Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLORADO AVALANCHE
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
myslim si ze Budaj nema v tejto sezone v NHL co robit..a ked je tam Raycroft nechyta zle...pochyta to co ma ale nic na viac..potrebujeme kvalitneho brankara ktory vie podrzat tym a na ktorom sa da stavat..tito dvaja su podla mna dvojky tymu..moj nazor..ako to vidite vy?mne osobne by sa v colorade pacil napriklad taky Manny Fernandez ktoremu po sezone konci v Bostone zmluva..
s tym Buddym absolutne suhlasim a osobne si myslim, z Buddy bude v rmaci NHL takou idealnou brankarskou 2jkou
k Mannymu, po sezone pôjde s platom dole, takze predpokladam, ze si ho bude môct dovolit :pleaseantry: hockto :pleaseantry: snad v inom time pookreje, aspon tak ako tomu bejvavalo vo Wild casoch..vo Vasom pripade je
brankarskej stabilnej 1tky priam urgentna..
A to si myslel ktoré tímy? Asi to tu vadí len mne, ale nemám rád ked niekto nadáva na iné tímy..yzy19 píše:alebo zakopnete o dákeho šita,
Islanders prebudovávajú mužstvo, majú dlohodobo zraneného najlepšieho hráča, pod platovým stropom majú vyše 9 mil. tak je logické že nebudú hrať o Prezidentovu trofej, nemusíš ich zato že sú na spodku tabulky nazývať ....
urgentana ako urgentnacepi píše:s tym Buddym absolutne suhlasim a osobne si myslim, z Buddy bude v rmaci NHL takou idealnou brankarskou 2jkouk Mannymu, po sezone pôjde s platom dole, takze predpokladam, ze si ho bude môct dovolit :pleaseantry: hockto :pleaseantry: snad v inom time pookreje, aspon tak ako tomu bejvavalo vo Wild casoch..vo Vasom pripade je
brankarskej stabilnej 1tky priam urgentna..
ak vazne chcu zacat rebuilding (dufam ze chcu) tak najblizsie 2-3 sezony sa budeme potacat na dne NHL s hviezdnym brankarom alebo bez neho. v tom pripade by sme kvalitnu brankarsku jednotku potebovali najskor az cca od sezony 2011/12 ked by sme uz zase mohli zacat vyhravat.
toto leto aj tak nebudu na UFA trhu ziadne "velke" brankarske mena (sorry ale neverim ze fernandez by mal v colorade ovela lepsie stats ako budaj s raycroftom), ja by som bol na mieste manazmentu avs trpezlivy a pockal si ake ruze mi to prinesie
úte 10. bře 2009 12:06
Tak tak, Colorado by malo spraviť prestavbu a opäť sa zaradiť na špicu ligy, aby mohlo držať vlajku Quebecu stále vysoko
úte 10. bře 2009 12:53
Pamätáš na nepokoje a výtržnosti, ktoré vypukli v Quebecu, keď Colorado vyhralo hneď po presťahovaní, prakticky s ich mančaftom pohár?debil píše:Myslim ze teraz drzia vlajku quebecu statocne. Ti nikdy nic neuhrali.
neviem preco sa tu niekto kto fandi bostonu alebo San Jose povysuje na timy ktore su v prestavbe..iba dva timy tiez doteraz nehrali zrovna na spi*i a teraz ked im ide tka sa tu povysuju nad Islanders alebo colorado..prestavba muzstva si nejaku dan zoberie a vzdy to je to ze su na chvoste celej NHL..aj taky Los Angeles prestavbu skoro ukoncili a pomaly idu hore.maju perspektivny tim plny mladych hracov a na dalsiu sezonu budu dost hore..a posledne dva rocniky boli vzdy naspodku tabulky a teraz su dost dobri..tuto sezonu ani nie ale ta dalsia si myslim ze bude pre Los Angeles velmi uspesna..tak tymto si prejdu vsetky timy NHL a teraz ked su dobri tak sa nemusite povysovat nad ostatnych..
Atlanta vyhrála naprosto zaslouženě...Po zápase v Chicagu jsem se zleknul že by jsme se po tak dobrém výkonu mohli zvednout ale dnešní zápas ukázal že výkon v Chicagu byl jen vyjímkou...Výkon s Atlantou byl tristní...
.
Ale je dobře že jsme prohráli...Když se kouknu na los vidím že hrajeme ještě hodně zápasů v divizi,s týmy kterým půjde o playoff ,takže věřím že bodů moc neuhrajem...Začíná se nám rýsovat pěkný výběr na draftu...
Ale je dobře že jsme prohráli...Když se kouknu na los vidím že hrajeme ještě hodně zápasů v divizi,s týmy kterým půjde o playoff ,takže věřím že bodů moc neuhrajem...Začíná se nám rýsovat pěkný výběr na draftu...
V Bostone sme na tom asi tiez tak.
Skorpion píše:Ako to vyzera s vydavkami na platy hracov pre buducu sezonu?
- platovy strop je na 56 700 000 USD
- hraci pod zmluvou: cca 42 646 000 USD
- volni hraci (UFA, RFA): Kessel (2,2 mil. v tejto sezone), Axelson (1,85), Krejci (0,88), Yelle (0,75), Hnidy (0,76), Hunwick (0,75), Fernandez (4,33), Thomas (1,1)
- k dispozicii je cca 14 000 000 USD
Mozno ocakavat, ze Kessel, Krejci a Thomas si vyrazne polepsia. Fernandez odide. Ocakavam zhruba toto:
Kessel - 5 milionov (priemer, resp. co sa rata do platoveho stropu)
Krejci - 3 miliony
Thomas - 4 miliony
Rask ma este platnu zmluvu na 3,2 miliona dolarov (tolko sa zaratava do platoveho stropu)
Ako ratam, tak som uz prekrocil tych 14 000 000, ktore su k dispozicii. A to este nie je podpisany Axelson, Yelle, Hnidy a Hunwick.
stř 11. bře 2009 22:19
Viem, že je to kus v offtopic, ale spomína sa to tu.
Ak si v Bostone neudržíte P.J. Axelssona tak zabudnite na dobré výsledky.
Co sa týka Colorada - Hejduk je precenovany a Foot so Sakicom asi tiez vela spapaju. To su hraci s velkymi zmluvami, Smyth sa aspon snazi a je to "best in front of crease man not named Thomas Holmstrom" a spolu s Laperierreaom drzia vlajku vztycenu. Tucker bol v Toronte maly panboh, ale v Avs sa nejak vytratil.
A posledná vec - to čo je v bráne, to je malá tragédia. Myslím oboch.
//: Nechapte ma zle Sakica si vazim, ale ked po sezone skonci, uvolni nieco - aspon predpokladam ze ma dobru zmluvu.
Co sa týka Colorada - Hejduk je precenovany a Foot so Sakicom asi tiez vela spapaju. To su hraci s velkymi zmluvami, Smyth sa aspon snazi a je to "best in front of crease man not named Thomas Holmstrom" a spolu s Laperierreaom drzia vlajku vztycenu. Tucker bol v Toronte maly panboh, ale v Avs sa nejak vytratil.
//: Nechapte ma zle Sakica si vazim, ale ked po sezone skonci, uvolni nieco - aspon predpokladam ze ma dobru zmluvu.
ak sa nemylim tak v tom clanku autor vypisoval platy ake maju jednotlivy hraci pre buducu sezonu slubene. do platoveho stropu sa vsak pocita priemerny rocny plat celeho ich kontraktu, takze v skutocnosti to je o malicko lepsie ako autor pise
(edit - checkol som to a malo by to byt celkovo o nejakeho cca 1,5 miliona menej. ziadna slava, ale predsa len o nieco lepsie.)
ale uznavam ze to bude bieda (snad sa podari cez draft vymenit apon jedneho z dvojice salei-clark :modlenie: a tuckera by som hned v prvy mozny den poslal na waiver a nasledne na farmu kde by sa jeho plat do stropu nepocital)
(edit - checkol som to a malo by to byt celkovo o nejakeho cca 1,5 miliona menej. ziadna slava, ale predsa len o nieco lepsie.)
ale uznavam ze to bude bieda (snad sa podari cez draft vymenit apon jedneho z dvojice salei-clark :modlenie: a tuckera by som hned v prvy mozny den poslal na waiver a nasledne na farmu kde by sa jeho plat do stropu nepocital)
čtv 12. bře 2009 07:30
Tucker je paradny hrac neviem preco mu u vas tak nejde. Ale vsak v Toronte bol skvely.petrik píše:a tuckera by som hned v prvy mozny den poslal na waiver a nasledne na farmu kde by sa jeho plat do stropu nepocital)
Hejduk přeceňovaný ???begbeee píše:Viem, že je to kus v offtopic, ale spomína sa to tu.
čtv 12. bře 2009 08:14
Preceňovaný najmä v zmysle, že odkedy mu odišiel z centra Forsberg resp Sakic, tak to nie je to čo bývalo :smile03:
Tak 3,9 je tak asi akurát za neho, aj menej. Gaborik dal za 4,4 melona v poslednych 131 zapasoch 75 golov, Hejduk 144 zápasov 54 gólov. Franzen ma 2,8 miliónov a v posledných 138 zápasov dal 54 gólov a všetci vieme, ako mu vyšlo playoff. Navyše Colorado nič nehrá s nabitým platovým stropom, tak sa treba zamyslieť. Aj Pens hrali lepšie bez Crosbyho :smile03:
Tak 3,9 je tak asi akurát za neho, aj menej. Gaborik dal za 4,4 melona v poslednych 131 zapasoch 75 golov, Hejduk 144 zápasov 54 gólov. Franzen ma 2,8 miliónov a v posledných 138 zápasov dal 54 gólov a všetci vieme, ako mu vyšlo playoff. Navyše Colorado nič nehrá s nabitým platovým stropom, tak sa treba zamyslieť. Aj Pens hrali lepšie bez Crosbyho :smile03:
No Colorado by potrebovalo omladiť káder tak ako sa to stalo v Penguins posledne sezony...aspon by im tri roky hrali za minimalku kedže by šlo o novačikovske kontrakty a potom by sa dalej riešili...do colorada by som najprv dotiahol nejakých mladých talentovaných obrancov a vystužil to dvoma skusenymi kvalitnými bekmi...utok je fajn aj ked hejduk,smyth,wolski aj marek svatos vedia zahrať aj lepšie...ale ja dufam že sa colorado pozviecha a že bude lepšie a družina okolo sakica ..najbližšie už da sa povedať okolo paula stastneho bude postrachom superov tak ako to bolo dakedy
AVALANCHE do tohoooo
AVALANCHE do tohoooo
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé