Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak my vyhrame z tymi druhymi z Pennsylvanie a ja musim akurat lezat v nemocnici. A to som bol velmi odhodlany vidiet aspon jednu vyhru s nimi po tych naklepoch. Ale este by sme s nimi mali hrat.
neis píše:Tak na "Mamlásek" jsem hodně zvědav, doufám v oba body ;)

Philly co se vůbec stalo s Dallasem ? Přijde mi že jsou poslední roky "týmem bez tváře" takoví neslaní nemastní, ani defenzíva ani útok nic.. I když jsem Dallas nikdy neměl rád pro jejich hnusný beton styl, tak mě mrzí, že taková hokejová stálice spadla do šedého průměru.
No co se stalo - Dallásek hrál zezadu vždy a proto jim také fandím, ale jaksi stará dobrá čaráčí hlava Hicks (majitel, mimochodem také spolumajitel Liverpoolu) je prostě Král všech Bukvic. Nebo-li každá sezóna se zrovna nepovede a tak se stalo, že vloni Dallásek pod vedením pro mě jednoho ze 3 nej trenérů v lize, tedy Davem Tippetem, se nedostal do PO, ale bylo to vinou zejména dlouhodobých zranění klíčových hráčů a také jak říkám, ne vždy je posvícení. To že následně v létě byli odvoláni GM Hull a Jackson to bych ještě bral, zejména Hull si to u Hickse po*ral tím že hlavně on stál za příchodem Averyho a víš jak toto neslavně dopadlo, ani proti příchodu Nie na post GM nic nemám, ale že tento následně odvolal Tippyho, tak to jsem dodnes nepochopil, takže vlastně čaráčí hlavy jsou v klubu 2, Hicks a Nie. Kam to Dallásek dotáhl je dobře vidět, hra naprosto bez koncepce, Crawford je trenér na 1 velké ho*no, občas Dallásek něco vyhraje, ale to jen když se daří ofezívě, která je na jména skvostná, ale pod jiným trenérem by hrála ještě lépe. Defenzíva neexistuje, tím nemyslím ani tak beky jako spíše celý systém. A jako kontrast, navíc se slzou u oka, sleduji, jak Tippy který nahradil pana Božského ve Pho, udělal za malou chvilku z bandy trapáků vcelku solidní tým, který hraje o mnoho lépe než-li by vůbec měl, sice půjdou postupem času na Západě dolů, ale to nic nemění na tom, že tento příklad ukazuje jak skvělý trenér Tippy je.

V Út očekávám výhru PHILLY, protože banda jakou momentálně Dallásek je a asi také ještě nějakou dobu bude, by nám neměl dělat problémy, zvlášť když nyní jedeme jak buldozer !!!!
neis píše:Pens jsou týmem neomezených možností :D
:D :D to si řekl krásně
Tak Syvret je mimo hru. Začíná se nám komplikovat post 5 a 6 obránce. Naštěstí by snad už měl být v pořádku Tollefsen, ale nebude rozehraný, tak nevím jestli nějako nepovolají z farmy v úvahu připadá Mormina, Bourdon,Marshall. Parentův návrat se taky blíží, takže by to zase takový problém být nemusel =)
Tak dnes match s Maple Leafs, doufám že po tomto zápase ještě zůstanou v rozpoložení v jakém jsou, co se týče Philly tak není jistý start Scotta a určitě nebude hrát Syvreťák, který si vykloubil ramínko a asi na měsíc by měl být mimo. Za něj by měl již naskočit mistr drsoň Tollefsen, jeho koleno by již mělo být OK. Jak se tu tuším Neis zmiňoval o Bartulisovi, tak jako je dobře že získává zkušenosti, ale někdy opravdu udělá totální botu. Již aby se vrátil Parenty. Takže dnes doufám v 5. výhru v řadě, aby jsme tedy upravili naši bilanci z posl. 11-ti matchů na 9-1-1, tak to bych fakt chtěl :) - PPPPHHHHIIIILLLLLLLLYYYY !!!!
Tak dneska si z toho pánové asi dělali prdel :bitka3: Takový Gagne bruslil snad na 30%, to byla katastrofa..........Takový zápas taky musel přijít, škoda jen že zrovna proti Torontu. No nic jedeme dál ;)
No škoda, čekal jsem že si Tor podáme, ale nic se neděje. Zápas měl 2 zlomové momenty, 1. ten jak Simon nedal prakticky do prázdné branky ve 2. tř., to Toskala předvedl vskutku famózní zákrok a pak samo ten gól v posl. min. 2. tř. Ten byl hodně smolný, Kimmo se skvěle zapojil do ofenzívy, u manťáku vybojoval puk, ale pak tuším Ian přihrál jakoby že před branku ale vlastně hráčům Tor do brejku kde Kimmo v tu dobu logicky chyběl. Jako to se stane, ale co zase předváděl Bartulis při tomto nájezdu 2 na 1 to jsem nežral. Ani položená hůl na ledě, ani nepadl na led aby případnou přihrávku svým tělem zastavil, jen tam tak stál jako čůráček a vlastně neudělal vůbec nic aby Leightonovi helfnul. Být Lavim tam mu tu kebuly řádně proplesknu, protože toto jsou základy chování beka při nájezdu 2 na 1 a to že je mladý ho fakt neomlouvá :thumbsdown: :thumbsdown: . No nic, tak jsme si dali pauzičku a nyní v Ne super zápas ve Was, na ten se hodně těším, navíc půjde v parádní čas, doufám že tam zase nejedeme na vítěznou vlnu, tuším že Ray Emeryů se nám vrátí do branky !!!!
Bartulis hral opravdu hrozně. Jak píšeš přitím druhém golu by se zachoval lépe i dorostenec, usnadnil jim to jak to jen šlo. On nemá zatím v Ačku co dělat, stejně jako Pyorala, místo něj bych raději zkusil Maroona nebo Matsumota.
no čo ste mi to vraveli na začiatku roka že Toronto nemá nič čo má Philla? :lol2: :lol2: skor ste chceli napísať že čo nemá Philla oproti Torontu :fucker: :scare:
Krásny náter a ešte k tomu Toskala paráda čistí štít :good:
Tak co se týče Bartulise tak se domnívám že má hodně vysoký potenciál, zejména co se hry u hrazení a tvrdosti v soubojích týče, osobně jsem rád že za nás letos již poměrně dost zápasů odehrál. Ale každopádně chce to ještě na lecčems zapracovat, včera u mě u té 2. branky opravdu zklamal, to bych snad i já zahrál lépe. Ale brzy se má již vrátit Parenty, nyní se vrátil Ole, myslím že to půjde. Co se týče útoku tak bych se zbavil Coteho, to je haluzák a ještě bych vyměnil Brierea za Kovalčuka :roll: !!!!

Michal: To víš že jo, jste lepší, letos to PO sice zase nebude, ale což, hlavně že se fandové Tor umí radovat i z maličkostí, kterou včerejší vítězství nad týmem který letos bude útočit na SC zcela jistě je v poměru k celé ZČ. Až bude PO tak si na tebe vzpomenu a pošlu ti PM jaké to je, ok :lol2: :lol: !!!!
Tak dneska ve skvělý čas super bitva s Was - Boha jeho jak já se těším :cinka: :box: :cinka: :box: :yahoo: :yahoo: !!!!
Jojo dneska očekávám super hokej...navíc je to ve skvělém čase tak o večerní zábavu mám postaráno :)
No tak nakonec to byl pěkně nudný zápas. WSH hral naprosté kulové, jen Emery vyrážel puky jak tele a daroval WSH rozhodující goly. Potom hrubice Carla a bylo po všem. Zápas naprosto o ničem, bohužel se dvěma body pro WSH....
Tak zase tak nudný zápass to nebyl si myslím ( už jsem viděl daleko horší ) klíčový zlom byl pro mě naprosto vymyšlene vyloučení Cartera ( to nechápu absolutně za co šel ven )
Carle ale nehorazny námaz ... nevím proč to přenechával mohl jít ještě sám měl tam prostor.... Richards na něho hodil pěkný pohled ale potom :)
Martin #27 píše:klíčový zlom byl pro mě naprosto vymyšlene vyloučení Cartera ( to nechápu absolutně za co šel ven )
viz. můj příspěvek v topicu Was. Jinak souhlasím s Martinem, ani já se nedomnívám že by to byl nějak hrozný zápas, samo výsledkem jsem zklamán, ale když si vezmu že se hrálo hodně brzy odpoledne tak to docela šlo !!!!
ja som tam hodil aj odpoved..sa cudujem, ze prave Phillimu to tak naramne vadi a ze sa radsej nepozrie na chyby, ktore spravila Philla a podla mna to vas stalo vitazstvo.
Inak samozrejme ze to faul nebol..ale myslim ze ho rozhodca kompenzoval dostatocne..pomer vylucenych 2-6 v prospech Philly a od toho golu ste hrali presilovky uz len vy. Mozno sa teraz citite ukrivdeni, lebo ste dostali gol za neexistujuci faul, tiez by som bol radsej, keby vas vtedy nevylucil..rozhodca by to nemusel nasledne kompenzovat 4 dalsimi vyluceniami a na nas by nepustal taku volnu hru, cize by sme tych presiloviek koniec-koncov mohli hrat viac.

Inak Philly..o tebe som mal fakt vacsiu mienku, co sa tyka objektivity..preco ti preboha nevadi..ze ste nedokazali ubranit nasu jedinu presilovku? Ze ste dostali gol v oslabeni a ze ste nedokazali lepsie vyuzit vase sancu v PP?
Ja taky absolutne nechapu, jak se da tahle prohra PHI svest na rozhodcich... Sakra, hosi z Philadelphie, hrali jste venku a kdyz se to vezme celkove, tak se nemuzete na piskani vymlouvat ani nahodou. Co tak treba zkusit ubranit tu 1 presilovku a nejake 2 svoje vyuzit? I tak by jste se vymlouvali na to, ze ta vase 1 oslabovka byla vymyslena, hmm???

Jinak XruCi, tady je to tezko, Philadelphia je dlouhodobe pomerne dost vylucovany tym a proto jsou fans Letcu ted hodne haklivi na kazde jedno vylouceni... Chtelo by to urcite od nich v nekterych pripadech trochu vic objektivity a alespon se pokusit i o pohled na vec z druhe strany. Objektivita je samozrejme problemem vetsiny fanousku, nikdy to nejde brat uplne 50 na 50, ale rekl bych ze tady je to nejmarkantnejsi...

Ja si taky muzu deklarovat kolik jen chci, ze lonska serie mezi Flyers a Penguins byla celkove piskana pomerne rovnomerne, jednoduse tady s tim tvrzenim nemam sanci, jen skoda ze ten samy nazor co ja mela na tu nasi serii i vetsina lidi v zamori...
No vyborny zapas, hlavne ta prvni tretina byla bombasticka, golmani trosku nemeli svuj den, ale nevadi. Rozhodl gol po chybe obrance (uz nevim kdo to byl) a z najezdu se uz nemylili, ovechkin take gol z najezdu naprosto nechytatelne....zaslouzena vyhra...doufam, ze takoveto prenosy budou na nova sport casteji.
Atlantik :
Přesně jak píšeš objektivnost je u fanoušků většinou mimo, ale ty jsi na samém vrcholu "mimosti", u tebe slyšet jen krapet objektivity při zápasech Pens je skoro zázrak ;)
Já osobně jsem nic na rozhodčího nesváděl. Porazili jsme se sami, WSH hral houbelec a my taky, jenomže ke všemu jsme dělali chyby. Kdyby Emery nevyrážel tak lehké puky přesně na hole soupeře, tak to byl zápas o něčem jiném. Na druhou stranu mi ty vyloučení Caps nepřišly jako kompenzační, to byly prostě fauly ;) Jen nechápu co to tady mluvíte o zaslouženém vítěztví WSH a už vůbec o kvalitním zápase?? Ke všemu byl na Nova Sport děsivý komentář, ten Čech byl ještě v pohodě, ale ten Slovák to je fakt kopyto, místama nevěděl ani co říkat (a ještě ta jeho výslovnost jmen (Ričááárds atd) :bitka3: . Takový komentář hru jenom zkazí a uspává , lepší zapnout originál... Možná jsem negativistický jen proto, že jsem měl před těžkou zkouškou, ale mě ten zápas opravdu nebavil a přišel mi slabý z obou stran...
neis..ten zapas bol naozaj slaby..komentatori tiez, len narozdiel od teba, mne prisli slabi obaja..zasluzene vitazstvo neviem..ten zapas bol nudny, ale niekto vyhrat musel, ja som hl. reagoval na Phillyho prispevok v topicu wsh, co mi teda neprislo objektivne. Zhodnotil by som to tak, ze sme spravili menej chyb, co bol dovod nasej vyhri. V druhej tr. po vyluceni Cartera to bol cisto komenzacne vylucenie a v 3 tr. bol rozhodca na nas dost prisni, lebo podobne zakroky boli aj na vasej strane..bez povsimnutia.
To jsi asi přehlédl, já psal že hrali oba týmy nic moc. Jinak naprosty souhlas se vším co píšeš. Jsem rád, že někdo ten zápas viděl podobně ;) V průběhu zápasu, jsem měl z Emeryho "Hniličkův komplex" :D Ale dalo se očekávat, že Ray nebude ještě v idealní formě, snad vní někdy zase bude :?
neis píše:Atlantik :
Přesně jak píšeš objektivnost je u fanoušků většinou mimo, ale ty jsi na samém vrcholu "mimosti", u tebe slyšet jen krapet objektivity při zápasech Pens je skoro zázrak ;)
Tak nekdy uletnu, ale jinak se snazim casto i vyzvednout soupere... To ze bych se vymlouval na rozhodcich po takovem zapase venku, kde jsou presilovky 5:1 pro PHI jako v tomhle konkretnim pripade, tak takove neco si urcite nepamatuji.
A navic nerad se zastavam Washingtonu, protoze ten tym mi pochopitelne lezi v zaludku, zato Flyers jsem si celkem oblibil, ale i v tomto pripade se to snazim hodnotit objektivne a musim uznat ze Xruc ma pravdu.
Jako na jednu stranu vymyšlené vyloučení to prostě bylo a ke všemu z toho spadl gol, což ovlivnilo zápas podstatně, ale jak jsem psal prohráli jsme si to sami. Mě jde spíše o to, že když čtu diskuse u vás v topicu, tak je to furt dokola. Když vyhrajete tak jste Bozi, když prohrajete, tak za to může rozhodčí,smůla nebo Fleury ( to že pustil nechytatelné goly, nebo že obrana byla uplně nahouby, to už je věc druhá ) Nejvíce mě ale vytáčí, jak píšete o rozhodčích, že vás zazdili nebo že byli přísní. My bychom to mohli psát prakticky po každém venkovním někdy i domácím zápase, jelikož Flyers jsou pro rozhodčí i širokou veřejnost ve škatulce "prasící tým". To že x týmů v NHL prasí mnohem více, že Flyers hraje poslední roky extra ofenzivně a pořádně do těla hraje jen cheking line, na kterou je mimochodem letos radost pohledět :clap: , tak tým ve tvrdosti bohužel z průměru nevybočuje, potom stejně přijdou Megatoni a budou psát hovadiny ;)
neis píše:Jako na jednu stranu vymyšlené vyloučení to prostě bylo a ke všemu z toho spadl gol, což ovlivnilo zápas podstatně, ale jak jsem psal prohráli jsme si to sami. Mě jde spíše o to, že když čtu diskuse u vás v topicu, tak je to furt dokola. Když vyhrajete tak jste Bozi, když prohrajete, tak za to může rozhodčí,smůla nebo Fleury ( to že pustil nechytatelné goly, nebo že obrana byla uplně nahouby, to už je věc druhá ) Nejvíce mě ale vytáčí, jak píšete o rozhodčích, že vás zazdili nebo že byli přísní. My bychom to mohli psát prakticky po každém venkovním někdy i domácím zápase, jelikož Flyers jsou pro rozhodčí i širokou veřejnost ve škatulce "prasící tým". To že x týmů v NHL prasí mnohem více, že Flyers hraje poslední roky extra ofenzivně a pořádně do těla hraje jen cheking line, na kterou je mimochodem letos radost pohledět :clap: , tak tým ve tvrdosti bohužel z průměru nevybočuje, potom stejně přijdou Megatoni a budou psát hovadiny ;)
No tak se podivej co jsem napsal napr. po nasich dvou poslednich vyhrach s CGY a EDM, ze jaki jsme bohove :D O rozhodcich jsem se zminoval hlavne po jednem jedinem konkretnim zapasu s Buffalem, ktery by si musel videt, aby si pochopil. Protoze neco tak hnusneho se jen tak nevidi, ale to je jedno... Buffalo je ted jen tak mimochodem vedouci tym vychodu, cim to asi bude... Myslis, ze jen tim ze jsou fakt takovi skveli??? Ted s Atlantou minuly tyden zas dali gol v prodlouzeni z presilovky, ja uz jsem na nich rezignoval a hrajou myslim i skoro nejvic presilovek v lize a tak. My jsme tam odehrali letos dva zapasy a chtelo se mi po nich zvracet, i kdyz jeden jsme vyhrali. Pak jsem jeste vzpomnel po zapasu s NJD ten fakt, jak nebyli Dablove vylouceni za svoji obligatni hru v sesti, kterou letos praktikuji furt... A musime i my nekdy zkritizovat rozhodcich z principu, kdybych byl ticho napr. po takovem zapasu s Buffalem, tak se nebude nic dit a za tyden zas nekdo napise jak se Pittsburghu porad jenom pomaha. Tohle je ten duvod, proc napisu neco spatneho na rozhodcich, jinak proti nim z dlouhodobeho hlediska nic nemam :) Proste neni to zatim zadne pravidlo, nekdy se nam pomuze, ale jsou i zapasy opacne a proto se musime nejak branit :D

Skoda te nasi nedavne krize v Pittsburghu, protoze New Jersey uz konecne zacina hrat to co se od nich ocekava, tedy prohra s Isles 0-4 atd. A najednou o zapasu ve foru ani zminka, predtim tam psali po kazdem zapasu tak 10-15 komentu. Oni meli reci, jaci jsou bozski, staci se mrknout do historie jejich fora, ne my v PIT. Ja letos od Pittsburghu zadne zazraky neocekavam, takove 2.kolo v playoffs by bylo dejme tomu prumerny vysledek, vsechno vic bych povazoval za prijemne prekvapeni. Ale v jedno ja verim, ze v playoffs NJD Pittsburgh nebo i Phila splachnou a takovy Antihockey town jako Jersey, kde se neni schopno zaplnit hlediste ani pri extremni forme tymu letos v playoffs daleko nezajde.

A k Phile, myslis ze bych vam zacal z niceho nic celkem fandit, kdybych videl ze hrajete prasici hokej?? Presne jak pises, jste velmi ofenzivni tym, velmi talentovany a to je presne to co se mi libi. Nekteri rozhodci vas opravdu maji jeste v skatulce a to se nekdy projevi, jenomze vy uz jste z toho pak nekdy tak mrzuti, ze se stezujete i po zapasech, kde by jste radsi meli byt ticho...
Atlantik píše:Skoda te nasi nedavne krize v Pittsburghu, protoze New Jersey uz konecne zacina hrat to co se od nich ocekava, tedy prohra s Isles 0-4 atd. A najednou o zapasu ve foru ani zminka, predtim tam psali po kazdem zapasu tak 10-15 komentu. Oni meli reci, jaci jsou bozski, staci se mrknout do historie jejich fora, ne my v PIT. Ja letos od Pittsburghu zadne zazraky neocekavam, takove 2.kolo v playoffs by bylo dejme tomu prumerny vysledek, vsechno vic bych povazoval za prijemne prekvapeni. Ale v jedno ja verim, ze v playoffs NJD Pittsburgh nebo i Phila splachnou a takovy Antihockey town jako Jersey, kde se neni schopno zaplnit hlediste ani pri extremni forme tymu letos v playoffs daleko nezajde.
KLIK - Pozdrav pre Atlantika - KLIK

Sorry Philla za OT. Nedalo mi.
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING