Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak teďka je celé forum slabší ;) Hold leden je nepříjmený ve škole nebo je to tím, že se preferovaným týmům nedaří. Nejlepší fans má Tampa, tam to žije i po debaklu =)
neis píše:Nejlepší fans má Tampa, tam to žije i po debaklu =)
Ty nemůžeš brát vážně, to jsou masochysti. Ty se v tom vyžívaj. :D
Ja by som aj pisal tu, lenze sa nebudem predsa vyjadrovat k zapasu (ktory som nevidel) z highlightov, ako to robi mozno polovica ludi. Ono ja by som zapasy Philly rad pozeral (niezeby som doteraz nevidel ziadne) ale, u mna to nie je take jednoduche. Skoro vsetky streamy idu cez justin, a ultra surf funguje len na windows a kedze mam mac, mozem si trhnut nohou. Ked sa ale nieco streamuje cez ustream, tak vzdy pozeram. Alebo ak ide prenos na Nove S. No s vynimkou posledneho zapasu s Was, ktory som nevidel (sedel som v autobuse a siel na intrak :x ) Pisem to preto, aby ste si nemysleli, ze ten avatar Richardsa mam len z toho dovodu, lebo sa mi paci :scare:
XruC píše:neis..ten zapas bol naozaj slaby..komentatori tiez, len narozdiel od teba, mne prisli slabi obaja..zasluzene vitazstvo neviem..ten zapas bol nudny, ale niekto vyhrat musel, ja som hl. reagoval na Phillyho prispevok v topicu wsh, co mi teda neprislo objektivne. Zhodnotil by som to tak, ze sme spravili menej chyb, co bol dovod nasej vyhri. V druhej tr. po vyluceni Cartera to bol cisto komenzacne vylucenie a v 3 tr. bol rozhodca na nas dost prisni, lebo podobne zakroky boli aj na vasej strane..bez povsimnutia.
Reagoval jsem XruCi ve vašem topicu, ale ještě 1 věc si neodpustím - když si tu už člověk nemůže otevřít hubu ani když je hráč jeho týmů naprosto nesmyslně vyloučen a tým inkasuje velmi důležitý gól, resp. nemůže na to poukázat aby tu ihned nebyl osočován z toho že neumí prohrávat, svádí vše na rozhodčí či je zaujatý atd., no tak to je potom tedy už na pováženou :shock: :shock: !!!!
kajo píše:Ja by som aj pisal tu, lenze sa nebudem predsa vyjadrovat k zapasu (ktory som nevidel) z highlightov, ako to robi mozno polovica ludi. Ono ja by som zapasy Philly rad pozeral (niezeby som doteraz nevidel ziadne) ale, u mna to nie je take jednoduche. Skoro vsetky streamy idu cez justin, a ultra surf funguje len na windows a kedze mam mac, mozem si trhnut nohou. Ked sa ale nieco streamuje cez ustream, tak vzdy pozeram. Alebo ak ide prenos na Nove S. No s vynimkou posledneho zapasu s Was, ktory som nevidel (sedel som v autobuse a siel na intrak :x ) Pisem to preto, aby ste si nemysleli, ze ten avatar Richardsa mam len z toho dovodu, lebo sa mi paci :scare:
Teďka jsou celkem fajn streamy přes Websopcast na Kilonet,Vexcast .
Atlantiku můžu se zeptat na tvůj věk?? sry za OT
Proc to chces vedet Martine, abych si zas od tebe poslechl nejake narazky? Jestli mi to normalne zduvodnis, nebudu mit problem ti na tuhle otazku odpovedet.
neee jaképak narážky...prostě mě zajímá tvůj věk vzhledem k některým názorům které neustále dokola opakuješ a absulutně to jsou bláboly ( uvedu příklad že Jersey jsou zvyklí hrát pravidelně v 6 )
Podivej, s tim poctem hracu na lede se vam to stava casto... Nerikam, ze to delate schvalne, stejne pochybuji ze by jste na tom mohli neco ziskat. A rikas, ze chces vedet muj vek kvuli tem "blabolum", tak to dekuji pekne, ale tohle tedy opravdu nepovazuji za vhodne oduvodneni tve otazky. Jsem na univerzite ted, to ti musi stacit... A ano New Jersey rad nemam, to musim priznat, i kdyz jsou i veci, ktere na vasem tymu ocenuji...
ENGLAND-PHILLY píše:.. když si tu už člověk nemůže otevřít hubu ani když je hráč jeho týmů naprosto nesmyslně vyloučen a tým inkasuje velmi důležitý gól, resp. nemůže na to poukázat aby tu ihned nebyl osočován z toho že neumí prohrávat...
Ale kdepak, psat prece muze kdo chce, co chce. :wink: A kdo chce, muze tomu druhemu oponovat, taky jak chce. :box:

Jednou za 100 let nekdo uzna, ze nema pravdu (ja jsem se s tim tedy jeste nikdy nesetkal, :D ale stat se to muze)

Vetsinou poznas, jestli ten druhy o nejakou shodu stoji nebo ne. :bitka3: Kdyz ne, je cas to nechat vysumet. :frajer2:
Atlantik píše:...A rikas, ze chces vedet muj vek kvuli tem "blabolum", tak to dekuji pekne, ale tohle tedy opravdu nepovazuji za vhodne oduvodneni tve otazky. Jsem na univerzite ted, to ti musi stacit...
Panove, tohle si vyrikejte v soukrome poste... :bitka3:
Jo končím tuhle debatu nemá to cenu já sleduju zápasy Devils pravidelně a tady šáša mi napíše že hrajem pravidelně v 6 ( jasně v 6 se hraje když je v brance golman) .... od někoho kdo chodí na univerzitu bych čekal příspěvky co maji uroven ne neustále opakovani pi*ovin... Díky za debatu měj se
ENGLAND-PHILLY píše:
XruC píše:neis..ten zapas bol naozaj slaby..komentatori tiez, len narozdiel od teba, mne prisli slabi obaja..zasluzene vitazstvo neviem..ten zapas bol nudny, ale niekto vyhrat musel, ja som hl. reagoval na Phillyho prispevok v topicu wsh, co mi teda neprislo objektivne. Zhodnotil by som to tak, ze sme spravili menej chyb, co bol dovod nasej vyhri. V druhej tr. po vyluceni Cartera to bol cisto komenzacne vylucenie a v 3 tr. bol rozhodca na nas dost prisni, lebo podobne zakroky boli aj na vasej strane..bez povsimnutia.
Reagoval jsem XruCi ve vašem topicu, ale ještě 1 věc si neodpustím - když si tu už člověk nemůže otevřít hubu ani když je hráč jeho týmů naprosto nesmyslně vyloučen a tým inkasuje velmi důležitý gól, resp. nemůže na to poukázat aby tu ihned nebyl osočován z toho že neumí prohrávat, svádí vše na rozhodčí či je zaujatý atd., no tak to je potom tedy už na pováženou :shock: :shock: !!!!
Philly vies co je sranda? Podobne pocity som mal pred dvoma rokmi v serri s vami ja..tiez som si par x ako ty pises otvoril hubu a tiez ste ma tu pekne sunadavali..hl. ty a gogo, tiez som sa citil byt ukrivdeny vo viacerych zapasoch ale nebol nikto, kto by sa v tedy postavil za mna a povedal ze mozem mat aj ja pravdu..fanusikov wsh moc neni a vy ste tu boli s tebou, baffym, gogom a neisom v riadnej presile. Nechapem co sa stazujes..vladne tu demokracia a ja by som povedal, ze som jednym z jej najvacsich fanusikov..svoj nazor si si vyjadril, urobili tak aj niektori ini, ktori zrovna nesuhlasili s tvojim..tiez demokraticky, akurat stylom, ktory sa ti mozno nepacil..ale o tom je ta demokracia. Samozrejme ja a myslim ze ani nikto iny ti nebude zakazoval pisat (alebo ako ty pises otvarat hubu) o comkolvek co sa hokeja tyka..a ked mam hovorit za seba, tak ja si tvoje prispevky precitam fakt rad.., cize neviem ci mas pred kramami, ale nemusel by si byt taky vztahovacny za hluposti. :D

Co sa tyka toho vylucenia..myslim ze sa k tomu vyjadrili vsetci rovnako..faul to nebol a rozhodca sa upiskol..pravdou ale je, ze sa vam to snazil vratit..rozdiel je akurat v tom, ze kazdy vidime ten zlomovy bod niekde inde. Ja som reagoval hl. preto, ze sa mi zdalo, ze to chces hodit na rozhodcu, o com podla mna nemoze byt ani reci.

edit: prave som si precital tvoju odpoved v topicu wsh a som rad, ze sme si to konecne ujasnili..takze v pohode. Nie?
No XruCi, když se podíváš do vašho topicu tak uvidíš že se vše vyjasnilo. Každopádně jako psát své názory je ok, proti tomu nic, naopak stejně jako ty to vítám (ovšem musí to mít hlavu patu), ale já jsem se divil tomu že jsem zde osočován z toho že svaluji vinu na rozhodčí, přitom já osobně jsem proti tomuto smýšlení, prostě sudí jsou součást hry atd. No někdy tým zaříznou, jindy zase pomohou. Třeba v tom zápase s vámi jsme měli spoustu času aby jsme to jejich nepochopitelné rozhodnutí smazali nějakým pěkným fíkusem ve vaší síti, holt nestalo se. Ale každopádně můj příspěvek byl naprosto špatně pochopen, ve vašem topicu píšu více !!!!

Jasné, v poho, jsem rád že se to vyjasnilo a neztratili jsme o sobě iluze (jak jsi psal že jsem tě tímto příspěvkem a přístupem k prohře zklamal) :wink: :yes: :good: !!!!
uz som si to medzicasom precital, tak konecne sme sa pochopili a mozme to uzavriet..no dufam, ze v PO sa nestretneme, ja by som uz chcel konecne ten SC a rad by som sa vyhol akurat dvom tymom..Vam a Pit, lebo prave tieto dva tymi by mohli byt neprekonatelnou prekazka. Ako som uz vela x pisal..podla mna mate tuto sezonu najlepsie zlozeny tym pre PO (minimalne z nasej konferecii).
Podle mě tady není moc borců pod 18. Jelikož jsou tu málokdy hloupé flamy a většina borců tady NHL rozumí velmi dobře. Když se podívám na nhlpro.cz tak se mi chce zvracet, jak se to tam zvrchlo, hlavně nechápu ty některé Slováky co si tam furt něco dokazují na Češích, vsadil bych se, že jsou to týpci co Československo ani nezažili..... Tím nechci říct, že všichni puboši jsou jelita, spousta jich je naprosto v klidku, ale víte jak to je ;)
ono je to uplne normalne neis..chod sa pozret na hokej.sk tam je to podobne z ceskej strany..ale take veci ani neriesim. Je jedno ci je niekto Slovak ci Cech..ludia su dobri a zli..a debili sa najdu na kazdej strane. Ja mam napr. z Cechmi vyborne vztahy ale odkedy som zacal poriadne chodit do tatier tak vas mam vyslovene rad, tam sa skoro pri kazdej ture dame dokopi a cestou kecame, oni maju slivovicu ja s frajerkou zasa cokoladu a tak to cestou sharujeme..ja viem, viem..malo by to byt naopak a toto leto sa to chystam napravit :-D
jo je to traparna proto ani na nhlpro na diskuzi nechodím ... když si tam nějací 13-ti letí smradí nadávají do čobolů apod... hnus opravdu nevím co si tím kdo dokazuje.... Já osobně slováky mám hodně rád a často tam jezdím a rád.... měl jsem tam i jednu menší autonehodu a lidi co chodili kolem se mě hned ptali že jsem z česka jeslti mám číslo na autoservis apod... mi osobně přijde že slováci jsou možná trochu přátelštější než češi ale je to možná jenom muj pohled...každpopadně nadavat si na strankach do slovenských k*** a naopak je naprosta ubohost nejvyššího stupně
Je to tak - když před pár lety nhlpro.cz začínalo tak jsme tam já a Baffy vlastně byli prvními kteří tam tak nějak začali diskutovat, pak to nějakou dobu bylo docela good, ale jak se tento server stával známějším a známějším tak se tam začala stahovat mračna anonymů, rostla vulgarita, plácají a řeší se tam nesmysly, takže nějakou tu dobu tam na to již také kašlu. Články si tam přečtu ale tím to pro mě hasne. Zde je to jiné, i zde tedy občas také nevěřím co čtu, ale jsou to vyjímky. Co se týče těch mladistvých nebo dokonce dětí tak je jich tu poměrně dost ale jsou v poho, hlavně člověk když s nimi komunikuje či čte jejich příspěvky tak k jejich věku musí přihlížet (viz. Kanter a jeho časté změny týmů kterým fandí :wink: ). Jinak XruCi máš naprostou pravdu - nezáleží na tom jestli jsi Čech, Slovák nebo třeba Mongol, ale co máš v hlavě a vůbec co jsi za člověka !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:nezáleží na tom jestli jsi Čech, Slovák nebo třeba Mongol, ale co máš v hlavě a vůbec co jsi za člověka !!!!
Obrázek

:razzi:
Tvoj snimok? :lol3:
Pekna polemika :D Ja taky nejsem ve sve podstate az takovy hnusak, jak to nekdy nekdo bere :) . Ono, zakladem je sledovat zapasy, pak se da s clovekem vicemene diskutovat. A tady mi to prijde, ze vetsina lidi ma opravdu prehled.
Hm,no tak takovou sbírku krásných gólů v jednom zápase,jsem už dlouho neviděl...... :good:
Carterovy góly byly nádherné,ale nej je asi Girouxova otočka a přihrávka na hůl Arrona-fantazie :povzbudzovanie:
Zápas jsem neviděl, ale podle highlightů goly fakt moc pěkné. Jak chytal Emery? Ty goly Umbergerovy goly mi přišly dost laciné... Teďka nás čekají rozjetí Rangerové, tak jsem zvědav jak se sním vypořádají. Poslední dobou jsem celkem překvapen z Carcilla, očividně se zaměřil spíše na hokej a bít se začal nečekaně IAN...
Nič proti ale po 4 asistenciách by Gabby mohol pridať štyri góly :)
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING