Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

I still think the Devils take it
I wouldn't be surprised if they even lose the next two.. They're in a funk and forcing Kovalchuk..
The Olympic break is coming at the perfect time to get everyone back healthy, especially Clarkson and Martin. Some of the Kovy hype will die down and they can get some practices in.

I think they'll have a very strong March, and finish the season out on top.
Stotožňujem sa s názorom. Sám by som to krajšie nenapísal.
begbeee píše:
I still think the Devils take it
I wouldn't be surprised if they even lose the next two.. They're in a funk and forcing Kovalchuk..
The Olympic break is coming at the perfect time to get everyone back healthy, especially Clarkson and Martin. Some of the Kovy hype will die down and they can get some practices in.

I think they'll have a very strong March, and finish the season out on top.
Stotožňujem sa s názorom. Sám by som to krajšie nenapísal.
to je to co sem tu psal kdyz jsme ziskali kovyho. uz pred dvojzapasem s philou jsem rikal ze pokud z nasledujich 4 zapasu ziskame 4 body ze budu spokojen. no ted mame jeden a zitra nashvil a pri tom jak hrajeme se zapadem bych byl spokejen za bod a druhy den by to chtelo porazit carolinu a budeme na tech 4 bodech.

Zaroven musim rict ze me to zacina s*at. presilovka je uplne tragicka, Lemaire nenecha radu hrat snad ani dve tretiny dohromady a uz to toci. Navic ted ke vsemu zranenej Parise(snad to nic neni) Martin leci zlomenou ruku pul roku, Clarkson to uspechal a to ho stalo dalsich 20 nebo kolik zapasu. Carter sestreli Salmelu a nikdo se ani neobtezuje mu neco alespon rict. Niedermayer, Pandolfo a Rolston jsou dedci co se tam jen tak klouzu a maj Ice time jako kdybychom vedli 5:0 Brodeur chyta tak casto jako by mu bylo 28 a ne 38. Nejsem schopni udrzet vedeni 2:0 dyl nez 10 minut a nakonec jak rikal Lemaire po zapase najdeme cestu jak ten zapas prohrat. na druhou stranu ne ze bychom hrali nejak svetoborne ty dva goly co jsme dali byli dost se stestim...
Zase si tak nepohlídat zápas no to mě pos*r :-(
Na přestávku čekám jak na smilování
Odveta za zákrok na Sallmelu nic ?? no to je paráda....navíc ty naše goly byly pěkné haluze! Chce se to už sebrat !!! těch prohraných zápasů začíná být už moc
Martin #27 píše:Zase si tak nepohlídat zápas no to mě pos*r :-(
Odveta za zákrok na Sallmelu nic ?? no to je paráda....navíc ty naše goly byly pěkné haluze! Chce se to už sebrat !!! těch prohraných zápasů začíná být už moc
O jaké odvětě to pořád mluvíte??? To má být odveta za každý čístý zákrok ???
Teda kdo by to byl rekl ale vubec by mi nevadilo kdyby Lemaire skoncil. Podle me ma tak 5 zapasu aby neco udelal nebo jde. Nemyslim ze Lou potom co privedl Kovyho a sestavil tak dva kvalitni utoky bude mit trpelivost a je mozne ze sam usedne na stridacku nebo mozna zavola Hitchovi, osobne bych radeji nejakeho utocnejsiho trenera, nabizi se z Lowelu Johny Mac. Podle me by to byl implus kteremu se dostalo loni Pittsburghu a letos Phile.
neis píše:
O jaké odvětě to pořád mluvíte??? To má být odveta za každý čístý zákrok ???
to vubec ne. rozhodne nikomu bych nepral zraneni, jde spis o to jak se k tomu postavi tym. o prestavce Ken Deneyko rekl ze na nej nikdo ani nedycha natoz aby mu dal nekdo hit. Spis jak se rika tomu tymu dosla stava, nebo pokud chci bejt extra kritickej a mam pouzit termin ze zahranicnich for o NJD tak tym jako by nemel koule.
megaton píše:
Teda kdo by to byl rekl ale vubec by mi nevadilo kdyby Lemaire skoncil. Podle me ma tak 5 zapasu aby neco udelal nebo jde. Nemyslim ze Lou potom co privedl Kovyho a sestavil tak dva kvalitni utoky bude mit trpelivost a je mozne ze sam usedne na stridacku nebo mozna zavola Hitchovi, osobne bych radeji nejakeho utocnejsiho trenera, nabizi se z Lowelu Johny Mac. Podle me by to byl implus kteremu se dostalo loni Pittsburghu a letos Phile.
Zajímavá úvaha ale myslím si že Lemair má u Loua celkem pevnou židli letoss. ( ale kdyby se takové výsledky opakovaly dál, tak bych se nedivil kdyby se pakoval)
stále doufám že to je menší krize a po olympiádě na to najedem jako před touto neslavnou serii a budeme zase vyhrávat
Kovymu dávám tak 2-3 zápasy a podle mě se už chytne
Prostě měnší krize nic víc nic míň. Z takové krize muže tým spíše získat, pokud má bodovou rezervu jako vy. Vůbec bych to nehrotil, nejde udržet perfektní formu celou sezonu. Klidně se vsadím, že po Olympiádě vám to zase začně šlapat.
neis píše:Prostě měnší krize nic víc nic míň. Z takové krize muže tým spíše získat, pokud má bodovou rezervu jako vy. Vůbec bych to nehrotil, nejde udržet perfektní formu celou sezonu. Klidně se vsadím, že po Olympiádě vám to zase začně šlapat.
:thumbsup:
MENSI krize by to byla kdyby netrvla sest tydnu. tohle smrdi MEGA krizi. jedine k cemu se upinam je Olympiada, snad tam reprezentanti prijdou na jine myslenky, Lemaira napadne nova taktika a ti co nejedou si snad odpocinou protoze tohle je uz moc vzdyt poslednich 15 zapasu je to 4-9-2 a to jsme porazili Tor, NYI, Floridu a Rangers tedy se vsim respektem k nim zadny favority na SC. kez bych sdilel vas optimismus
Samozrejme ze tohle je vic nez jen "mensi krize". I vyhry co spomina megaton byly se slabsimi soupermi, ale hlavne navic velmi vydrene:
Toronto 4-3 po neskutecnem obratu zachraneny prohrany zapas, Florida 2-0 s EN golem, Rangers 1-0 na najezdy... a Islanders 4-2 s EN golem taky po strastiplnem prubehu. Takze 15 zapasu po sebe je to trapeni...Skoda ze se blizi olympiada, ta vam asi pomuze, i kdyz ani po ni neocekavam od NJD zadne valcovani souperu.
Atlantik píše:Skoda ze se blizi olympiada, ta vam asi pomuze, i kdyz ani po ni neocekavam od NJD zadne valcovani souperu.
Dik, fakt umis podporit :)
megaton píše:
Atlantik píše:Skoda ze se blizi olympiada, ta vam asi pomuze, i kdyz ani po ni neocekavam od NJD zadne valcovani souperu.
Dik, fakt umis podporit :)
Sorry hosi, jste bod pred Pittsburghem, tak v takove situaci neni u mne co resit. A navic ja jsem cely zivot zastance ofenzivniho stylu hokeje a pri vsi ucte, Devils porad nejsou zrovna synonymem tohodle stylu, i kdyz uz je to trochu lepsi nez v casech, kdy jsem se zacal o NHL zajimat. Ja vas proste nemuzu mit v oblibe a priznavam, ze ted vase zapasy prozivam stejne jako zapasy pittsburskych milacku :D Vcera jsem prepnul na vas zapas s PHI na zaverecne minuty 3.tretiny a prodlouzeni(samozrejme ze uvod zapasu a cast mezi prestavkou u Pittsburghu jsem si taky nenechal ujit), presto ze Pittsburgh uz hral 3.tretinu, takove neco jsem udelal poprve...
AndyF píše:
dunim píše:jo od pitt nas sice delia len 2 body,ale aj tri zapasy k dobru..plus 2 vzajomne zapasy este,sa mi zda..co sa rovna naskoku 6 bodov a tri zapasy k dobru pre nas :D :D :D
Tento bol dobrý... :D :good:

My, co jsme si temahle :ho*no: letos uz prosli vime, jak do nich lze snadno spadnout...
Par zraneni, prestane to padat a najednou se ani nedostanete do utocnyho pasma. Psychika je sv*ne. A 3 zapasy k dobru jsou pak spis ke zlu..
dunim píše:andy,len mi na rozdiel od flyers nie sme v totalnych srac*ach ako sa stalo vam,proste hrame tazkopadne a neefektivne-nie tragicky..s navratom eliasa sa da cakat ze sa zvysi efektivita golova a aj v PP..martin chyba na rozohravke strasne-s kvalitnym superovym napadanim si proste ostatní nasi beci nevedia poradit..zubrus a clarkson zas prinesu potrebnu tvrdost a kvalitu...takze cierno to nevidim a hlavne aj napriek momentalnej zlej forme dokazeme obcas vyhrat :wink:
Martin #27 píše:naprostý souhlass s dunimem....až se vrátí hlavně Clarkson a Zubruss to bude jiná řezba po rohách tedka hrajem jenom rotace ale nikdo to tam pořádně nerozráží.....Martin až se vrátí to bude uplně jine kafe
Já osobně bych si vytáhl Correnteho...pro mě budoucí pilíř naší defenzívy moc se mi líbí tento klučina.... letoss má na farmě celkem i body... navíc shodit rukavice u něj není cizí pojem a to je vždy + .... uvidíme kdy se zase ukáže v A týmu
PS: dneska nás Sens dobře potočili to se musí nechat
:razzi:
teda AndyF to ti muselo dat prace...

navic je tam napsano to co tu vsichni rikame, ze chybi nejlepsi bek a nejlepsi grinder/power forward. tos nam nic moc nepripomnel
andy nejak moc sa usmievas:) cez vianoce to tak nevyzeralo :D a to ste hrali komplet
Panáčci zato, že nedáváte goly nemůže absence obranců, to se na mě nezlobte ;) Místo toho, aby jste přiznali nedaří se nám, tak pořád vytahujete nějaké kecy proč to vám polobohům nejde, jinak by jste drtili každého. Z vašich top ofenzivních hráčů vám až na Eliáše nikdo nechyběl, teďka vám přišel Top střelec celé NHL a stejně prd, ale za všechno může absence Clarksona a Martina ;)
samozrejme ze nie neis..sme v krize 6 tyzdnovej uz..len kecame ze ked sa vratia tak nam to helfne..vysledkovo nam kovalchuk nepomohol ale musis uznat ze vo vzajomnych zapasoch to bolo vyrovnane a mohol vyhrat ktorykolvek tím pri troche stastia(2X vy) a na to ze sme v krize ste nam to moc nenandali..a to sa do zostavy vrati elitny obranca martin..rozohravka je sakra problem u nas a ak sa to spoji s dobrym forcekingom tak sme v p.ci.. takze to bude hviezdna posila vlastne a na tej rozohravke pomoze :) a tvrdost nam chyba tiez moc..clarkson to mal bodovo rozbehnute na takmer 20 golov a cez 40 bodov..popritom na presilovke a po rohoch hra vyborne..vsak sme totalne makky-cakal som ze to nam budete hlavne pisat a vycitat :D
neis píše:Panáčci zato, že nedáváte goly nemůže absence obranců, to se na mě nezlobte ;) Místo toho, aby jste přiznali nedaří se nám, tak pořád vytahujete nějaké kecy proč to vám polobohům nejde, jinak by jste drtili každého. Z vašich top ofenzivních hráčů vám až na Eliáše nikdo nechyběl, teďka vám přišel Top střelec celé NHL a stejně prd, ale za všechno může absence Clarksona a Martina ;)
tak on je hokej tymova hra a pokud nemas nekoho kdo ti prihraje zezadu nebo alespon vyhodi puk ze tretiny tak dopredu se nedostanes. na druhou stranu uz dyl tu rikam ze hrajeme spatne, mozna by sis mohl udelat pruzkoum jako andy :wink: Navic jsem nehrali ANI JEDEN zapas kompletni takze tezko rikat kdo chybi a kdo ne kdyz PORAD nekdo chybi a to nejsou nejaky hraci 3 nebo 4 lajny ale nejdulezitejsi hraci na presilovku.
dunim píše:samozrejme ze nie neis..sme v krize 6 tyzdnovej uz..len kecame ze ked sa vratia tak nam to helfne..vysledkovo nam kovalchuk nepomohol ale musis uznat ze vo vzajomnych zapasoch to bolo vyrovnane a mohol vyhrat ktorykolvek tím pri troche stastia(2X vy) a na to ze sme v krize ste nam to moc nenandali..a to sa do zostavy vrati elitny obranca martin..rozohravka je sakra problem u nas a ak sa to spoji s dobrym forcekingom tak sme v p.ci.. takze to bude hviezdna posila vlastne a na tej rozohravke pomoze :) a tvrdost nam chyba tiez moc..clarkson to mal bodovo rozbehnute na takmer 20 golov a cez 40 bodov..popritom na presilovke a po rohoch hra vyborne..vsak sme totalne makky-cakal som ze to nam budete hlavne pisat a vycitat :D
No Flyers taky nejsou ve formě. V obou zápasech jste měli více štěstí vy, ale hra to byla naprosto vyrovnaná o tom žádná. Ale uznávám, že vám velmi chybí playmaker v obraně, je to jako když nám loni chyběl Timonen, to byl taky hnus...
Dunime, rikas ze Letci vam to moc nenandali a ze se k nim ve vyrovnanych zapasech priklonilo trochu stesti... No ano, zapasy byli vyrovnane, ale to taky kvuli tomu, ze si hned na zacatku zapasu dali Letci vlastnaky, nebo Leighton pustil nahodny gol. Vy jste toho jinak opravdu moc nevytvorili, krome jednoho pruniku Salmely. A Philly taky nemela extraformu po zapasech s MIN a EDM, kde dali 1 gol za 2 zapasy.
Jinak ja to rikam porad, ze vam chybi konstruktivni obrance(viz forum WSH), ktery by umel rozehrat a vypalit. P.Martin urcite pomuze, asi neni vsechno allright, kdyz (s prominutim) tak prumerny hrac jako je Mottau hraje pul hodiny za zapas. Nevim kde jinde by tolik hral, proste je to jen dukaz o ne zrovna idealnim stavu v obranne formaci NJD. Mozna i ten Oduya vam nakonec bude chybet... A to ze by jste meli pritvrdit, to je taky jasne, ale zas na druhe strane, tohle ma i sve plusy, uz delsi dobu napr. patrite k nejmene vylucovanym tymum ligy. Vas nejvetsi problem je v presilovkach, to je opravdu katastrofa jak je hrajete. Reknu vam, tak spatne jsme to nehrali ani my v prvni pulce sezony a to uz je co rict, nastesti ted uz to hrajeme lepe. Do te inkriminovane krize jste patrili k nejlepsim v presilovkach a pak se to zadrhlo a najednou jste prestali vyhravat.

A co se tyce zraneni, tak my v Pittsburghu jsme na tom velmi podobne tuhle sezonu, porad nekdo... Az ted se po navratu Kunitze konecne blizime ke kompletu, uz jen Talbot, s tim se neda nic delat, ja uz jsem se s tim smiril, ze to proste k hokeji patri...

Ted koukam, ze neis napsal vlastne to same :D
tak dnes mi prisel dres Jemieho tak pocitam ze za a) zacne neco hrat a za b) to povede k vitezstvi. a to k TOTALNIMU
WE WANT CUP
WE WANT CUP
WE WANT CUP
WE WANT CUP
WE WANT CUP

jeste update. Parise i Salvador planuji v patek hrat a Salvador tu vyskou, neumyslnou lec nepotrestanou, od Richardse bere jako posledni varovani a az do konce kariery uz pry bude hrat s plexi. zadnej div. uprime se divim hracum co hrajou bez kritu oci.
no to hej..proste ked je zla rozohravka tak sa na to tazko pozera,ak chyba uplne tak total katastrofa..
atlantik..mottaua nechapem ani ja..snazi sa,trenuje,chce robit veci ako rozohravka napadanie vyvazanie-vse co treba,len absolutne nema na to schopnosti..oduya bude chybat ale proste nezapadol lemairovi do systemu zrejme,abo si nan nezvykol..hral priserne od zaciatku a az posledne 2 zapasy za nas zacal konecne hrat dopredu ako sme boli zvyknutí..na zaciatku sezony martina nahradil greene paradne,len super forma ho uz presla..salmela sa ukazoval tiez dobre len dopadol jak dopadol.,.na presilovke bergfors ukazoval sikovne ruky a cuch na goly(v atlante to vyzera ze sa zas chytil a mu to moc prajem).teraz je to bieda..pred branou nemal kto clonit..rozohrat a vyviest puk tiez zle a rolston na modrej pri svojej vykonnosti..ehm pomlcim..ja ho zacinam nenavidiet a to som mu fandil celu karieru :eek2:
no pozor pánové!! Mottau v minule sezoně si z rozehravkou uměl poradit navíc byl skvělý pozičně a hrál dobře. Nevím co se s nim letoss děje ale je IT je fakt moc velký....s tím Salvadorem nemáš pls video co se mu stalo nějak jsem to nezaregistroval. Je to ted blblé letoss vidím strašně málo zápasů Devils protože mám v práci ranní a dělám i soboty :bitka3: Zlaté školní časy člověk si vychtunal hokej a prospal se ve škole :D
No toto ja mám blbé, väčšinou si vychutnávam len zápasy teamov čo idú o 19:00 - 21:00 CET nakoľko si nemôžem dovoliť v práci pri jednaní s klientami vyzerať ako zombie :D Na druhú stranu mi to ale dáva prehľad o iných teamoch... Cez víkend zas v noci iné povinnosti ako pozerať hokej :D i keď priateľka už bola upozornená, že počas olympiády jej nepomôže nič... ani podväzky :D :lol:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS