Lecavalier-number4 píše:tak vedete 3:1, povedlo se vám otočit zápas-dva goly jste dali v přesilovce Devils :o

18:10 -
Dennis Wideman, Assists:
David Krejci and
Marco Sturm
19:59 SHG -
Marco Sturm, Assists:
Andrew Ference and
Per Johan Axelsson
len ten 3 gol sme cekli v oslabeni, ale vskutku bohovskom case
cepi píše: 
sanca Bruins o to väcsia, ze ich svätynu nebude s najväcsou pravdepodobnostou hajit ich opora Marty, ale jeho nahradnik
Kevin Weekes
ok, ok, klidek, zatial je to po II tretine, na ktoru som sa ako tak dokotulal..bolo 3:1, na 4:1 mohol zoci voci "cernoskovi" skorovat jeden z hracov Bruins
(nestihol som ho poriesit), no "cernosko" ho bravurne vychytal a onedlho na to, najazd 2:1, "cernosko" opät pozorny
17:11 som si myslel, ze gol do satne..poriesil ho hracik "do poctu"
David Johnny Oduya 
ale spôsobom...strela, nahodenie a az po 3 spomalenom to bolo jasne...strela smerovala tesne mimo tycku, no do branky si ju vrazil korculou jeden z domacich hracov

aaaale
19:00 vedelo sa, ze do konca II tretiny nezostava vela casu, usadili sme sa v pasme, otockou to tam od modrej nahodil, nastrelil
Axelsson a
Marc Savaaard skvlemy tecom dal diablom golovy pozdrav do satne
jj pri 1 gole pisal A
Zdenkooo
3rd Period (shots on goal
1:20)
- uvodna tretina zacala drvivym naporom diablov, mackovia na cele s Thomasom do tychto chvil odolavaju
- mali sme vyhodu 2 presilovych hier, akoby sme ich obe zahrali s udrzbou, s cielom neinkasovat v oslabeni..za to presilovky Devils smrdeli golom
-
10:33 Travis Zajac prave v presilovej hre dostava NJD do zapasu
- v case
14:30 putuje na trestnu macko Axelsson, no ocividne nas*aty..protestuje, po zasadnuti na

trepne hokejkou o plexisklo, malo platne..nastastie sme sa ubranili a kratko po jeho prichode sa Axe ocita z takej bocnej strany zoci voci "cernoskovi", no strela sla tesne mimo, resp. ju "cernosko" betonom suchol, pricom si zda sa poranil nohu..tazko povedat, ci slabiny, alebo co..prebieha konzulatacia s dokturkom, "cernosko" pokracuje v hre
- zaverecne 2 minutky hrame excelentne, napadame 1,2 hracmi v obrannom pasme hosti, nepustame ich do zalozenia utoku, nie to este s napadom odvolania brankarom..ten sa na nu ponekud krivkajuci pobera 30s. pred klaksonom
- :o

tak to bola haluz

tie zaverecne sekundy boli silene...uz som videl gol v kleci Timmyho, ale za excelentnej spolupracce spoluhracov sa podarilo vitazstvo ustrazit!!!..ehm, tam
Glen Metrpolit lahom zastupoval Timmyho na brankovej ciare, v zapäti sa tam objavil
Zdeno a vznikla nahla trma vrma, hokejky i rukavice na lade, ale vsetko sa obislo bez sarvatok..dokonca aj Timmy sa tam chystal na niekoho vyskocit :biglol: dokonca sa nestihlo poriesit ani zaverecne vitazne ceremony pri brankarovi, ale v TD Banknorth Garden to pekne vrelo
- no do prdele akurat pozeram statistiku striel v III tretine a mam dost

:o
1:20 celkovo zatim
25:45 ale Timmy sa nam opät predviedol v plnej parade
3 hviezdy zápasu:
BOS 11
P.Axelsson (1+2)
BOS 16
M.Sturm (1+1)
N.J 16 D.Zubrus (1+1)
takze piseme 3 vyhru v rade