Paráda, jsme kompletForward Devante Smith-Pelly signed a two-year contract with the Anaheim Ducks on Tuesday, the team announced. Financial terms were not disclosed, but the Orange County Register reported the contract is worth $1.6 million, with an annual salary-cap charge of $800,000.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ANAHEIM DUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
http://www.sportsnet.ca/hockey/nhl/sela ... -boudreau/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tohle je šok. Hodně nedůstojné na hráče kalibru Selanneho teda. Chtělo by to trošku sebereflexe a podívat se, jak poslední rok a půl hrál. Jeho čas na ledě byl krácen naprosto správně, prostě už tak nestíhal. Takhle docela klesnul, jestli to fakt řekl teda. Boudreau má svoje mouchy, není jich málo, hlavně jeho točení lajn musí některé fakt srát, ale v tomhle za nim docela stojím. Teemu neměl týmu krom zkušeností absolutně nic dát.
Tohle je šok. Hodně nedůstojné na hráče kalibru Selanneho teda. Chtělo by to trošku sebereflexe a podívat se, jak poslední rok a půl hrál. Jeho čas na ledě byl krácen naprosto správně, prostě už tak nestíhal. Takhle docela klesnul, jestli to fakt řekl teda. Boudreau má svoje mouchy, není jich málo, hlavně jeho točení lajn musí některé fakt srát, ale v tomhle za nim docela stojím. Teemu neměl týmu krom zkušeností absolutně nic dát.
No Ducks som nesledoval, ale vychadzal som z toho, co som videl na OH. A prave na sirsom klzisku by mal hrac menej stihat nie? Vid Chara trebars a jeho trapne vykony v Soci.
Ja neviem ale, vyvodzovat nieco z nejakych uryvkov..to by bolo treba precitat si celu tu knihu a potom si urobit nazor. Selannehu prilis respektujem na to, aby som ho po niecom takomto odpisal.
Ja neviem ale, vyvodzovat nieco z nejakych uryvkov..to by bolo treba precitat si celu tu knihu a potom si urobit nazor. Selannehu prilis respektujem na to, aby som ho po niecom takomto odpisal.
Já ho neodepisuju, ale jednoduše mě zklamal. Hlavně, že má ve svojem postavení tu potřebu si takhle otvírat hubu.
Olympiáda byla výjimka. On na svůj věk bruslařsky až tak špatný není ještě, je to ale jiné bruslení. Na užším ledě musí být obratnější, musí častěji měnit pohyb, brzdit. A hlavně má daleko méně času, což mu dělalo už v NHL problém. Byl často dohrán, než se rozkoukal, tak byl bez puku. A hlavně byla jeho lajna často pod tlakem, což samozřejmě nebyla jenom jeho chyba, ale i Perreaulta, protože ti dva dozadu pracovali fakt hrozně.
A stěžuje si, že nehrál 5 na 3, 4 na 4, na konci zápasů, kdy byl třeba dát gól.
Ani tomu se nemůže divit. Přesilovku hrajou dva praváci Perry a Getzlaf, k nim Fowler a musí tam být i jeden levák. Kde by chtěl Teemu hrát? Hrál pravidelně druhou přesilovku. Není to bijec na brankoviště, nemá střelu od modré, takže se neměl jak do té 1. dostat. 4 na 4 je případ bruslení, když hrál 4 na 4, byli jsme pod tlakem. A v závěrech zápasů je třeba mít na ledě hráče s tlakem do branky, proto tam radši byli posíláni Maroon, Beleskey, v PO pak Smith-Pelly třeba.
Já mám Teema moc rád, je to nejlepší hráč v klubové historii, absolutní legenda, ale podle tohodle už mu chybí soudnost.
Olympiáda byla výjimka. On na svůj věk bruslařsky až tak špatný není ještě, je to ale jiné bruslení. Na užším ledě musí být obratnější, musí častěji měnit pohyb, brzdit. A hlavně má daleko méně času, což mu dělalo už v NHL problém. Byl často dohrán, než se rozkoukal, tak byl bez puku. A hlavně byla jeho lajna často pod tlakem, což samozřejmě nebyla jenom jeho chyba, ale i Perreaulta, protože ti dva dozadu pracovali fakt hrozně.
A stěžuje si, že nehrál 5 na 3, 4 na 4, na konci zápasů, kdy byl třeba dát gól.
Ani tomu se nemůže divit. Přesilovku hrajou dva praváci Perry a Getzlaf, k nim Fowler a musí tam být i jeden levák. Kde by chtěl Teemu hrát? Hrál pravidelně druhou přesilovku. Není to bijec na brankoviště, nemá střelu od modré, takže se neměl jak do té 1. dostat. 4 na 4 je případ bruslení, když hrál 4 na 4, byli jsme pod tlakem. A v závěrech zápasů je třeba mít na ledě hráče s tlakem do branky, proto tam radši byli posíláni Maroon, Beleskey, v PO pak Smith-Pelly třeba.
Já mám Teema moc rád, je to nejlepší hráč v klubové historii, absolutní legenda, ale podle tohodle už mu chybí soudnost.
Ja jsem nenel cas cist ten clanek cely, jen kousek tak se taky radeji prozatim zdrzim komentare. U me to bude stejne ovlivneno tim ze Teemu je pro me nejoblibenejsi hrac v me fanouskovske historii a pravdepodobne jim i zustane takze mu stejne nadavat nebudu. Ale az bude cas precist to cele a ziskat casem o teto kauze vice info pak se teprve ukaze...
U mě taky zůstane jednička asi, ale spíše mě fakt zklamal. Že je soutěživý a chce vyhrát je plus, ale pořád nechápu tu potřebu teď na Bruce plivat. Já si taky myslím, že s ním prostě SC nevyhrajeme, ale mohl si to odpustit.Selly8 píše:Ja jsem nenel cas cist ten clanek cely, jen kousek tak se taky radeji prozatim zdrzim komentare. U me to bude stejne ovlivneno tim ze Teemu je pro me nejoblibenejsi hrac v me fanouskovske historii a pravdepodobne jim i zustane takze mu stejne nadavat nebudu. Ale az bude cas precist to cele a ziskat casem o teto kauze vice info pak se teprve ukaze...
Bohuzel Bruce ma tu nevyhodu ze je pouze jednim z treneru v historii Anaheimu ( v playoff zatim bez uspechu ) zatimco Teemu je jeho legenda. Jasne, pokud Teemu vari z vody driv nebo pozdeji se to provali, ale jak uz jsem psal cekam na kompletni clanek, rozbor, atd abych to posoudil
Dneska první ostřejší zápas na ledě Kings, kteří hráli ve slabší sestavě (hlavně teda mladší) jako my, od nás chyběli ze základu snad jen Perry, Getzlaf, Fowler, Beleskey a Thompson. Podle záběrů to vypadalo na lajny:
Maroon - Kesler - Silfverberg
Cogliano - Rakell - Etem
Heatley - Karlsson - Smith-Pelly
Winchester - Wagner - Jackman
Lindholm - Beauchemin
Stoner - Vatanen
Allen - Lovejoy
Doufám, že ty první dvě z tohohle zápasu zůstanou takhle pokupě, to by se mi líbilo teda. Super, že se prosadil Etem po krásné akci Hampuse a taky, že Kesler na 1. gól nečekal moc dlouho. Škoda jen porážky, ale to teď není nejdůležitější.
A překvapivě ty dresy až tak špatně nevypadají. Karlsson dostává dost šancí a jde vidět, že bude zřejmě nejblíže prvnímu týmu z těch mladších hráčů na hraně. Bude začínat v Norfolku, ale pokud se zraní centr, bude asi první na řadě, Kerdiles je přeci jenom lepší na LW.
Cogliano - Rakell - Etem
Heatley - Karlsson - Smith-Pelly
Winchester - Wagner - Jackman
Lindholm - Beauchemin
Stoner - Vatanen
Allen - Lovejoy
Doufám, že ty první dvě z tohohle zápasu zůstanou takhle pokupě, to by se mi líbilo teda. Super, že se prosadil Etem po krásné akci Hampuse a taky, že Kesler na 1. gól nečekal moc dlouho. Škoda jen porážky, ale to teď není nejdůležitější.
A překvapivě ty dresy až tak špatně nevypadají. Karlsson dostává dost šancí a jde vidět, že bude zřejmě nejblíže prvnímu týmu z těch mladších hráčů na hraně. Bude začínat v Norfolku, ale pokud se zraní centr, bude asi první na řadě, Kerdiles je přeci jenom lepší na LW.
Nic neočekávaného. Ritchie bude top power forward, ale ještě na to nemá letos, tak mu prospěje juniorská soutěž. Noesen po ACL v konkurenci křídel neměl šanci, Kerdilesovi rok v AHL taky prospěje. Bobkov dostane celý ročník v AHL zřejmě, možná v konkurenci LaBarbery.The Ducks have made the following roster moves:
Assigned to Norfolk (AHL):
Matt Bailey - Center
Igor Bobkov - Goaltender
Kevin Gagne - Defenseman
Nicolas Kerdiles - Left wing
John Kurtz - Left wing
Louis Leblanc - Center/Right wing
Stefan Noesen - Right wing
Andrew O’Brien - Defenseman
Assigned to Peterborough (OHL):
Nick Ritchie - Left wing
Released from professional tryout and assigned to Norfolk (AHL):
Brendan Bell - Defenseman
Steve MacIntyre - Left wing
David Steckel - Center
Brad Winchester - Left wing
Released from professional tryout:
Brandon Yip - Right wing
Anaheim now has 32 players remaining on its 2014 Training Camp Roster – 17 forwards, 12 defensemen and three goaltenders.
Pořád je ještě dost hráčů, kteří camp opustí. Vzhledem ke zraněním a přípravě si ale dovolím tipnout sestavu do 1. zápasu.
Andersen/Gibson
Fowler - Lovejoy
Lindholm - Beauchemin
Stoner/Allen - Vatanen
+ Fistric
Heatley - Getzlaf - Perry
Cogliano - Rakell - Etem/Smith-Pelly
Beleskey - Thompson - Smith-Pelly/Etem
+ Palmieri a Jackman
Nejblíže z mladíků je William Karlsson, který byl dneska chválen. Ale začne nejspíše v Norfolku, Rakell se musí ale bát o své místo.
EDIT: Tak Heatley zraněn na týden cca. Dneska teda na tréninku Maroon v 1. lajně, Etem v 2. s Keslerem a Silfem a ve třetí s Cogem a Rakellem DSP.
LINE COMBINATIONS
With Dany Heatley out of the lineup for a minimum of a week, Patrick Maroon once again skated with Ryan Getzlaf and Corey Perry. Filling Maroon’s spot on the second line was speedy winger Andrew Cogliano, who skated with Ryan Kesler and Jakob Silfverberg.
Red: Patrick Maroon – Ryan Getzlaf – Corey Perry
Grey: Andrew Cogliano – Ryan Kesler – Jakob Silfverberg
Orange: Emerson Etem – Rickard Rakell – Devante Smith-Pelly
White: Matt Beleskey – Nate Thompson – Tim Jackman
Blue: Max Friberg – William Karlsson – Chris Wagner
With Dany Heatley out of the lineup for a minimum of a week, Patrick Maroon once again skated with Ryan Getzlaf and Corey Perry. Filling Maroon’s spot on the second line was speedy winger Andrew Cogliano, who skated with Ryan Kesler and Jakob Silfverberg.
Red: Patrick Maroon – Ryan Getzlaf – Corey Perry
Grey: Andrew Cogliano – Ryan Kesler – Jakob Silfverberg
Orange: Emerson Etem – Rickard Rakell – Devante Smith-Pelly
White: Matt Beleskey – Nate Thompson – Tim Jackman
Blue: Max Friberg – William Karlsson – Chris Wagner
Blížíme se do finiše..
Zůstalo 14 útočníků, se kterými se počítá + Karlsson.The Ducks have made the following roster moves:
Assigned to Norfolk (AHL):
Jesse Blacker - Defenseman
Mat Clark - Defenseman
Max Friberg - Center/Left wing
Chris Wagner - Center/Right wing
Anaheim now has 28 players remaining on its 2014 Training Camp Roster – 15 forwards, 10 defensemen and three goaltenders.
V pohodě, já jsem třeba zápas neviděl taky ani jeden, jen podrobné reporty, rozhovory a tak. Nic překvapivého ale, Karlsson půjde začít do Norfolku, jinak ty lajny budou +- takhle. Palmieri sotva bruslí, ten to nestihne určitě a já upřímně pro něj v top 6 zase nevidím místo, i když ho po odchodu Teema měl mít. Druhé RW bude téměř jistě Silfverberg, třetí a čtvrté rozeberou Etem (zatím prý super camp - konečně snad zůstane v 1. týmu) a DSP. Ale přijdou zranění, nějak ty rotace, známe BR.Selly8 píše:Tomasinho diky za tyhle infa, ja ty predsezonni kempy moc nesleduju tak jsem aspon trosku v obraze, se zacatkem sezony se snad zapojim vice
V obraně to vypadá na 1 otazník jenom. Stoner vs Allen, zatím to vypadá na Stonera a v bráně zřejmě začne Freddy.
Selly, koukej.
http://jimrome.com/2014/10/02/ryan-getz ... issed-off/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak Fowler se včera zranil, odkulhal z tréninku, na 1. zápas by měl být fit, ale už teď se klepu hrůzou, aby to nebylo něco vážnějšího.
http://jimrome.com/2014/10/02/ryan-getz ... issed-off/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak Fowler se včera zranil, odkulhal z tréninku, na 1. zápas by měl být fit, ale už teď se klepu hrůzou, aby to nebylo něco vážnějšího.
Hmm tak to vypada ze nam Teemu starne, nudi se a vymysli p......y, snad zustane jen u te knizky. Na Hulla nebo Roenicka si snad hrat nechce, ti byli urypani uz jako hracitomasinho píše:Selly, koukej.
.
Jo cetl jsem a taky z toho nemam dobry pocitJinak Fowler se včera zranil, odkulhal z tréninku, na 1. zápas by měl být fit, ale už teď se klepu hrůzou, aby to nebylo něco vážnějšího
Ostatní mě tak netankujou. Heatley zamrzí, ale poradíme si. Palms nebude taková ztráta, Theodore stejně půjde ještě do Seattlu na rok. Ale ztratit Fowlera byť jen na pár zápasů by mohl být solidní průser.Selly8 píše:Jo cetl jsem a taky z toho nemam dobry pocitStejne tak updaty o ostatnich zranenych, ale tam je to klasika, zadne urcite terminy.
Žádné překvapení no, byla to jistota. Oba hráli s áčky už v preseason, zastupovali loni, když nemohli Teemu a Saku.The #NHLDucks named Corey Perry and Francois Beauchemin Alternate Captains for the 2014-15 season. Perry and Beauchemin enter their first seasons wearing the "A" on their jersey. Ryan Getzlaf enters his fifth straight season as Team Captain.
Fowler zázračně uzdravený a může hrát, Allen nemůže. Boží zprávy pro obranu. V brance Gibbo, asi kvůli návratu domů, i když v přípravě by lepší Freddy teda. Obrany jsou jasné, útok asi taky při absencích Palmieriho a Heatleyho.
Gibson
Fowler - Lovejoy
Lindholm - Beauchemin
Stoner - Vatanen
Maroon - Getzlaf - Perry
Cogliano - Kesler - Silfverberg
Etem - Rakell - Smith-Pelly
Beleskey - Thompson - Jackman
Gibson
Fowler - Lovejoy
Lindholm - Beauchemin
Stoner - Vatanen
Maroon - Getzlaf - Perry
Cogliano - Kesler - Silfverberg
Etem - Rakell - Smith-Pelly
Beleskey - Thompson - Jackman
Ta obrana by se az na vyjimky do konce sezony menit nemusela ze jo
Na papire to vypada dobre, uvidime jak to bude vypadat na lede. Pokud nastoupi utoky jak pises tak jsem na to hodne zvedavy, 2. a 3.lajna hodne energicka, tam ti hosani budou po lede litat, ctverka to zas pekne opepri. Ale treba BB nekoho z tech tvrdaku posune vys a lajny tak vyvazi jak je jeho zvykem. A ja jelikoz to na zivo nedam se budu snazit i pres pritomnost kdejakych nhl aplikaci v telefonu, radia v praci atd nezjistit vysledek at si to dam pekne k veceru po praci jako delikatesku ze zaznamu
Já to dám živě, když jsem se konečně rozhoupal a koupil GC. Jinak ty lajny budou skoro určitě takhle, takhle trénujou už snad týden. Jediný otazník byl Rakell vs Karlsson, ale asi rozhodnou zkušenosti. Po návratu Heatleyho by měl jít Cogliano do trojky a jeden z dvojice DSP/Emmer do 4. (snad DSP). Představa lajny, kde by byli Etem, Cog a Rakell, tak soupeř rychlostně asi stíhat moc nebude. Já věřím, že Emmer konečně předvede zlomový ročník.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé