins sou hráči do třetí lajny. Za Vinnyho hodně slabá cena, a ani Gorges to nevyvažuje. Habs by na tom hodně vidělali a Bolts prodělali, ale Bolts už jsou na to zvyklí :lol2:
Šak taky proto z toho trejdu před PO možná sešlo, protože Vinny nebyl 100% fit, a odložilo se to na teď, až bude po operaci. Logiku to má (bohužel...)
mt-svk píše:Pre mňa je zarážajúca protihodnota, ktorá vôbec nevystihuje Vincentovu cenu. No, ale ako vidím v Tampe je možné všetko. :D
To jseš tedy grotesní Evo.Na tom bychom prodělali my.To zase Lecavaliera tolik nepřeceňuj.Tři hráči za jednoho se ti zdají málo? Dva bruslařsky rychlí útočnici Tomáš Plekanec, Chris Higgins a obránce Josh Gorges.Tři hotoví hráči.To zase pod tíhou neúspěchu Montrealu v PO nedělej z nás voli.Ta cena je velice vysoká!!!! :yes:
S tvým uvažováním o obchodech to ale chápu.Nemáš o tom vůbec páru.
Jásajícíím fandům Tampy se nedivim.Ti by o svého miláčka neradi přišli.To chápu!!!!
painkiller píše:Plekanec a Higgins sou hráči do třetí lajny. Za Vinnyho hodně slabá cena, a ani Gorges to nevyvažuje. Habs by na tom hodně vidělali a Bolts prodělali, ale Bolts už jsou na to zvyklí :lol2:
:( Prosim tě viděls někdy ty hráče hrát a nebo to bereš pouze podle jmen?To že Higgins u nás nehraje první lainu neznamená,že u vás by jí nemohl hrát!!!
A to že u nás zůstal střelecky za očekávaním neznamená,že u vás by se mu nedařilo.Tady jsou jiné podmínky než v Tampě a jiný systém.Sám o obě Higgins se dostal do mnoha střeleckých příležitostí včetně brejků a je jen smůla pro nás,že toho minimum proměnil.Chybí mu tu klid na zakončení a změna prostředí mu může jenom prospět!!!!!
O Plekanci taky nepochybuj.Víme co umí.Bohužel tahle sezóna nevyšla tak,jako loni a co?To neznamená,že ho budu hned odepisovat.Výborný bruslař se smyslem pro kombinaci.Je jen škoda,že s Kosticyny nenašel porozumění.Ale to je tim,že rusy mají v krvi,že jsou sólisti.
A Josh Gorges.To se nezlob,ale to je kvaliní defenzivní bek.Takže přemešlej taky nad tim,než napíšeš voloviny.
Vám spíš vadí,že za jméno není jméno.Hvězda za hvězdu. :yes: Ale takhle to v obchodech vůbec nechodí a málokdy se to povede.Koneckonců z hráče který hvězdou ještě nebyl v novém klubu klidně hvězda může být.Například dnes Ribiero v Dallasu.
Pravda je, že v Tampě by dostali prostor, tak jako dostává každý kdo d oTampy přijde (kromě farmářů), a v Tampě by Plekanec s Higginsem hráli určitě v druhý lajně s Prospalem.
painkiller píše:Pravda je, že v Tampě by dostali prostor, tak jako dostává každý kdo d oTampy přijde (kromě farmářů), a v Tampě by Plekanec s Higginsem hráli určitě v druhý lajně s Prospalem.
:) Tomu se musím pousmát.Jak jsi prosím tě k tomuto tvrzení o druhé laině dospěl?Přece to je věc trenéra,aby hráčům vybral a určil místo kde budou hrát.Vybral jim spoluhráče,kteří si mentalitou a hokejovými dovednostmi dokážou vyhovět ,dokážou se sehrát a dodrží taktiku,kterou jim trenér určí!!!
Pro svoje tvrzení nemáš jediný logický důkaz.Taky by v Tampě mohli hrát první, nebo poslední řadu.
A proč by zrovna měli oba hrát s Prospalem?Proč NE třeba se ST Louisem nebo Arťuchinem?A proč by měli hrát spolu?To nechápu.To je přece na trenérovi jak to poskládá pro úspěch mužstva.
Píšu to, páč 3 a 4 lajna v Tampě je na úrovni AHL, tudíž by Plekanec s Higginsem pravděpodobně dostali na starost druhou lajnu. I když Higgins by mohl být i v lajně první nebo třetí. Plekanec by u nás v Tampě měl podle mě jistou druhou lajnu.
painkiller píše:Píšu to, páč 3 a 4 lajna v Tampě je na úrovni AHL, tudíž by Plekanec s Higginsem pravděpodobně dostali na starost druhou lajnu. I když Higgins by mohl být i v lajně první nebo třetí. Plekanec by u nás v Tampě měl podle mě jistou druhou lajnu.
:) To nevím co bych ti na to měl odepsat.To je pouhá tvoje spekulace.Nic víc k tomu nemůžu dodat.
Ale nemá smysl to dál rozepisovat,protože se ten obchod neuskutečnil a pravděpodobně se ani přes léto neuskuteční!!Tím bych to uzavřel :yes:
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS