Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
STRONG CROCODILES
Konečný svat: FURIOUS DOGS 12 : 8 EVIL INSIDERS 
Dnes som vytvoril v noci dobrý útok s Lukym
. Celkom nám to tam padalo :smile03: len ešte musíme sa zlepšiť v defenzíve. V dnešnej noci vytvorim útok s Redym, ktorý by sa nemal už meniť a mal by byť trvalí a luky sa presunie spať k Paľovi a vytvoria opať bombardoví útok
.
Redy si odbil prví celý zápas a prezentoval sa pár skvelími akciami a prihrávkami
. Redy čo hovoríš na naše fanenky v aréne? Nebol si úplne sústredený na hru ťa rozptilovali
.
Super chlapi hlavné je, že sme vyhrali a prerušili sme sériu prehier a teraz musíme rozohrať sériu výťazstiev
Dnes sa hrá dosť zápasov tak sa snažme a už celkovo sa snažme. Bolo by dobre keby toto kolo skončíme aspoň na tom 6.mieste, aby sme si udžali reálne sanče na 1.miesto v celkovom priebehu. Treba hrať chlapi
Chcem, aby sme po zak. časti skončili prví, aby sme mali istý postup do 2.kola PO.
Prehra yzyho s nami je dosť pre neho kritická(ponižujúca) si myslím a dúfam, že mu tým kúsok hrebienok na hlave spľasne a nebude sa starať všade atď. Proste aj keď sa nám nedarí toto kolo ešte ste na nás nedoriastli(nevispeli).
Dnes som vytvoril v noci dobrý útok s Lukym
Redy si odbil prví celý zápas a prezentoval sa pár skvelími akciami a prihrávkami
Super chlapi hlavné je, že sme vyhrali a prerušili sme sériu prehier a teraz musíme rozohrať sériu výťazstiev
Prehra yzyho s nami je dosť pre neho kritická(ponižujúca) si myslím a dúfam, že mu tým kúsok hrebienok na hlave spľasne a nebude sa starať všade atď. Proste aj keď sa nám nedarí toto kolo ešte ste na nás nedoriastli(nevispeli).
S prvnim zapasem a vyhrou jsem spokojeny, jenom me trochu tlacily brusle , tak jsem neprispel tymu jak bych si pralixo píše: Redy si odbil prví celý zápas a prezentoval sa pár skvelími akciami a prihrávkami. Redy čo hovoríš na naše fanenky v aréne? Nebol si úplne sústredený na hru ťa rozptilovali
.
Prepáčte spoluhráči,ale mám problémy s netom,prvé dva zápasy som nestihol,ospravedlňujem sa.Sorry ešte raz,ale mobilný internet nie je spoľahlivý.Včera sme s Ixom hovorili,že sa zápasy hrajú skôr,tak som o tom vedel.Len nejak technika zlyhala.Ešte skúsim natipovať tých 8 zápasov.Možno to pomôže.
A vítam Redyho.Na zohratie máme málo času,sme v kríze,tak dúfam že nám pomôžeš
A vítam Redyho.Na zohratie máme málo času,sme v kríze,tak dúfam že nám pomôžeš
V pohode Paľko s toho nenatipovania na čas si nerob nič hlavne, že si vysvetlil dôvod to je hlavné a ďalej je to už pohoda :smile03: . Veď stane sa občas všeličo :smile03: . Hej ty máš mob. internet to ani neviem
, to by som ani nepovedal na to že to je mob. internet
a tiež si nepamätám, že by sme hovorili včera u mňa na tie skoršie časy zápasov
.
Tak sme nezabránili ďalšej prehre v tomto kole
. Škoda, ale čo už norobíme. Do konca kola ešte odohráme 7 súbojov a mohli by sme a potrebujeme s toho vyhrať aspoň 5krát, aby sme mali nejaké šance na nejaké priemerné umiestnenie v tomto kole, takže poďme a zaberme FURIOUS DOGS
GO GO

Dnes odišli inač tesne remízy napr. CAR 2-3 TAM, FLO 1-0 ATL, DAL 4-3 MIN. Tieto zápasy som mal v KTL dané ako remízy a keby tak skončili tak by mohlo byť všetko iné
.
jedna veľká mizéria zisk 4bodov
.
Dnes odišli inač tesne remízy napr. CAR 2-3 TAM, FLO 1-0 ATL, DAL 4-3 MIN. Tieto zápasy som mal v KTL dané ako remízy a keby tak skončili tak by mohlo byť všetko iné
ixo píše:Dnes som tipoval v KTL aj hodinu ak ni aj viac. Som sa plne sústredil, premýšľal... tak dúfam, že to malo nejaký význam(cenu) a prinesie nám to úspech.
Tak arečku vidíš ako to dopadloarek píše:to som teda ixo zvedavy na tvoje zajtrajsie vysledky
Pred chvíľou tak dnes kukám čo tipovali iný típeri spoluhráčov a prišiel som k banneru k Phoenix čo má yzy v podpise a začal som si tak vravieť jaj phoenix, phoenix coyotes, psi, spi vyjeba...
ani som si neuvedomil, že aj náš tým sú psi
, ale každopádne sú to iný psi a mi tiež a vlastne mi ani nie sme psi a oni tiež to je len názov a oni sú kojoti to je kus iné, ale nechal som sa tak tým uniesť pri tom bannere neviem prečo však Phoenix ako tým sa mi dosť pozdáva, nemám proti ním nič a asi mi zašvitorilo v hlave
.
Radšej sa zdržím komentára, aby nebolo z toho zlé. Ale píšem sem preto, aby si vedel, že som to čítal.ixo píše:Pred chvíľou tak dnes kukám čo tipovali iný típeri spoluhráčov a prišiel som k banneru k Phoenix čo má yzy v podpise a začal som si tak vravieť jaj phoenix, phoenix coyotes, psi, spi vyjeba...ani som si neuvedomil, že aj náš tým sú psi
, ale každopádne sú to iný psi a mi tiež a vlastne mi ani nie sme psi a oni tiež to je len názov a oni sú kojoti to je kus iné, ale nechal som sa tak tým uniesť pri tom bannere neviem prečo však Phoenix ako tým sa mi dosť pozdáva, nemám proti ním nič a asi mi zašvitorilo v hlave
.
kanter: Hej tipoval som dlho asi hodinu, som rozmýšľal. Tak ja sa vždy prevažne tipujem dlho kým kuknem nejaké aktuality k zápasom, ako sú zranenia, vzájomné zápasy, výhri týmu v rade a a tak tak to trvá, ale to by som vám nemal prezrádzať, moju úspešnú taktiku
. rýchlo tipnem, len jedine keď ozaj nemám čas napr. mám toho veľa, niekam idem a tak, ale toho je veľmi málo a ešte rýchlo sem tam tipnem keď sa nedarí skúsiť niečo new. Snažím sa to ale neodflakovať. Minule som už rozmýšľal, že si spravím tipy na papieriky 1,2 0 a dám do čiapky alebo tak a začnem losovať a tipy budem priraďovať od hore po spodok v danom poradí
ale neodvážil som sa k tomu bolo by to pre mňa asi dosť ponižujúce, lebo sa spolieham vždy na seba, muju taktiku, šikovnosť, znalosti a tak a nie na dáky náhodný systém, ale keď sa nedarí napadá človeka kadečo veď to asi poznáte.
yzy: Veru radšej sa zdrž komentára to bude najlepšie čo môžeš urobiť
.
yzy: Veru radšej sa zdrž komentára to bude najlepšie čo môžeš urobiť
ixo píše:Minule som už rozmýšľal, že si spravím tipy na papieriky 1,2 0 a dám do čiapky alebo tak a začnem losovať a tipy budem priraďovať od hore po spodok v danom poradíale neodvážil som sa k tomu bolo by to pre mňa asi dosť ponižujúce, lebo sa spolieham vždy na seba, muju taktiku, šikovnosť, znalosti a tak a nie na dáky náhodný systém, ale keď sa nedarí napadá človeka kadečo veď to asi poznáte.
Treba urobiť anketu, či náhodou takto niekto netipuje.
ja som raz chcel uz papieriky skusit, ale povedal som, ze este skusim a vtedy som skoncil tesne druhy v individualkekanter píše:ixo píše:Minule som už rozmýšľal, že si spravím tipy na papieriky 1,2 0 a dám do čiapky alebo tak a začnem losovať a tipy budem priraďovať od hore po spodok v danom poradíale neodvážil som sa k tomu bolo by to pre mňa asi dosť ponižujúce, lebo sa spolieham vždy na seba, muju taktiku, šikovnosť, znalosti a tak a nie na dáky náhodný systém, ale keď sa nedarí napadá človeka kadečo veď to asi poznáte.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Treba urobiť anketu, či náhodou takto niekto netipuje.
Tak dnes dosť tesná prehra s Flayer. Škoda takáto tesná prehra mrzí najviac, ale zas sme si v súboji počínali dosť dobre, takže hlavu hore
Redy sa prezentoval peknými gólmi keď zúžitkoval moje prihrávky
, ale všetci sme zahrali dobre, len chýba nám aj kus šťastie toto kolo a bez toho sa hrá zle ťažko sa vyhráva, ale zas na druhej strane smola sa nám na korčule dosť lepí.
Dobre chlapi nezúfať nepanikáriť a hlavu hore a bojujeme ďalej a do konca FURIOUS DOGS
Redy: Inač zatiaľ som s tebou spokojný
či už po tipovacej stránke, alebo písania do témy, pohoda jahoda :smile03: . A keď aj nebudem
tak si ma nevšímaj
.
Inač dnes napr. rozhodol o našej prehre zápas ANA - BUF. Ja som ho mal podané 1, ale vy nie a náš bývali hráč Badhed tým tipom zariadil výhru pre Flayers. Nebiť toho, že Badhed nemá tam tip jedna tak sme víťazi, ale to zas len polemizujem...radšej hrajme ďalej a ešte lepšie
.
Dobre chlapi nezúfať nepanikáriť a hlavu hore a bojujeme ďalej a do konca FURIOUS DOGS
Redy: Inač zatiaľ som s tebou spokojný
Inač dnes napr. rozhodol o našej prehre zápas ANA - BUF. Ja som ho mal podané 1, ale vy nie a náš bývali hráč Badhed tým tipom zariadil výhru pre Flayers. Nebiť toho, že Badhed nemá tam tip jedna tak sme víťazi, ale to zas len polemizujem...radšej hrajme ďalej a ešte lepšie
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé