Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Súdim, źe by sme mali zmeniť trénera a začať omladzovať tím. Ešte pred uzávierkou by som vymenila Huseliusa, Modina, Commodoreho, Kleslu, Methota, možno Torresa, Brassarda a Ťjutina. Z vlastných zdrojov by ich mali nahradiť Filatov, Majorov,Moore, Goloubef a Picard, plus získať nejakého kvalitného hráča. Idealni by boli Anton Volčenkov do obrany a Jordan Staal miesto Dericka Brassarda do útoku.
Modina, Huseliusa, Commodoreho, Kleslu a Torresa bych vyměnil ihned a to bez váhání. Jen je otázka jestli je někdo vůbec chce.

Methota a Ťjutina no nevím, nevím. Ťjutina asi jo, ale já osobně bych si Methota ponechal.

Brassarda toho bych určo neměnil. A tvá navrhovaná výměna za Staala si myslím je dost nereálná. Pochybují, že by nám ho tučňáci za Dericka dali.

To, že po sezóně bychom měli vyměnit trenéra (teď už je pozdě a je to zbytečné) je jasné. Začít stavět (omlazovat) je také na místě. Bohužel tým řídí Howson a ten dle mého takové úmysly nemá.
Dawe, ja nikde netvrdím, že máme Brassarda vymeniť za Staala, pre Pens by to nemalo žiadny zmysel, oni potrebujú krídlo. A samozrejme, źe by som bola Dericka ochotná obetovať jedine v tom prípade, ak by sme zaňho dostali slušnú náhradu. Možno pomocou trojvýmeny by Jordana bolo možné získať, ale to je len teória. Ale jeho by snáď Hitch nestrčil do štvrtého útoku s Bollom a Dorsettom. Mimochodom, kde je Martin? Mohol by mi objasniť, ako to, že Brass nezbiera body, veď dostáva toľko príležitostí s takými skvelými hráčmi. :lol:

Nevidím dôvod držať Methota, medzi mladými máme dosť hráčov, ktorí ho môžu hneď nahradiť. Fjodor je dobrý obranca, teraz mu to nejde, možno sa to zmení po OH.

Howson mi lezie na nervy.
Tak co..ako ste spokojni s Clarkim a Milanom? Ja som za Chimeru rad, pretoze nam to tam trochu pritvrdil a je jeden zmala, co je ochotny sa pobit. Navyse taka myslim 4 zapasovu snuru aspon s bodom..takze fajn..A u vas?
Spýtam sa fanúšikov, keďže ja zápasy pozerať nemôžem.
Je škoda, že jsme se dostali do situace kdy si nemůžeme naplno vychutnat vítězství.

A dnes jsme hráli opravdu dobře. Hráči byly takový svěží.

- Torres dnes jednoznačně nejlepší hráč. Jen škoda, že Hitch mu nedal příležitost k hattricku. :| Tato sezóna mu celkem vychází a tak bych se nebránil podpisu nové smlouvy.

- Zcela vyměněný byl Brassard. Hrál perfektně. Vyřazovala z něho jistota a doufám, že tato lajna spolu nějaký čas vydrží.

- Kdo se mi dnes také velmi líbil byl Russel. Dnes se mu jeho hra vydařila.

A když se podíváme komu končí po sezóně smlouvy:

Modin - Vůbec bych se ho nesnažil podepsat.
Torres - Určitě bych mu nabídl smlouvu. V této sezóně hraje celkem dobře.
Jurčina - Nepodepisoval bych.
Stralman - Toto by měla být priorita a doufám, že Howson na jeho podpisu už dělá.
Roy - Zde si myslím, že problém podepsat nebude. A stejně jako u Strallmana bych mu na 100% nabídl novou smlouvu.
Co říci ke včerejšímu zápasu? Rozhodně nebyl nějak extra atraktivní. Jednoduše Philadelphia si šla za svým cílem a celkem bez problémů jí to vyšlo. Kdo se mě osobně líbil nejvíce (poněkolikáté) byl Stralman a říkám: "Toho kluka musíme udržet!!!" Na druhé straně vyšel zápas Carterovi.
Tak po možná trochu překvapivé výhře na Bostonem přišla prohra s Minnesotou. Jen chci konstatovat, že zápasy nehodnotím už dlouho dobu a tak to asi zůstane až do konce sezóny. Nemá to cenu. Je to stále to samé a několikrát už probírané. Play off je už dlouhou dobu pasé a tak jsem si říkal, že by kluci mohli zabojovat o 10 místo, ale oni asi nechtějí. Na stranu druhou má to jednu výhodu. Na draftu budeme vybírat mezi prvními :) a mohli bychom tak ulovit zajímavé jméno.
To sa ani nedá hodnotiť. Hitchova taktika a nasadzovanie hráčov je nekomentovateľné bez toho, aby bol môj príspevok cenzurovaný.
Ken Hitchcock byl propuštěn z pozice trenéra Columbus Blue Jackets. Jeho nástupcem se stává Claude Noel. nhlpro.cz
Fúha, asi idú fans Columbusu usporiadať žúrku.
PainKiller píše:Ken Hitchcock byl propuštěn z pozice trenéra Columbus Blue Jackets. Jeho nástupcem se stává Claude Noel. nhlpro.cz
v podstate očakávaný krok od vedenia CBJ...
Panebože děkuji. Asi opravdu existuješ. Opravdu děkuji mockrát, že mé modlitby a prosby byli vyslyšeny. A teď se to jde zapít. :oslava:
Toto bol v podstate očakávaný krok. Je otázne, či bude Noel pokračovať v kurze, ktorý nastolil Jitch, alebo bude kreatívnejśí. Ja dúfam v druhú možnosť.

Keďže Hitch už nie je trénerom, očakávam v budúcej sezóne príchod Nikitu Filatova, čím sa zvýši naša úderná sila. Šancu by mohol dostať Maxim Majorov. Taktiež by som sa snažila získať kreatívneho centra do tretieho útoku, keďže Palsson je príliš defenzívny? Ćo tak získať Gilberta Brulého z Edmontonu, už za nás hral. V budúcej sezóne je RFA. Alebo dať skutočnú šancu a najmä DôVERU Alexovi Picardovi.

V obrane by mal dostať šancu jeden z dvojice John Moore/ Cody Golubef. Za Huseliusa by som sa snažila získať kvalitného defenzívneho obrancu, taký Anton Volčenkov by sekol. Pomocou trojvýmeny by sa to snáď mohlo podariť. Snažila by som sa urýchlene zbaviť Commodoreho a Kleslu.

Naša zostava by mohla byť:

Umberger - Brassard - Nash
Filatov - Vermette - Voráček
Picard - Brulé - Majorov
Boll - Pahlsson - Dorsett
Murray

Stralman, Volčenkov
Ťjutin, Moore/ Goloubef
Russell, Jurčina
Roy

Mason
Garon
Pěkný článek http://www.nhl.cz/CZ/21299/noel_pretvar ... svemu.html. Noel mě zatím přesvědčuje, že by tým mohl klidně vést. Viděl jsem zápas proti Buffalu a kluci zahráli dobře a bylo vidět, že jim prostě Noel jako trenér celkem sedl. Dává velkou příležitost mladíkům. Nikoho nepřeťežuje. Zatím u mě palec nahoru.
Zápasy pod Claude Noelom:

3-0-0

skóre:

9:1

a najmä... prebudenie mladých hráćov ako Mason a Brassard :!: :!: :!:

Prečo sme Hitcha Noelom nevymenili skôr Jeho štýl a prístup k mladým hráčom je výborný.
Není ještě brzo soudit po třech zápasech ? Ale jde vidět, že hráči čekali na kick Hitche jako na smilování boží :D Je škoda, aby takoví talenti jaké má Columbus nedostávali prostor a museli hrát šileného zanďoura. To by se po sezoně mohl vrátit i Filatov ne ?
mt-svk píše:Zápasy pod Claude Noelom:

3-0-0

skóre:

9:1

a najmä... prebudenie mladých hráćov ako Mason a Brassard :!: :!: :!:

Prečo sme Hitcha Noelom nevymenili skôr Jeho štýl a prístup k mladým hráčom je výborný.
je to zaujímavé, lebo presne ten istý problém sme mali my v STL. Murray jednoducho dával príliš často mladým pociťovať, že hrávať budú "starý mazáci" a ich čas ešte príde, čo sa im samozrejme nie veľmi pozdávalo. Berglund bol dokonca na vyhadzov, či farmu, Eller aj keď ukázal, že dáva góly a vie hrať, šiel hneď späť na farmu, rovnako tak Junland. Erik Johnson s Perronom a Oshiem boli asi jediní, ktorí hrávali pravidelne. Nakoniec sa Murray (ak keď si myslím, že to nie je zlý tréner) musel porúčať a naši mladíci ožili. Výkony tímu však nešli nejako rapídne hore, chýba nám totiž ozajstný strelec a vodca tímu... :?
Dúfam, že v novej sezóne, po odchode Kariyu, Tkachuka, Sydora a ďalších, to bude úplne iný team.
(sorry za malinký OT :oops: )
neis píše:Není ještě brzo soudit po třech zápasech ? Ale jde vidět, že hráči čekali na kick Hitche jako na smilování boží :D Je škoda, aby takoví talenti jaké má Columbus nedostávali prostor a museli hrát šileného zanďoura. To by se po sezoně mohl vrátit i Filatov ne ?
Hrali sme proti Dallasu, Buffallu a San José. Dallasu sa teraz síce nedarí, ale Buffallo a San José patria k špičke. Neveim, koľko zápasov vydržím vhrávať, ale jedno je isté, naša hra sa zlepšila. Play-off už možno nevybojujeje, ale verím, že je to predzvesť dobrých výkonov do budúcnosti.

Či za nás bude hrať Nikita sa uvidí po sezóne a najmä po kempe: http://www.thefourthperiod.com/news/cbj100204.html
Na nhlpro se objevil celkem solidní článek. Odkaz Je tam jasně napsáno, že prostě Hitch to s mladými neumí. Opravdu po jeho odchodu začali hrát všichni o třídu lépe. Zatím se mi hra pod novým koučem líbí a být teď na mě tak ho podepisuji i na příští sezónu.
Vůbec mi to nevadí. Možná jsem i rád.
Nevie niekto, čo je Greg Moore zač? Myslím si, že to bude skôr posila na farmu.

Netrpezlivo očakávam prípadné ráznejšie výmeny. Som zvedavá, či sa špekulácie potvrdia a nás opustia Torres, Modin. Ak by sa nášmu GM podarilo vymeniť Commodoreho, bola by som veľmi rada. Čítala som, źe chce vymeniť Jurčinu. Podľa môjho názoru je to buď preto, lebo sa nemôže zbaviť MC, takže by sme po návrate Kleslu mali pretlak v obrane (i keď ja by som proti Kleslovej výmene nič nemala, skôr naopak), alebo Milan nejaví ochotu podpísať novú zmluvu. Prípadne je to kombinácia týchto, alebo viacerých možností.
Proč nemáte v oblibě Kleslu??
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES