Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Môžu ale aj nemusia. Taký názor ako máš ty yzy na NJD taký mám napríklad ja na Chicago. Každý z nich robí bohov a podľa mňa z PO rýchlo vyletia. Príklad takéhoto klubu je SJ. A to už dlhšiu dobu. Lenže ja som napísal, že ich považujem za jedného z top favoritov či z Kovym alebo bez neho. Podľa mňa ide o to, že tímy ako CHI a SJ sa až príliš spoliehajú na individuálne schopnosti svojich hviezd, ktoré to v PO skratka nevedia potiahnuť. SJ to potvrdzuje dlho a CHI možno. Ibaže NJ má trochu inak poskladaný tím, keď nerátam Pariseho, tak ich najväčšia hviezda je Brodeur a to je brankár. Oni sa vedia zomknúť ako tím a navyše Martin vie, čo sú zač zápasy PO. Skratka ja som toho názoru, že v športe všeobecne mužstvo nerobia hviezdy. Z tohto hľadiska môže príchod Kovyho uškodiť lenže tu si naopak myslím, že s ním budú ešte silnejší pretože vedenie klubu mi pripadá inteligentné a dobre vedia čo robia.
Bluesfane díky za předchozí příspěvek doufám že to tak nějake je jak píšeš s tím že nejsme nějak namachorvaní apod :)
TrasherFane: proč by se Kovy nehodil do Devils nechápu absolutně taky ty řeči...takový hráč se hodí do každého týmu!!!!
Yzy: o tom jestli Kovy bude pro náss přínosem to je snad jasné :) a nemyslím si že zrovna on je nějak náladový a myslím že jestli jo tak u náss ho Lemaire bez problému zkrotí
no už at je PO ted se těším ještě 3 krat tolik :)
Nevnímam Vás tak. Iba si to všetko vychutnávate a na tom nie je nič zlé :) .

O tom či bude Kovy posilou nepochybujem ani ja a to hneď z viacerých hľadísk :
- strelec
- slušný nahrávač
- skvelá technika
- vie to aj do teľa
- o ďaľší vodcovský tip viac
- skvelý marketingový ťah :)
Tož starej ušák Lamoriello opět prokázal,že je jedním z nejlepších GM v lize.Využil blbosti Waddella a získal jednoho z nejlepších hráčů ligy prakticky zadarmo ... Bergfors,jak zde již bylo psáno,v balíčku zkrátku být musel ...

Nyní bude Atlanta doufám snad ještě 2x tolik slabší než nyní ( pokud to ještě vůbec jde :lol: díky Lou :good:
Bluesfane: no máš pravdu chlape je to tak ale přesto si tady někteří myslíš že to nebude pro náss přínos což fakt nechápu....dám příklad Yzy kdyby přišel Datsyuk ke kojotům taky by si tohle napsal :)
Pohled na NJD primo z taboru nejvetsiho divizniho rivala :D http://www.pittsburghlive.com/x/pittsbu ... rss&feed=8

Ja bych zas az tak optimisticky nebyl jako autor, ale taky si nemyslim ze by se nekdo mel z Dablu uz pred zapasem posrat :)
Já teda nvm, ale Lamoriello snad Waddella asi píchá :ja_neviem: Flyers, Kings a další dávali Atlantě parádn nabídky za Kovyho, stžovali si, že Atlanta chce za Kovyho strašně moc a on nakonec jde do Devils skoro zadarmo. Ted je otázka, jestli podepíše novou smlouvu, jestli se mu bude v Jersey dařit, a nebude chtít peněz jako žid, tak by snad i mohl.
PainKiller píše:Já teda nvm, ale Lamoriello snad Waddella asi píchá :ja_neviem: Flyers, Kings a další dávali Atlantě parádn nabídky za Kovyho, stžovali si, že Atlanta chce za Kovyho strašně moc a on nakonec jde do Devils skoro zadarmo. Ted je otázka, jestli podepíše novou smlouvu, jestli se mu bude v Jersey dařit, a nebude chtít peněz jako žid, tak by snad i mohl.
Nevim jak to chteji Devils udelat s Ilyou. Clarkson bude chtit o hodne vic a jinak mista pod stropem nemaji Devils vubec dost. Rolstona(5 mil.) se nebude lehke zbavit, ten je brutalne predrazeny a jeste vas bude strasit tusim 3 roky :D Pak hraci jako Salvador(3 mil.), Pandolfo(2,5)... Proste na Ilyu a jeho 10 melounu tam misto neni... Parise, Zajac, Martin, Elias, Brodeur, Lanenbrunner, to jsou vsechno upisani hraci za solidni penize, neni sance upsat jeste Kovalchuka.

Ted koukam, ze jeste Zubrus 3,4 mil. a White 3 mil. Proste neni o cem...
nemám strach že by si s tím Lou neporadil :) ikdyž ano místa je málo a určitě Clarkson si okolo 2,500 v pohodě zaslouží ... uvidíme co Lou zase vymylí
Martin #27 píše:nemám strach že by si s tím Lou neporadil :) ikdyž ano místa je málo a určitě Clarkson si okolo 2,500 v pohodě zaslouží ... uvidíme co Lou zase vymylí
Tak kdyz si s tim poradi, tak ho zacnu tak uznavat, ze vam i ja budu fandit :D I kouzelnik by to mel ovsem v teto situaci tezke... Podle mne by nebyla jina cesta nez pustit k vode Clarksona a Paula Martina, kterym konci smlouvy, a upsat Ilyu za 8 milionu, pak by vam to mozna tesne vyslo, jinak proste ne... Rolstona vam nikdo neveme, to je pro vas ten prusvih...
jak to můžeš říct že ho nikdo neveme a jak víš že Ilja bude mít 8 mega??
asi tak,na ilju peniaze niesu.. to by musel byt vymeneny rolston a nepodpisat martina napriklad..( treba zavolat dakomu ako lawton kym je v tampe a nieco podniknut,nechcete rolstona?:)) pre mna nemozne a aj hlupe..ale radsej sa k tomu nevyjadrujem,bo uz som somral ze najal lemaira,uz som tvrdil ze ziskat kovalchuka je pre nas nemozne a podobne.. ako vidim pre loua nic nei nemozne :D dost nam nahrava do karat ze prave hraci ktorych treba podpisat su zranení a to znizuje ich cenu(radsej by som ich ale teda videl na lade samozrejme,aby si to niekto zle nevysvetlil:)
info..lou vyzdvyhol kovalchuka vo washingtone,cestou si pokecali :wink: ..na treningu korculovali parise,zajac,rolston
Kovy-zubrus-jamie
pando-nieds-zharkov
pl3-mcammond-peters
salmela bol v pare s fraserom
este korculoval elias s pelleym..neviem aky je patrikov stav,ale je dobre ze uz trenuje s teamom..
podla zostavy ratam ze nastanu bitky :twisted: phaneuf by mal byt potrestany za ten hit na pariseho..dnes sa nepije,dnes cucim doma pri monitore..
dunime ano máš recht.... s tou cenou to je pravda pujde dole jelikož jsou Martin a Clarkson zranění
ano jak jsem již psal před 2 dnama Pánev musí být tvrdě potrestaný .. takový zákrok na Zacha to si nemuže dovolovat ocass
nejhorší na tom je že mám dneska ku*evsky pomaly net tak to ais neuvidím dpč :bitka3: :bitka3:
Martin 27:
8 milionu jsem jen tak strelil, niz podle mne Ilya nepujde. Pokud by chtel vic, coz je dost mozne, tak by vam nepomohlo ani vykopnuti Martina s Clarksonem a pod strop by jste se nevesli. A Rolstona s tou jeho smlouvou nikdo neveme, to by musel byt cisty blazen a ja by jsem pak asi zabalil sledovani deni v NHL z toho soku... Proste musite to brat realisticky, ted mate jedinecnou sanci neco dokazat, ale po sezone se budete muset rozloucit s Kovalcukem...

My jsme na tom v Pittsburghu podobne, taky neudrzime Gonchara nebo Letanga(0,63 letos).
Tady se slaví, stejně jako na všech Devils forech world-wide :)
Rolstona nechcem, Lawtonovi nevolejte, víte, jak to s ním je. Milost :D
Ale jinak pokud se dostanete v PO daleko, mohl by Kovy podepsat tak za 7M cap hitem....nebo to uděláte jak Hawks s Hossou, takovou ochcávací smlouvu.
mountain píše: Ale jinak pokud se dostanete v PO daleko, mohl by Kovy podepsat tak za 7M cap hitem....nebo to uděláte jak Hawks s Hossou, takovou ochcávací smlouvu.
jj nějak tak jsem to myslel :)
jinak první komu bude Lou volat když se bude chtít zbavit Rolstona je asi jasné :D Lawton ho vezme kvůli jeho velký zkušenostem a nehorazně skvělou střelu golfem :D
PS: Atlantiku ty říkáš jak by Ilja pod 8 nešel ale tak proč odmítl takovou smlouvu v Atlantě ?? já si právě myslím že on není ten " namyšlený " rusák jak se říká a o peníze mu nejde ( moc dobře ví že už i tak má dost )
Martin #27 píše:PS: Atlantiku ty říkáš jak by Ilja pod 8 nešel ale tak proč odmítl takovou smlouvu v Atlantě ?? já si právě myslím že on není ten " namyšlený " rusák jak se říká a o peníze mu nejde ( moc dobře ví že už i tak má dost )
No v ATL odmitl 10M, tak kdyz nekomu kyvne za 8, tak to bude jeste prijatelne. Ale i kdyby chtel tech vysnenych a nerealnych 7M, stejne by to byl problem, rikam jedina cesta je asi jen rozloucit se s P.Martinem a Clarksonem a pak ukecat Kovalcuka na nejaky mensi peniz... Jenomze tahle cesta k podpisu Ilyu je hodne trnita, to musis uznat, realne na 95 procent z NJD Ilya odejde. Cisla nepusti...
Jo to uznávám že to nebude vůbec jednoduché a sám jsme zvědavý co z toho nakonec bude
Philly a Atlantik: Chlapi jste veelmi zaujatí a nedovedete se na NJ podívat reálně, byli dobří i bez Kovyho, sním nebudou mít prakticky papírových slabin. To, že jsou fanoušci NJD nafoukaní je blbost, beegbee má sice růžové brýle a semtam i arogatní vystupování, ale u ostatních fans jsem nikdy nezaznamenal rýpáček nahoru, spíše naopak a že jsou rádi za příchod Kovyho praticky zadarmo, to se jim nikdo nemůže divit;)
myslim ze i z komentare Lou Lama je zrejme ze s podpisem moc nepocita, urcite mu neco navrhne ale vsichni vime ze je doti nepravdepodobne aby Kovy zustal. jinak co se tyce vymen tak uz se nekolikrat ukazalo ze nemozne je moznym, kdo by rekl ze se Rags zbavi Gomeze nebo Kotalika
Martin #27 píše:Bluesfane: no máš pravdu chlape je to tak ale přesto si tady někteří myslíš že to nebude pro náss přínos což fakt nechápu....dám příklad Yzy kdyby přišel Datsyuk ke kojotům taky by si tohle napsal :)
Ťažko povedať. Datsyuk je jeden z mojich najobľúbenejších hráčov, toho si zrovna trafil :D. Jeho by som bral určite viac ako Ilju, no vo Phoenixe to berieme inak. Ani môj kolega Ilju nechcel, nechceli by sme ani Malkina, Crosby, či Ovcu.
Datsyuk by sa mi pozdával, mne sedí aj herne, aj čo sa týka sympatii (Kovy mi čo sa týka sympatii nesadol).
No momentálne by som u Kojotov uvítal najradšej Sharpa, alebo aj Ponikarovskijho o ktorého máme záujem.
Bluesfan to veľmi pekne vystihol, že majstrom je káder, nie jednotlivci (ako to býva pri WSH či PENS), preto by sa mohol chytiť aj Phoenix, ktorý aj keď stratil jednu z veľkých opôr (Upshall), tak hrá dokonca lepšie aj bez neho.
No pri Kovym som to tak myslel, že naruší ten kolektív v NJD, že sa tam už podľa mňa nebude tak hrať, ako predtým, keďže by som povedal, že Ilja sa bude chcieť ukázať ako Crosby v Pens, či Ovca vo WSH. Ale keď ho váš tréner skrotí a zapadne do herného progresu tímu, tak vám to neuškodí, ale len pomôže.
A ešte ku Kovymu. To, že chcel 10 miliónov od Atlanty neznamená, že toľko bude chcieť aj od NJD. Bol to veľmi dobrý ťah, ktorý mu takmer nevyšiel a preto musel rázne odmietnuť, keďže bolo jasné, že v Atlante nechce zostať a asi moc nečakal, že mu ponúknu aj tých 10 miliónov za sezónu, no stalo sa a preto razantne odmietol.
A v NJD po sezóne podľa mňa zostane, keď chce ísť za vidinou SC, tak je NJD tým najvhodnejším tímom a asi kľudne podpíše aj za menej ako je 10 miliónov. Ak nebude vymýšľať ako Hossa, tak zostane na 100% v NJD.
nemyslím že by pod Lemairem Kovy dělal problémy a jak jsem již říkal on podle mě není nafoukaný jak někteří si myslí
Martin #27 píše:nemyslím že by pod Lemairem Kovy dělal problémy a jak jsem již říkal on podle mě není nafoukaný jak někteří si myslí
Ja viem aký je po hernej aj povahovej stránke. Veď ukludnil situáciu v ruskej repre a to hlavne spor medzi Ovcou a Malkinom, potom sám navrhoval Atlante, aby priviezli tých a tých hráčov, viedol to tam. No aj cez toto všetko mi vôbec nesedí, ale obdivujem ho v jeho hre a preto si myslím, že je naj hráč v NHL, čiže aj sveta. Ale proste mi nesedí. Chápeš?
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING