Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CALGARY FLAMES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jay Feaster udajne rokuje o trejde Bowmeestera do Columbusus a Regehra do Washingtonu. Regehr pred rokom odmietol trejd do bostonu.
Myslim ze tieto klebety nie su nerealne, zdroj nie je typu eklund a podobne. Takisto som si isty ze oboch obrancov nevymenime ale pripadne iba jedneho. Bowmeestera by som sa velmi rad zbavil ale za nejake picky, nechcem hracov , pretoze columbus mi nema moc co ponuknut (sorry ale to je moj pohlad) a zaroven potrebujem uvolnit peniaze. Dufam ze to nebude snaha za huseliusa.
Myslim ze tieto klebety nie su nerealne, zdroj nie je typu eklund a podobne. Takisto som si isty ze oboch obrancov nevymenime ale pripadne iba jedneho. Bowmeestera by som sa velmi rad zbavil ale za nejake picky, nechcem hracov , pretoze columbus mi nema moc co ponuknut (sorry ale to je moj pohlad) a zaroven potrebujem uvolnit peniaze. Dufam ze to nebude snaha za huseliusa.
A čo tak Bouwmeester za R.J.Umbergera ?mitch píše:Jay Feaster udajne rokuje o trejde Bowmeestera do Columbusus a Regehra do Washingtonu. Regehr pred rokom odmietol trejd do bostonu.
Doteď nechápu, jak se u vás mohl Bowmeester tak ztratit.. Nemá problémy s pracovní morálkou? Hraje naplno?mitch píše:Jay Feaster udajne rokuje o trejde Bowmeestera do Columbusus a Regehra do Washingtonu. Regehr pred rokom odmietol trejd do bostonu.
Tiež nechápem, ako sa mohol tak stratiť. Však na Floride mal parádne sezóny :ja_neviem:Reeper.89 píše:Doteď nechápu, jak se u vás mohl Bowmeester tak ztratit.. Nemá problémy s pracovní morálkou? Hraje naplno?mitch píše:Jay Feaster udajne rokuje o trejde Bowmeestera do Columbusus a Regehra do Washingtonu. Regehr pred rokom odmietol trejd do bostonu.
bombister je vcelku kvalitny hrac, odohra 30 minut za zapas, velmi dobre brani. Problem u neho je ze neprodukuje v ofenzive. Aj to by sa dalo s privretym okom akceptovat. najhorsie ale je ze to nie je vitaz a uz ani nahodou nejaky lider. a s takymito hracmi sa nevitazi. v dolezitych zapasoch kde o nieco dolezote ide hra horsie.
Za 7 mega je to ovšem moc. Jsme zvědav, kdo jej bude chtít a co za něj dostanete.. pokud ten trade vůbec proběhne.mitch píše:bombister je vcelku kvalitny hrac, odohra 30 minut za zapas, velmi dobre brani. Problem u neho je ze neprodukuje v ofenzive. Aj to by sa dalo s privretym okom akceptovat. najhorsie ale je ze to nie je vitaz a uz ani nahodou nejaky lider. a s takymito hracmi sa nevitazi. v dolezitych zapasoch kde o nieco dolezote ide hra horsie.
S takou zmluvou :beee: Asi nieReeper.89 píše:Za 7 mega je to ovšem moc. Jsme zvědav, kdo jej bude chtít a co za něj dostanete.. pokud ten trade vůbec proběhne.mitch píše:bombister je vcelku kvalitny hrac, odohra 30 minut za zapas, velmi dobre brani. Problem u neho je ze neprodukuje v ofenzive. Aj to by sa dalo s privretym okom akceptovat. najhorsie ale je ze to nie je vitaz a uz ani nahodou nejaky lider. a s takymito hracmi sa nevitazi. v dolezitych zapasoch kde o nieco dolezote ide hra horsie.
Ryan Smyth je k...a drahy natoco produkuje. Toto nechcem. Ma plat ako superstar. Toto zaplatim top centrovi, ktoreho potrebujem. za regehra, AK to schvali, sa vedu kadejake reci co pride. Asi skorej pojde o pick a nejaky prospekt, flames tymto chcu odpratat mnozstvo penazi alokovane do obrany. Ak sa ale maju pouzit na smytha to si moc nepomozeme. On je fajn hrac, ja by som ho chcel, ale za tie prachy proste nie. A inak za Regehra by Feaster mohol vytrejdovat aj nejaky vysoky pick a nejaky fakt dobry prospekt.
V to by som na tvojom mieste veril až o rok. V takýto zázrak teraz veríme my a to sme v top5 heh. Aby to želanie bolo aspoň trochu reálne.mitch píše:verim v zazrak! franchise center a vyhra tohoto draftu.
Smyth fits the Flame mold perfectly though
Old , On the decline with large cap hit and a NMC
EDIT: Tak a moje slová sa naplnili. To lepšie bolo preč pred vami a Baertschi a víťaz draftu? To ťažko i keď stať sa môže všeličo. Ale hračička winger zo Švajčiarska mnoho dôvery nevzbudzuje i keď slušne bráni a vie aj telom. Uvidíme.
ale prosim ta takych draftov uz bolo co to vyhral hrac mimo top10.Getzo5 píše:V to by som na tvojom mieste veril až o rok. V takýto zázrak teraz veríme my a to sme v top5 heh. Aby to želanie bolo aspoň trochu reálne.mitch píše:verim v zazrak! franchise center a vyhra tohoto draftu.
Smyth fits the Flame mold perfectly though
Old , On the decline with large cap hit and a NMC
EDIT: Tak a moje slová sa naplnili. To lepšie bolo preč pred vami a Baertschi a víťaz draftu? To ťažko i keď stať sa môže všeličo. Ale hračička winger zo Švajčiarska mnoho dôvery nevzbudzuje i keď slušne bráni a vie aj telom. Uvidíme.
smytha sme nakoniecnetrejdli, asi je to dobre. 50 bodov za 6.25m je brutal.
k trejdu robyna sa vyjadrim az to bude potvrdene a zname co ide naspet.
Asi si este pockame na finalny vysledok trejdu. Mozeme ale spekulovat. Pravdepodobne za Robyna a Kotalika pridu len nejake prospekty s malickym platom. Bol by som rad keby to boli dobre prospekty a este aj dobry draft by bodol. Ale s cim mozeme ratat je uvolnenie cca 7 milionov z platu Regehra a Kotalika (aj ked tu nie som si isty ci do stropu ide cely jeho plat alebo len cast). pri navyseni platoveho stropu to je uz dost penazi ktore mozeme minut.
A to ako sa minu tieto uvolnene peniaze tak bude hodnoteny aj tento trejd. Z volnych agentov na trhu stoji za nieco akurat Richards z dallasu. Ale prave z dovodu prevysu dopytu nad ponukou a navysenia stropu bude jeho plat obrovsky a neviem ci toto je to co chceme. Richards by ale bol legitimny ceneter c.1. Na strane druhej co by s nim spravil obrovsky plat, neczhcem tu dalsieho lecavaliera alebo nieco podobne. Nic ine poriadne sa ale tento rok na trhu neda ziskat. Takze uvolnenie penazi nemusi byt az taka vyhra ked ich nema na koho pouzit.
V tomto kontexte trochu zacina davat zmysel aj zaujem Feastera o Smytha. Je sice preplateny ale jeden z mala hracov co je dotustupnych.
Som teda zvedavy co bude nasledovat.
Robyn Regehr s tym sa mi luci velmi tazko. Vzdy patril k tvrdemu jadru kadru Flames. Velmi oblubeny. Ak sa nam podari ziskat nieco zaujimave tymito zmenami a zlepsit kader zmierim sa s touto vymenou. Robyn je dobry ale ma aj svoje slabsie stranky. Najlepsou vlastnostou je branenie priestoru okolo brankara, tam je skvely. Do Millera si len tak niekto vyskakovat nebude a takisto tece, dorazky tam to bude dobre istene. Takisto fyzicka hra Buffala bude silnejsia. Urcite mu budem drzat palce, dobre ze ide na vychod lebo vidavat ho casto v cudzom drese by nebolo dobre.
A to ako sa minu tieto uvolnene peniaze tak bude hodnoteny aj tento trejd. Z volnych agentov na trhu stoji za nieco akurat Richards z dallasu. Ale prave z dovodu prevysu dopytu nad ponukou a navysenia stropu bude jeho plat obrovsky a neviem ci toto je to co chceme. Richards by ale bol legitimny ceneter c.1. Na strane druhej co by s nim spravil obrovsky plat, neczhcem tu dalsieho lecavaliera alebo nieco podobne. Nic ine poriadne sa ale tento rok na trhu neda ziskat. Takze uvolnenie penazi nemusi byt az taka vyhra ked ich nema na koho pouzit.
V tomto kontexte trochu zacina davat zmysel aj zaujem Feastera o Smytha. Je sice preplateny ale jeden z mala hracov co je dotustupnych.
Som teda zvedavy co bude nasledovat.
Robyn Regehr s tym sa mi luci velmi tazko. Vzdy patril k tvrdemu jadru kadru Flames. Velmi oblubeny. Ak sa nam podari ziskat nieco zaujimave tymito zmenami a zlepsit kader zmierim sa s touto vymenou. Robyn je dobry ale ma aj svoje slabsie stranky. Najlepsou vlastnostou je branenie priestoru okolo brankara, tam je skvely. Do Millera si len tak niekto vyskakovat nebude a takisto tece, dorazky tam to bude dobre istene. Takisto fyzicka hra Buffala bude silnejsia. Urcite mu budem drzat palce, dobre ze ide na vychod lebo vidavat ho casto v cudzom drese by nebolo dobre.
Takže Byron a Butler k vám. Já ani nevím, co k těmto dvoum napsat
Byron 5'9 centr, takovéhle už vážně nepotřebujeme. Viděl jsem ho asi ve 4 zápasech, nemám moc co hodnotit. Dal snad góla proti Ottawě z 2on1 (myslím teda, jen tahám zpaměti), menší, rychlejší.. Butler je prostě špatnej, opravdu jste si od nás vybrali to nejhorší, co šlo. Kdybyste brali Adama, Foligna, tak by to bez toho picku s přimhouřením obou očí ještě šlo, ale takhle :ja_neviem:
(Četl jsem u nás na fóru, že jste chtěli Ennise, ale o tom jsme nechtěli ani slyšet
. Těžko říct, co je na tom pravdy :ja_neviem: )
(Četl jsem u nás na fóru, že jste chtěli Ennise, ale o tom jsme nechtěli ani slyšet
Zhodnotil som ako momentálne vyzerá hodnotenie a dodal "ktovie", klídek.mitch píše:ale prosim ta takych draftov uz bolo co to vyhral hrac mimo top10.
smytha sme nakoniecnetrejdli, asi je to dobre. 50 bodov za 6.25m je brutal.
k trejdu robyna sa vyjadrim az to bude potvrdene a zname co ide naspet.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé