Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zkusím si zahrát na věštce NHL a tipuji,že Marian Hossa za nedlouho přestoupí právě do Bostonu.Důvodem je,že nemá zájem podepsat další smlouvu v Atlantě.V Bostonu hraje vynikající centr a nahravač Marc Savard s kterým jim to šlo náramě před léty v Atlantě.V týmu má velké slovo kapitán Zdeno Chára který se jistě pro jeho příchod přimluví.Důležité je i to,že tým má volné peníze pod platovým stropem,aby si Hossu mohl dovolit zplatit.Tak uvidíme během pár týdnů jak předpověď dopadne.
excelent píše:Zkusím si zahrát na věštce NHL a tipuji,že Marian Hossa za nedlouho přestoupí právě do Bostonu
exo, nebudes prvy, kto si to mysli, ale ja to nie som..ja len tisko vyckavam :wink:

(7) Obrázek Obrázek Obrázek (1)

- :yahoo: :yahoo: Obrázek Obrázek :oslava: :oslava:
- v Bostone na nas dnes o 1:00 SEC caka hokejovy sviatok, nakolko do TDBankNorth Garden zavitaju neskutocne hrajuce, i bodujuce cervene kridelka z Detroitu :!: suboj ORIGINAL SIX..
- tento super bude tahakom nielen pre fanusikov Bruins (ocakavam SELLOUT), ale aj samotnych hracov..je mi v podstate jedno ako zapas dopadne, favoritom su hostia, cize akekolvek stazenie ich bodovej ulohy ma len a len potesi a pred samotnym zapasom som malicko optimistom :yes:
- hraci Detroitu maju v nohach zapas s Coloradom, domaci tahaju 3 vitaznu snurku..do hry sa v predoslom zapase zapojil P.J.Axe a v zostave by nemal chybat ani chripkovo poznaceny Marco Sturm
- na strane domacich so 101%nou istotou Tim Thomas, na strane hosti po vcerajsej pauzicke zrejme Chris Osgood
- posledny vzajomny duel sa riesil 11.03.2007 s vysledkom Detroit - Boston 3:6 8)
- samozrejme zapas v TV NET ponuke -) Yahoo & White Lions Hockey (Sopcast) s cepiho ucastou :frajer2:

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek
Som moc zvedavy ako bude hrat proti Detroitu "kandidat na Norrisa". A hlavne ho mozeme porovnat s Lidstromom v priamom suboji.
Vcera som pozeral 3. tretinu Detroit- Colorado a nebyt zazracneho Budaja tak ten zapas skonci debaklom. Kedze hraci Red Wings maju v nohach narocny zapas v ktorom naozaj lietali hore dole plus nocnu cestu do Boston v dnesnom zapase to vidim 55 ku 45% v nas prospech. Ak im supneme zo zaciatku 1-2 goly tak sa mozme tesit na 2 body.

Co sa tyka Mariana Hossu- bola by to super posila ale GM sa uz vela-krat vyjadril ("stazoval") ze teraz vsetci GM komunikuju ale nikto nechce spravit trade takze musime len trpezlivo cakat. Chiarelli-mu ide o job takze isto je jeho prioritou co najviac vylepsit poziciu Bruins pred play-off.

Podla poslednych sprav Murray aj Allen dnes zacnu trenovat s timom a ak sa nevyskytnu komplikacie tak o tyzden by mali byt k dispozicii. Andrew Alberts tiez zacal s lahkym treningom ale jeho cas navratu je stale neurcity.
No zbohom ak Hossa pojde do Bostonu tak Boston sa ani playoff nedostane.
Kower píše:ak im supneme zo zaciatku 1-2 goly tak sa mozme tesit na 2 body
:biglol: len nezakriknut, ale podarilo sa supnut 1 gol po perfektnej akcii po osi Lucic - Metropolit - Kobasew, ked Milan Lucic vybojoval puk pri mantinely, nasiel Metropolita a po vzajomnej vymene to tam Chuck supol Ozziemu do protipohybu :cool:

inac uvodna tretina z pohladu Bruins paradicka..!..cervene kridelka si viacmenej ani neskrtli (ani zatim pri jedinej pocetnej vyhode), hrame aktivne, caste strelecke pokusy, atmosfera na stadione ako na PO (na beton vypredane) zatim vyborny kolektivny vykon :thumbsup:

cesky macko Vladimir Sobotka, riesi do tychto chvil fajn particku a chybalo malo, aby si pripisal premierovu trefu v NHL..nic to, treba makat dalej, Detroit to teraz urcite rozbali, ale tak vydrzat, udrzat uz len II tretiny a mame to v brlôzku :D

edit: :plac:

bodik by sme si za predvedenu hru urcite zasluzili..boli sme favoritovi viac ako vyrovnanym superom, ale hraci Detroitu boli efektivnejsi a hlavne po uvodnej ospalej tretine zapli na ine obratky..ako som uz pisal v topicu Wings, velika skoda, nevuzitej golovej sance za stavu 1:0 a nasledne presilovky 5:3..celkovo nam tie presilovky moc nesli :|

zaverecna 10 minutovka, resp. cast v nej musela ulahodit fanusikovi Bruins..tocit Detroit v ich obrannom pasme pri rovnv. stave hracov 5:5 nejaku tu minutku, tak to uz jo, tam visel gol vo vzduchu, riesil isme malo vidane striedanie a v hale to len tak hucalo..prd platne, Zee musel o par minut poriesit hacik, putoval na trestnu a hostia po 1x skorovali v pocetnej vyhode a s 99% pravdepodobnostou rozhodli o osude stretnutia

aj napriek prehre si chlapci zasluzia pochvalu, bojovali, makali a hadam po 1x v sezone mal zapas atmosferu aku si predstavujem na domacich zapasoch :thumbsup2:
Ako pises cepi- dnesny zapas nas vobec nemusi hnevat lebo s predvedenou hrou mozme byt v celku spokojni. Samozrejme klucovy moment bola nevyuzita presilovka 5 na 3 ale zivot ide dalej.
hehe, ak riesi prenos NESN (to je to naj aj s tym BOS komentarom) tak ako tomu bolo vcera, tak sa zakazdym pobavim pri tejto ich reklamke v reklamnej prestavke, ti dvaja bostonski lolkovia nemaju chybu :lol: :dance2: :cool:
Phil Kessel Commercial

este 2 podobne sotiky najdete vo Video Galerke -) http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=6 ... 355#p94355
Len co sa Boston doradoval z vyhry nad Otawou 4:1 tak ich postihlo sklamanie zo zapasu s Detroitom, v ktorom prehrali 1:3
kacora píše:Len co sa Boston doradoval z vyhry nad Otawou 4:1, tak ich postihlo sklamanie zo zapasu s Detroitom, v ktorom prehrali 1:3
Obrázek :oslava:

:lol: odpadenm kto by si to bol pomyslel, ze Katka (mam pocit ze jej vôbec 1 prispevok tuto :D nam otvori stu stranku topicu Bruins :cool: naozaj sympaticke ciselko, ktore sa podarilo zrealizovat aj bez prevaznej väcsiny zbytocnych spamov :yes:

touto cestou chcem podakovat tym, ktori sem prispeli, prispievaju a budu i nadalej prispievat, zvlast fanusikom Bruins, pretoze tento topic je prave o nich :smile03: tak sup do 200vky :cool:

tak zatim po prvej tretine 1:1 so sablickami..ehm, prve prerusenie hry v zapase sa riesilo v case strelenia ich uvodneho golu = 16:30 :roll: mimo toho boli hostia neskodni, naopak my sme sa prezentovali celkom sympatickou utocnou hrou, doplneou atakovanim supera na jeho obrannej polovicke, co vyvrcholila golovou trefou Axeho, gol mal uz pisat David Krejci, ale puk sa nejako podivudhone klzal po ciare od tycky von, no tam sa k nemu dostal Axe a sup ho tam :thumbsup: David pisal aspon bodik za A

:evil: 3 vylucenia v kratkom casovom nas pribrdzili v rozlete, ba dokonca, sable budu mat aj v uvode II tretiny zhruba 20 sekund pokrac. presilovej hry 5:3..toto udrzat a bude fajn, potom sa snad rozhodca rozhodne vylucovat aj opacnym smerom :)

:censored: nie je mozne! oslabovku sme ubranili, dostali sa opät do utocnej aktivity, sable nevedeli kudy kam, no opät ich prva akcia v II tretine (podobne ako v 1), a Vanek osamoteny pred Timmym dostava BUF do 1 goloveho vedenia..porazi ma. Boston hra, Buffalo skoruje :x bolia ma oci za nasich presiloviek? pocas uvodnych 2 v IItr.sme ani raz :!: nevystrelili na branu a pocas tej druhej nam mohli ujst sablicky o 2G..jeden z hracov BUF sa dostal do crtajuceho sa sn, Timmy podla mna zbytocne vykorculoval, stratil prehlad, no :o Zdeno Chara ho pred brankovou ciarou zastupil a zachranil nas..great save by Zee :roll: na konci tretiny riesime 3 presilovku, ktoru budeme dokoncovat aj v uvode zaverecnej tretiny, no pri nasich tragickych vyhodach budem rad, ak neinkasujeme..musim zabrat, ak chceme aspon vyrovnat! :?

:censored: gol korculou uznany..ehm, nerozculujem sa, aj tak sme si o ten gol koledovali..dnes davali hraci Buffala goly cez kopirak, aj ked ten treti korculovy sa malicko lisil..Buffalo vsak berie 2 body zasluzene! a mame ho tesne za sebou :sad2: a v piatok riesime odvetu u nich :| nechcem si predstavit, ze nas naskok sa stensi na lacne 2 body.. :cry: ale ako chceme ziskavat body, ked riesime golove suchoty..2 domace zapasy = 2 goly..ozaj uzasna bilancia..takze mackovia budicek v novom mesiaci a zaberat do prdele :!:
tak po dlouhé době Z5,škoda,že ne při výhře medvědů :? ,cepi sledoval jsem celý zapas a musím jen potvrdit tvé slova :wink: bohužel :? ... děsná přesilovka :sad2: (5tá v NHL???) a smrtící útoky šavlí...k tomu gólu bruslí no jsem zaujaty,ale pokud se i tenhle gol bruslí počítal,už by si neměli dělat rozhodčí vrásky se sledováním záznamu a uznavat všechny :x ...no nic spolkl jsem hořkou pilulku tenhle zápas se od posledních dvou nedá srovnat,jen doufám,že v pátek to bude jiné pokoukání s dvěma body a malou náplastí :clap: ...jinak...co se stalo se SAVARDEM??? tak pasivně jsem už ho dlouho neviděl hrát :frajer2:
Neely08 píše:tak po dlouhé době Z5
:good: skoda tej straty bodov, ale Claude to okomentovaô trefne: "Je to hladový tým, více než jiné týmy," Buffalo si vezie zasluzene 2 body, ci ten gol korculou mal platiti ci nie..pred tym golom napr. jeden z hracov Sabres netrafil prazdnu branku a neskôr zee zastupil Timmho v branke..takze nebolo co riesit
Obrázek
Obrázek
pri nasich fotkach je komentar zbytocny..
Obrázek
Obrázek

stastie pre nas, ze zakopli aj jazdci, ci ostrovania a superi pred nami (7miesto - NYR) aj z nami (9 miesto - ATL) maju odohrate o 3 zapasy viac ako my..to potesi..inac pobavil ma ten gol Stuarta v case 59:59 III tretiny, ktory padol so zvukom sireny :cool: ja som to vsak v case, ked Axe putoval na trestnu zabalil :sleep2:

v uvode zaujala :box: vymena Thornton :box: Petters
Obrázek
Obrázek
Obrázek

a co je so Savvym..?..nic zvlastne, aj on je len clovek :smile03:
:!: Glen Murray sa po zdlhavom zraneni vracia do zostavy Bruins :thumbsup: bud sa predstavi uz zajtra proti Buffalu, al. o den neskôr proti Floride..goly potrebujeme ako sol, tak snad Muzz golovo aj s timom zaberie!
Glen Murray aj Bobby Allen cestovali z muzstvom do Buffala a pred zapasom padne rozhodnutie ci aj nastupia do hry. Na druhej strane Schaefer ostal v Bostone- mierne zranenie nohy na treningu. Dnes netrenoval Hnidy ale zajtra by mal byt k dispozicii pokial Julien neuprednostni Allen-a.

2 body su zajtra velmi NUTNE!!!
Kower píše:2 body su zajtra velmi NUTNE!!!
su brutal dôlezite..tabulka Vych. konf. hovori jasnou recou..

:arrow: http://nhl.cz/index.php?lng=CZ&view=tabulky

nevlem preco, ale nosil som dnes v sebe taky vitazny pocit, ze vonku nam to klapne..2:4 :wink:
Ucast Murray-a je takmer ista. Nastupi v 3. utoku s Axelssonom a Krejcim. Hnidy je uz v poriadku a nastupi takze Allen bude na tribune. V brane po dlhsej pauze dostane prilezitost Alex Auld a verim ze si zapise dalsie vitazstvo.

Cepi ja mam pocit ze Glen bude v streleckej forme hned od uvodu zapasu a supne tam 1-2 goly!

Let's Go Bruins :!:
Este k tej tabulke... je to vyrovnane ale okrem Buffala na kazdeho mame aspon 1 zapas k dobru co je pozitivne... samozrejme za podmienky ze tie zapasy vyhrame :)
dobra sprava s Muzzom, aj ked zazraky v jeho pripade neocakavam :angel: fuu, tak Alex po dlhsej odmlke, ehm, tak toho predosleho tipu sa trosku obavam :? ale tajne dufam, ze si rano na txt najdem pozitivny vysledok..pred domacim povinym 2 bodovym zapasom proti nevyspytatelnej Floride by to potesilo 2nasobne..

jj tie zapasy k dobru potesia, ved na Rangers i Atlantu mame k dobru 4 zapasy :!: na Carolinu 3 :!: spolocne s BUF + PHI mame na Vychode odohrate najmenej matchov, to je fajn..ale zajtra musime i tak kurna zabodovat :respect:
První třetina za námi 1:0 pro Buffalo,jak jinak než v přesilovce 4s před sirenou :twisted: ,ve hře 5na5 jsme Buff přehrávali,ale jakmile přijdou přesilovky je to beznaděj (už jen styl,kdy je Murray mezi kruhy a čeká obsazený na nahrávku,před golmanem samo nikdo,takže Miller nemá problémy více méně střely z nouze chytat,žádná clona nic a to nemluvím o absenci střel od modré),co se týče oslabení,nooo Julien by si měl uvědomit,že už je vážně čas na změnu,oslabení prostě bruins nejdou,je to tak pasivní hra,že ty góly si za takovou hru víceméně zaslouží!!! což se mi nepíše zrovna lehce :cry: ... Po tomhle gólu jsem vážně rozezlený vyletěl ze židle a zanadával si :oops: ještě nás čekají 2třetiny a já doufám,že konečně příjdou i góly,protože útok Bruins rozhodně není tak špatný jak málo gólů dávájí ...je to jen můj názor,souhlasit nemusíte,ale chtěl jsem se o něj podělit 8) ...hlavně jsem to potřeboval ze sebe dostat :biglol: Tak jdu fandit,snad budu mít lepší zprávy :wink:
Pred tym nez niekto napise podla suchych statistik ze Zdeno bol 2-krat vyluceny musim napisat ze taketo rozhodovanie na nizkej urovni som este v NHL nevidel :!: Ako povedal aj Mike Milbury v studiu, dnesni rozhodcovia su TERRIBLE!!!

Dostali sme 2 hlupe goly a nam sa nedari premienat sance... Kessel sam mohol dat aspon 2 goly... Snad sa v 3. tretine potvrdi to ze sme lepsi v hre a ked nie tak dufam ze si to Buffalo odnesie aspon v :box:
Zasluzene 2 body putuju do Bostonu! V 3. tretej tretine sme ich totalne tlacili a ich prva aj posledna strela na branu 3. tretiny prisla az v 17. minute!

Phil Kessel rozhodol v trestnom strielani uplnou nahodou ked mu usiel puk pomedzi Miller-ove nohy :yahoo:
Kower píše:Pred tym nez niekto napise podla suchych statistik ze Zdeno bol 2-krat vyluceny musim napisat ze taketo rozhodovanie na nizkej urovni som este v NHL nevidel :!:
Musím souhlasit obě vyloučení byla víc než přísná až nesmyslná :thumbsdown: ...

WAAAAAAAAAAU kritiku na hru v Př (z posledních 15př 0gólů) a osl z5 neberu,ale to co medvědi předvedli ve třetí třetině bylo úžásné,totálně vymazali hráče soupeře poměr střel 17:1 ta jedna střela až v čase 17:27...no mAZEC a konečně potěcha pro oko fanouška BRUINS,opravdu smekám :cool: aaa konečně mne asi Glen vyslyšel a cpal se před branku diky tomu taky Zdeno od modre zavěsil,druhý gol Sturma kdy přebruslil dva hráče a prostřelil technickou střelou Millera mne opět dostal ze židle,ale tentokrát s mohutným vykříkem gooooool :clap: ,na tento zápas se konečně dival i hokejový bůh a kouzelník na nájezdy Kessel (i když se štěstím)opět zařídil výhru BRUINS při nájezdech :cool: .... Alexe nesmím opomenout chytl tři nájezdy z toho druhý save byl z řady BIG!!! :good:
Po dvou třetinách jsem byl opravdu skeptický,ale tohle mne opět poučilo,že hokej se hraje 60min a když se tým semkne a zapne na plné obrátky jdou i zázraky!!!! :-).
"Chceme sa na nich dotiahnut, je to pre nas skutocne dôlezity zapas," poznamenal pred stretnutím s Bostonom Henrik Tallinder

:butt:

:clap: :clap: :clap: aj pre Vas chalani za zapasove preview :good: skoda, ze som si ten zaaps nemohol vychutnat ta 3 tretina musela byt neuveritelna..ehm ze Sabres vyslali v III tretine prvy a jediny projektil :!: v case 17:27?! :roll: :doh: v tejto suvislosti som si ihned spomenul na zapas, ktory sa riesil pod holym nebom BUF - PIT..tamto v jednej z tretin vyzeralo nejako podobne a nechapal som, ci je to ozaj mozne..ozaj brutalitka :shock:

"Urcite to zdvihne nasu sebadôveru," povedal trener medveďov Claude Julien. "Sme timom, ktory pri manku po dvoch tretinach casto nevyhráva." (len 2x z 20 pripadov sa to mackom podarilo pozn.c.)

ked som sa pozeral na statistiku golov BUF, mal som opät dost..kym v 1 zapase nam to tam BUF golovo davalo v uvodnych minut. tretin, teraz tomu bolo naopak :x pomer striel hovori jasnou recou a co i len bod by sa nam za vykon urcite malil..Alex nesklamal :thumbsup:

Kessy, to je expert na sn :cool: som zvedavy na ten nevydareny sn, ale padlo to tam, takze :P

"Nemohol som mat viac stastia," priznal si utocnik, ktory pri snahe o klucku stratil puk a ten pomedzi brankarove betony doklzal az do siete..spravodlivost si nasla svoj ciel :frajer2:

p.s. je potrebne si poriadne vsimat aj nasich konf. superov..dnes to padlo idealne -) diabli zakopli, podobne ako tucniaci, takze pre mna su podobne suboje rovnako zaujimave, ako tie nase..dnes s Floridou povinne 2 body :!: tam nie je co riesit :!:
Florida nas vie potrapit, ale ak predvedieme aspon na 80% vykon ako vcera tak o vitazstve nemoze byt ani pochyb.

Zo vcerajska je tazko vypichnut jednotlivcov lebo naozaj vsetci makali velmi dobre tak len napisem v skratke moj nazor na Glen-a Murray-a. Vcera na nom vobec nebolo vidno dlhy vypadok, bol velmi aktivny a dobre korculoval nielen dopredu ale plnil si aj obranne ulohy a takisto jeho obe vylucenia hodnotim skor pozitivne lebo v prvom pripade branil Marc-a Savarda a v druhom pripade sekerou "pozdravil" hraca Buffala po tvrdom ale cistom hit-e na P.J. Axelssona ktory po K.O. nastastie pokracoval v hre.

Dnes bude v brane Thomas, a kedze ostatne timy tiez zavahali je to dobra pozicia na dalsie odputanie sa od prenasledovatelov a dotiahnutie na vyssie pozicie.
7928 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES