Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

na vasu ziadost som oslovil dvoch tiperov ktorych som bol kvoli vam ochotny zobrat aspon na chvilu ale obaja odmietli, ja osobne nemam zaujem nikoho hladat ale ak si najdete k sebe tipera tak nech sa paci, mate volnu ruku.
Hladam klub na minimalne 3.kolo ..... este uvidim ako to dopadne z crocodile a keby ma nezobrali tak by som rad isiel do ktorehokolvek timu
Paradne to je vymyslene,tak my s canesom si mame hladat tipera do timu ked chceme.Ma to az zaraza janik tvoj pristup k tomu,akoby ti to bolo uplne jedno,najdite si tipera,ak chcete odidte,FB rozpustim...ako vazne velmi povzbujuce slova namiesto toho aby si riesil situaciu.Dalej nechapem preco toho mata tu tak drzis,nechce tak nechce,ale tak podla teba tu je stale medzi nami tak tipujme v trojici no,a je ti to fuk co bude dalej,ty si ho tu chces drzat.To ako ja ked som bol GM Dragons,ked odisiel Derryl tak by som si povedal Derryl je tu stale medzi nami budeme traja s fearom a milosom.Ano nahnevalo ma to ale nasiel som si hocijakeho tipera aby som naplnil tim(uz neviem kto to bol asi Yogy).Prisiel som sem aby som si uzil tipovanie proste len ako tiper ziadne povinosti GM nic chcel som si uzivat ktl hokej nhl ale ak tu bude takato atmosfera a budes sa takto spravat tak skutocne neviem ci tu budem chciet ostat,bezohladu na to aky to je tim,to je jedno ci Stellers C,Crocodiles alebo FireBirds toto je minimalne nelogicke tak ta poprosim ako GM tohto timu rob s tym nieco.
ale si mu nalozil chesti
nemozem inak ako nesuhlasit, ja som vo FB rad, ale odpoved GM v style: najdite si sami 4. tipera a ak sa vam nepaci, mozte odist a FB odpustim, pokladam mierne povedane za neprimeranu... myslim,ze matejko sa vyjadril dost jasne, ze konci, ty si,janik, GM, cize by si mal situaciu riesit a nie rezignovat ... skus sa s matom spojit, to by pre teba nemal byt problem a ak naozaj nie je sance,ze sa vrati, tak hor sa do hladania noveho tipera, nebudeme tu lpiet na tradicii a drzat nasilu niekoho,kto uz nema zaujem a bude to skodit timu po vysledkovej stranke ako aj na celkovej atmosfere... myslim, ze taketo spravanie od nie je celkom fer...
ako je to vlastne s tym matom :?:
lebo som prebehol vsetko a oficialne mi to vychadza, ze je dalej sucast timu
zatial hej,ale netipuje
canesman píše:zatial hej,ale netipuje
akoze nie, tipuje, ma na dnes a aj na najblizsie dni natipovane a kedze nic neni oznamene v teme na to urcenej, ma stale FB 4 clenov
natipoval neviem ci aj na dnes ale na pondelok a utorok urcite. :good: uvidime co dalej snad to vsetko prejde a bude dobre
janik píše:natipoval neviem ci aj na dnes ale na pondelok a utorok urcite. :good: uvidime co dalej snad to vsetko prejde a bude dobre
ma aj dnesok, sa mi zda, ze som to videl tam
nenapadne sa prepracuvavame hore i ked nevyhravame pravidelne, dosledok najma toho ze sa hra aj medzi konferenciami.
skoda ze atmosfera v time je pochmurna oproti prvemu kolu ale snad co casom prejde i ked prave teraz by bol ten naboj mozno vacsi kedze mame konkretneho supera v dani den ale tak v PO si to vynahradime snad :)

tymto sa ospravedlnujem aj superom za v podstate nulovu hecovacku :eek2:
ja sa musim taktiez ospravedlnit,na net totalne nemam cas, mame v piatok stuzkovu a su kolo toho zmatky,navyse teraz na dva dni idem mimo domu... skoda tychto mensich rozporov, snad sa vrati stary dobry Maťo a firebirds
pekny vykon proti veducemu timu celej sutaze a predskocenie MB, ale je to dost vyrovnane a tak treba makat snad ta moja 0 dnes nic neznamena :?
Tak dnes hrame v arene Cepikovcov,bude to urcite velmi ostry suboj :D domaci budu chciet aby vsetky body ostali doma,no dufam ze im nejaky ten bodik uchmatneme :-P Let´s go FireBirds
:oops: ja som nejak nenatipoval sakra toto sa mi nestava :eek2: sorry pekne som to pokaslal :|
Zdááár,tak dneska proti sobě :roll: Moc vám to nejde tak vás nebudeme moc masírovat,protože pro týmy kterým to moc nejde máme slabost a někdy jim necháme ze solidarity body. :wink: Jo a bacha :!: jsme oslabeni tak navrhujeme prodloužení přestávek na dvě hodiny. :smile03: Musíme se pořádně posilnit :pivo3:
Ftáci, dufam, ze dnes sa unavite, aby sme vas zajtra v prestiznom suboji porazili :wink: :frajer2: :cinka:
jée,zajtra bude lata,to si pis :D
je to stale nestabilne, vykony slabsie najma z mojej strany je to absolutna bieda, klima v time je stale taka nijaka a nejak mi to vo vykonoch nepomaha, dnes sice vyhra ale len chudobnych 14 bodov co stacilo len vdaka mizernemu vykony drakov. stale mame sancu aj na 1. miesto ale skor nech sa to opat v time dostane do situacie aka bola v prvom kole a potom mi ako GM ani mensi bodovy zisk do tabulky vadit nebude
Chcem Vám pogratulovat k dnesnemu vykonu, ku ktoremu ste sa ale bohuzial dostali ako slepe kura k zrnu :!:
Dovod je jasny, draci tipovali v trojici.
No a na zaver, vela stastia do dalsich bojov, zasluzite si to, uz len vzhladom na to, ze som Vas oznacil za najvacsieho favorita na zisk cennej trofeje.
aka ironia , vcera vyhra s jednym s najslabsich vykonov a dnes prehra pri jednom z troch naj vykonov noci, aj taky je sport no prehra s BB ma tak nemrzi :)
janik píše:aka ironia , vcera vyhra s jednym s najslabsich vykonov a dnes prehra pri jednom z troch naj vykonov noci, aj taky je sport no prehra s BB ma tak nemrzi :)
tak to byva, ale treba ukazat aj druhu stranu mince, ze to bolo o jediny bod a keby sa mali scitovat body vsetkych tiperov, tak by sme tam boli jednoznacne horsie, kvoli canesovi :box: :bitka3:
Ale zaujimave je, ze proti slabym timom prehravame a so silnymi timami zapadu, ako su FB, MB a IC sme tesne vyhrali, asi sa vieme na taketo zapasy lepsie pripravit :oslava:
Striedame dobré výkony zo zlými,aj keď len rozdielom pár bodov.V tabulke sa síce držíme na bodovaných miestach no treba si to aj tak poistiť a to tým že sa prederieme čo najvyššie.Dnes ťažký zápas s Falcons,no pri sústredenom a koncentrovanom výkone môžeme uspieť aj proti tímu takejto kapacity a potenciálu.Takže toho phoenixovia :cinka: :cinka:
Tak opat prehra,aj ked som to mierne cakal Falcons su predsa obhajcami prvenstva z minuleho roku.To nas vsak neospravedlnuje musime konecne zabrat inak nas predbehnu x-meni a sme v prdeli.A trosku napisat sem by tiez neuskodilo :cinka: Dnes tazky zapas s Ice Cats,nejdem radsej ani uvadzat kurzy stavkovych kancelarii na tento zapas,ale tak samozrejme mozeme prekvapit :D :D
aj sme prekvapili, uz druhu krat sme ich trhli o bodik :good: snad sa od tohto vysledku odrazime k trosku lepsim vykonom a stabilnejsim lebo je to bieda i ked po tak dobrych vysledkoch co mame uz z pripravy sa mensi utlm cakat dal ale musime ho prekonat a aspon zabodovat do celkovej tabulky
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS