Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dawe4 píše:Růža řekl, že má zájem o hráče z Columbusu. :good: Což znamená, že Voráček by mohl jet. :good: Také mu to přeji. Ten kluk to má v sobě a v budoucnu by mohl nasbírat klíďo 90 bodů. :yes:

Dnešní výhra mě moc nepotěšila. :beee: V draftu chci vybírat co nejdříve. :)
Musíme sa spoliehať na to, že tímy pod nami budú vyhrávať. :D

O Voráčka si Fry starosti robiť nemusíš, náš postup do play-off je v rovine utópie.
Obrázek
No teď bychom vybíraly z pátého místa. Což není špatné, ale kdybychom šly na řadu jako třetí to by se mi líbilo více. :) Takže kluci. Čím více proher tím lepší. :wink: :)
Dawe4 píše:No teď bychom vybíraly z pátého místa. Což není špatné, ale kdybychom šly na řadu jako třetí to by se mi líbilo více.

Jsem si nikdy nevšiml,že Jackets jsou vlastně asi parta holek.... :D :cool:
Baffy píše:
Dawe4 píše:No teď bychom vybíraly z pátého místa. Což není špatné, ale kdybychom šly na řadu jako třetí to by se mi líbilo více.

Jsem si nikdy nevšiml,že Jackets jsou vlastně asi parta holek.... :D :cool:
Řešíš hlouposti. Už včera jsem řekl na diskuzi, že na nějaká pravidla češtiny je*u. :fucker: Takže odpálkuj. :fucker:
Dawe4 píše:Řešíš hlouposti. Už včera jsem řekl na diskuzi, že na nějaká pravidla češtiny je*u. :fucker: Takže odpálkuj. :fucker:
Jj,dostal jsi mě,jsi zkrátka už velký chlap..... :thumbsup:

ale co vás v těch školách dnes učí :?: ...... :ja_neviem:
Dawe, nikto by ti nevyčítal preklep, ale dodržiavať gramatiku bysi mal, či sa ti to páči, alebo nie. Zvyšok komentovať nebudem. :thumbsdown:
No podívejme jak vám to teď,když o nic nejde hezky sype.... :good:
Nasázet osmičku Jestřábům,to se hned tak někomu nepovede.
No. Také jsem ráno z toho výsledku moc nadšený nebyl. :-( Sakra já chci vybírat jako třetí. :)

V zápase padl jeden rekord a jeden se vyrovnal. :good:

1) Tato kanonáda stanovila nový domácí rekord v počtu branek vstřelených soupeři. :good:
2) Celkem dvanáct hráčů Columbusu se připsalo minimálně jeden bod, čímž vyrovnali rekord klubu. :good:

A ještě jedna novinka. Máme novou farmu. Odkaz
Keď sa to tak vezme, je dobré, že vyhrávame. Bojovať by sa malo dokonca. Nadôvažok, kde je napísané, že hráči z neskoršieho miesta budú horší ako Hall, Seguin či Fowler.

Špičkoví hráči z neskoršieho miesta 1. kola, prípadne hráči 2.kola: Richards, Getzlaf, Perry, Parise, Šťastný (2.K.), Weber (2.k.)

Mne by sa páčil Burmistrov.
Znova sme si pochutili na Chicagu, snáď naša forma bude pokračovať. :cinka:

Škoda, že sa Noel nestal trénerom skôr, ešte keď sme mali reálnu a nie len teoretickú šancu bojovať o PO. Dúfam, že s ním Howson podpíše novú zmluvu.

Len ma hnevá jedna vec, prečo nedostal viac šancí Majorov :?: :evil:
Jojo kluci nabrali formu jak hrom. :good: Je vidět, že ten tým sílu má. :yes:

S Noelem do nové sezóny :?: Říkám klidně ano. :yes: Tým pozvedl a dává šanci mladým. :good:

Jinak Kuba Voráček hraje na naprostou jedničku. :good: Už se těším až ho uvidím v národním dresu. Pokud ho tedy ten ňouma Růžička do Německa sebou veme.
Sme 17. v počte strelených gólov, 13. v počte využitých presiloviek, i keď 23. miesto v počte striel na súpera nie je terno.
Na druhej strane sme 28. v počte obdržaných gólov, horší sú len Edmonton a Toronto, 16. v poradí oslabení a 17. v počte striel na našu bránku. Pritom hráme defenzívny štýl hry, takže by som očakávala oveľa lepšie štatistiky.

Ofenzívne talenty máme, Stralman a Russell sa permanentne zlepšujú, na svoju šancu čakajú Moore a Goloubef. To sa ale nedá povedať o defenzíve. Keď je na ľade Commodore, vždy tŕpnem, či nedostaneme gól, Methot tiež nie je terno.

Obetovala by som náš prvý draft za Antona Volčenkova. Pochybujem, že by sme ho získali za náš druhý draft, prípadne Kleslu. A obetovať mladý talent nemienim.

Či by nám draft chýbal? Talenty máme, Russella, Stralmana, Mooreho, Goloubefa, Filatova, Voráčka, Brassarda, v zálohe je Majorov. Pritom Nash má 25, Umberger a Vermette 27. A aj z druhého kola sa dá vybrať kvalitný hráč.
No statistiky jsou opravdu zajímavé. :) Ale teď už netřeba moc řešit tuto sezónu, ale draft a ročník příští.

To jaký styl budeme hrát je ve hvězdách. :ja_neviem: Hodně bude záležet jaký trenér mužstvo převezme. :yes: Já osobně jsem spíše pro ofenzivnější pojetí hry. Hráče na to máme. :yes:

Každopádně jak říkáš v létě se bude muset přivést obránce typu Volčenkova. :yes: Teď je, ale otázka jestli bude na trhu někdo k mání. :ja_neviem:
Dawe4 píše:No statistiky jsou opravdu zajímavé. :) Ale teď už netřeba moc řešit tuto sezónu, ale draft a ročník příští.

To jaký styl budeme hrát je ve hvězdách. :ja_neviem: Hodně bude záležet jaký trenér mužstvo převezme. :yes: Já osobně jsem spíše pro ofenzivnější pojetí hry. Hráče na to máme. :yes:

Každopádně jak říkáš v létě se bude muset přivést obránce typu Volčenkova. :yes: Teď je, ale otázka jestli bude na trhu někdo k mání. :ja_neviem:
Najlepšie Antona, netúžim po hráčovi, ktorý je síce veľký, ale jeho prítomnosť na ľade zvyšuje riziko infarktu. :D Viď Commodore.

Mohol by zostať Noel, ale bohvie, ako to dopadne. Len dúfam, že to nebude Andy Murray.
Dawe4 píše: Ale teď už netřeba moc řešit tuto sezónu, ale draft a ročník příští.
Hraje se až do posledního zápasu.... a vy budete mít ještě nemalou roli v celkovym pořadí týmů na západě.... je třeba abyste sebrali Detroitu z příštího dvojzápasu 2 body.... té hrstce fanoušků z Arizony by to určitě udělalo radost......
Dúfam, že chlapci zabojujú a vyhráme čo najviac zápasov. Bolo by dobré si pred novou sezónou spraviť chuť.
Naše útoky proti Detroitu boli:

Huselius-Vermette-xxx
Umberger-Brassard-Voracek
Kana-Pahlsson-Dorsett
Moore-Blunden-Kolarik

Methot-Tyutin
Stralman-Clitsome
Commodore-Russell
Paetsch

Mason
Garon

To jest 6 hráči z farmy.
Pekná tabuľka:

6 - Columbus 82 32 35 15 79
5 - NY Islanders 81 34 37 10 78 (PITT) - Need them to win or lose in OT.
4 - Tampa Bay 81 33 36 12 78 (@FLA) - Need them to win or lose in OT.
3 - Florida 81 32 36 13 77 (TB) - Need them to win.

The 4 Possible scenarios:

1.
Islanders lose in regulation
Tampa wins in regulation or overtime/shootout OR Florida wins in Regulation
-------
Jackets finish 5th worst (Will draft either 1st, 5th, or 6th)

2.
Islanders win in regulation or lose in overtime/shootout
Tampa wins in regulation or overtime/shootout OR Florida wins in Regulation
-------
Jackets finish 4th worst (Will draft either 1st, 4th, or 5th)

3.
Islanders lose in regulation
Florida wins in overtime/shootout
-------
Jackets finish 4th worst (Will draft either 1st, 4th, or 5th)

4.
Islanders win in regulation or lose in overtime/shootout
Florida wins in overtime/shootout
-------
Jackets finish 3rd worst (Will draft either 1st, 3rd, or 4th)

Malá nádej na Seguina žije, malá, ale JE. :yes:
Dnes sa losuje o miesta v drafte. Dúfam v zázrak a 1. miesto. :yes:

Naše možnosti sú 1. 4. a 5. A keďže sme skončili 4., tak 1. je jediné zlepšenie. :)
Uvidíme, uvidíme jak to dopadne. Ale to první místo by bylo opravdu zázrak. :) Mě stačí i to 4 nebo i 5 místo. Zajímavá jména tam rozhodně jsou. Takový Gudbranson, Fowler nebo Gormley jsou dobří talenti. :good:
Dawe4 píše:Uvidíme, uvidíme jak to dopadne. Ale to první místo by bylo opravdu zázrak. :) Mě stačí i to 4 nebo i 5 místo. Zajímavá jména tam rozhodně jsou. Takový Gudbranson, Fowler nebo Gormley jsou dobří talenti. :good:
Krídiel máme do aleluja (Voráček, Filatov, Nash, Huselius, Umberger potenciál je aj v Majorovovi či Calvertovi) , takže Tarasenka, Connollyho ani Niederatera nepotrebujeme. Skôr by sa sekol obranca, prípadne center. Síce máme Russella, Mooreho a Goloubefa v obrane a Brassarda s Vermettem na centri. Ale toť vsjo, Pahlsson je tak dobrý do štvrtého útoku.

Ak by malo byť po mojom, beriem niekoho z trojice Gudbranson, Fowler, Burmistrov. Ak by sa stal zázrak a ťahali by sme ako prví, jednoznačným výberom by mal byť Seguin.
Year
Selected
Effect On Draft Order Player Selected
1995 Los Angeles Moved from 7th to 3rd D Aki Berg
1996 Ottawa Retained 1st selection D Chris Phillips
1997 Boston Retained 1st selection C Joe Thornton
1998 Tampa Bay Moved from 3rd to 1st via trades C Vincent Lecavalier
1999 Chicago Moved from 8th to 4th RW Pavel Brendl *
2000 NY Islanders Moved from 5th to 1st G Rick DiPietro
2001 Atlanta Moved from 3rd to 1st LW Ilya Kovalchuk
2002 Florida Moved from 3rd to 1st LW Rick Nash **
2003 Florida Moved from 4th to 1st G Marc-Andre Fleury ***
2004 Washington Moved from 3rd to 1st LW Alex Ovechkin
2005 Pittsburgh n/a C Sidney Crosby
2006 St. Louis Retained 1st selection D Erik Johnson
2007 Chicago Moved from 5th to 1st RW Patrick Kane
2008 Tampa Bay Retained 1st selection C Steven Stamkos
2009 NY Islanders Retained 1st selection C John Tavares

Šanca žije :!:
Tak v loterii jsme zůstali na svém. Každopdáně s tebou souhlasím mt-svk. Tedy skoro. Burmistrova bych nebral. Ono celkově žádného útočníka.

U mě jsou kandidáti jasný. Jak už jsem psal - Gudbranson, Fowler nebo Gormley. Doufám, že Fowler nakonec bude náš. To je můj kůň.
samozrejme prvorady je obranca. prvi dvaja su jasni. ale... florida by si teoreticky mohla vybrat connellyho, ci ako sa vola. ale aj ked by si vybrala niekoho z dvojice gudbranson/fowler, mame sancu na pekny vyber. predstav si nasu obranu v buducnosti: russell, moore, goloubef, fowler/gudbranson/gromley, v zalohe regin so savardom, pripadne weber s ruthom. a to este mozeme podpisat stralmana. burmistrova by som nepodcenovala, ale momentalne nas topanka tlaci inde.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG