Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

WildCelt píše:ixo tu zameta s tipermi ako sa mu zachce, tak to nie

:protest: :protest: :protest: ASI TREBA ZALOZIT HRACSKU ASOCIACIU KTL :protest: :protest: :protest:

aby sa s tipermi nemohlo takto zaobchadzat

:lol:
vidím Wildo,že sa ti život "obyčajného" tipéra už zunoval a zase túžiš po nejakej funkcii. :D Predsedom KTL si už bol,teraz chceš predsedníčku stoličku pre zmenu v hráčškych odboroch? :D :lol:
Dean píše:
WildCelt píše:ixo tu zameta s tipermi ako sa mu zachce, tak to nie

:protest: :protest: :protest: ASI TREBA ZALOZIT HRACSKU ASOCIACIU KTL :protest: :protest: :protest:

aby sa s tipermi nemohlo takto zaobchadzat

:lol:
vidím Wildo,že sa ti život "obyčajného" tipéra už zunoval a zase túžiš po nejakej funkcii. :D Predsedom KTL si už bol,teraz chceš predsedníčku stoličku pre zmenu v hráčškych odboroch? :D :lol:
ved tam sa da dobre nabalit :D nechcem ziadnu stolicku, je mi dobre :D

:backtotopic:
Nie som nervózny, ale ma už ma to hnevá, že sa v kuse stariete do mňa čo robím. Neviem či sa veci prihodia na HF iba okolo mňa, že v kuse riešite mňa a nedáte pokoj. Starte sa proste o seba :!: :!: :!: Ja sa o druhých netrápim čo k to si robí každého osobná hlavne v tej funkcii, keď je GM. Ak sa vám nepáči, že som GM tak nech si zasadne komisia KTL a zrušte mi linenciu a bude a myslím si potom, že tento tým potom zanikne bezo mňa keď nebudem v ňom ja GM. Proste ja viem, že že palkovk je spokojný s tým, že som GM tohto týmu aj Lukas33 i keď možno sa im nepáčia moje rozhodnutia niekedy hlavne Paľovi, ale nikdy by nebol Paľo za to, aby som už nebol vo funkcii GM tohto týmu. Naveľa už ozaj sa na toto všetko vykašlem, lebo čo je veľa je už veľa. Ja som si už zvikol že ja som a náš tým stredobodom pozornosti a viete čo? Je mi to jedno :!: A prečo? Lebo aj tak FURIOUS DOGS SÚ NAJLEPŠÍ :razzi: :clap: :frajer2:. Všetko je to, len závisť podľa mňa a staráte sa preto, lebo sa nám darí napriek tomuto kolu a viete čo je najlepšie na tom, že ani takéto veci ako sa stali dnes a minule nás nerozhádzali a nerozhádžu a dokáže sa stým vysporiadať a sme potom iba tým lepší a lepší takže :razzi: . Zatiaľ mi to aj tak vychádza napr. nepredĺženie zmluvy s dejfom a zobratie Lukasa33 nám, len prospelo a príchod lea si myslím, že nás len posilní a budeme silnejší ešte a dostaneme sa z tejto menšej krízy :razzi: Ešte toľko dobrovoľne nečakajte, že sa tejto funkcie týmu GM zdám aj keď píšem, že čo je veľa a tak neskončím s týmto a ani celkovo neskončím, lebo keby áno vy ste vyhrali a ja prehral a také nedopustím :!: :razzi: . My ideme ďalej v pozmenenom zložení a pekne sa len kukajte, ako sa stará mašina opäť rozbehla :frajer2: .
Ixo, my nemáme nič proti tebe. Ale tvoje zaobchádzanie s tipérmi je ako keď teroristi útočia na civilistov. To nie je normálne. :)
Ach jaj x-men, uz som ti raz pisal, aby si si aj niekolkokrat precital, ked ti niekto pise. A zaujimalo by ma, ako si zase vyvodiil, ze ta chce niekto odvolat z funkcie? V ziadnom prispevku sa o tom nepise... Tebe by sa pacilo, keby ta nejaky tym zobral, vyhodil, vzapeti zase zobral a potom zase vyhodil? Urcite nie. A pomaly k tebe nebude chciet nikto ist, pretoze si nebudu isty, ci vobec vydrzia tipovat v tvojom tyme aspon jedno kolo, ci ich nahodou nevyhodis.
A to, ze england zabudol raz natipovat a ty mu hned vynadas, to je tiez na zamyslenie. Sak je to hra a nejde tu o obrovske peniaze za vytaztva. Skus s anad tym zamysliet.
A preto sa vela pise o tvojom tyme, lebo v ziadnom sa nerobia taketo somariny aku tu.
Ivan píše:Ach jaj x-men, uz som ti raz pisal, aby si si aj niekolkokrat precital, ked ti niekto pise. A zaujimalo by ma, ako si zase vyvodiil, ze ta chce niekto odvolat z funkcie? V ziadnom prispevku sa o tom nepise... Tebe by sa pacilo, keby ta nejaky tym zobral, vyhodil, vzapeti zase zobral a potom zase vyhodil? Urcite nie. A pomaly k tebe nebude chciet nikto ist, pretoze si nebudu isty, ci vobec vydrzia tipovat v tvojom tyme aspon jedno kolo, ci ich nahodou nevyhodis.
A to, ze england zabudol raz natipovat a ty mu hned vynadas, to je tiez na zamyslenie. Sak je to hra a nejde tu o obrovske peniaze za vytaztva. Skus s anad tym zamysliet.
A preto sa vela pise o tvojom tyme, lebo v ziadnom sa nerobia taketo somariny aku tu.
Ivanko. Napísal si úplne všetko, čo som chcel a doslova. Z tohto to ixo snáď pochopí. Dobrý príspevok, dávam 11 bodov z 10-tich.
A je to tu zase zase sa staráte a zase riešite veci.
Po 1. Yzy zatiaĺ za sezónu túto sa v tomto týme vystriedali toľkýto típeri: odišiel dejf prišiel luky a luky je to už 3. kola a som sním spokojný aj, keď som už aj jeho upozorňoval za písanie do témy, ale inak nič pohoda jahoda a teraz odchod englanda a príchod lea a to je všetko až na to, že posledný prestup bol..., takže žiadne terorizovanie a podobné vecičky, ktoré sa zrodia v tvojej hlavičky jj a to máš aj rým. Inde v týme nastali teamové zmeny aj viac, ako tu, len tu sa to viac okorení.

Po 2. Nikto nik nenapísal, že ma nechce vo funkcii GM ja som len napísal že ak sa vám nepáči že som vo funkcii GM..., takže tak.

Po 3. Možno páčilo možno nie, ale skôr nie teda určite ale je to hra a pri mne treba počítať zo všetkým, ale zas ja kebyže nemám najmenší dôvod tak to nespravím s tým prepustením, takže tak.

Po 4. Nikto nevinadal englandovi za nenatipovanie riešil som to normálne a primerane a žiadne nadávky a podobne veci tam neboli tak tu také nepíš. Začnem nadávať a vinadám asi len tebe keď si budeš domýšlať a vymýšlať a klamať a podobne.

Po 5. Ja nebudem mať problém do týmu nájsť típera(aby ku mne niekto prišiel do týmu) ak by bolo treba ešte, ale skôr ty/vás tým tým som si istý.
Dotiahol by som tu niekoho neznámeho čo na HF nepôsobil ešte napr., alebo tak ach jaj kde len na takéto chodíte.

Po 6. Neunúvajte sa už sem nikto písať okrem nás z týmu. Odpisujem a reagujem len na príspevky típerov od nás.
hm xmen xmen :-D pecka to .. jak sa s kazdym hadas...:-D xD ale to nerobis dobre ked vyhadzujes tak tiperov..: :| kcomu to je dobre?? pretoze zle tipuje? tak to by v IC museli odist vsetci niekedy v tejto sezone hlavne ja ale som tam (aj sa niekedy cudujem rpeco ) xD ...
a poprosim skus pisat kratsie prispevky.. da sa to napisat ovela lepsie ked toho napises menej ako ked napises na cely monitor. dik
Tak nakoniec som sa rozhodol inak englan už nepríde to je jasne ale ešte by som vedel o jendom típerovi tu z hf a leo sa mi dnes neozval a vôbec ani netipol si sám pre seba čo sami nepáči a vizerá to tak, že nebude ten praví tým pre tým a zruším sním zmluvu ešte nepodpísanú áno aj sa tak stane
Leo, vidíš čo sa deje. Toľko ponúk si mal a nakoniec si nikde neskončil. Nemal si vymýšľať a mal si ísť ku nám, no už s tým nič nenarobím. Škoda ťa.
prefackajte niekto toho chlapca nech sa uz spamata :lol:

ixo, keby si bol "ixa" alebo "x-woman" tak pochopim ze raz za mesiac mas kramy, hormony sa buria, chytas divne nalady a robis z toho pikacoviny. ale kedze predpokladam ze v tom tvoj problem nebude, mal by si sa nad sebou poriadne zamysliet.

nejde o to ze "zametas" so svojimi tipermi, na to mas ako GM podla platnych pravidiel plne pravo. skusil si sa ale zamysliet aj nad tym aky obraz to o tebe ako GM vytvara?

GM by mal podla mna vytvarat v teame prostredie v ktorom sa budu jeho tiperi dobre citit a budu v jeho teame radi tipovat. mal by byt ZODPOVEDNY a neriesit veci unahlene s horucou hlavou.

ty robis pravy opak. vytvaras vo svojom teame atmosferu neistoty a strachu. necudoval by som sa keby si mal buducu sezonu problem najst do teamu dost tiperov.
tu nejde o to ze by to co stvaras vadilo nam v komisii - ide o to ci tym do buducna neodplasis vsetkych tiperov sam sebe :thumbsdown: na to aby si mohol v buducnosti nejakych tiperov 2-3 krat za den vyhodit sa ti totiz budu musiet najskor do teamu prihlasit. a po tychto tvojich uletoch neviem ci sa k tebe prave pohrnu :thumbsdown:
Tak nakoniec nás pred PO a do PO posilní Redy :) . Redy je už konečná, myslím to tak, že ak bude pravidelne tipovať čo je hlavne a na čas nemal by byť problém a sem tam niečo napíše do témy tak si budeme rozumieť a budeme spolu vychádzať dobre. Redy tak ja ťa teda vítam u náš :wink: a nech sa nám spolu darí :yes: . Redy ešte v KTL netipoval iba ak tak ostro, ale prehlaď o NHL má, takže si myslím že bude prínosom :yes:
Redy predošlé veci si tu moc nevšímal a tak. Ja som v pohode, len mám svoje chyby ako aj každý si myslím a ty si musíš o mne mienku teda čo si myslíš o mne vytvoriť sám po čase a tak a nie s tohoto čo tu niekto písal a zas netreba brať až tak vážne reči iných lebo toho sa navraví kadečo a čo nie je ani pravda a tak aj, keď tu je dosť pravdy, ale tak no...

Spoluhráči poprosím aj vás privítajte nového člena :wink: .
Tak zasa ďalšia prehra už ich ani nepočítam. Najslabší som ja v týme toto kolo, moje výkony sú jedna katastrofa :doh: :bitka3: :bitka: :bitka2: :x . Vôbec nepomáham týmu a hnevá ma to strašne ako čo by ma niekto odpojil z hry. Dnes 4b z toľkých zápasov to nedokáže hocikto a pred tým som tipoval dobre nie takto na nič ako teraz. Musím ešte niečo skúsiť, lebo je to o ničom. Som to inak počítal chlapi ešte nám ostáva do konca kola 10. dní v ktorých by sa dalo vyhrať to je max. 30b ak by sme s toho vyhrali aspoň 6, 7 krát ešte by sme toto kolo možno zamiešali karty. Chlapi musíme bojovať a dobojovať ďalej aj napriek nepriaznivému stavu, takže hlavu hore FURIOUS DOGS :!:
ixo píše:Tak zasa ďalšia prehra už ich ani nepočítam. Najslabší som ja v týme toto kolo, moje výkony sú jedna katastrofa :doh: :bitka3: :bitka: :bitka2: :x . Vôbec nepomáham týmu a hnevá ma to strašne ako čo by ma niekto odpojil z hry. Dnes 4b z toľkých zápasov to nedokáže hocikto a pred tým som tipoval dobre nie takto na nič ako teraz. Musím ešte niečo skúsiť, lebo je to o ničom. Som to inak počítal chlapi ešte nám ostáva do konca kola 10. dní v ktorých by sa dalo vyhrať to je max. 30b ak by sme s toho vyhrali aspoň 6, 7 krát ešte by sme toto kolo možno zamiešali karty. Chlapi musíme bojovať a dobojovať ďalej aj napriek nepriaznivému stavu, takže hlavu hore FURIOUS DOGS :!:
Ixo, vyhoď sa.
Teba asi vyhodím, alebo požiadam o zákaz písania do našej témy. Ty si ako vtierka všade sa musíš vtrieť a zároveň si jak pijavica. Nie si až príliš aktívny nemyslíš si? Si aj inač dosť drzí a veľa si dovoľuješ, ti nariastli krídielka. Teba proste netreba riešiť, nemá to zmysel a je to zbitočné aj tak si si len decko 14ročné.
ixo píše:Teba asi vyhodím, alebo požiadam o zákaz písania do našej témy. Ty si ako vtierka všade sa musíš vtrieť a zároveň si jak pijavica. Nie si až príliš aktívny nemyslíš si? Si aj inač dosť drzí a veľa si dovoľuješ, ti nariastli krídielka. Teba proste netreba riešiť, nemá to zmysel a je to zbitočné aj tak si si len decko 14ročné.
absolútny súhlas.Nerieš to,nestojí ti za to.Ja robím to isté.Odkedy sa im začalo dariť, je fakt hnusný a všetko rieši,hlavne to čo sa ho vôbec netýka.Nevšímaj si ho,až uvidí,že si ho nevšímaš,prestane ho to baviť.
Ahoj, jsem rad, ze jsem clenem tymu, je to moje premiera v KTL, tak snad budu aspon trochu prinosem. Co se tady nedavno delo neresim, doufam ze spolu budem vsichni dobre vychazet. :thumbsup:
tu mas nieco na privitanie:

Obrázek
http://img25.imageshack.us/img25/9593/dogsredy.jpg

a good luck zelam, bojim sa ze ho budes potrebovat :D :-P
Dean píše:
ixo píše:Teba asi vyhodím, alebo požiadam o zákaz písania do našej témy. Ty si ako vtierka všade sa musíš vtrieť a zároveň si jak pijavica. Nie si až príliš aktívny nemyslíš si? Si aj inač dosť drzí a veľa si dovoľuješ, ti nariastli krídielka. Teba proste netreba riešiť, nemá to zmysel a je to zbitočné aj tak si si len decko 14ročné.
absolútny súhlas.Nerieš to,nestojí ti za to.Ja robím to isté.Odkedy sa im začalo dariť, je fakt hnusný a všetko rieši,hlavne to čo sa ho vôbec netýka.Nevšímaj si ho,až uvidí,že si ho nevšímaš,prestane ho to baviť.
:smile03:
Dean: Konečne sa už niekto poriadne ozval na adresu yzyho :good: :smile03: . Presne tak od kedy sa im začalo dariť do hlavičky mu stúpla sláva atď. Ale ako som napísal aj ja aj ty a ešte ráz píšem netreba ho riešiť.

Redy: Aj ja som rád, že si v týme, ale fakticky teraz :) :thumbsup: . Zdáš sa biť v pohode chalan a zatiaľ si celkom rozumieme a tak :wink: . Jasnačka, že budeme všetci spolu dobre vychádzať, to je teraz prvoradí cieľ. :smile03:

Ale no Petrík zlý si vieš o tom už ťa nemám rád ni fakt :wink: . V pohode chlapi od vás, ako Petrík a ľudia jemu podobný beriem kritiku v pohode a beriem si s toho ponaučenie a ďalej sa zamyslím. Viem v poslednej dobe som spravil dosť chýb atď, ale už to je tomu koniec však mám už 19 sa musím na to aj nejako správať nie jak, ako nejaký 14ročný izy. Ale fakt je, že som ja GM tohto týmu a sú to moje rozhodnutia a keby nemám najmenší dôvod na tieto kroky čo som spravil tak verte mi že ich nespravím.

Petrík??? Redy má ten banner zle orezaný je to tuším z tých bannerov ten prví čo si potom upravoval orezanie ak si všimneš mi už máme potom ok pekne orezané bannery, vedel by si mu to opraviť? Prosím ťa :poklona: Ďakujem :smile03: .
ixo píše:Dean: Konečne sa už niekto poriadne ozval na adresu yzyho :good: :smile03: . Presne tak od kedy sa im začalo dariť do hlavičky mu stúpla sláva atď. Ale ako som napísal aj ja aj ty a ešte ráz píšem netreba ho riešiť.

Sláva do hlavy nevstúpila, alebo by som to tak nenazval. Skôr ma tešia dobre výsledky a som na tím pyšný. :biglol: Ale muselo sa aj na mňa usmiať slnko po tom dosranom predošlom kole. :clap:
yzy19 píše:
ixo píše:Dean: Konečne sa už niekto poriadne ozval na adresu yzyho :good: :smile03: . Presne tak od kedy sa im začalo dariť do hlavičky mu stúpla sláva atď. Ale ako som napísal aj ja aj ty a ešte ráz píšem netreba ho riešiť.

Sláva do hlavy nevstúpila, alebo by som to tak nenazval. Skôr ma tešia dobre výsledky a som na tím pyšný. :biglol: Ale muselo sa aj na mňa usmiať slnko po tom dosranom predošlom kole. :clap:
to ti nikto neberie a gratulujeme ti k tomu.Len kvôli tomu sa nemusíš tváriť ako majster sveta,čo zjedol všetku múdrosť sveta a navážať sa do druhých ludí.Potom bude všetko ok. :smile03:
Redy, chces reprezentovat Cechy, Moravu, Zapadne, Stredne alebo Vychodne Slovensko?
arek píše:Redy, chces reprezentovat Cechy, Moravu, Zapadne, Stredne alebo Vychodne Slovensko?
Chci reprezentovat Cechy. Dekuju
Chlapi už teraz sme inač vyhrali nad Evil Insiders, je to isté :yes: :clap: .
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS