Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Hlasovanie prebehlo eśte pred začiatkom play-off, takže výkony hráčov v play-off naň nemali nijaký vplyv.
mt-svk píše:Hlasovanie prebehlo eśte pred začiatkom play-off, takže výkony hráčov v play-off naň nemali nijaký vplyv.
Tim jsem si prave nebyl jisty, ze kdy byla uzaverka hlasovani, ale kazdopadne plati moje veta, ze si to Alex zaslouzil. Malkin ma tech trofeji na letos uz dost. Crosby byl trochu v jejich stinu, ale hral taky celou sezonu bez vykyvu a stal se z neho komplexnejsi hrac - lidr, spravny kapitan, tvurce hry(to byl vzdycky), strelec(v playoffs) a taky poctive branici hrac.

Begbe:Ďakovná reč Ovieho.
Takže nebuď naivný Atlantik a konečne preglgni, že nie každý hráč je z Pittsburghu vlhký.

Na komedianta jmenem begbe(nebo jak se pise tahle blbost) nebudu nejak zvlast reagovat. Je to znamy provokater :D . Ja jsem vyzdvihl Oveckina, za to ze si vazi svuj klub a hraje srdcem. Nevim co si ted chtel rict ty, ale kazdopadne provokujes tady na vice mistech(NHL hraci, NHL ost.), tesis se z uspechu Oveckina nad Malkinem jak maly kluk...Ja se na tom celkem bavim, ale OK hochu, uzivej si svych 15 minut slavy. A vis co begbe, nam v Pittsburghu uplne staci ta vec, co se jmenuje Stanley cup, jestli vis co ted myslim. Protoze si se nejak v tu dobu zahadne odmlcel, kdy jsme o tu vec hrali. Jinak, to tvoje New Jersey taky nic moc, ze :D :D ?
No chcel som tým povedať, že Ovečkin, by taktiež teraz rád strielaľ góly za Edmonton alebo Buffalo, ale keďže MOMENTÁLNE hrá za Washington a ide im, tak je tam spokojný. Takže je asi taký istý patriot ako Hossa. Hossa nebol pod zmluvou, tak čo riešite stále. Vybral si. Bolo to jeho slobodné rozhodnutie. Čas ukázal, že sa rozhodol zle.

Čo ja viem, debata o "tvorbe hry" a zbieraní druhých asistencií VS strieľanie gólov, tu už bola. Čas opäť ukázal čo sa viac cení. Len toľko.

PS: Keď už zachádzaš do osobných útokov, tak neviem kto na fóre píše väčšie kraviny ako ty a Kika.
begbeee píše:No chcel som tým povedať, že Ovečkin, by taktiež teraz rád strielaľ góly za Edmonton alebo Buffalo, ale keďže MOMENTÁLNE hrá za Washington a ide im, tak je tam spokojný. Takže je asi taký istý patriot ako Hossa. Hossa nebol pod zmluvou, tak čo riešite stále. Vybral si. Bolo to jeho slobodné rozhodnutie. Čas ukázal, že sa rozhodol zle.

Čo ja viem, debata o "tvorbe hry" a zbieraní druhých asistencií VS strieľanie gólov, tu už bola. Čas opäť ukázal čo sa viac cení. Len toľko.
No neni to to same begbe... Podle me je Oveckin patriot a Washington by nevymenil za nikoho jineho. Osobne si myslim, ze tady zustane do konce kariery. Ty tam nevidis ten rozdil? A nevidis tam i to, ze pro Alexe je tym na jednoznacnem 1.miste?

Goly vs. asistence
Cas opet ukazal, co se ceni vice? V playoffs se taky neco ukazalo, napr. co je to tymova a kolektivni hra. Ja myslim, ze to Oveckin vyhral uplne zaslouzene, ale ne kvuli tomu jestli je lepsi styl strelce nebo tvurcu, ale zkratka proto, ze on dava Washingtonu uplne jiny rozmer, zije s tymem kazdou vterinu, odevzdava v kazdem utkani 100 procent atd atd... A ten tvuj argument s 2.asistencemi je mimo, protoze ani nevis presny pomer u Crosbyho a Malkina. A kdyby byla filozofie vzdycky takova jakou mas ty, tak by me treba zajimal nazor na Gretzkyho?

Takze ja a jeste Kika tady piseme nejvetsi blbosti :roll: . Kika je kapitola sama o sobe, to nebudu resit. Ale jinak je to zajimavy nazor pana begbeho...Ale OK, z tveho pohledu se to tak i muze jevit. Ja opravdu nemam k tobe ani stipku respektu a tak vypada i moje komunikace s tebou. Takze se ti nedivim, ze i ty na me mas takovy nazor, jaky mas. Sorry ale koledujes si :D .
Ja som Gretzkeho nikdy nemusel :D

Keď ťa už zaujíma môj názor na niektorých hráčov tak to máš tu: http://begbeee.blog.hokejportal.sk/ , odporúčam ti najmä top strelci a top obrancovia.
A môžeš sa vyjadriť aj v diskusii.
Signs are pointing to a Hart Trophy for Sidney Crosby. But when The Forechecker looks at the scoring race after taking away second assists, players like Alexander Ovechkin begin to state their case for the league’s MVP.
I though goalscorers do get their own trophy to chase now, I still think players who score a higher than average proportion of goals in their points tally are underappreciated to a degree. To risk one Ovechkin reference (not the best example of an underappreciated player, I know), I think his current (lower) points tally is much more impressive than Malkin’s or Crosby’s since he has so many more goals.
Prehľadal som net, celkove tvorí druhá asistencia cca 30% zo všetkých asistencií (aj u Crosbyho je to tak).

Takže pozrime sa na to:
Crosby 77 33 47 80
Malkin 82 35 52 87
Ovie 79 56 36 92

Takto to vyzerá po odrátaní druhých asistencií.
Ďakujem. Dovi. Dopo.
begbeee píše: Takže pozrime sa na to:
Crosby 77 33 47 80
Malkin 82 35 52 87
Ovie 79 56 36 92

Ďakujem. Dovi. Dopo.
No je to celkem normalni vysledek, zadny z tech hracu tam nema nejak vyraznejsi nesoulad v tom pomeru 1. a 2. asistenci...A kdyz zohlednis, ze u kombinacnich hracu ma NEKDY i ta 2.asistence svou hodnotu, tak je ten rozdil jeste o neco mensi.
Atlantik píše:
begbeee píše: Takže pozrime sa na to:
Crosby 77 33 47 80
Malkin 82 35 52 87
Ovie 79 56 36 92

Ďakujem. Dovi. Dopo.
No je to celkem normalni vysledek, zadny z tech hracu tam nema nejak vyraznejsi nesoulad v tom pomeru 1. a 2. asistenci...A kdyz zohlednis, ze u kombinacnich hracu ma NEKDY i ta 2.asistence svou hodnotu, tak je ten rozdil jeste o neco mensi.
A niekedy sa stáva, že ani prvá asistencia neznamená nič.

Pri hokejistovi sa musí brať do úvahy nielen kanadské bodovanie, ale aj iné činnosti.
A niekedy sa stáva, že ani prvá asistencia neznamená nič.
Však samozrejme, ale druhá asistencia často znamená ešte menej.
Pri hokejistovi sa musí brať do úvahy nielen kanadské bodovanie, ale aj iné činnosti.
Tak prečo sa teraz bavíme o nich troch a nie o Dacjukovi, Hossovi alebo Zetterbergovi, prípadne Staalovi (Pens)? :twisted:
Protoze Oveckin, Crosby, Malkin jsou vyraznejsi osobnosti nez Hossa, Dacjuk, Zetterberg nebo J.Staal. Jinak doufam, ze toho Hossu tady jmenujes jen jako "provokaci", neni spatny hrac, ale za co by on mel dostavat proboha trofej? Za hokejovy pribeh roka? Zetterberg a Dacjuk maji neco do sebe, mozna kdyz se to vezme komplexne tak i dosahuji uroven "velke trojky", ale jsou proste mene napadni a mene medializovani a to sehrava svou roli, jestli to uz chceme nebo ne... A Jordan Staal je jina kategorie, neni to kompletni hrac, ale jak jsem rikal, na Selke Trophy mel byt alespon nominovan.

Jinak kdyz uvazime, ze se to vyhodnocovalo po ZC, tak neni zas takove prekvapeni, ze Penguins neziskali zadnou z trofeji...Za co? Za tu otresnou hru, kterou predvadeli pod Therrienem 60 zapasu? Bral je zaslouzene Boston. Kdyby se ale napr. cena pro nejlepsiho trenera udelovala ted, tak by to byl bezesporu a bezkonkurencne Dan Bylsma(snad to zohledni NHL o rok kdyz odehrajeme lepsi ZC), jinak ostatni trofeje jsme posbirali v playoffs a to nam musi stacit...

Begbe a rikal si, ze pro tebe jsou goly na prvnim miste, u Oveckina se to potvrdilo i ve vyhre trofeje, ale co napr. takovy Green...Ten dosahl na obrance absolutne unikatni produktivitu, prekonal rekordy a presto to nevyhral. I kdyz to bylo v pripade Greena pro me trochu prekvapeni, cekal jsem ze to vyhraje (ted taky pri jeho hodnoceni neberu do uvahy jeho slabsi playoffs). Ale vidis, ze proste nekdy vic zavazi v souctu i ty jine faktory nez goly.

jeste jednou gratuluji Oveckinovi, Hart Trophy ma spravneho drzitele. Pro nase hvezdy a taky pro ostatni, at je to vyzva do budouci prace, aby se zlepsili! Snad nechteji, aby to Alex vyhraval kazdy rok.
Atlantik píše:Protoze Oveckin, Crosby, Malkin jsou vyraznejsi osobnosti nez Hossa, Dacjuk, Zetterberg nebo J.Staal. Jinak doufam, ze toho Hossu tady jmenujes jen jako "provokaci", neni spatny hrac, ale za co by on mel dostavat proboha trofej? Za hokejovy pribeh roka? Zetterberg a Dacjuk maji neco do sebe, mozna kdyz se to vezme komplexne tak i dosahuji uroven "velke trojky", ale jsou proste mene napadni a mene medializovani a to sehrava svou roli, jestli to uz chceme nebo ne... A Jordan Staal je jina kategorie, neni to kompletni hrac, ale jak jsem rikal, na Selke Trophy mel byt alespon nominovan.

Jinak kdyz uvazime, ze se to vyhodnocovalo po ZC, tak neni zas takove prekvapeni, ze Penguins neziskali zadnou z trofeji...Za co? Za tu otresnou hru, kterou predvadeli pod Therrienem 60 zapasu? Bral je zaslouzene Boston. Kdyby se ale napr. cena pro nejlepsiho trenera udelovala ted, tak by to byl bezesporu a bezkonkurencne Dan Bylsma(snad to zohledni NHL o rok kdyz odehrajeme lepsi ZC), jinak ostatni trofeje jsme posbirali v playoffs a to nam musi stacit...

Begbe a rikal si, ze pro tebe jsou goly na prvnim miste, u Oveckina se to potvrdilo i ve vyhre trofeje, ale co napr. takovy Green...Ten dosahl na obrance absolutne unikatni produktivitu, prekonal rekordy a presto to nevyhral. I kdyz to bylo v pripade Greena pro me trochu prekvapeni, cekal jsem ze to vyhraje (ted taky pri jeho hodnoceni neberu do uvahy jeho slabsi playoffs). Ale vidis, ze proste nekdy vic zavazi v souctu i ty jine faktory nez goly.

jeste jednou gratuluji Oveckinovi, Hart Trophy ma spravneho drzitele. Pro nase hvezdy a taky pro ostatni, at je to vyzva do budouci prace, aby se zlepsili! Snad nechteji, aby to Alex vyhraval kazdy rok.
Tak to by mohol, aspoň by bola väčšia zábava sledovať reakcie niektorých pens fandov (teraz nehovorím konkrétne o tebe). :D

Čo sa týka Staala, o jeho komplexnosti sa môžeme začať baviť až vtedy, keď dostane viac príležitostí a vo vyššom útoku, nebude mať za úlohu hlavne brániť.

Mike Green nie je zatiaľ komplexný obranca. Jeho útočná činnosť je výborná, ale obranca má aj iné úlohy a tie už tak dobré nie sú.
Atlantik si povestný ako otáčaš všetko tak aby sa ti to hodilo:
Reagoval som, na vetu: nerozhodujú len body ale aj iné herné činnosti
A tam sa taký Malkin ani nechytá, jeho faceoff je tragicke, obrana...
A práve tam vynikajú títo komplexnejší hráči, ktorých som spomenul vyssie. Jordan Staala som spomenul lebo brani vynikajuco, potrebuje uz len zdvihnut produktivitu (na co ma).
Este v polke sezony to v uvahach zamorskych novinarov vyzeralo, ze prvykrat v historii budu na Selke nominovany hraci jedneho teamu (Dacjuk, Zett, Hossa).

Green je to iste.
Cital som reakcie na viacerych forach na vitaza Norrisovej trofeje a asi najviac sa mi pacila reakcia "I`ve seen better defense from Ovechkin this season than from Green."
A presne o tom to je.
Jeho statistika stratenych pukov je tragicka (mimochodom vedie ju Malkin).. jednoducho Chara bol najlepsi dozadu, Green dopredu, ale zatialco Chara dokazal ze vie hrat aj dopredu (19 golov/ 50 bodov) Green ukazal ze smerom dozadu je nulovy. A preto vyhral Chara.

Cital som rozhovor so zamorskymi novinarmi ktory si polozili otazku keby prisiel jeden klub a z kazdeho teamu si mohol vybrat hracov - v tej diskusii sa zhodli ze Green-Negreen prvy obranca ktory by sa minul by bol Chara.

//: A nikde som nepisal ze Hossa, Zett alebo Staal by mali dostavat trofej.. Tema presla na komplexnost hracov, ak si nezaregistroval. A snad nemyslis vazne ze trofej pre najlepsieho obrancu by mal brat najofenzivnejsi obranca alebo ten co streli najviac golov.

//:
Begbe a rikal si, ze pro tebe jsou goly na prvnim miste, u Oveckina se to potvrdilo i ve vyhre trofeje,
A dakujem, prave si uznal ze som mal pravdu. :smile03:
mt-svk píše: Tak to by mohol, aspoň by bola väčšia zábava sledovať reakcie niektorých pens fandov (teraz nehovorím konkrétne o tebe). :D

Čo sa týka Staala, o jeho komplexnosti sa môžeme začať baviť až vtedy, keď dostane viac príležitostí a vo vyššom útoku, nebude mať za úlohu hlavne brániť.

Mike Green nie je zatiaľ komplexný obranca. Jeho útočná činnosť je výborná, ale obranca má aj iné úlohy a tie už tak dobré nie sú.
Vzdyt proto jsem toho Greena uvedl jako priklad, aby bylo jasne, ze statistiky nejsou vsechno. Ale preci jen jsem cekal, ze by to mohl vyhrat, takova statistika jakou mel Mike uchvati i cloveka, ktery se snazi hodnotit hrace komplexne.

Co se tyce J.Staala, dostava nejake sance i na presilovkach a neni to fakt zadna slava. Proste Jordan nema zatim ani zdaleka to periferni hokejove videni, ktere ma napr. Crosby nebo Savard a nema ten instinkt zabijaka, ktery ma Oveckin, Nash nebo Heatley. To proste vidim i z toho jak hraje Staal v te 3.formaci, finalni faze neni jeho silnou strankou. I kdyz goly jakz-takz davat umi. Kdyby hral v 1.utoku mohl by snad davat 40 golu za sezonu (ale vic ne), porad by to ovsem nikdy nebylo na nominaci na Hartovu trofej. Ale hrac je to velmi dobry a jeste se zlepsi.

Begbe: Rec byla i o trofejich a to celou dobu. Pak se to zacalo rozvijet na komplexnost a porovnavat...takze klidek nic nechci prekroucet. Jinak prave Malkina, ktereho tak zhazujes, povazuji z trojice Oveckin, Crosby a Malkin za nejlepe braniciho hrace. Je mozne, ze mel nejvice ztracenych puku, ale co statistika takeaways? Myslim, ze tady bude na tom dost dobre. A taky mel Malkin nejlepsi +/- z teto trojice, takze brzdi. Kde prichazis vlastne na ty statistiky ztracenych puku atd, hod link...
Atlantik píše:Co se tyce J.Staala, dostava nejake sance i na presilovkach a neni to fakt zadna slava. Proste Jordan nema zatim ani zdaleka to periferni hokejove videni, ktere ma napr. Crosby nebo Savard a nema ten instinkt zabijaka, ktery ma Oveckin, Nash nebo Heatley. To proste vidim i z toho jak hraje Staal v te 3.formaci, finalni faze neni jeho silnou strankou. I kdyz goly jakz-takz davat umi. Kdyby hral v 1.utoku mohl by snad davat 40 golu za sezonu (ale vic ne), porad by to ovsem nikdy nebylo na nominaci na Hartovu trofej. Ale hrac je to velmi dobry a jeste se zlepsi.
Ak si to myslel takto tak Hossa, Zett a Staal (zatial) na Harta nemaju ani nahodou to je jasne :D
Ked chces komplexneho hraca co ma sancu na Harta tak sa rozhoduje medzi Dacjukom a Parisom.
Atlantik píše:Jinak prave Malkina, ktereho tak zhazujes, povazuji z trojice Oveckin, Crosby a Malkin za nejlepe braniciho hrace. Je mozne, ze mel nejvice ztracenych puku, ale co statistika takeaways? Myslim, ze tady bude na tom dost dobre. A taky mel Malkin nejlepsi +/- z teto trojice, takze brzdi. Kde prichazis vlastne na ty statistiky ztracenych puku atd, hod link...
Malkina nezhadzujem je božský, ale hodnotím triezvo. Je jasné, že mať v teame jedneho z tej trojice je požehnanie.
Malkin vedie takeaways i giveaways. :smile03:
TU sa to da najst. http://stats.hockeyanalysis.com

//: to branenie je diskutabilne, lebo % faceoff ma Malkin malé, čo núti okamžite celý team vyvynúť snahu získať puk - unavujúce. Ovečkin je ďaleko lepší v hre do tela. A to, že Malkina vidno aj branit suvisi aj s tym ze Geno je center a Ovie kridlo. :smile03:
begbeee píše:
Atlantik píše:Malkin vedie takeaways i giveaways. :smile03:
//: to branenie je diskutabilne, lebo % faceoff ma Malkin malé, čo núti okamžite celý team vyvynúť snahu získať puk - unavujúce. Ovečkin je ďaleko lepší v hre do tela. A to, že Malkina vidno aj branit suvisi aj s tym ze Geno je center a Ovie kridlo. :smile03:
No tak vidis, bylo mi jasne, ze v takeaways nebude mit Geno konkurenci, to je ta druha strana mince. A ty giveaways souviseji s jeho riskantnimi pruniky, kdy casto zkousi obehrat i presilu. Mas pravdu, ze vhazovani neumi. Dost me to mrzi a vadi mi to. Musi na tom zamakat. Crosby je taky neumel a makal na nich intenzivne snad 2 roky a ted je na tom mnohem mnohem lepe. Co se tyce hry do tela, tam Oveckinovi muze konkurovat malokdo, ale pozor, Malkin za nim az tak nezaostava. Hraje praveze dost drsne. To spis Crosby je tady pozadu. A v obrane je Malkin extratrida, ale jenom kdyz se mu chce (viz finale SC a jeho zakroky v obrane na Dacjuka atd...). Vyuziva svoji schopnost sebrat nebo vypichnout puky, porad hrozi od neho brejky. Nekdy se mu ale tolik vracet nechce, to uznavam.

A ted si uz davam pauzu, preci jen je to topic WSH a my jsme uz zasli az nevim kam... :D. Z me strany tady toho odznelo mozna az prilis, snad jsem ale nikoho neurazil. V podstate jsem chtel jen cestne uznat kvality Alexe, ale zaroven poukazat, ze to je na spi*i NHL dost vyrovnane.
Ja si este pockam az si tie dve stranky precita XruC a vyjadri sa :frajer2:
ja som to cital priebezne :) Nemam k tomu nic co napisat (ovela viac ma momentalne zaujimaju statnice co mam za 5 dni)..az na to, ako pisal Atlanik, ze tie trofeje dali Ovci, lebo Malkin ich uz tento rok ziskal dost a ze nebol (Malkin) zas az o tolko lepsi, aby ziskal vsetky. Ale nechapte ma zle, neriesim to, iba som sa nad tym pousmial a este nad tym Greenom, ze som si pozeral statistiky +/- v ZC a tam bol Green este o jeden plusovy bod lepsi od Zeeho..a u nas druhy najlepsi (po Seminovi) tak si myslim, ze to nieje s tou jeho obrannou hrou az take zle..a ked bude niekto argumentovat velkym poctom jeho bodov, tak vacsinu ich ziskal v PP a tam sa plusove body nedavaju. Ta jeho hra v PO bola vazne na nizkej urovni a bola dost tragicka, ale bolo to hl. kvoli tomu ramenu..hl. hrac jeho formatu co striela od modrej potrebuje mat to rameno OK a prejavilo sa to aj v jeho nie moc dobre hre do tela..ale asi nikto z nas keby mal poondene rameno by sa nevrhal do stretov. Zaco predminuly rok proti Phille bol vyborny dopredu-dozadu a aj fyzicky, PO skoncil s bodom na zapas a to je pre obrancu a este v PO celkom slusna vizitka. Ale co sa tyka naj obrancu, tak tam tento rok Velky Zdeno nemal konkurenciu..je fakt, ze ked si pozrem to Greenove bodovanie, tak on by mal pri plnom zdravi 90 bodov a to tu uz davno nebolo..ale to co predvadza Zdeno je uplne niekde inde..a ako som pisal v topicu Bos, to je casto robota, za ktoru mu nikto ani nezatlieska..
XruC píše:ja som to cital priebezne :) Nemam k tomu nic co napisat (ovela viac ma momentalne zaujimaju statnice co mam za 5 dni)..az na to, ako pisal Atlanik, ze tie trofeje dali Ovci, lebo Malkin ich uz tento rok ziskal dost a ze nebol (Malkin) zas az o tolko lepsi, aby ziskal vsetky. Ale nechapte ma zle, neriesim to, iba som sa nad tym pousmial.
XruC, tohle jsem psal jeste kdyz mi nebylo jasne, kdy byla uzaverka hlasovani. Za ZC jsem uznal, ze OVeckin byl nejlepsi. Jinak jsem taky jeste uznal, ze od Oveckina neni nikdo na svete lepsi (pozor, to ovsem neni to same jako kdybych rekl ze Oveckin je nejlepsi :D ). Myslim ze 90 procent fandu Pens by neuznalo Alexovi ani tolik co ja. Ale kdyz se to veme celkove, stejne si myslim ze tato hokejova sezona jako celek patrila Malkinovi...I kdyz stacil mozna jiny vysledek 7.zapasu ve WSH a patrila by Alexovi.
ok..v pohode
Atlantik píše:
XruC píše:ja som to cital priebezne :) Nemam k tomu nic co napisat (ovela viac ma momentalne zaujimaju statnice co mam za 5 dni)..az na to, ako pisal Atlanik, ze tie trofeje dali Ovci, lebo Malkin ich uz tento rok ziskal dost a ze nebol (Malkin) zas az o tolko lepsi, aby ziskal vsetky. Ale nechapte ma zle, neriesim to, iba som sa nad tym pousmial.
XruC, tohle jsem psal jeste kdyz mi nebylo jasne, kdy byla uzaverka hlasovani. Za ZC jsem uznal, ze OVeckin byl nejlepsi. Jinak jsem taky jeste uznal, ze od Oveckina neni nikdo na svete lepsi (pozor, to ovsem neni to same jako kdybych rekl ze Oveckin je nejlepsi :D ). Myslim ze 90 procent fandu Pens by neuznalo Alexovi ani tolik co ja. Ale kdyz se to veme celkove, stejne si myslim ze tato hokejova sezona jako celek patrila Malkinovi...I kdyz stacil mozna jiny vysledek 7.zapasu ve WSH a patrila by Alexovi.
Sezóna patrí víťazom SC a tomu, kto vyhral Conn Smyth Trophy. Takže tu niet čo riešiť.

Čo sa týka Jordana Staala, prirovnávať ho k Malkinovi, Crosbymu alebo Savardovi, priápadne Thorntonovi ho nemožno, to sú hráći s výnimočným periférnym videním ;). To isté platí o Nashovi, a najmä Sašovi Ovečkinovi, to sú rodení kanonieri. ;) Jordan Staal je vynikajúci two-way player, ktorý ak by dostal príležitosť vo vyšśom útoku, naplno by rozvinul svoj talent. Podľa mňa má z každého rožku trošku. Ak by sa dostal pod Hitchove krídla, hokejovo by narástol. je to Hitchov tip hráča, takze by dostal veĺký priestor.
No tak som sa tesil na Winter classic, hovorilo sa o Washingtone, ale bohuzial televizna stanica sa rozhodla pre Phillu. Co sa da robit, Philla je vacsie lakadlo, hlavne co sa tyka poctu fanusikov, ale kua som sklamany..celkom som sa na to tesil a hlavne by to bola dobra propagacia Caps :-(
tak Fedorov jde do ruska :( celkem škoda ale trochu se to dalo čekat... v Magnitigorsku bude hrát s bráchou a čechama :)
Najkompletnejší hokejista akého som kedy videl v živote hrať..
no nejlepší časy zažil v Detroitu tam hrál opravu výtečně mám ho rád je to klasický rus...výborný technik a bruslař...prostě ruská škola to je krása :)
Škoda no, peníze, brácha a asi výborné místo v týmu bylo silnější. Ještě rok to mohl v NHL zkusit, nabídku určitě měl.
pry od Caps nabídku nakonec nedostal ale jinde by snad rok mohl hrát no
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS