WTF? Copak jsem snad psal něco o naší výhře? Já psal o Jokinenovi, tak se vyjadřuj k tomu, co jsem psal a ne k tomu, co jsem nepsal, když už reaguješ.vrabejka píše:Už kolem Ledna jsem Guddymu říkal, že prostě přijdou zápasy kdy hrajeme tužku ale hlavní jsou 2 body. Asi to nedokáže pochopit.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FLORIDA PANTHERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Guddy.44 píše:WTF? Copak jsem snad psal něco o naší výhře? Já psal o Jokinenovi, tak se vyjadřuj k tomu, co jsem psal a ne k tomu, co jsem nepsal, když už reaguješ.vrabejka píše:Už kolem Ledna jsem Guddymu říkal, že prostě přijdou zápasy kdy hrajeme tužku ale hlavní jsou 2 body. Asi to nedokáže pochopit.
Jenže to s tím souvisí to musíš pochopit. Možná hrál Jussi špatně ale zařídil nám vítězství 2 goly a to je hlavní. A dokud budeme tak efektivní tak pár horších výkonu mi rozhodně vadit nebude.Guddy.44 píše:WTF? Copak jsem snad psal něco o naší výhře? Já psal o Jokinenovi, tak se vyjadřuj k tomu, co jsem psal a ne k tomu, co jsem nepsal, když už reaguješ.vrabejka píše:Už kolem Ledna jsem Guddymu říkal, že prostě přijdou zápasy kdy hrajeme tužku ale hlavní jsou 2 body. Asi to nedokáže pochopit.
Dnes jsme opět ztratili nadějné vedení ale nebyla to naše chyba ale rozhodčích kteří strašně nadrzovali Detroitu když dali 2 pp góly z faulu které nebyly. Ale nic jedeme dál ať si Detroit tu naději na PO užije.
Teď těžké zápasy s Bruins, Rags, Lightings. Chce to aspoň 3,4 body ať si pohlidame vedení v divizi a nedáme jim šanci aby nás přeskočili.
Teď těžké zápasy s Bruins, Rags, Lightings. Chce to aspoň 3,4 body ať si pohlidame vedení v divizi a nedáme jim šanci aby nás přeskočili.
strašně...strašně.....vrabejka píše:Dnes jsme opět ztratili nadějné vedení ale nebyla to naše chyba ale rozhodčích kteří strašně nadrzovali Detroitu když dali 2 pp góly z faulu které nebyly. Ale nic jedeme dál ať si Detroit tu naději na PO užije.
Ach jo
Jsme totálně bez formy a začíná to smrdět krizí. Usmudlane výhry nad Montrealem a Torontem to nezachrání.
Musíme se sakra vzbudit. 89 bodu na PO stacit nebude.
Aby nás ty 2 téměř výhradně zápasy nemrzeli.
Je to škoda protože posily hrajou lépe nez půlka týmu. Kindl hraje nejlepší zápasy v sezóně.
Ten los nemáme nějak extrémně těžký, ale musíme začít vyhrávat.
Musíme se sakra vzbudit. 89 bodu na PO stacit nebude.
Aby nás ty 2 téměř výhradně zápasy nemrzeli.
Je to škoda protože posily hrajou lépe nez půlka týmu. Kindl hraje nejlepší zápasy v sezóně.
Ten los nemáme nějak extrémně těžký, ale musíme začít vyhrávat.
A ja myslel, ze na vykonech nezalezi, ze Guddy nechapal...vrabejka » 22 bře 2016, 08:40 píše:Ach joJsme totálně bez formy a začíná to smrdět krizí. Usmudlane výhry nad Montrealem a Torontem to nezachrání.
Samozřejmě že záleží na výkonech. Ale když jsme byli efektivní tak to tolik nevadilo. Musíme se vzbudit.Rono » úte bře 22, 2016 8:43 am píše:A ja myslel, ze na vykonech nezalezi, ze Guddy nechapal...vrabejka » 22 bře 2016, 08:40 píše:Ach joJsme totálně bez formy a začíná to smrdět krizí. Usmudlane výhry nad Montrealem a Torontem to nezachrání.
O jaké efektivitě mluvíš? Myslíš to známé české pořekadlo "štěstí, klika, náhoda"? To věčně mít nemůžeme. Už by jsi se měl probudit a začít naší hru brát vážně. Tobě stačí výhry a je ti jedno, jak hrajeme. Vždy si najdeš výmluvu, že výhra je výhra a že to a ono..vrabejka píše:Samozřejmě že záleží na výkonech. Ale když jsme byli efektivní tak to tolik nevadilo. Musíme se vzbudit.
Možná by jsi měl začít fandit Barce, tam stačí jen sledovat výhry na livesportu, jak ty rád..
Big win!
Tak sice až napočtvrté ale přece se nám povedlo Medvědy v této sezóně zdolat.
První třetina byla v režii Bruins, kdy nás prebruslovali, vyhrávali souboje ale naštěstí to nebylo fatální.
Ve 2.třetině se hra postupně vyrovnala. Sice Boston dal vedoucí gól ale začali jsme je přehrávat. K obratu zavelel Trocheck a jeho 2. Lajna a 2 pěknými góly jsme stihly otočit stav ještě ve 2.třetině.
3.třetina byla zajímavá. Až do 48 minuty jsme si hlídali 1 brankové vedeni. Pak ale při obrovské šanci Bostonu Bergeron dorazil puk k tyčce asi těsně za čáru.
Kamera ukazovala puk za čárou ale stále se nějaká část puku mohl ji dotýkat. Proto chápu rozhodnutí rozhodčích. Pokud je v pravidlech že puk musí být jasné vidět za brankovou čárou a to prostě 100% nebylo.
Nicméně tento moment rozhodl o naší výhře.
Hned vzápětí Jussi chytrou téci zvýšil na 3-1 a tentokrát jsme dvoubrankové vedení nepustili
Poslední gól dal po zadovce Jágra do prázdné Hubby.
Za pochvalu stojí celá 2.lajna která nám to dnes vyhrála. 1.lajna je nějaká nemastná neslaná, ale asi je/bylo to dáno tou krizi.
V neděli nejspíš s Tampou souboj o vítěze Divize a pak hratelny los s týmy mimo PO. Je třeba ale být na pozoru stále nemáme nic jisté.
GO Panthers!
Tak sice až napočtvrté ale přece se nám povedlo Medvědy v této sezóně zdolat.
První třetina byla v režii Bruins, kdy nás prebruslovali, vyhrávali souboje ale naštěstí to nebylo fatální.
Ve 2.třetině se hra postupně vyrovnala. Sice Boston dal vedoucí gól ale začali jsme je přehrávat. K obratu zavelel Trocheck a jeho 2. Lajna a 2 pěknými góly jsme stihly otočit stav ještě ve 2.třetině.
3.třetina byla zajímavá. Až do 48 minuty jsme si hlídali 1 brankové vedeni. Pak ale při obrovské šanci Bostonu Bergeron dorazil puk k tyčce asi těsně za čáru.
Kamera ukazovala puk za čárou ale stále se nějaká část puku mohl ji dotýkat. Proto chápu rozhodnutí rozhodčích. Pokud je v pravidlech že puk musí být jasné vidět za brankovou čárou a to prostě 100% nebylo.
Nicméně tento moment rozhodl o naší výhře.
Hned vzápětí Jussi chytrou téci zvýšil na 3-1 a tentokrát jsme dvoubrankové vedení nepustili
Poslední gól dal po zadovce Jágra do prázdné Hubby.
Za pochvalu stojí celá 2.lajna která nám to dnes vyhrála. 1.lajna je nějaká nemastná neslaná, ale asi je/bylo to dáno tou krizi.
V neděli nejspíš s Tampou souboj o vítěze Divize a pak hratelny los s týmy mimo PO. Je třeba ale být na pozoru stále nemáme nic jisté.
GO Panthers!
Ten puk bol na 100% dnu, ale je to len dohad, lebo overhead ti to nikdy neukáže a na zábere zboku je to síce jasne vidno, ale na správny výpočet fyzikálnych zákonov sa odvolať nemožno. Každopádne je to riadny BS. Keď je puk *niekde* v lapačke za čiarou, s tým som problém nikdy nemal, ale toto je ukradnutý regulérny gól. Na rybníku by to gól bol a v NHL nie je, lebo "pravidla"? Tam, kde je milión kamier? 
Ale vy už máte play-off takřka jisté... Horší je, že s těmito výkony to skončí v prvním kole play-off. Přitom si myslím, že tento tým se může dostat, když bude všechno, jak má, klidně do finále konference. Bezvadný útok, slušná obrana, parádní a zkušený brankář...vrabejka píše:Tak čeká nás v noci massive game proti Bostonu, kteří mají podobnou krizi jako my. Už fakt musíme vyhrát.
Uvidíme kdo bude v tomto zápasu vítězem. Kdo z tohoto zápasu vyjde jako jednooký král. Go Cats.
BigPete1989 píše:Ale vy už máte play-off dá se říct jisté... Horší je, že s těmito výkony to skončí v prvním kole play-off. Přitom si myslím, že tento se může dostat, když bude všechno, jak má, klidně do finále konference. Bezvadný útok, slušná obrana, parádní a zkušený brankář...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé