Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

dnes treba zabojovat :) GO GO GO FireBirds :!: :!:
dnes sme na Vas najmä vdaka Mitchovi poriesili 3 bodiky k dobru :frajer2:
chesto na to kolko remiz si dal a netrafil ani jednu :lol:

dnes slabota, spolu 21b co pri takom pocte zapasov nenasvedcuje nic dobre musime vsak bojovat dalej :!:
janik píše:chesto na to kolko remiz si dal a netrafil ani jednu :lol:
dnes slabota, spolu 21b co pri takom pocte zapasov nenasvedcuje nic dobre musime vsak bojovat dalej :!:
no hej dnes mi to vyslo :good: :lol: :lol: hadam to dnes s tymi 1 bude lepsie...
dnes sme to udrzali, dnesna noc asi vela vzruchu neprinesie ale musime sa na zaver kola koncentrovat naplno a zabojovat verim ze na to mame :)
dnes bol plny bodovy zasah :D ... ale ten dosiahla aj polka zvysnych timov :D ... no nevadi, teraz sa uz ide do ostreho, podme na tych jastrabikov od chorche´s :D
podarilo sa nam dnes ziskat 3 bodiky na EI, je to naslapane a mame sancu ziskat pekne body ale musime makat, po dlhom case su v predu aj EI tak im to musime trosku osladit :wink:
ano,uz sme sa na nich dotiahli... dnes je dost velka porcia zapasov, som zvedavy,ako to cele dopadne... po pravde, ked som tipoval,nebol som si moc isty tipmi :? ....dufam, ze to vyjde aspon 2 z nas dneska :)
no zatial pri neuplnom konci zapasov to vyzera nasledovne

janik & canesman 10 b, Matejko 9b a Chester :lol: 2b

zo zapasu Edmonton - Chicago uz nam nikomu nic nekvapne kedze Ch vyhrava po 2 tretinach 7-1 :D ale zo zapasu Anaheim NY Rangers s istotou pripocitame nejake dalsie body kedze ja tam mam 2, Matejko 0 a canesman s Chestom 1 takze tak ci tak timovo ziskame 22b co by nemuselo byt najhorsie i ked top vykon to asi tiez nebude . uvidime konkurenciu.

edit : proti nasim hlavnym konkurentom EI je to asi tak: zatial maju 11b a tak ci tak podla tipov na posledny zapas kde nieje rozhodnute budu mat max. 14 b a ak padne dvojocka tak zostanu na 11b. co znamena ze preskocime EI :clap:
ako to tak pozeram, vyzera to na brutalny utok na 1. miesto :cool: CH a EI sa trapia v koncovke :D
nj canesman pouzil svoje caro psychickych sil a nici superov aj na cudzich stadionoch :D
dneska paraaaadny vykon, jednoznacna vyhra v timovom hodnoteni a celkom slusny naskok na cele sme si spravili!.... dnes sa hraju ale velmi tazke zapasy na tipovanie, dost nerozhodneee tipy, fakt neviem, co tam nahadzat.... :( ...janik,inak velka pochvala,toto kolo tahas cely tim :cool:
tak super, necakal som ze timovo dnes vyhrame :cool: dnesna noc bude naozaj napata ale mali by sme si to postrazit ved nie sme uz ziadne Bcka :)

a inak dik za pochvalu GM, ale ty si na tom takmer rovnako a ide o cely tim, kazdy clen je dolezity :thumbsup:
dnes sa proste dari - Chester pokracuje s nami aj nadalej :clap:
na 2 kola,doplnujem..... plat nezverejnim :D .... aby ste mu nezavideli,janik a mato :D
nieje co zavidiet, mi si navzajom doprajeme :)
no to su mi veci :D presne ako s FENIXOM, stary zhorel a novy vstal z popola :cool:
nj su obdobia ked su problemy a vsetko sa sype, mali sme moznost to vidiet ale postupom casu ako sa situacia zlepsuje rastu aj vykony :cinka:
jou jou,ale aby sme to nezakrikli, dnes sa aj pomodlim za nas :D ....
Dneska se nás bude modlit asi hodně :D :hufi:
gratulacia ohnivaci, sice o chlpok, ale celkovy triumf zrejme zasluzeny..vymena GM zda sa zauradovala pozitivne :)
cepi píše:gratulacia ohnivaci, sice o chlpok, ale celkovy triumf zrejme zasluzeny..vymena GM zda sa zauradovala pozitivne :)
Taky se přidávám s gratulací k 1.místu,i přes ty (existenční) problémy,jste zabojovali parádně a natřeli nám to. :respect: :taptap:
parada,chlapi, o kusok, ale predsa... ked som tahal dole myskou a videl som tych 16 bodov Chorche´s,az mi zle prislo... ale, nastastie jeden bodik rozhodol :D ..... paraaaada :cool:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS