No co se stalo - Dallásek hrál zezadu vždy a proto jim také fandím, ale jaksi stará dobrá čaráčí hlava Hicks (majitel, mimochodem také spolumajitel Liverpoolu) je prostě Král všech Bukvic. Nebo-li každá sezóna se zrovna nepovede a tak se stalo, že vloni Dallásek pod vedením pro mě jednoho ze 3 nej trenérů v lize, tedy Davem Tippetem, se nedostal do PO, ale bylo to vinou zejména dlouhodobých zranění klíčových hráčů a také jak říkám, ne vždy je posvícení. To že následně v létě byli odvoláni GM Hull a Jackson to bych ještě bral, zejména Hull si to u Hickse po*ral tím že hlavně on stál za příchodem Averyho a víš jak toto neslavně dopadlo, ani proti příchodu Nie na post GM nic nemám, ale že tento následně odvolal Tippyho, tak to jsem dodnes nepochopil, takže vlastně čaráčí hlavy jsou v klubu 2, Hicks a Nie. Kam to Dallásek dotáhl je dobře vidět, hra naprosto bez koncepce, Crawford je trenér na 1 velké ho*no, občas Dallásek něco vyhraje, ale to jen když se daří ofezívě, která je na jména skvostná, ale pod jiným trenérem by hrála ještě lépe. Defenzíva neexistuje, tím nemyslím ani tak beky jako spíše celý systém. A jako kontrast, navíc se slzou u oka, sleduji, jak Tippy který nahradil pana Božského ve Pho, udělal za malou chvilku z bandy trapáků vcelku solidní tým, který hraje o mnoho lépe než-li by vůbec měl, sice půjdou postupem času na Západě dolů, ale to nic nemění na tom, že tento příklad ukazuje jak skvělý trenér Tippy je.neis píše:Tak na "Mamlásek" jsem hodně zvědav, doufám v oba body
Philly co se vůbec stalo s Dallasem ? Přijde mi že jsou poslední roky "týmem bez tváře" takoví neslaní nemastní, ani defenzíva ani útok nic.. I když jsem Dallas nikdy neměl rád pro jejich hnusný beton styl, tak mě mrzí, že taková hokejová stálice spadla do šedého průměru.
V Út očekávám výhru PHILLY, protože banda jakou momentálně Dallásek je a asi také ještě nějakou dobu bude, by nám neměl dělat problémy, zvlášť když nyní jedeme jak buldozer !!!!