Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Hm, tak Stoner ofiko. Fakt netuším, co si o tom myslet. Potřebujeme beka do top páru k Fowlerovi, nejlépe praváka a podepíšeme mladší verzi Allena za stejné prachy jak Allena, přitom je taky levák a spolu nezahrajou. Nerozumím tomu :-O Jediný smysl by to dávalo, kdybychom Alleba vytrejdovali nebo vykoupili, protože jinak fakt ne. Na levou stranu máme Fowlera, Lindholma, Allena, Fistrica a od příští sezony snad Theodora.
...náhrada za Sbisu.
Selly8 píše:Clayton Stoner, to jsem zvedavy co je zac. Podle statistik to vypada jako mladsi verze Allena, ale jinak o nem vim absolutne prd, akorat to jeho jmeno uz jsem slysel a spravne si myslel za hral dosud z Wild :roll:
Ja na serióznu nótu: najlepšie hitujúci bek tohtoročného play-off.
Já jsem za něj rád, ideální bek do 3. páru, jenže tam se svými 3,5 melouny zaclání Allen. Proto to nechápu, když je to prakticky jeho budoucí náhrada, o něco pohyblivější a hokejovější. Za Sbisu to náhrada není, ten je daleko techničtější a stejně by u nás místo neměl. Navíc skoro o milion víc, než by bral Sbisa. Tohle je prostě platem, herně a vším náhrada za Allena, jenže kam teď s ním?
Obrázek

:hmm:
Hm, tak Heatley na rok za 1 milion. Z pohledu smlouvy low risk, ale mně se to prostě nelíbí. Málo co jsme se zbavili jednoho přestárlého hráče za zenitem (Penner) a kdy po konci Selanneho mohli konečně někteří hráči dostat šanci (čtěte Palmieri a Etem), tak přijde další. Jasně, úplná jiná kvalita, bývalý nejlepší sniper, ale ten, který rok a půl je těžce v útlumu. Na křídlech máme fakt přetlak i tak a on přijde Heatley.

Je teda jasné, že Ritchie, Noesen, Sorensen a další letos šanci nedostanou a podle tohoto podpisu bych to viděl na pakování se jednoho z mladých křídel. Nejlépe asi Palmieriho, ten je v týmu dlouho a minulou sezonu neměl 3 zápasy v řadě stálé místo v nějaké lajně, pendloval podle potřeby a trpěl na to, že hrál Teemu. Konečně mohl mít místo v top 6 a takový podraz. Navíc nevypadá to, že by ho Boudreau nějak miloval, s bráněním to nemá dobré narozdíl od Etema nebo DSP. Pořád v něm potenciálně vidím třicetigólového střelce, ale zřejmě ne u nás, radši obhětuju jeho než Etema.

A co se týče Heatleyho, budu se modlit, aby se probudil aspoň trochu a stál za to vyjebání s mladými, kteří měli dostat šanci i na úkor odcházejících Winnika, Koiva atd. Odhaduju, že by mohl hrát právě s Keslerem, abychom měli údernější 2. formaci. Nemám ho rád, tak si snad trošku napraví reputaci a nebudu muset být na něj vysazený jak na Pennera.
Nemam co bych dodal, maximalne se pod to muzu podepsat a lajknout :-D
Podle me dobrej podpis Heatleyho. Za ty prachy se nebude nikdo divit (ani on), kdyz bude ve 4. lajne, nebo HS, pokud se neprosadi. Spis bych to bral jako vyzvu pro mlade ho vystrnadit, coz se klidne muze stat a Heatley na 1 rok s jednim mega by na waivru podle me dlouho nezustal, tak ze ne low riks ale no risk at all.
http://www.anaheimcalling.com/2014/7/10 ... by-numbers

Selly, mrkni na tohle. Statistický rozbor Palmieriho, na svůj icetime solidní bodový průměr, ale při possesion mizerný a zhoršuje vždy corsi čísla v lajně, kde nastoupí. Plus jeho defenzivní práce. Obávám se, že z těch mladých útočníků je na odstřel jako první,
tomasinho píše:http://www.anaheimcalling.com/2014/7/10 ... by-numbers

Selly, mrkni na tohle. Statistický rozbor Palmieriho, na svůj icetime solidní bodový průměr, ale při possesion mizerný a zhoršuje vždy corsi čísla v lajně, kde nastoupí. Plus jeho defenzivní práce. Obávám se, že z těch mladých útočníků je na odstřel jako první,
S anglictinou problem nemam, ale musim se priznat se s tema corsi statistikama, amplitudama a grafama si zrovna moc netykam a spise hrace beru podle toho jak se mi jevi herne na lede. Ale nejsi tady zdaleka prvni co tyhle stats pouziva tak bych mel i ja na sobe zapracovat at jsem v obraze :jn:
My odbornici tieto vymozenosti nepotrebujeme, Selly :serus: To prenechajme mladym :andy:
Vatanen podepsany na 2 roky za hodne slusny peniz (1,250/1,275), nyni jsem ovsem zvedavy jak ta obrana bude vypadat, pochybuju ze hraci co berou 3M+ budou sedet. Ted mame 9beku, kez by jsme se tak dokazali zbavit Allena a Souraye :jn:
Taky doufám, navíc já bych prostě ještě posílení přivítal. Chybí mi tam ještě jeden spolehlivý bek dozadu ošlehaný PO zápasy. Já bych s klidným srdcem prostě pustil jak Vatanena, tak Allena. Souray se střelí na LTIR a stejně si nezahraje a za rok nejpzoději skončí kariéru a vyprší mu smlouva. Allena bych se zbavil hned, nejen, že je to tragéd, ale prakticky jsme podepsali jeho mladší kopii.
Obrázek

Nové čísla pro novou sezonu. Heatley musel obrátit svoji patnáctku, Kesler tradičně, Allen po Sbisovi 5 (doufal jsem, že vystřelí vřed jeden), Etem a Smith-Pelly si vzali nižší čísla z Norfolku, Maroon taky šel dolů. Ale hlavně Thompson si vzal 44 od Sourayho, dá se čekat, že ten se už nevrátí. Buď ukončí kariéru, nebo stráví celou sezonu na LTIR.
11. ledna bude Selanne tribute night při zápase Ducks s Jets. Slavnostně tak vyřadíme číslo 8! Teemu bude první klubový hráč, který se dočká téhle pocty :klobuk:
Vidim tomasinho ze jsi byl rychlejsi, tenhle zapas si nenecham ujit :good:
Podle spekulací podepsal Pat Maroon nový kontrakt, který začne platit od příští sezony. 3 sezony, 2 miliony ročně. Po jedné dobré sezoně docela dost, ale prostor máme a za ty výkony si to zasloužil. Už je to zapsané i na capgeeku, akorát žádné oficiální potvrzení.
Anaheim Ducks re-sign Jakob Silfverberg to a one-year $850,000 contract.
No wow, je nějaké čudné, že jenom na rok a že tak málo, snad tam nebyl nějaký problém. Každopádně takový hráč za 850 tisíc? Teď ještě DSP a máme hotovo, přitom nám zbyde okolo 9 milionů ještě. :good:
Saku Koivu has announced his retirement from the NHL after playing his 19th season.

Koivu finishes his NHL career as one of the top Finnish players of all time with 832 points in 1,124 games.
Profík, bojovník, prostě legenda. Díky za vše Saku :klobuk:

PS: Docela divné, všechny mé 3 dětské hvězdy (Kariya, Selanne, Koivu) už skončily :cry:
tomasinho píše:PS: Docela divné, všechny mé 3 dětské hvězdy (Kariya, Selanne, Koivu) už skončily
Kariya a Selanne.. Ty jsem taky žral. V dobách, co hráli mí nejoblíbenější hráči (nehledě na tým) + Pavel Bure no.. :)
tomasinho píše:
Saku Koivu has announced his retirement from the NHL after playing his 19th season.

Koivu finishes his NHL career as one of the top Finnish players of all time with 832 points in 1,124 games.
Profík, bojovník, prostě legenda. Díky za vše Saku :klobuk:

PS: Docela divné, všechny mé 3 dětské hvězdy (Kariya, Selanne, Koivu) už skončily :cry:
Tak to mame podobne, akorat u me to uz byly spis pubertacke roky :-D
Skoda ze u nas nehral Koivu driv, ale i tak jsem hodne prozival jeho navrat na led po vyleceni, skoda ze se nedockal poharu. Ale i tak to byl pan hrac :poklona:
Tak jestli puberťácké u tebe, u mě ty dětské, kdy se NHL sledovala akorát tak o víkendu ráno v NHL Powerplay nebo jak se to jmenovalo :-D

Jinak samozřejmě jsem Koiva taky prožíval, oblíbil jsem si ho v Naganu už, přál jsem mu v Montrealu, v boji s leukémií a pak ještě navíc přišel k nám, to byl splněný sen. Poháru je škoda, ale i tak má za sebou bohatou kariéru, na kterou může být hrdý.
The Ducks have extended the contract of Head Coach Bruce Boudreau for two additional seasons. Boudreau, who had one year remaining on his contract, is now signed through the 2016-17 NHL season.
No, do toho bych nešel, moc nadšený z toho nejsem. Chtěl jsem, aby dostal jednu sezonu a pří neúspěchu v PO pak letěl. protože prostě není PO kouč.
Tak dneska 5:4 po nájezdech proti San Jose, góly Rakell, Friberg, Noesen (celkem 1+2) a Karlsson, v nájezdech uspěli všichni tři střelci (Rakell, Kerdiles a Ritchie). První lajna hrála ve složení: Noesen - Rakell - Ritchie; O'Brien - Theodore; Faragher. Rakell údajně vyčníval, jde vidět, že je NHL ready, má už za sebou zápasy v NHL. Noesen po loňském zranění, které ho vyřadilo na celou sezonu snad něco ukáže, když je to bývalý 1st rounder a šel za Bobbyho.

Škoda, že na tyhle zápasy nejsou nějaké streamy, určitě bych se podíval. Ještě budeme hrát jednou dneska, tentokrát přímo v Honda Center. To by mohlo s přenosem být trochu lepší.

https://vine.co/v/OagbIABqP2d" onclick="window.open(this.href);return false;

Vítězný nájezd Ritchieho.
tomasinho píše:Tak jestli puberťácké u tebe, u mě ty dětské, kdy se NHL sledovala akorát tak o víkendu ráno v NHL Powerplay nebo jak se to jmenovalo :-D
enejčel pavrvík :) tiez som na tom odchovany sportova hodinka na Markiza, prva polhodina Gilette World Sports Special a druha prave NHL Powerweek...
Koivuho zivotna cesta si zasluzi uznanie a moze byt solidnym zakladom pre (aspon dokumentarny) film
Tak dneska další výhra, tentokrát 2-0, o góly se postarali Karlsson a Ritchie. Ti hráli společně s Noesenem 1. lajnu, v bráně byl Bobkov, který zlikvidoval všech 29 střel. Karlsson 1+1, celkově v těch dvou zápasech 2+2, Kerdiles dneska 0+2. Karlsson a Kerdiles budou letos z Norfolku asi nejblíže prvnímu týmu, dneska prý dva nejlepší hráči. Rakell je prověřený, tak nehrál.

Ritchie dal gól v přesilovce tečí před bránou, na něho se těším snad nejvíce časem v NHL, bude absolutní beast. Prý ale nevypadá ještě NHL ready, asi by mu rok v juniorce ještě prospěl.
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG