Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ach jo, mizerný start, ale to byl i loni a jak to pak dopadlo. Pořád je to první zápas, navíc na ledě top týmu. Ale i tak je co zlepšovat, hlavně směrem dozadu. Tolik přečíslení proti nám dlouho nikdo neměl. První třetina byla o efektivitě hlavně. Gibson u dvou gólů docela zaspal. Pak jsme předvedli parádní, od nás klasický, návrat do zápasu a myslel jsem, že utkání už zůstane takhle vyrovnané. Bohužel pak přišla stupidní minuta. Nejprve jsme skvěle bránuili oslabení, načež Vatanen na modré vystoupil jak kretén a Pens jeli 3 na 1. Pak hned další gól a bylo skoro hotovo. Dorazil nás ten gól v oslabení, místo 4:5 to bylo 3:6 a to už bylo vážně hotovo. Negativa byly jasné, tak se budu snaži vypíchnout pozitiva aspoň.

:plus: :plus: :plus: Přesilovka. Co s ní udělá jeden hráč. Paráda, 3 ze 6, Kesler super, Vatanen na přesilovce taky. Perry svoje klasika. Plusem je i celkový výkon 1. lajny a Keslera. Z obránců překvapivě nejlepší Stoner.
Pop raci uz se tesim jak si dam zapas, nateseny jak cep, ale vydrzel jsem to jen do stavu 3-0, pak uz jsem si musel zapnout skore a zapasem jsem se do konce vicemne proklikal :-D Z toho co jsem videl nemam co bych dodal k tomasinhovu prispevku :thumbsup:
Selly8 píše:Pop raci uz se tesim jak si dam zapas, nateseny jak cep, ale vydrzel jsem to jen do stavu 3-0, pak uz jsem si musel zapnout skore a zapasem jsem se do konce vicemne proklikal :-D Z toho co jsem videl nemam co bych dodal k tomasinhovu prispevku :thumbsup:
:nono: Jako kdyby si nevedel, ze jste nejlepsi team v lize na dotahovani naskoku a otaceni.. Navic i do stavu 3-0 bylo zcela jasne, ze ten zapas jeste muze prinest cokoliv, hrozili jste furt, bylo to nahoru-dolu. Z dalsiho KO se uz ale vzpamatovat nedalo. No nic, ted pekne krasne Freddyho do kasy a at ten valec zacne naplno!
Ja vim, ale bylo hezky a nechtelo se mi trcet 2 hodiny u kompu... to ze jsem tam nakonec stejne skejsnul uz nebudu radsi komentovat :giggle:
Tak změny hned po prvním zápase, to by nebyl Boudreau :hroza:

Maroon - Getzlaf - Perry
Beleskey - Kesler - Smith-Pelly (oba jsou dobří hokejisti, ale Kesler by měl dostat někoho lepího teda)
Cogliano - Karlsson - Silfverberg
Etem - Thopmson - Jackman

Obrana stejně, v bráně Freddy.
zakladna cast je dlha a je velky priestor na experimenty, takze zmenam sa necudujem, v playoff uz to musi byt na tutti... osobne cakam, kedy bude hrat Etem s Getzlafom a Perrym
Jasně, ale ne něco měnit po jednom zápase. Chápu rozdělení mladé lajny Etem-Rakell-DFP, která selhala. Ale Keslera rozdělovat s křídly teda nemusel. Navíc b s ním mohl hrát trochu někdo hokejovější.

Na Etema v 1. lajně čekám už přes rok. Ale..Heatley tam dost pravděpodobně po zranění bude hrát. Za druhé tam parádně hraje Maroon a Etem má pořád nekonzistentní výkony a je slabší v držení puku. Navíc bohužel je rád, že se drží v sestavě, vrátí se Heatley, Palmieri a budu mít o něj strach. Zvlášť, když Jackmana nemůže poslat do AHL, aniž by prošel přes waiver. Ideální by bylo, kdyby hrál s Keslerem ale.
Toho Etema už bychom od vás konečně mohli vytrejdovat ... :-(
Etem prvni zapas vubec nehral dobre a bude mit co delat, aby se udrzel vubec v zakladu :yes: Krom pekelni rychlosti toho zatim zas tolik nenabizi a mozna je i trochu overrated, aspon tak mi to prijde. To nic nemeni na tom, ze kdyby byla sance, tak po nem skocim :jn:
Atlantik píše:Etem prvni zapas vubec nehral dobre a bude mit co delat, aby se udrzel vubec v zakladu :yes: Krom pekelni rychlosti toho zatim zas tolik nenabizi a mozna je i trochu overrated, aspon tak mi to prijde. To nic nemeni na tom, ze kdyby byla sance, tak po nem skocim :jn:
Hej hej hej.... do fronty mladej jooo?? :box: :-D
Běžte do prdele oba :box:

A nabízí skvělé napadání, hru dozadu (ve zkrácené sezoně hrál výborně v oslabení) a taky net presence. Jenom musí dostat víc jak 10 minut za zápas. Navíc největší průser celé lajny byl mizerný Rakell, který byl hrůzostrašný. Proto bude hrát Karlsson. Etem měl 1-2 dobré střídání, když nastoupil s Thompsonem. Ještě místo Jackmana nějakého hokejistu a může se ukázat. Loni měl i v AHL víc jak bod na zápas. Bohužel DSP nabízí větší důraz, i když hitovat on Etem umí. Slabší je fakt jen v tom držení puku.
Velká dávka štěstí, výborný Freddy a mírný sudí při nás stála dneska. Výkon nebyl moc dobrý krom přelomu první a druhé třetiny. Góly prakticky jenom z turnoverů, ale třeba říct, že Maroon (už podruhé to takhle vystihl) a Kesler odvedli skvělou práci za brankou. Navíc nás hodně podržel Freddy, který byl jistý a oproti Gibbovi má ted výhodu. Hrozivá obrana ale, Lovejoy, Beauchemin, Vatanen, všichni kiksovali. Hlavně ve třetí nás Detroit hodně přehrával, vyhrával všechny souboje a my jsme se nemohli dostat z pásma, z tohohle pohledu hodně šťastná výhra, v tu chvíli jsem doufal v bod.

Co se týče rozhodujícího gólu, jenom se ukázalo, jaký je Getzlaf lídr, který nic nevzdá a je schopný sám rozhodnout zápas. Jasně, byl tam u toho lehký háček, ale tak stejně se dalo odpískat nedovolené bránění na něj od Franzena, které mu znemožnilo být v dobré pozici.

Hodně důležitá výhra po té úvodní přestřelce. Je hodně co zlepšovat, ale snad nám to pomůže. V Buffalu teď musíme vyhrát.

:plus: Maroon, který byl opět vynikající a říká si o trvalejší prostor v 1. lajně, herně k Perrymu s Getzlafem sedí, odvádí černou práci, vybojoval dva góly zpoza brány, navíc podrží puk, nenechá se odstavit. Jenom se zlepšuje. Heatley to bude mít těžké.

:plus: Freddy, jistota, puky z něj nelítaly, v důležitých cvhílích podržel. Je zkušenější než Gibson a jde to vidět.

:plus: Kesler nám dodal úplně jiný rozměr, přesně hráč, který ofenzivě chyběl. Druhý centr, při důležitých buly můžou být na ledě on i Getzlaf, což je skvělé. Navíc výborně bránil a vybojoval gól.

No a kapitána chválit nemusím, to je prostě bůh :klobuk:
Uz jste s tim nekteri fanousci Philly fakt trapni, kazdy druhy hrac se natesene trepe aby si splnil sen a hral za Flyers...
Tak zrovna Etem je může mít na háku, to je Long Beach native. Ale nemusí mu být jedno, jak s ním BB zachází :x
Maroon out

Karlssonov prvy gol
Takový pěkný walkover. Buffalo nebylo soupeřem, byli fakt neskuteční špatní. Nám stačilo hrát tak nějak ne úplně na doraz. S přehledem pohlídaná výhra, na které se podílelo bodově hned 10 hráčů. Vyzdvihl bych skvělého Cogliana a hlavně nováčka Karlssona. Druhý zápas v NHL a hned dva góly. Loňská sezona v Elitserien mu fakt pomohla, vypadá ready, ideální 3rd line centr (zatím se jeví lépe jak Rakell). Bounce back předvedl i Fowler, který dneska zaznamenal +3. Keslera a 1. lajnu chválit už snad ani nemusím. Vše ale kalí zranění Maroona, který vstoupil do sezony v parádní formě a po nezaviněném střetu s Gorgesem si poranil zřejmě koleno. Třeba doufat, že bude v pořádku. Jinak střely 44:12 :lol:
Ja jsem videl jen 1.tretinu a to se hralo na jednu branku a jak vidim ten celkovy pocet strel tak jsem o zadnou zmenu v zapase neprisel, jen o kopu golu :-D Bylo to dano castecne i poctem nasich presilovek, ale kdyz ti hraci Sabres vyrabeli tak hloupe fauly ze na to nadavali i domaci komentatori tak se neni co divit, zato faul Maroona to bylo o necem jinem. Nepamatuju se ze bychom nekdy hrali tak brzy a uz vubec ne v tydnu, jenze ja byl tak mrtvy ze tretina byla pro me akorat. Jinak s tim Maroonem by to melo dopadnout dobre, zitra ma nejaka vysetreni v Anaheimu a pry ho to zraneni nema vyradit na dlouho, snad se to potvrdi.
Snad jo, byl by průser ho teď ztratit, když není ani Heatley a když Pat začal v takové super formě.
Zbytečně jsme si to komplikovali úplně sami. Třetinu a půl jsme to měli absolutně pod kontrolou, pak přišel hloupý faul Silfa u mantinelu, šli jsme do 4 a pohřbil to Cogliano, který pak hloupou sekerou nabídl Flyers přesilovku 5 na 3. A zrovna Flyers jsou tým s výbornou přesilovkou, který toho dokáže využít. A místo abychom se poučili, tak pak přijde další blbý faul a docela smolný gól. Naštěstí pak přišla parádní akce Getzlafa s Beleskeym a vypadalo to, že si to pohlídáme. Třetí třetinu jsme se ale zbytečně zatáhli. Sice Flyers neměli moc šancí a už vůbec ne víc jak my, ale prostě nás utavili, my jsme se nemohli osvobodit, fakt jsme jen vyhazovali a kolikrát ani to nešlo, protože většina beků dělala dost chyb, hlavně Beauchemin s Lindholmem teda. Jediní Fowler s Lovejoyem byli v poho.

Naštěstí nájezdy dopadly dobře, když už byl sudí podělaný v prodloužení písknout jasný faul Flyers. Freddy byl opět výborný, dobrý Beleskey, tradičně Cogliano krom toho faulu a taky Karlsson, ten byl zase super. Hlavně dostal šanci jet nájezd a rozhodl. Momentálně se veze na vlně.
tomasinho píše:sudí podělaný v prodloužení písknout jasný faul Flyers
Za zivyho boha sem to nenasel..
AndyF píše:
tomasinho píše:sudí podělaný v prodloužení písknout jasný faul Flyers
Za zivyho boha sem to nenasel..
Taky jsem to sem chtel napsat, ale nejak jsem zapomnel.. Nevim o cem je rec :neviem:
Gibson na farmu a LaBarbera hore? Wtf :?: :sok: :lol2:
arek píše:Gibson na farmu a LaBarbera hore? Wtf :?: :sok: :lol2:
Tragicka priprava a pak ho hodili do hluboke vody v Pittsburghu, kde byl utopen. Andersen je po solidnich vykonech jasna jednicka (i pres puvodni predsezonni predstavu 1A vs 1B) a bude ted chytat zrejme drtivou vetsinu. Gibson pak logicky potrebuje zapasovou praxi (AHL na zvednuti sebevedomi asi ideal, co jinyho mu zbyva..) a LaBarbera obcas zaskoci (pricemz par bodu u Ducks nehraje v zč roli). Understandable.
Tragická příprava je silné slovo. U 2 gólů zaspal, jinak proti Pens nechytal nějak mizerně, taky i zachránil. Navíc jde do AHL na dva zápasy na vlastní žádost. V pátek a sobotu tam odchytá 2 zápasy a pak se hned vrátí.

Co se týče faulů, tak kolem 20. vteřiny hned interference na Perryho, čas 2:50 hákování Cogliana, obojí se úplně v pohodě písknout.
V tom pripade bys ovsem musel pisknout hak na Coutse a zdaleka nejvesrsi by byl faul na Gho pred koncem.
Ne, nechci aby se tohle piskalo..
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE