Protoze Oveckin, Crosby, Malkin jsou vyraznejsi osobnosti nez Hossa, Dacjuk, Zetterberg nebo J.Staal. Jinak doufam, ze toho Hossu tady jmenujes jen jako "provokaci", neni spatny hrac, ale za co by on mel dostavat proboha trofej? Za hokejovy pribeh roka? Zetterberg a Dacjuk maji neco do sebe, mozna kdyz se to vezme komplexne tak i dosahuji uroven "velke trojky", ale jsou proste mene napadni a mene medializovani a to sehrava svou roli, jestli to uz chceme nebo ne... A Jordan Staal je jina kategorie, neni to kompletni hrac, ale jak jsem rikal, na Selke Trophy mel byt alespon nominovan.
Jinak kdyz uvazime, ze se to vyhodnocovalo po ZC, tak neni zas takove prekvapeni, ze Penguins neziskali zadnou z trofeji...Za co? Za tu otresnou hru, kterou predvadeli pod Therrienem 60 zapasu? Bral je zaslouzene Boston. Kdyby se ale napr. cena pro nejlepsiho trenera udelovala ted, tak by to byl bezesporu a bezkonkurencne Dan Bylsma(snad to zohledni NHL o rok kdyz odehrajeme lepsi ZC), jinak ostatni trofeje jsme posbirali v playoffs a to nam musi stacit...
Begbe a rikal si, ze pro tebe jsou goly na prvnim miste, u Oveckina se to potvrdilo i ve vyhre trofeje, ale co napr. takovy Green...Ten dosahl na obrance absolutne unikatni produktivitu, prekonal rekordy a presto to nevyhral. I kdyz to bylo v pripade Greena pro me trochu prekvapeni, cekal jsem ze to vyhraje (ted taky pri jeho hodnoceni neberu do uvahy jeho slabsi playoffs). Ale vidis, ze proste nekdy vic zavazi v souctu i ty jine faktory nez goly.
jeste jednou gratuluji Oveckinovi, Hart Trophy ma spravneho drzitele. Pro nase hvezdy a taky pro ostatni, at je to vyzva do budouci prace, aby se zlepsili! Snad nechteji, aby to Alex vyhraval kazdy rok.