Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

vrabejka píše:Už kolem Ledna jsem Guddymu říkal, že prostě přijdou zápasy kdy hrajeme tužku ale hlavní jsou 2 body. Asi to nedokáže pochopit.
WTF? Copak jsem snad psal něco o naší výhře? Já psal o Jokinenovi, tak se vyjadřuj k tomu, co jsem psal a ne k tomu, co jsem nepsal, když už reaguješ. :wink2:
Guddy.44 píše:
vrabejka píše:Už kolem Ledna jsem Guddymu říkal, že prostě přijdou zápasy kdy hrajeme tužku ale hlavní jsou 2 body. Asi to nedokáže pochopit.
WTF? Copak jsem snad psal něco o naší výhře? Já psal o Jokinenovi, tak se vyjadřuj k tomu, co jsem psal a ne k tomu, co jsem nepsal, když už reaguješ. :wink2:
:kajo:
Guddy.44 píše:
Jenže to s tím souvisí to musíš pochopit. Možná hrál Jussi špatně ale zařídil nám vítězství 2 goly a to je hlavní. A dokud budeme tak efektivní tak pár horších výkonu mi rozhodně vadit nebude.
chudák Guddy
:thumbsup:
Snad dnes FLO vyhraje, ale pokud DET postaví Howarda, bude to velmi těžké. Avšak vzhledem k tomu, jak je východní konference od druhého po sedmé místo vyhrovnaná, těžko vybírat soupeře, domací prostředí by se ale na play-off hodilo.
Dnes jsme opět ztratili nadějné vedení ale nebyla to naše chyba ale rozhodčích kteří strašně nadrzovali Detroitu když dali 2 pp góly z faulu které nebyly. Ale nic jedeme dál ať si Detroit tu naději na PO užije.
Teď těžké zápasy s Bruins, Rags, Lightings. Chce to aspoň 3,4 body ať si pohlidame vedení v divizi a nedáme jim šanci aby nás přeskočili.
vrabejka píše:Dnes jsme opět ztratili nadějné vedení ale nebyla to naše chyba ale rozhodčích kteří strašně nadrzovali Detroitu když dali 2 pp góly z faulu které nebyly. Ale nic jedeme dál ať si Detroit tu naději na PO užije.
Teď těžké zápasy s Bruins, Rags, Lightings. Chce to aspoň 3,4 body ať si pohlidame vedení v divizi a nedáme jim šanci aby nás přeskočili.
strašně...strašně..... :mrkva:
:giggle:

Dnes důležitý zápas se slabými NYR. Východ se nepříjemně vyrovnává a i na nás už se tlačí týmy ze spodu. Chce to vyhrat. Snad nebude mit Henrik svůj den.
vrabejka píše:Dnes důležitý zápas se slabými NYR. Východ se nepříjemně vyrovnává a i na nás už se tlačí týmy ze spodu. Chce to vyhrat. Snad nebude mit Henrik svůj den.
Obrázek
Každý pod Floridou je slabý :hmm:
danny111 píše:Každý pod Floridou je slabý :hmm:
To je legit taktika. Když prohrajou a budou tak mít méně bodů než Rangers, tak zcela zákonitě prohráli se silnými Rangers :good:
danny111 píše:Každý pod Floridou je slabý :hmm:
NYR opravdu jsou. Kdo viděl jejich poslední zápasy ví o čem mluvím.
nj slabí Rangers, proste ako dal Rev hore, Jesus loves you, but ..............
Ach jo :( Jsme totálně bez formy a začíná to smrdět krizí. Usmudlane výhry nad Montrealem a Torontem to nezachrání.
Musíme se sakra vzbudit. 89 bodu na PO stacit nebude.
Aby nás ty 2 téměř výhradně zápasy nemrzeli.
Je to škoda protože posily hrajou lépe nez půlka týmu. Kindl hraje nejlepší zápasy v sezóně.
Ten los nemáme nějak extrémně těžký, ale musíme začít vyhrávat.
vrabejka » 22 bře 2016, 08:40 píše:Ach jo :( Jsme totálně bez formy a začíná to smrdět krizí. Usmudlane výhry nad Montrealem a Torontem to nezachrání.
A ja myslel, ze na vykonech nezalezi, ze Guddy nechapal... :-(
Rono píše:A ja myslel
Musíš to pochopit! No měl by si to začít trochu sledovat, jinak se dívej na Barcu nebo Dallas, jinak jestli to nechceš pochopit, tak tvoje chyba! :eek2:
Rono » úte bře 22, 2016 8:43 am píše:
vrabejka » 22 bře 2016, 08:40 píše:Ach jo :( Jsme totálně bez formy a začíná to smrdět krizí. Usmudlane výhry nad Montrealem a Torontem to nezachrání.
A ja myslel, ze na vykonech nezalezi, ze Guddy nechapal... :-(
Samozřejmě že záleží na výkonech. Ale když jsme byli efektivní tak to tolik nevadilo. Musíme se vzbudit.
vrabejka píše:Samozřejmě že záleží na výkonech. Ale když jsme byli efektivní tak to tolik nevadilo. Musíme se vzbudit.
O jaké efektivitě mluvíš? Myslíš to známé české pořekadlo "štěstí, klika, náhoda"? To věčně mít nemůžeme. Už by jsi se měl probudit a začít naší hru brát vážně. Tobě stačí výhry a je ti jedno, jak hrajeme. Vždy si najdeš výmluvu, že výhra je výhra a že to a ono..

Možná by jsi měl začít fandit Barce, tam stačí jen sledovat výhry na livesportu, jak ty rád.. :hroza:
Tak čeká nás v noci massive game proti Bostonu, kteří mají podobnou krizi jako my. Už fakt musíme vyhrát.
Uvidíme kdo bude v tomto zápasu vítězem. Kdo z tohoto zápasu vyjde jako jednooký král. Go Cats.
Big win!
Tak sice až napočtvrté ale přece se nám povedlo Medvědy v této sezóně zdolat.
První třetina byla v režii Bruins, kdy nás prebruslovali, vyhrávali souboje ale naštěstí to nebylo fatální.

Ve 2.třetině se hra postupně vyrovnala. Sice Boston dal vedoucí gól ale začali jsme je přehrávat. K obratu zavelel Trocheck a jeho 2. Lajna a 2 pěknými góly jsme stihly otočit stav ještě ve 2.třetině.

3.třetina byla zajímavá. Až do 48 minuty jsme si hlídali 1 brankové vedeni. Pak ale při obrovské šanci Bostonu Bergeron dorazil puk k tyčce asi těsně za čáru.
Kamera ukazovala puk za čárou ale stále se nějaká část puku mohl ji dotýkat. Proto chápu rozhodnutí rozhodčích. Pokud je v pravidlech že puk musí být jasné vidět za brankovou čárou a to prostě 100% nebylo.
Nicméně tento moment rozhodl o naší výhře.
Hned vzápětí Jussi chytrou téci zvýšil na 3-1 a tentokrát jsme dvoubrankové vedení nepustili :)
Poslední gól dal po zadovce Jágra do prázdné Hubby.

Za pochvalu stojí celá 2.lajna která nám to dnes vyhrála. 1.lajna je nějaká nemastná neslaná, ale asi je/bylo to dáno tou krizi.

V neděli nejspíš s Tampou souboj o vítěze Divize a pak hratelny los s týmy mimo PO. Je třeba ale být na pozoru stále nemáme nic jisté.
GO Panthers!
Ten puk bol na 100% dnu, ale je to len dohad, lebo overhead ti to nikdy neukáže a na zábere zboku je to síce jasne vidno, ale na správny výpočet fyzikálnych zákonov sa odvolať nemožno. Každopádne je to riadny BS. Keď je puk *niekde* v lapačke za čiarou, s tým som problém nikdy nemal, ale toto je ukradnutý regulérny gól. Na rybníku by to gól bol a v NHL nie je, lebo "pravidla"? Tam, kde je milión kamier? :thumbsdown:

:rtfm:
vrabejka píše:Tak čeká nás v noci massive game proti Bostonu, kteří mají podobnou krizi jako my. Už fakt musíme vyhrát.
Uvidíme kdo bude v tomto zápasu vítězem. Kdo z tohoto zápasu vyjde jako jednooký král. Go Cats.
Ale vy už máte play-off takřka jisté... Horší je, že s těmito výkony to skončí v prvním kole play-off. Přitom si myslím, že tento tým se může dostat, když bude všechno, jak má, klidně do finále konference. Bezvadný útok, slušná obrana, parádní a zkušený brankář...
BigPete1989 píše:Ale vy už máte play-off dá se říct jisté... Horší je, že s těmito výkony to skončí v prvním kole play-off. Přitom si myslím, že tento se může dostat, když bude všechno, jak má, klidně do finále konference. Bezvadný útok, slušná obrana, parádní a zkušený brankář...
:lol2: :lol2:
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS