Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Redy gratz :klobuk:
Bolo mi to jasne uz po sobotnych zapasoch, ale v kutiku duse som este trosicku dufal… :)

Moje lamy si slabsiu chvilku vybrali v ten najlepsi mozny cas – od brankarov az po vacsinu hracov v poli :slap: S tymito vykonmi by som zrejme nebol postupil proti nikomu z ostatnych PO timov… co uz. Prajs s varlym boli tento tyzden obaja na nezastavenie, v brane som neuhral ani bod a ked sa k tomu pridali aj haluze ako SHP a GWG plus ocakavane hity a bloky, nedostihnutelnych 9 bodov mal Redy vo vrecku.

Ale napriek rychlemu koncu v PO to bola super sezona :thumbsup: see you in October
Diky petrik, uprimne jsem sel do souboje s tebou dost odevzdane, protoze se mi druhou polovinu sezony moc nedarilo a byl jsem rad, ze jsem to PO vubec udrzel. Mel jsem velky stesti, ze golmani zrovna zachytali. V ofenzivnich stats si me pekne prejel. :oops:
Gratulujem Joe S. a Coloradu Dragons k postupu :wink2:. Ešte som živil maličkú nádej, že sa v noci hitujúci hráči ako Bouma, Nystrom,Chára či Glendening rozdajú pre mňa a otočia malý rodiel hitov a to by mi stačilo. Prípadne som postavil Rama a dúfal v nejaký SO, ale to sa nestalo. Boli ste lepší a prejem veľa úspechov v ďalších bojoch :yes:
Linden16 » Pon Mar 31, 2014 1:57 pm píše:Gratulujem Joe S. a Coloradu Dragons k postupu :wink2:. Ešte som živil maličkú nádej, že sa v noci hitujúci hráči ako Bouma, Nystrom,Chára či Glendening rozdajú pre mňa a otočia malý rodiel hitov a to by mi stačilo. Prípadne som postavil Rama a dúfal v nejaký SO, ale to sa nestalo. Boli ste lepší a prejem veľa úspechov v ďalších bojoch :yes:
dík za gratuláciu, bolo to napínavé do poslednej chvíle, nie ako posledný zápas ZČ. Celý víkend som sa triasol o výsledok, keďže už som nemohol nič meniť :nervozny: Nakoniec to vyšlo
no tak minulorocne top 4 nezopakujem. moji 4 statocní proti 14tim supera neudrzali naskok 14 striel a o 6 som to prehral. zo 7:7 na 6:8..no nic, zasluzene. mal som si cez tyzden spravit naskok, co sa nepodarilo. superovi gratulacia.

sezona inak vydarena..bolo to extremne vyrovnane a napinave v zakladnej casti a ciel drzat sa na dostrel play off dokonca zc som myslim o kusok predcil a potvrdil ze minulorocna novacikovska sezona nebola nahoda. tazko sa dohravala sezona bez kanea, stewarta ci taneva, velke oci v PO som nemal,aspon ze sa lehtonen dal dokopy, inak by to bol kratky proces.

s hracmi na drafte spokojnost. napriek nevyhodnej pozicii, ked som vyberal stale s odstupom a nemohol som ist podla planu ani si nic naplanovat dopredu medzi 2 tahmi, som vybral viac menej typy co som chcel.
skoda ze vacsina mojich hracov predviedla podpriemerne sezony. asi by to v tabulke vyzeralo inak, keby daju aspon svoj standard.. top hraci kane, parise lehtonen a doughty nesklamali, problem boli zranenia u prvych troch pocas sezony. spokojnost este s bouwmeesterom, henriqueom, cloweom(chybal pol sezony), prekvapujuco s pennerom a hlavne s mojimi ciernymi konmi, ktorych som chcel od zaciatku wingels a schwartz(sa mi zda ze draftovany z mojho posledneho miesta). zly nebol ani nicuskin,ci brodeur.
no a potom nasleduju moje katastrofy, ktore mi sedeli do systemu, lenze predviedli zle sezony.
najmä brown a jeho uzasnych 14+12,setoguciho 11+16(a posledne zapasy tribuna), ruutuho 6+14 a -20, edler cele zle 6+13 a -32!! a to som ho mal za klucoveho hraca, stewart 15+11 ci berglund a jeho 14+18... to vsetko mali byt 40-50 bodovi hraci.. petry s hamonicom boli asi to co sa dalo cakat ale dufal som u nich v progres.

jedina vymena ktoru som urobil sa neukazala v moj prospech.. nebol to ani pruser: schwartz+hickey za ehrhoff+gionta..gionta si robil pol boda, lenze odpadol a bol mi nanic, ehrhoff az na slaby zaver sezony plnil co som ocakaval, asi aj nadplan.. lenze schwartz sa nezasekol a pokracoval vo vybornych vykonoch a hlavne pridaval sem tam body na sh co by sa zisli a hickey dostaval kopu casu pri zraneniach u islanders a pekne mu naskakovali statistiky..takze trochu ma to mrzi.

tato vymena bola prave s petrikom, s ktorym hram o umiestnenie, takze mam motivaciu este o nieco hrat. (pocas sezony to mame 1:1 ak si dobre pamatam). takze este jedna vyhra aspon :box:
Joe S. píše:In Redy we trust :fan: 11:2 s Podvodníkom :lol2: :good:

síce tú čučku by som aj ja priebežne dával 12:3 (a Redyho 10:4). :(
Ja se obavam, ze me dnes pohrbil Hutton. Cekal jsem,ze dostane alepon 2-3 goly a ja vyhraju komplet goalie stats... Takhle sice vedu 11:2, ale Popimu dnes hraje jednou tolik hracu a veskere ofenzivni stats vedu o jeden bodik... :-(
však ešte uvidíš, čo to dá, najmä ak máš možnosť zmien v tíme
Finále :wave:

redy boh :poklona:
:wave: :wave: parada chlapci, dali ste to :))

Len komu mam drzat palce vo finale :nervozny: :scare:
podvodnici z Dangerous Dragons ovladli Yahoo :grc:
Draci :wave: :poklona: :povzbudzovanie:
arek píše:podvodnici z Dangerous Dragons ovladli Yahoo :grc:
Myslíš takýchto podvodníkov?

Obrázek

:lol2: :lol2: :lol2:
Ukazala se vysoka odbornost priznivcu Avalanche. Hned ctyri v TOP5. :frajer2: :klobuk:
Redy » Pon Apr 07, 2014 9:23 pm píše:Ukazala se vysoka odbornost priznivcu Avalanche. Hned ctyri v TOP5. :frajer2: :klobuk:
a najmä vysoká odbornosť členov Drexel Dragons, hneď 3 postúpili do PO a dvaja do finále :klobuk: :ciga:

PS pre areka: čo by dali Blue angels (analfabets) za takých podvodníkov
Redy píše:Ukazala se vysoka odbornost priznivcu Avalanche. Hned ctyri v TOP5. :frajer2: :klobuk:
ale no. Este je len pondelok a ty si uz odpisal Lukasa v boji o 5. miesto.
neodpísal, len pozná petrikove chápadlá
Joe S. píše:neodpísal, len pozná petrikove chápadlá
to asi nepozna lukasove :joe:
arek píše:
Redy píše:Ukazala se vysoka odbornost priznivcu Avalanche. Hned ctyri v TOP5. :frajer2: :klobuk:
ale no. Este je len pondelok a ty si uz odpisal Lukasa v boji o 5. miesto.
petrik ma bryza, neni o com :ciga:
moji cedníci tento týždeň zatiaľ :poklona: (teda okrem Niemiho proti Ducks)

Ale aby som vo štvrtok mal rovnako bodov v oslabení ako gólov, to je moc, to sa mi ešte nestalo :lol2:

Len mám pocit, ako keby som hral s poľskym podvodníkom, druhá hviezda Blues tento týždeň zranená :? Po Backesovi pošiel aj TJ Oshie :?
Tak nakoniec dal ešte Mitchell gól, čo mi trošku pomohlo. Niektoré stats vyzerajú, že jasne vyhrám, niektoré jasne prehrám, vo väčšine to bude ešte dramatické. Aspoň že Jones tam šupol SO proti tým lamám z Deadmontonu.

Len toto finále má ešte o tri dni viac než by som považoval za potrebné :scare:

btw. podvodník pri svojej HF yahoo derniére krásne fasuje :poklona: Heny
ku*va, Redy bojuj, ty jojko :!:
kajo » Pia Apr 11, 2014 6:06 pm píše:ku*va, Redy bojuj, ty jojko :!:
:?:

chceš na búdku? :bitka:
:-O :-O Joe wau, predpokaldala som ovela vyrovnanejsi suboj :-O :-O
Dnes som 1x klikla na yahoo zalozku a co nevidim,...drvis ho, je mi luto Redyho, ale ja som vyhlasila pred finale ze fnadim obom, a obom aj fandit budem...len Vas prosim chlapci, dodrziavajte sportove spravanie a dohrajte to v duchu fair play. Vdaka :klobuk:

ale suboj o treti emiesto je dolezitejsi tam poppy prehrava :wave: :wave: :wave:
WTF
Sobotka suffered a lower-body injury on Thursday and is listed as day-to-day.
tretí hráč Blues, tretia kľúčová osobnosť môjho tímu tento týždeň zranená :slap: ktorá kun da má v tom prsty?
Mne ten vysneny :cup: zda se neni souzeny. Ale jeste to rozhodne nebalim :!:

2011: 2.misto :winner2:
2012: 3.misto :winner3:
2013: 7.misto
2014: :cup: :pray:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING