Ja som tiež rád ,že tento tím, zostáva v KTL.
Ja som tušil, že canesman by sa mohol ujať postu GM a som rád , že to vzal.Verím ,že sa mu podarí nájsť kvalitných tipérov a budem mu držať palce, aby vybudoval silný,stabilný a kvalitný tím, čo bude dôstojne reprezentovať, tento zavedený dobrý tím KTL.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
som rad ze canesman tim podrzal a tak isto aj Chester, obaja mali ponuky z top timov a odolat nebolo urcite jednoduche, a som rad ze tim zostava v sutazi kedze je to proste FB, verim ze canesman dovedie tim na vrchol co sa mne nepodarilo
snad este pomozem timu aspon slusnymi vykonmi kym sa nenajdu ludia co doplnia tim podla canesovych predstav
snad este pomozem timu aspon slusnymi vykonmi kym sa nenajdu ludia co doplnia tim podla canesovych predstav
Dolezite je, ze tento tym sa nevytrati z KTLkovej mapy. Ono kolkokrat tie slova Janika zas nebrat na vaznu váhu, je to poctivy borec a na kazdeho pride slabsia chvilka a navyse tuzi a to enormne po titule a kedze sa mu to stale nedari je z toho zufalejsi a asi aj preto sa rozhodol prenechat post Canesmanovi, mozno to trochu ozivi, ale Janik je proste Janik, vše k tomu
tak kolegovia, mali sme rozpracovanych 2 adeptov na tipovanie u FB,zial,nevyslo to, ale rokovania pokracuju a mozno ich uvidime u nas od dalsieho kola
... a k vykonom....padli sme pomaly az na same dno... odtialto vedie len cesta hore... preto sa nou treba vybrat...viem,ze teraz u nas vladne nechut, neochota tipovat, je to jasne, ale treba sa zamysliet a zabrat prave teraz,ked to tim najviac potrebuje a nemam porazenecke reci typu: po sezone koncim, odchadzam, nechce sa mi atd.... ked uz sme raz tu,nenechame zo seba robit trhaci kalendar pani... nie sme tu druhym pre srandu, ale posledne 2 kola to zatial tak bohuzial vyzera... a to NESMIEME dopustit!.... preto vstanme a oprasme z nas ten popol,ktory na nas napadal!.... verim nasej stvorici, verim dokonca aj Matovi, ze si spomenie, s akym entuziazmom FB zakladal... preto podme a konecne vsetkym ukazme, kto su to OHNIVI VTACI!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé