Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kovy ma 17, ja vedel ze odchod Pikkarinena ma duvod :D
yzy19 píše: Ak nebude vymýšľať ako Hossa, tak zostane na 100% v NJD.
Nemá dôvod. Vôbec nevieš, či chcel ísť do NJD, či je to jeho vysnený klub. Šance, že ostane je 1:30. Určite skúsi trh.
ThrashersFan píše:
yzy19 píše: Ak nebude vymýšľať ako Hossa, tak zostane na 100% v NJD.
Nemá dôvod. Vôbec nevieš, či chcel ísť do NJD, či je to jeho vysnený klub. Šance, že ostane je 1:30. Určite skúsi trh.
Chcel boje o play off. V devils ich má každý rok, no SC je už niečo iné, takže tak.
Souhlasím s tím,že pokud nejsou New Jersey Devils Kovalchukovým vysněným klubem,tak v létě zkusí trh s volnými hráči.S tím ale v New Jersey musejí počítat...
mam infarkt :D zapas s L.A. odcineny..ale po poriadku..zapas zacal v poriadnom PO tempe..devils boli lepsi,ale toronto hralo cisty beton a ked sa naskytla moznost prechadzali do protiutokov..s takou zostavou asi nic ine hrat nemozu a obrana ich fakt drzala(narozdiel od doterajsieho priebehu sezony) kovalchuk sa chcel predviest a slapal na 100%..hned si pripisal asistenciu na gol zubrusa ktory v pade zakoncil zblokovanu iljovu prihravku.pekne zabojoval...len v druhej tretine tor vyuzilo 2 presilovky..1 gol tec pandolfa a 2 gol stempniaka asi mal chytit brodeur..potom nas dorazil 3 gol ked to tam po*ral langenbrunner..V 3.nas od pohromy zachranil brodeur ked vychytal kessela a neskor mal asi 4 tazke zakroky este.inak devils mali drvivy tlak,ale hraci tor zblokovali snad vsetko.uz to vyzeralo zle ale 3 min pred koncom po peknej akcii znizil McAmmond..neskor sme mali presilovku,na ktoru nskocilo 5 utocnikov..neviem ci to bolo pocas nej este pri odvolani brodeura ale po osi kovalchuk McAmmond trafil paradnu strelu z prvej zajac-3:3..a to nebol koniec..este stihol pandolfo dorazit mottauovu strelu..4:3 a bolo to...2 goly v poslednej minute :clap: myslim ze zasluzene vydrete vitazstvo..v 3tr bolo tor uplne rozbite(aj ked mali teda par sanci to uplne rozhodnut) Kovy hral fajn,slapal ale pacil sa mi veru aj salmela :yes: jedine co ma stval bol Rolston,s kymkolvek hral bol kotva a brzda pre cely utok..
dunime tak to je paráda !!!! právě jsem se v práci dodíval na sestřih a při tom golu Pandolfa jak cela střídačka se objímala to mi běhal mráz po zádech!! nevím proč ale cítil jsem jako by celý tým šel do toho o dost víc než v předchozích zápasech!!! Paráda kluci udělali jste mi moc velkou radost.... Zajíc to moc krásně trefil !!!!
LETS GO DEVILS :wawe:
To je moc dobře že jste včera večír měli takové nehorázné štěstí - jen si to pěkně vyberte nyní, když jde o suché z nosu, v PO půjdete o žebrácké holi :box: :cinka: :box: :cinka: !!!!
To nebylo štěstí .. tohle je o zkušenostech :frajer2: :D
Tak ja si myslim ze ted New Jersey jsou klub bez vyraznejsich slabin kdyz ziskali ryziho strelce.
Ale podle meho nazoru pokud se New jersey nezbavi jednoho nebo dvou hracu nebudou moct podepsat Kovalcuka na dalsi sezony.

Davam 60 procent tomu ze odejde.
Martin #27 píše:To nebylo štěstí .. tohle je o zkušenostech :frajer2: :D
Zvlastni, bezna zkusenost je takova, ze tym co vede o 2 goly 3 minuty pred koncem vyhrava.

Pockat! Ne kdyz pomuzou rozhodci s presilovkou :mrkva:
Mimochodem, tento zpusob zavazeni puku pred viteznym golem nazyvame jak, mily Watsone?
:razzi:

Obrázek
Andy: teraz neviem o co ti ide...darovana presilovka? hm bol tam jasny faul.. a henten zaber dokazuje akoze co? branka toronta je vpravo..a ked najdes zaber kde ma pando puk este pred modrou a obe nohy za nou,potom mozes nieco vravet o ofsajde :D lebo ten zaber nedokazuje nic a viem ze vies najst aj lepsi ked treba-a hlavne ak vobec taky je :roll: (k zapasu phi-pitt napr:)
AndyF píše:Mimochodem, tento zpusob zavazeni puku pred viteznym golem nazyvame jak, mily Watsone?
:razzi:
modra cara je soucasti te tretiny ve ktere je puk, tedy pokd to bylo v zachranene vyhozeni z obrane tretiny pak je to v poradku, to bys mohl vedet :D . Jinak ze nam rozhodci pomohli? pokud ses dival tak asi ne poradne, vylouceni Kovyho? Loket v obliceji Zharka? hra toronta v sesti? sorry, zkus to znova...

ok sorry AndyF v zaznamu toasi vypada ze jsi mel pravdu ale co jak rikam rozhodci to cele piskali spatne ale stejne tak mohl uz predtim ten puk byt uvnitr, tedy tebou predlozeny dukaz je neprukazny :)
Sorry kluci, ja jenom rejpu. Me je to vlastne sympaticky, ze to dokazete otocit. (zavidim)
Ale chtel jsme, aby vam trochu spadnul hrebinek :-P

Nicmene na tom ofsajdu trvam.. :box:
dunim píše:Andy: teraz neviem o co ti ide...darovana presilovka? hm bol tam jasny faul.. a henten zaber dokazuje akoze co? branka toronta je vpravo..a ked najdes zaber kde ma pando puk este pred modrou a obe nohy za nou,potom mozes nieco vravet o ofsajde :D lebo ten zaber nedokazuje nic a viem ze vies najst aj lepsi ked treba-a hlavne ak vobec taky je :roll: (k zapasu phi-pitt napr:)
Ten faul byl takovej, nic moc, dost prifilmovanej (zcela evidentne tam zahral Bobyho Orra) A kdyby to nebylo v sanci a nechtel pomoct prohravajicim, tezko by to odpiskal..

Pri tom ofsajdu by musel mit puk pod kontrolou, tedy v kontaktu s hokejkou. Coz tady evidentne nebylo...
neviem, ked hraca v sanci super zahakne a na to ho este podrazi brankar..pre mna to bol faul..
k tomu ofsajdu,nech som na zaznam hladel akokolvek puk nebolo vobec vidiet ak si nasiel len toto co si nasiel. nic to nedokazuje..vobec tam nevidno ktorym smerom puk siel..ani dokonca nevidno ci si ho do pasma nevrazil hrac toronta napriklad :) ..ale to je jedno, rozhodca to neodpiskal..zmenit sa to neda nech je pravda kdekolvek,ani sami hraci toronta sa nestazovali a mi to nerozriesime :D .skor ako pise megaton by sme sa mohli stazovat,ze zharkov nabehol superovi na laket nic a hned na to odpiskali kovymu taky faul ze hmm..a dostali sme z pp 2. gol.. len moj nazor
Dyk rikam, ze jen rejpu..
Aby rec nestala...
konečně tady do našeho fora někdo přispívá a jsem rád že dunim a megaton jsou aktivnější :good: nebavilo mě tu si psát sám :D
Martin #27 píše:konečně tady do našeho fora někdo přispívá a jsem rád že dunim a megaton jsou aktivnější :good: nebavilo mě tu si psát sám :D
ja mel ted statnice tak jsem nejak nemel naladu a hlavne cas listovat forem a vubec si procitat net, ale to se ted zmenilo a cas je tak se tu snad budu obevovat casteji

a jeste k tomu "prifilmovanymu" faulu, kdyby nebyl podrazenej a zahakovanej tak po blafaku dava do prazdny...
megaton píše: a jeste k tomu "prifilmovanymu" faulu, kdyby nebyl podrazenej a zahakovanej tak po blafaku dava do prazdny...
Problem je ten, ze ten co ho "podrazil" se ho skoro nedotkl, prave proto rikam, ze to dost prihral (poskocil). A ten druhy hakoval az kdyz uz letel (a taky nijak zasadne).

Na prvni pohled jsem si taky rikal, jasny vylouceni...

Nechci vas vykon snizovat. Ja ani nic jinyho nevidel, jen jsem si chtel prohlidnout to zazracny otoceni (kteryho my vetsinou nejsme schopny...)
Takového otočení není normálně schopný nikdo, jen když má v tom konkrétním matchi kopec, co kopec, 10 kopců štěstí. V NHL nepamatuji že by někdo prohrával v 60. min. a nakonec ještě do konce zákl. hrací doby otočil - viz. můj příspěvek v topicu Maple Leafs !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:Takového otočení není normálně schopný nikdo, jen když má v tom konkrétním matchi kopec, co kopec, 10 kopců štěstí. V NHL nepamatuji že by někdo prohrával v 60. min. a nakonec ještě do konce zákl. hrací doby otočil - viz. můj příspěvek v topicu Maple Leafs !!!!
z 59. uz to zvladli... :razzi:
v PO s Canes to bylo taky myslím ten poslední zápass jak jsem dostali 2 goly během poslední minuty ....to bylo na oběšení tohle už nechci zažít nikdy :thumbsdown:
Martin #27 píše:v PO s Canes to bylo taky myslím ten poslední zápass jak jsem dostali 2 goly během poslední minuty ....to bylo na oběšení tohle už nechci zažít nikdy :thumbsdown:
No vzdyt rikam, z 59 minuty. Tam jste dostali vyrovnavaci...
Ilya se předtavuje.....

Obrázek Obrázek Obrázek
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 FLORIDA PANTHERS