Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

philly, mna osobne Bochenski sklamal, dôvod, preco sa tak trapil treba hladat pre naskocenim do noveho rocnika..mal nejaku nadvahu, musel riesit kondicne testy, potom rozohratie sa na farme a az po nejakom case putoval k 1 timu, kde vsak nenadviazal na svoj trade prichod a bolo len otazkou casu kedy zbali svestky..jeho perspektiva tu je, ale paci sa, môze si ju uz uzivat u hydinky..ja som s tymto prvym Novorocnym tradom spokojny :yes: vo februari nas vsak caka urcite nieco velkolepejsie...

Bruins vs. Capitals

Lucic :box: Erskine

(6) Obrázek Obrázek Obrázek (2)

- v tejto sezone sa obaja superi stretli 2x a v oboch pripadoch dvihali hokejky nad hlavu diabli z Jersey (1:3, 3:4), no v oboch pripadoch slo o vyrovnane duely
- po tomto suboji sa obe timy medzi sebou stretnu uz len 1x a to 02.04 v Jersey
- diablom to slape dari, ked z posl. 6Z maju bilanciu 5V - 1P, no zda sa, ze aj mackovia sa zo konca Stareho roku spamätali a oba svoje domace duely zvladli na :good:

:!: sanca Bruins o to väcsia, ze diabli maju v nohach vcerajsi domaci duel s Philkou (3:0), no predovsetkym, ze ich svätynu nebude s najväcsou pravdepodobnostou hajit ich opora Marty, ale jeho nahradnik Kevin Weekes..na domacej strane by nemala chybat minulozapasova "roletka" Timothy Thomas

:arrow: ak budem po Obrázek a po nejakom tom :prines_pivo: schopny, budem sa snazit priniest zo zapasu txt preview, kedze na HF mame fandu diablov (Hannu) :bitka3:
tak vedete 3:1, povedlo se vám otočit zápas-dva goly jste dali v přesilovce Devils :o :thumbsup:
Lecavalier-number4 píše:tak vedete 3:1, povedlo se vám otočit zápas-dva goly jste dali v přesilovce Devils :o :thumbsup:
18:10 - Dennis Wideman, Assists: David Krejci and Marco Sturm
19:59 SHG - Marco Sturm, Assists: Andrew Ference and Per Johan Axelsson

len ten 3 gol sme cekli v oslabeni, ale vskutku bohovskom case :cool:
cepi píše: :!: sanca Bruins o to väcsia, ze ich svätynu nebude s najväcsou pravdepodobnostou hajit ich opora Marty, ale jeho nahradnik Kevin Weekes
:clap: :clap: :clap:

ok, ok, klidek, zatial je to po II tretine, na ktoru som sa ako tak dokotulal..bolo 3:1, na 4:1 mohol zoci voci "cernoskovi" skorovat jeden z hracov Bruins (nestihol som ho poriesit), no "cernosko" ho bravurne vychytal a onedlho na to, najazd 2:1, "cernosko" opät pozorny

:( 17:11 som si myslel, ze gol do satne..poriesil ho hracik "do poctu" David Johnny Oduya :eek2: ale spôsobom...strela, nahodenie a az po 3 spomalenom to bolo jasne...strela smerovala tesne mimo tycku, no do branky si ju vrazil korculou jeden z domacich hracov :x aaaale

:yahoo: 19:00 vedelo sa, ze do konca II tretiny nezostava vela casu, usadili sme sa v pasme, otockou to tam od modrej nahodil, nastrelil Axelsson a Marc Savaaard skvlemy tecom dal diablom golovy pozdrav do satne :butt:

jj pri 1 gole pisal A Zdenkooo :thumbsup:

3rd Period (shots on goal 1:20)

- uvodna tretina zacala drvivym naporom diablov, mackovia na cele s Thomasom do tychto chvil odolavaju

- mali sme vyhodu 2 presilovych hier, akoby sme ich obe zahrali s udrzbou, s cielom neinkasovat v oslabeni..za to presilovky Devils smrdeli golom

- :( 10:33 Travis Zajac prave v presilovej hre dostava NJD do zapasu
- v case 14:30 putuje na trestnu macko Axelsson, no ocividne nas*aty..protestuje, po zasadnuti na :penalty: trepne hokejkou o plexisklo, malo platne..nastastie sme sa ubranili a kratko po jeho prichode sa Axe ocita z takej bocnej strany zoci voci "cernoskovi", no strela sla tesne mimo, resp. ju "cernosko" betonom suchol, pricom si zda sa poranil nohu..tazko povedat, ci slabiny, alebo co..prebieha konzulatacia s dokturkom, "cernosko" pokracuje v hre

- zaverecne 2 minutky hrame excelentne, napadame 1,2 hracmi v obrannom pasme hosti, nepustame ich do zalozenia utoku, nie to este s napadom odvolania brankarom..ten sa na nu ponekud krivkajuci pobera 30s. pred klaksonom
- :o :doh: tak to bola haluz :roll: :yahoo: tie zaverecne sekundy boli silene...uz som videl gol v kleci Timmyho, ale za excelentnej spolupracce spoluhracov sa podarilo vitazstvo ustrazit!!!..ehm, tam Glen Metrpolit lahom zastupoval Timmyho na brankovej ciare, v zapäti sa tam objavil Zdeno a vznikla nahla trma vrma, hokejky i rukavice na lade, ale vsetko sa obislo bez sarvatok..dokonca aj Timmy sa tam chystal na niekoho vyskocit :biglol: dokonca sa nestihlo poriesit ani zaverecne vitazne ceremony pri brankarovi, ale v TD Banknorth Garden to pekne vrelo :cool:
- no do prdele akurat pozeram statistiku striel v III tretine a mam dost :doh: :o 1:20 celkovo zatim 25:45 ale Timmy sa nam opät predviedol v plnej parade :poklona: :poklona: :poklona:

3 hviezdy zápasu:

BOS 11 P.Axelsson (1+2)
BOS 16 M.Sturm (1+1)
N.J 16 D.Zubrus (1+1)

takze piseme 3 vyhru v rade :groupwave:
Povedali po zapase s New Jersey Devils

Tim Thomas: "Patrik Elias a Brian Gionta su v okoli brany velmi nebezpecny. Je to asi najtazsi super, s ktorym sme tento rok (sezonu? pozn.skorp.) hrali. Preto si toto vitazstvo tak cenime."

Brent Sutter (trener NJD): "Mohli sme dnes vyhrat, keby sme nepremarnili tolko prilezitosti v tretej tretine. Nedarilo sa nam ich dotiahnut do goloveho konca."

Marc Savard o Axelssonovi: "Hram s nim uz dost dlho, takze viem, ze je to velmi dobry utocnik a dnes mi pomahal aj v obrannych cinnostiach. Dnes a aj v poslednych zapasoch skutocne zaziaril. Ma momentalne skvelu formu. Tretia tretina bola velmi narocna. Timmy ju zachytal skvele. Nabuduce mu vsak musime viac pomahat."

Dennis Wideman: "V tretej tretine sme polavili v ofenzive a nechali sa zatlacit do obrany. Po tom sa to na nas rutilo stale viac, ako snehova gula, a bolo tazke tomu vzdorovat."

Claude Julien: "Tretia tretina bola velmi hekticka. Myslim, ze sme hrali velmi dobre pocas 40 minut. Nespanikarili sme ked sme dostali prvy gol. Proti NJD je tazke hrat, toboz ked su vo vedeni, ale nam sa podarilo opat sa dostat do hry."
Co tak Fenway park?
Podla blogera Jason Kay-a by mohol byt dalsim miestom pre hokejovy zapas pod holym nebom prave bostonsky stanok Red Sox - Fenway park. Problem je vsak v tom, ze ma kapacitu iba slabych 40 000 divakov.

"Boston momentalne nezije hokejom tak, ako tomu bolo v minulosti, ale stale je to hokejovy region. Takyto zapas by mohol byt oazou pre "hladujucich" bostonskych fanusikov. Stoji to minimalne na zvazenie."

Tu je zoznam stadionov, ktore by podla neho boli najvhodnejsie na takyto zapas (v zatvorke je kapacita):
1. Fenway Park, Boston (39,195)
2. Yankee Stadium, New York (57,545)
3. Wrigley Field, Chicago (41,118)
4. Coors Field, Denver (50,445)
5. Comerica Park, Detroit (41,070)
6. Texas Stadium, Irving, TX (65,812)
7. Heinz Field, Pittsburgh (65,050)
8. McMahon Stadium, Calgary (35,650)
9. Dodger Stadium, Los Angeles, (56,000)
10. Lincoln Field, Philadelphia (68,532)

A tu je:
Obrázek

A este sa pochvalim aj svojou fotkou, aj ked nie tak peknou :D
Obrázek
Bejzbolovy stadion podla mna nie je moc vhodny. To rozlozenie tribun je take specificke pre bejzbol a tuiez tie kapacity nie su take ako u americkeho futbalu. Mal by to byt urcite stadion americkeho futbalu tie su velke ako svina vid stadion v Buffale. Hned mi napada obrovsky Giants stadium v New Yorku. Ale aj ostatne vid tento link
V bostone ked uz tak stadion patriotov. Ano viem ze to neni priamo v Bostone ale niekde pobliz ale to by snad nevadilo. Tie stadion amer. futbalu su kolosy.
aj z po zapasovych rozhovorov je badat, co hraci zazivali najmä pocas zaverecnej tretine...nas prvy strelecky pokus v nej mieril na "cernoska" v case cca 14:00.. :eek2:

pochvala vsak patri kazdemu jednemu z timu a vitazstvo nad Devils rozhodne potesi..3 gol Marca Sturma padol v case 19:59 a bol urcite kuriozny..sn napremenil no v zapäti sa dostal k odrazenemu puku a spoza mantinelu to tam "cernoskovi" sikovne supol

Obrázek

zaverecne sekundy ako som bol byval spominal sa niesli v rusnom duchu

Obrázek

za zmienku stoji aj vyborny vykon obrancu Denniska Widemana, ktory okrem golu, zaznamenal +/- +4...Chuck Kobasew odvazda penzum prace, hituje, boduje; PJ Axelsson riesi momentalne podla môjho nazoru jednu zo svojich zivotnych sezon..mimo tradicnej ciernej robotky mu to tam pada a o jeho trade nechcem ani len pocut :!: tak ako v pripade Kessela (0+2)..utok v zlozeni Axelsson - Savard - Kessel momentalne slape ako swiss hodinky

p.s. odohrat zapas v Bostone pod otvorenou strechou podla mna absolutne nerealne
debil píše:Bejzbolovy stadion podla mna nie je moc vhodny. To rozlozenie tribun je take specificke pre bejzbol a tuiez tie kapacity nie su take ako u americkeho futbalu. Mal by to byt urcite stadion americkeho futbalu tie su velke ako svina vid stadion v Buffale. Hned mi napada obrovsky Giants stadium v New Yorku. Ale aj ostatne vid tento link
V bostone ked uz tak stadion patriotov. Ano viem ze to neni priamo v Bostone ale niekde pobliz ale to by snad nevadilo. Tie stadion amer. futbalu su kolosy.
Mas pravdu. Ono to je zatial len taka uvaha.... Keby boli taketo zapasy castne, tolko ludi by to nelakalo.
PJ’s big game
"Snazim sa hrat v kazdom zapase rovnako a niekedy to vyjde."

Julien: "Je to hrac, ktory dokaze viac ako si o nom ludia myslia. Jeho body a goly prichadzaju v spravnych casoch. Vyborne hra pod tlakom a to dokazu len sikovny hraci. Ma na to aby strielal goly."

Savard: "Vzdy sa nam hra spolu dobre a dnes prisli aj potrebne vysledky. Na to sme cakali a dufam, ze to bude pokracovat."

Metro tries out for goalie
Metro zaskocil za Timmyho v brane. "Zdalo sa, ze puk bol v tom case vsade. Snazil som sa len dostat svoje telo pred neho a cakal som co sa stane. Zbehlo sa to rychlo. Mozno to vyzeralo smiesne, ale fungovalo to. Ale Timmy chytal tiez velmi dobre :wink: ."
Alex Auld v novom:

Obrázek Obrázek

Druha strana masky vyzera tak isto, iba namiesto "BB" je tam "AA". Celkovo to posobi dobre, aj ked ta pribla....
celkový dojem mam ale dobrý ako hlavne výstroj sa mi strašne lubi predsa moja oblubena značka...a prilba sa mi zda trošku prečačkana ale až taka hroza ako napríklad Fleuryho to nie je
k Alexovmu vystroju...betony, vyrazacka, lapacka :thumbsup: maska :thumbsdown:

mame tu nejake blizsie info ohladom stavu Bergyho

Center tímu zámorskej hokejovej NHL Boston Bruins Patrice Bergeron sa iba postupne zotavuje z ťažkého otrasu mozgu, ktorý utrpel ešte 27. októbra minulého roka. Pritom prvé odhady hovorili o približne mesačnej hernej pauze 22-ročného stredného útočníka. Najnovší pokrok v rekonvalescencii Bergerona je v jeho schopnosti vydržať na stacionárnom bicykli sedem minút, pričom ešte pred týždňom to bolo iba päť.

"Mojím cieľom je vrátiť sa späť tento rok. Nechcem nič uponáhľať, s problémami s hlavou je totiž neradno sa zahrávať. Musím si byť 100-percentne istý, že som v poriadku," povedal samotný hráč. V súčasnosti sa cíti oveľa lepšie, ako tomu bolo tesne po zákroku obrancu Philadelphie Randyho Jonesa.

"Je to obrovský rozdiel. V prvých dňoch som nemohol ani normálne chodiť alebo sa postaviť. Celé dni som iba ležal s hroznými bolesťami hlavy a závratmi. Teraz sa dokážem už na dlhší čas sústrediť. No stále to nie je úplne dobré, rýchlo sa totiž unavím alebo dostanem bolesti. Základ však je, že môžem chodiť, niekedy aj povzbudzovať spoluhráčov priamo na štadióne," skonštatoval Bergeron. (hokej.sk)

mozno este nieco zaujimave prinesie dodatocne i nas vyslany "bostonsko_australsky redaktor" skorpion :cool: no v prvom rade drzime Bergymu moc, moc prsteky, aby bol opät medzi mantinelmi..

Obrázek

:!: Zdeno Chara bol pocteny, ale o tom viac v jeho samostatnom topic, no a dnes to proti zoslabnutemu hurikanu vidim dost realne na 4 vyhru v poradi :respect:

Obrázek
Bergy
od vyslaneho "bostonsko_australskeho redaktora" :D

O navrate: "Mojim cielom je navrat na lad este tuto sezonu a snazim sa za tym ist. So zranenim hlavy sa vsak netreba zahravat. Mozog je najdolezitejsi organ tela a netreba nic uponahlat. Chcem si byt 100% isty, ze je v poriadku. Ale urcite sa chcem vratit este tuto sezonu."

O zlepseni: "Je to obrozvsky rozdiel (v porovnani s dnami po zapase - pozn.skorp.). Prvych par dni po zraneni som mohol len horko-tazko chodit, alebo stat. Cely den som len lezal a mal hrozne bolesti hlavy a zavrate. Nemohol som nic robit. Teraz uz to je lepsie, ale este nie na 100%, pretoze sa rychlo unavym, alebo dostanem bolesti hlavy. Ale uz mozem chodt. Raz za cas mozem navstivit aj zapas Bruins a pozdravit chlapcov."

Ake je to byt znova pri hokeji (aspon ako divak): "Urcite my to velmi pomaha. Hokej je moja vasen. Az ked clovek prestane hrat hokej, zisti ako velmi mu chyba. Zmeskal som vela zapasov pocas poslednych mesiacov. Ale teraz mozem ist na stadion, pozriet chalanov. Prinasa to pozitivnu energiu a lahsie sa mi prekonavaju tieto dni."

O cviceni: "Kazdy tyzden to je lepsie, ale samozrejme to nie je take ako by to malo byt. Chcel by som byt na lade hned a to zatial nepripada do uvahy. Ani v najblizsej dobe. Ale aspon som zacal cvicit. Zatial som bol na bicykli 3x a bolo to OK. Naposledy som mal slabe bolenie hlavy a tak sme sa to rozhodli prerusit a pocat par dni ako sa to vyvynie. Takze, citim sa lepsie, ale este to zdaleka nie je take ako by to malo byt."

Presny navrat? "Neviem. Zo zaciatku som si daval ciele co sa tka mojho zdravotneho stavu, ale to uz nerobim. Je frustrujuce, ked si dam nejaky ciel a potom sa mi to nepodari splnit. Sustredim sa len an to, aby som bol 100% fit a mohol sa vratit na lad. Musim vsak ist na to postupne, malymi krocikmi."

Rozmyslal o konci kariery? "V ziadnom pripade. Vzdy som sa snazil pozerat sa na to pozitivne. Viem, ze liecenia zaberie nejaky cas, ale nikdy som pri tom nerozmyslal o ukonceni svojej kariery."

O Randy Jones: "Nehnevam sa na neho. Ale stale si myslim, ze to bolo narazenie zozadu. Taketo zakroky v hokeji nie su potrebne. Nemienim na tom nic menit. Nehnevam sa na neho, ale nechcem, aby sa nieco podobne prihodilo aj dalsim hracom. To je vsetko. Taketo hity by sa v hre nemali vyskytovat. Aj deti si z toho beru priklad. Sleduju hru a hracov a snazia sa ich napodobnit."

O respekte medzi hracmi: "Kazdy hrac musi rozmyslat o nasledkoch svojich cinov predtym, nez vstupi na lad, o tom, co sa moze stat ked niekoho narazi zozadu. NIekedy sa to mzoe skoncit velmi zle, a preto by to nikto nemal robit. Je na kazdom hracov, aby bol zodpovedny."
:evil: vyrovnavajuci gol mal, resp. mohol padnut v zaverecnej minutke pri power play, ale za vykon v II tretine sme si 2 body nezasluzili :!: blizsie po zapasovei nfo, v pribehu dna
Zdravím všechny fanoušky BRUINS a přidávám se k Vašemu foru,na ktere mne přivedl cepi,tímto ho zdravím :clap: i když bych radši zdravil a oslavoval výhru BRUINS porážka 1:0 je vážně smolná,ale pravda ta druhá třetina se nepovedla,škoda,že neuměly navázat na tu první kdy byli medvědi jasně lepší...tedy podle mne :twisted: ...
Pomerne ostre slova od zjavne nahnevaneho trenera po prehre s Hurricanes:

"Nedostatok snahy. Strucne a jasne. V predchadzajucich zapasoch sme dali dost golov, aj sme sa tlacili pred branu. Ale dnes--ked nemakame, nemozeme vyhrat. Tento tym dnes nebol schopny hrat 60 minut. Tieto slova samozrejme smerovali aj do kabiny. (Hurricanes) Prisli sem nazhaveny. Jedine na co mysleli boli goly a isli za tym pocas celych 60 minut a nasli cestu ako to dosiahnut. A to je to, co sme my dnes nepredviedli. Myslim, ze prvych 20 minut sme hrali dobre. Ale po tych 20 minutach si asi hraci mysleli, ze to bude lahky zapas." Bruins nevyuzili ani pocetnu vyhodu v zavere. "Ak nerobis veci, ktore mas, nepracujes, nechces byt prvy pri puku, nechces vyhrat suboj, tak dosiahnes taky vysledok, aky sme dosiahli my - ziaden utok, chaba hra. Dosiahli sme bod, kedy sme poskvrnili vsetko, co sme si povedali pocas predsezoneho kempu. Nezalezi kto si, pokial mas dobru pracovnu moralku, budes hrat kazdy zapas, budes bojovat za sancu vyhrat kazdy zapas. Vsetci dobre vieme, ako mame hrat, sezona je uz pokrocila. Mame odohratych 42 zapasov. Nie je to uz o vysvetlovani systemu. Uz si nemusime hovorit co ma kto robit. Vsetci vedia, co je ich ulohou."

Neely08 vitaj :cool:
tym padom nemam co hodnotit a Claude to zvladol na jednotku s hviezdickou..co to som prihodil do topicu Caroliny a prakticky je to o tom istom..dufam, ze si hraci po vykone? v II tretine vstupili do svedomia :!:

potesili ma aspon hity na strane Bruins po ktorych castokrat hraci hosti padali ako hrusky :cool: zhruba v polovici stretnutia bol pomer 11:0 :thumbsup: a aj v ramci vhadzovania sa v tomto useku darilo 21:12..chybalo vsak to najpodstatnejsie = goly :|

:biglol: tak Ta tu pekne vitame Neely :oslava: medvedia rodinka je bohatsia o dlasieho macka :cool: a kolko ze im to uz fandis..?..20 rokov?! :clap: tak sa tu u nas citi prijemne :yes:
Obrázek

Útočník Pittsburghu Penguins Sidney Crosby je v NHL hviezdou prvej veľkosti a jeho úlohou je strieľanie gólov a zvyšovanie produktivity tímu. Koncom decembra však dokázal, že si trúfa aj na zhodenie rukavíc a predviedol bitku s obrancom Bostonu Andrewom Ferencom.

"Normálne si želám, aby to bola vtedy lepšia bitka. Odvtedy sa ma totiž všetci pýtajú len na tú bitku. Škoda, že nestála za reč," hovorí Ference. "Začalo to ako každá iná bitka. Narazil som ho o mantinel v rohu klziska a on do mňa udrel päsťou. Ja som mu to vrátil a začali sme sa biť. Bol som prekvapený, pretože išlo o jeho prvú bitku v kariére. Predtým na také otĺkania reagovať nezvykol a tak som nečakal, že sa pustí do bitky. Potom sme sa začali biť. V tej chvíli som nevnímal o koho ide, pretože počas bitky na súpera nehľadíte. Nemôžem predsa poľaviť a nechať sa boxovať do tváre."

Práve táto bitka Ferenca doslova zviditeľnila. Ľudia, ktorí sa o NHL zaujímajú pochopiteľne Andrewa poznali aj predtým, ale pre širšiu verejnosť bol až dovtedy neznámou.

"Viem, že to vyvolalo veľké reakcie. Dokonca mi volala moja sestra, ktorá je učiteľkou doma v kanadskej provincii Alberta. Vravela mi, že odvtedy to má so žiakmi veľmi ťažké," smeje sa Andrew :lol2: "Aj moje deti sa z toho smiali a vraveli mi, že je veľkou škodou, že tá bitka trvala tak krátko. Chlapci v tíme mi dokonca povedali, že to bola moja najhoršia bitka roka." :x

Ference bol v každom príprade v ťažkej situácii. Čo by sa totiž stalo, ak by Crosbymu zlomil sánku, či privodil otras mozgu :?: V NHL a celej Kanade by sa stal okamžite negatívnou postavou.

"To si uvedomujem veľmi dobre. Ak by som ho zranil, tak by som mohol okamžite počítať s bitkou s Georgesom Laraquom v každom súboji proti Pittsburghu. To som však veruže nechcel."

Bezprostredne po bitke však Laraque a ani nikto z Crosbyho spoluhráčov žiadne námietky voči Ferencovi nemal.

"Nikto mi nič nepovedal. Videli, že to bola čistá bitka. Sid navyše nie je malým deckom. Je dokonca vyšší ako som ja."

Pri spomínanej bitke však Crosby dokonca Ferenca porezal. Dokáže sa teda biť :?:

"Neporezal ma on, ale porezal som sa na jeho kryte očí na prilbe," uvádza vec na pravú mieru hokejista Bostonu.

Ference zároveň dodáva, že hoci Crosbyho uznáva, v jeho očiach je oveľa lepším hráčom a lídrom tímu Jarome Iginla z Calgary. S ním kedysi za Flames hrával a tak ho pozná naozaj dobre.

"Jarome je podľa mňa lepší ako Crosby. On sa dokáže za tím aj pobiť, dokáže rozdať údery a nikdy sa nestažuje, keď ho niekto napadne. Superhviezdy by nemali byť krasokorčuliarskymi princezničkami. Hokej je hra emócií a tak sa k tomu treba i postaviť. Musíte prijať aj akciu. Ak vás niekto zasiahne do tváre, tak musíte reagovať. Ak trafíte niekoho vy, tak musíte počítať s reakciou."

Je teda Crosby na ľade príliš mäkký :?: "No, nie je to určite Jarome," dodáva Ference (hokej.sk)

Súhlas Andy, Jarome je od Crosbyho lepší :good: .

Boston mi je sympatický a dúfam, že spolu s Montrealom do play-off postúpia. Mimochodom, budete sa snažiť získať centra, alebo využijete vlastné zdroje? Podľa mňa je Phill Kessell kvalitný center, skôr by som sa poobzerala po kvalitnom krídle. Ale je pravda, že situáciu v Bostone až tak dobre nepoznám.
Řekl bych to asi takhle: jak se nám nedaří na Nashville (dneska už tu smůlu musíme protrhnout :box: ) tak vaším neoblíbeným týmem v této sezóně je Montreal. Ale toto musí být jednou změněno. :wink:
Jsem zvědavý jak managment týmu naloží s tolika gólmany, které Bruins v současné době mají. Tipnul bych si, že pokud se někdo bude stěhovat tak to bude Manny Fernandez. Hovoří proti němu vysoký plat, zranění a nestabilní výkony. Ale i pak budou mít Bruins hodně brankářů, pořád je zde Tim Thomas (který si vede velmi dobře a pochybuji, že by odešel), Alex Auld a Tuukka Rask, kterému dávám do budoucna nejvyšší šance.
Evi -) netusim, koho ma vedenie v hladaciku a tak sa radsej necham prekvapit..docital som sa, ze Patrica Bergerona nechcu moc riesit do platoveho stropu, co znamena, ze s nim este v priebehu sezony rataju, resp. do PO, ak sa samozrejme podari; vdaka Mannyho platu mame na ziskanie kvalitneho hraca dostatok financ. prostriedkov..Kessela chcem mat bez podmienecne v time aj nadalej!

Martin -) na temu Habs odmietam diskutovat :D neviem, nechapem, nerozumiem, neriesim...tahame snurku 2 prehier v radem zubami nechtami sa drzime PO priecky, s 2 bodmi v dnesnom zapase hranom o 19 nepocitam, sustredim sa na dalsie 2 domace zapasy, v ktorych ocakavam plny bodovy zisk t.j. 4 body (Toronto, Rangers)

k brank. zalezitosti -) pre tuto sezonu to mame vybavene a aj v tej nasledujucej to vidim nejako podobne..samozrejme s :?: nad Mannym, momentalne netusim ake ma s nim vedenie plany, ale pri jeho plate, by som ho asi radsej trejdol a nakupil material do inych radov, aj ked palice nad nim este nelamem

:arrow: do 1 timu bol z AHL povolany Sobotka, na farmu sa kotula Lashoff a neda mi, aby som nespomenul AHLku a v nej fantasticke tazenie Providence Bruins, ktory sa ako prvy prepracovali cez hranicu 60 bodov a v tejto sezone maju nasliapnute k vysokym AHL metam..prijemne konstatovanie smerom do buducnosti :yes:
Lucic si rozmlatil nos o matinel ked hitoval supera. Inac Philadelphia hra super fyzicky, dohravaju suboje, Boston na to moc neodpoveda okrem Lucica a mozno este par pokusov. Chara hitouje iba vtedy ked naneho vybehnu hraci Flyers, ako na konci prvej tretiny Hartnell, ale sam od seba hra moc mierne.
Aaron ward rozhoduje v predlzeni. Boston takmer presustroval dvojgolovy naskok. Nemozem si pomoct ale pri obidvoch goloch Philadelphie bol Chara a mal v tom prsty. neboli to nejake velke kiksy ale predsa.

Zaujal ma Hnidy, pretoze je dost agresivny okolo brany. To je vyborne. Mam rad takych hracov.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES