Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Milan Jurcina spolu s kapitanom Capitals, Chrisom Clarkom, sa stahuje do Columbusu. Ako protihodnotu dostali Capital Jasona Chimeru.

Wtf? mt-svk, čo ty na to? :-O
:yahoo:
No co to vidím? Lepší ráno ani nemohlo být. K té výměně se vyjádřila mt-svk přesně. :yahoo: Fakt paráda. :biglol:
Už se těším na Jurčinu. Je to velmi spolehlivý obránce.
Tak a nechystá se ještě nějaká výměna? Klesla nebo Commodore kdyby odešli nezlobil bych se.
Po získaní Milana máme k dispozícii 7 obrancov: Ťjutin, Commodore, Hejda, Roy, Stralman, Russell, no a Milan. Po uzdravení sa Methota a Klesly máme 9. Roy môźe ísť na farmu, ale to by bola škoda, keďže hrá výborne. Takže sa mi zdá, že sa črtá odchod Commodoreho.
Jurčina je dobrý tvrdý obranca a má veľmi dobrú strelu. Fakt tvrdú.

Ináč dobrý názor som čítal.
"Heh získali sme Jurcinu, je veľký, pomalý a nemá žiadne ofenzívne schopnosti. Hitch ho bude milovať" :lol:
begbeee píše:Ináč dobrý názor som čítal.
"Heh získali sme Jurcinu, je veľký, pomalý a nemá žiadne ofenzívne schopnosti. Hitch ho bude milovať" :lol:
Tak to je tedy perfektní názor. :D :lol:
begbeee píše:Jurčina je dobrý tvrdý obranca a má veľmi dobrú strelu. Fakt tvrdú.

Ináč dobrý názor som čítal.
Jurcina is the perfect pickup for the Jackets.

He's big, slow, and has little offensive upside. Hitch will love him!

On a serious note though, I really like the trade. I've always liked Clark's game, and he's a fair swap for Chimmer. Plus, it frees up our heavy depth on the left side and gives us some on the right side. Jurcina isn't all bad, but don't expect another Hejda.
Je to post fanúšika Caps.
No a to na tom niečo mení? :D That´s not the point :smile03:
Další zajímavé, ale pro nás fanoušky nemilé prohlášení Filatova - „Cítím, že se po letošku v Columbusu nic nezmění, takže o návratu ani nebudu uvažovat.“
begbeee píše:No a to na tom niečo mení? :D That´s not the point :smile03:
Citovať treba presne. :D
Dawe4 píše:Další zajímavé, ale pro nás fanoušky nemilé prohlášení Filatova - „Cítím, že se po letošku v Columbusu nic nezmění, takže o návratu ani nebudu uvažovat.“
A má pravdu. Bohužiaľ, dnes sme vyhrali nad oslabeným a trápiacim sa Detroitom, takže zmena nebude.
mt-svk píše:
Dawe4 píše:Další zajímavé, ale pro nás fanoušky nemilé prohlášení Filatova - „Cítím, že se po letošku v Columbusu nic nezmění, takže o návratu ani nebudu uvažovat.“
A má pravdu. Bohužiaľ, dnes sme vyhrali nad oslabeným a trápiacim sa Detroitom, takže zmena nebude.
Tak ano má pravdu. To je jasné. V této organizaci to jde od jedné k pěti. To že jsme dnes vyhráli nad Detroitem nic neznamená. Je to jen jeden malý štěk. No ono vlastně znamená. Hitch si touto výhrou zas na nějakou dobu zajistil pevné trenérské křesílko.
Ja sa len sám pochválim :D :
Pred pár týždňami som tu veľmi jasne písal, že Filatov sa v Colombuse už viac neobjaví. Som zožal ostrú kritiku lebo "je to len na rok".
:coucou:
begbeee píše:Ja sa len sám pochválim :D :
Pred pár týždňami som tu veľmi jasne písal, že Filatov sa v Colombuse už viac neobjaví. Som zožal ostrú kritiku lebo "je to len na rok".
:coucou:
Filatov za Columbus hrať chce, to viem naisto begbee.
Chcieť môže ale hrať už nebude. Ok, končím debatu na túto tému. Je to môj názor, buď si budem v októbri 2010 sypať popol na hlavu alebo to opäť pripomeniem (a som si istý že sa nemýlim).
:)
Po prvom zápase panuje v tábore fanúšikov s Milanom spokojnosť. Dobre čistil priestor pred bránkou, nedopustil sa nijkaej chyba a výborne sa dopĺňal s Krisom Russellom. Dúfam, že vo svojich výkonoch bude pokračovať a dni Mike Commodoreho sú spočítané.
mt-svk píše:Po prvom zápase panuje v tábore fanúšikov s Milanom spokojnosť. Dobre čistil priestor pred bránkou, nedopustil sa nijkaej chyba a výborne sa dopĺňal s Krisom Russellom. Dúfam, že vo svojich výkonoch bude pokračovať a dni Mike Commodoreho sú spočítané.
To jsem to, ale rád, že Milan nezklamal a ukázal, že je spolehlivý bek. A dle mého Milan už ani nebude muset opakovat svůj výkon, aby Commodore šel pryč. Je to otázka hodin, minut maximálně pár dní kdy se bude pakovat. Ale tím samozřejmě nechci říci, že Milan se na to už má vykašlat. :) No doufám, že mě chápete. :D
Tu je ruský originál rozhovoru s Filatovom: http://www.sports.ru/hockey/52897181.html

Som veľmi zvedavá, ktorý idiot vymyslel tú hlúposť o zlom vyjadrovaní sa nikitu na Hitcha. Práve naopak, povedal, že ho veľa naučil. Samozrejme, že sa sťažoval na to, že mu nedal šancu. A čo sa týka výhry/prehry Columbusu s CSKA, yjadril sa v tom zmysle, že by CSKA malo problémy s fyzickou hrou Columbusu, ale keby mohli hrať technický hokej, Columbus by porazili.
Je tu Hitch, takže už píšte o ňom len v dobrom.
FIRE HITCH!
Nominace hráčů Jackets na OH:

Rusko: Fjodor Tjutin
Švédsko: Fredrik Modin, Samuel Pahlsson
Slovensko: Milan Jurčina
Česko: Jan Hejda
Kanada: Rick Nash
Na čo Howson čaká :?: Prehrávame jeden zápas za druhým, o mladých hráčov buď prichádzame, alebo stagnujú, nálada v kabíne je pod bodom mrazu, fanúšikov ubúda a náš GM sedí ako Budha a nič nerobí. :!:
No dle mého názoru se nic do konce sezóny dít nebude. A po sezóně jsou dvě možnosti scénáře:
1) Hitch se bude pakovat
2) Udělá se nějaká výměna, podepíše se jeden zajímavý hráč a minulá sezóna se zamete pod koberec a Hitch bude pokračovat
Já jsem pro třetí :) A to, že vyhazov trenéra měl přijít už dávno.

Když už se odhodlám kouknout na nějaký náš zápas tak vždy toho lituji. Za prvé jsem zbytečně vstával tak brzy a bohužel už mi poté ani nejde usnout jak jsem naštvaný. :evil: Hitch naši hru staví na defenzivě. To je velmi dobrý paradox. Ta nefunguje vůbec a bohužel tento jeho trapný systém, který totálně nefunguje mučí naše ofenzivní hráče. A každý zápas je to stejná písnička. Proto už jsem ani nepřispívám. Nemá to cenu. Škoda na začátku letošního ročníku to vypadalo na dobrou sezónu. Ale teď? Fiasko. :cry:

Jinak Jurčina se mi líbí. Hraje spolehlivě a nedělá chyby. Dnes kdy jsme dostali sedm gólů měl spolu s Tjutinem dva kladné body. A po čtyřech odehraných zápasech má v hodnocení +/- jeden kladný bod. :good: A při naší momentální formě je to tedy opravdu úspěch. :cool:
Ťjutin mal -3, Russell a Voráček mali +1.
Sakra špatně jsem koukal, ale přesto to nic nemění na mém tvrzení o Jurčinovi. :)
Skoro aj gol pripravil Jurčina, jeho strelu tečoval Clark a skončila v sieti naneštastie pre vás Clark hral vysokou hokejkou. Zápas ste začali velmi dobre a už po 7 minutách bolo 0:2. Trochu mi to pripomenulo náš minulý vzájomný zápas v GM Place, kde ste na začiatku 2. tretiny viedli už 1:5 a bolo po zápase.
Dnes sa ale podobný scenár nekonal, hlavne vdaka tomu že sme okamžite dokázali odpovedať a v priebehu 30 sec sme vyrovnali. Ku konci tretiny po dobrej spolupráci 1. útoku strielal Burrows už vedúci gol Canucks.
Odvtedy bol na lade už len jeden tím a goly do brány CBJ dalej pribúdali, po 6-tom to už Mason nezvládol a nechal sa vystriedať. Pritom ten gol vôbec byť nemusel, Samuelsson stál v ofsajde ale puk sa dostal do vašej tretiny od rozhodcu a tak sa hra neprerušila, potom už tam bol Samuelsson sám a mal dosť času na krásnu strelu. Prekvapujúco sa hralo celkom čiste a 1. vylúčenie prišlo až po polhodine hry, som rád že Canucks využili hned prvú početnú výhodu v zápase a potvrdili že doma máme presilovky velmi nebezpečné, tušim najlepšie v lige. :thumbsup:
Vaše trápenie dokončil na začiatku 3. tretiny Burrows, završil hattrick a dokonca v oslabení.
Vancouver je v poslednej dobe rozbehnutý a Sedinovci dominujú v každom zápase, dnes obaja po 3b, doma sme 3. najlepší tím v lige... Takže Columbus hladal výhru v nesprávnom čase na nesprávnom mieste.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS