Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

1. To je sice krásný, ale rapidně se zhoršil a to, že občas odchytá dobrej zápas, to se stane i tomu nejhoršímu gomanovi v NHL.
2. Perrault za Toronto prakticky vůbec nedostával šanci, proto se ani nemohl prosadit. A když hrál ve Phoenixu támhle ve 2. útoku (a to i s hroznýma hráčema) tak sbíral body jak na běžícím pásu.
3. Samsonov a výhra??? Zajímavý, spíš si myslim, že Habs sou rádi, že ho vůbec někdo vzal a mají tak místo pod paltovým stropem.
4. Do Bostonu by mu pomohl? (Promiň cepi) ale pokud je pro Tebe obrana Jackets na nic, tak proč vůbec něco meleš o Bostonu??? Bruins mají hlavně skvělý brankáře, proto dostávaj málo gólů. A u Chicaga je obrana dobrá asi tak na dvě věci (pokud vůbec víš, co myslim)
1. Khabi patri k najlepsim brankarom ligy! Bez debaty! Nenajdes ani 10 lepsich, ani keby si sa v piruete po*ral! Vychyta prakticky vsetko, je genialny, za tou deravou obranou je dokonca lepsi, nez Thibault, ktory si na situacie, ze pred nim nikto, okrem supera, zvykol....
2. Perrault hral v Chicagu tiez v 2. lajne s mladikmi a hral prd, nech si ide, je to stara zdochlina a ukazalo sa to uz v TORONTE, tam sa nacisto spustil, Toronto je zly klub, podobne, ako Modre handry.
3. Habs sme dali take sra*ky, ze ich hned museli vyrazit, ani jeden s tych tiezhracov tam nehrava, kym Samsonov pozbieral aspon nejake body v 22 zapasoch, urcite lepsie, nez keby sme dopadli ao Montreal, ze nemame NIC!
4. Ak su v Bostone dobri brankari, tak ja zjem kefu! Su, teda je, ale aj ten je na marodke. Obrana je slusna, ale nie je tam ziadna osobnost! Foote je optimalny veteran leader. S obranou Bostonu sa da pracovat. S obranou CBJ sa este nejaky cas nebude dat. Mozno o niekolko dlhych rokov, ale to uz bude Foote v dochodku. Tam SC nevyhra. V Bostone ma urcite vacsiu sancu!
1. ????? Nejsi náhodou blázen, tyto své přiblbé věci jsi už říkal... ( můžu je třeba vyjmenovat: Kiprusoff, Brodeur, Luongo, Nabokov, Lundqvist, DiPietro, Vokoun, Backstrom, Roloson, Turco, Miller, Biron, Lehtonen. A ježiš ono jich 13, to je ale divný a to jsem prosím pěkně neřekl brankáře jako Giguere nebo Huet. Samozřejmě budeš mít své klasické komentář typu: Lundqvist hraje úplný HO*NO, ale to je klasika, takže to ani nemusím číst.)
2. Už sem Ti říkal, že ve Phoenixu hrál se špatnýma hráčema a hrál perfekt, narozdíl od Chicaga.
3. NIC? Montreal má místo pod platovým stropen, narozdíl od vás.
4.Ani bych se nedivil kdybys kefu byl.
1. Khabi je jeden z najlepsich! Giguere je oproti nemu obycajny cu*ak; Huet este nevyhrate decko. Backstrom nieco este horsie. Roloson NIKDY nebol hviezdny brankar a ani nim NIKDY nebude, s Edmontonom ma zmluvu az do 40tky a potom ide do kelu. Turco NIKDY neuhral dobre playoff. Miller je este prilis mlady, aby sa mohol porovnavat s niekym, ako Khabi! Biron?! Treti brankar Sabres co ma nahodou stastie, ze nejaky slaby tim z neho spravil jednotku?! Lehtonenovi este sunar tecie po brade. Vokoun je *** oproti drvivej vacsine zmienovanych. Luindqvist a DiPietro tiez este nic nedokazali. Napocital som STYROCH lepsich brankarov!!! STYROCH!!! Khabi sice zaraba najviac, ale on musi chytat za dvoch, pretoe Hawks nemaju backup, ak nemyslim prave crawforda z farmy.

2. Hej, pretoze v Phoenixe je uz asi 5 sezon to iste ho*no a navyse mal o rok menej, ZLY TIM VYRABA ZLYCH HRACOV, Nic z Toronta nechcem, iba ak Mccaba, Kabelku a Sundina, v tom time by sa pokazil aj Nash, aj Savard, aj Jagr...mozno.

3. my mame pekny platz pod platovym stropom a Montrealu sa ulavilo pri trejde LEN o milion, beztak pri vykupovani hracov zo zmluvy vyryzoval malicko. A aj to vrazili nerozumne do markova, Jesus, napocitam v kazdom time aj 4 lepsich obrancov, ked sa nastvem! teda v pomere vykon/cena. Teda takych najdem urcite aj viac....
4. Tomas je nula. BAckup moze byt, ale tiez len na vypomoc. Auld je ako backup na tom trosku lepsie, ale nikdy z naho nebude NO:1, nema na to! manny je dobry, ale vyslovena jednotka, na ktoru sa da spolahnut vzdy a vo vsetkom nie je. Rask bude dobry. Boston je konsolidovane muzstvo, len ma trochu malo osobnosti, prave Foote by bol ako rit na serbel.
:protest:

na predosle 3 body nereagujem, kedze je to mimo temy Bruins

hehe Kobasew Ti dal chorche dnesnym golom na prdel :D to chalanisko proste v sebe nieco ma to bez diskuse..puknut sme pukli, toz prekvapenie sa nekonalo, ale kvitujem 3 golovy prispevok a Kesselovu golovu trefu..len tak dalej Kessy!

s Tvojim nazorom na obranu nelze nesouhlasit, az na tu osobnost..my takut v time mame a nech mas akekolvek antipatie voci dotycnej osobe, svojim pristupom, vystupovanim aj hernym ponimanim ho za osobnost povazuje nejeden fanusik NHL o com svedci aj jeho viac menej iste miesto v 1 formacii AllStar vyberu Vych. konferencie..a mimochodom ta osobnost aj napriek dnesnej ocakavanej porazke pisala 3! + body (ako jedina z timu, nikto nemal dokonca ani 2+); okrem toho, rozdala 5 bodycekov a zblokovala 3 strely hurikanov..tato osobnost ma o svojich kvalitach (aj napriek nejakym tym vykyvom) presviedcat nemusi..

branka...chorche, chorche, brankarsku situaciu v Bruins sledujem uz peknych par rokov a uz to to pisem x krat, ze momentalne brank. zlozenie sa blizi k môjmu idealu..na margo Thomasa, tak pozor na recicky!, mrkni na brank. statistiku NHL a potom sa môzeme seriozne porozpravat (aj dnes si nepocinal zle, kryl 33 pokusov CAR). ja nestojim o hviezdu? typu Theodora, resp. neriesime tych ozajstnych TOP brankarov Martyho, ci Lua; Timmy nam to excelentne riesi za smiesnych 1.200, opakujem 1.200 a je to prave on, kto si zasluzi absolutorium, respect, ze sa v tolkych rokoch dokazal prebojovat, prerazit do NHL a riesi svoju zivotnu sezonu za morom...mrkni do topicu NHL-hraci tam sa dozvies vsetko podstatne a snad pochopis...Auld idealnejsiu brank. 2jku sme si nemohli ani zelat a navyse Timmyho môze kedykolvek v pohode zaskocit..od jeho prichodu k nam, som odsledoval prevaznu cast zapasov a môzem zodpovedne prehlasit, ze sa jeho brank. zmrtvychvstanie zrodilo prave v Bostone..Manny? "bol" dobry v Minnesote, nech sa na mna nikto nehneva, ale mimo jedneho shutoutu predviedol u medvedov velke..jeho tohto sezonna absencia ma vonkoncom netrapi.. na Thomasa/Aulda je spolah..Rask to je nasa jasna ruzova brank. buducnost..

Foote..?..absolutne neriesim, jeho meno sa ani v naznakoch neobjavilo v suvislosti s nejakymi spekulaciami, takze pre mna osobne zbytocne vyjadrovanie sa..

dnes Atlanta..som v napäti ako dalej...
A mne je fuk, ze Kobasew dal gol. nech sa paci! No ale kde su jeho hetriky? Thomas nema ani na Aulda a Auld je fakt o nicom. Backup, okay, backup, tam sa obaja uplatnia. Manny je stale zraneny, ale je slusny. Hm, do ASG hlasuju asi pekni blbci taku katastrofalne zlozenu obranu nemohli zlozit ani v najdivokejsom horrore.... Iba ak by tam dali hatchera. BOSTON NEMA V OBRANE ZIADNU OSOBNOST!!!
Kessel pod palbou kritiky
Claude Julien uz vyskusal pocas sezony mnozstvo trikov, aby Kessela prebral k zivotu. Pohovory ani videa nepomohli a tak v zapase proti Penguins (2-4) prisla najtvrdsia metoda aka by mohla otvorit hracovi oci - lavicka. "Ako by vobec nehral. Nebol sucastou hry a stalo nas to aj par golov.", hovori Claude Julien. Talent ma - je rychly, sikovny s hokejkou a dokaze sa uvolnit. Napriek tomu prehrava suboje o puk, vyhral len 43% vhadzovani a fyzicka hra mu nic nehovori. V priestoroch, kde to najviac boli ho vobec nevidno. V poslednych 6 zapasoch ma len 1 bod a rating -6. Posledny gol zaznamenal 6. decembra proti Montrealu. V nedelu uz Juliena trpezlivost presla a Kessel hral iba 7 a pol minuty, co je zatial v tejto sezone jeho minimum. Julien: "Vobec nehral dobre. Nepomahal tymu. Je mojou ulohou takeho hraca stiahnut z hry. Vynechal jednu tretinu a teraz je na nom ako taketo varovanie zoberie. Uz to nie je v mojich rukach." Bruins si vsak uvedomuju aj jeho nizky vek. Julien: "Je to mlady hrac a stale sa len uci. Zistuje vsak, ze nie vsetko ide automaticky a treba na sebe pracovat. A to sme dufali, ze bude robit." Julien dufa, ze posadenim na lavicku dal 20 rocnemu Kesselovi varovanie, ktore si zoberie k srdcu.
Dneska krutá porážka od Atlanty. Jak se vám dařily první třetiny, tak teď jste jí měli strašnou-3:0. No stane se, ale medvědům začíná play-off utíkat, takež by se měli co nejdříve vzchopit.
Obrázek
cepi píše:blizia sa nam 2 vzajomne zapasy s ATL :bitka3: z pohladu macka nemam z nich 2x dobry pocit :| z tohto 2 zapasu budem spokojny s 2 bodmi
este jeden pokus a ak uz ten nepadne! :evil: sakra! toho som sa najviac obaval a to serii prehier, ktora sa po dnesnej prehre zaokruhlila na cisle 7!!! jednu, jedinu remizku sme pocas 7 zapasov vytazili :eek2: takto prehajdakat skvele rozbuhnute 2 mesiace :ee: nech uz je cim skôr za nami aj domaci zapas s Thrashers a otvorme pozitivnejsiu, bodovu kapitolu v novom mesiaci, v Novom roku, ktora nas snad opät posunie na vrchne pozicie Vych. konf, ktora je brutal nahustena..otazka obmeny kadra je v blizkom casovom horizonte na spadnutie, nieco sa v time proste udiat musi a treba urobit vsetko preto, aby slova Marca Savarda neostali len zboznym zelanim

"PO je samozrejme ciel cislo 1. Dôlezitejsie nez hocico ine, dolezitejsie nez All-Star game, je dostat sa do PO (Savvy este play off neriesil, pozn.) a mat za sebou buracajuci dav v bostonskej arene. Bol by to neskutocny pocit. Ale ked sa dostaneme do PO urcite sa s tym neuspokojime, chceme urobit vsetko preto, aby sme zabojovali aj o SC"
Obrázek novinky od medvedov

Kvalitného obrancu by radi videli aj Bostonské Medvede, ktoré sa v poslednom čase potýkajú s nelichotivou sériou siedmych prehraných zápasov v rade. Jediným naozaj špičkovým obrancom je Zdeno Chára, ktorý je však akoby vo svojom snažení osamotený.
Do pozornosti generálneho manažéra možno padli aj český obranca Marek Malík a jeho spoluhráč z New Yorku Rangers Paul Mara. Oboch sa vraj Jazdci snažia vymeniť, no keďže Mara už v Bostone pôsobil a s jeho výkonmi neboli až takí nadšení, Marek Malík by bol najpravdepodobnejším výberom. Ďalšou z možností je aj Tom Preissing z LA Kings, ktorého sa Králi takisto chcú zbaviť. O jeho služby vraj už prejavili záujem z Caroliny Hurricanes (hokejportal)

:hmm: Maru skrtnime, o Malikovi by co to mohol aspon tak okrajovo spomenut milos a na margo Preissinga, nic noveho pod slnkom, jeho meno sa uz v suvisloti s Bruins spominalo..ppo dnesnych katastrofalnych vykonych obrancov, potrebujeme posilnit aj na tomto poste, aj ked prioritnejsie to vidim v utoku..po navrate Warda + Albertsa bude momentalne rozharana obrana predsa len kompaktnejsia
No tak Marek pôsobil aj u nás, ale bolo to pred výlukou, vtedy boli velmi platný aj obrancovia jeho rozmerov. Určite je velmi spolahlivý aj u nás aj u jazdcov hráva okolo 18-20 min na zápas a pritom jeho štatistika +/- je fantastická, za posledné 4 sezony má + 118 :thumbsup: a k tomu dokáže aj bodovať, priemerne na sezonu ma okolo 20 bodov.
A tento jeho gol je super.

Lenže ked pozerám biedne štatistiky z tohto ročníka tak trochu chápem NYR prečo sa ho chcú zbaviť.
Spickovy obranca v Bostone nebol od cias Briana Leetcha a aj ten tam hral poslabsie.
Ohlund to napisal presne.To všetko o Malíkovi, je pravda.Malík má smolu v tom, že v Rangers po boku Rozsívala, dostal pri Malíkovom zranení šancu Staal a pevne sa jej chopil.Preto na Malíka ostáva pobyt v 3 formácii, prípadne tribúna. Cepi myslím, že Malík by mohol byť platnou posilou, defenzívy medvedov.
malika mam sice rad jeho +/- je impozantne za posledne roky ale predaa len je to specificky hrac. pomaly obor a to sa moc v povylukovej nhl nenosi. keby mal boston dvoch pomalych dvojmetrovych obrov to by uz bolo prilis moc a cela obrana by sa od toho odvijala.
pozeram ten zapas len desat minut a uz zdenko stihol vyrobit svoj oblubeny kiks. tentokrat zo samostatneho najazdu supera gol nepadol.

Nakoniec Chara mal dobre cilsa 2a, +2 a dokonca NESN ho dala prvu hviezdu zapasu ale Chara nehral nic moc ale zas ani vyslovene zle nie ked neratam tu stratu puku. Hossa bol neviditelny.
konecne boston po dlhej snure prehier opat vyhrali na domacom lade a to proti atlante 5:2 :taptap: a tak im oplatili prehru zo sobotnajsie zapasu ked atlanta hostila boston len tak dalej boston GO GO GO :thumbsup2:
Prvy gol zapasu, ktory dosiahol Wideman, bol zaroven golom cislo 18 000 v historii Boston Bruins. Tento milnik dosiahli len ako druhy klub v historii, pricom prvenstvo patri nikomu inemu ako Montrealu Canadiens (18 886) :taptap:
chorche píše:Spickovy obranca v Bostone nebol od cias Briana Leetcha
:lol:

hehe, hned taketo pobavenie do Noveho roka :biglol:

o vysledku zapasu som sa informoval prostr. mobilu priamo z Inovca :) a bola to moc potesujuca spravicka..ihned som poriesil vitazneho slofika :cool:

no a akurat ked som sa dokotulal domov, bezala reprizka tohto suboja a vychutnal so si ju dokonale; ak opomeniem 1 tretinu vo zvysnych 2 ma mackovia prijemne sokovali..takto som ich makat, slapat nevidel pekne dlhy cas a zapas so zac. o 19SEC sa musle pacit aj nezaujatym divakom..aj samy koniec tretiny, take 2 minutky dokonca bol viac ako zaujimavy..Atlanta riesila presilovku, no mohla pykat v najazde 2:1, o par sekund Thomas skvelym spôsobom vychytal Recciho, aby kratko na to vytiahol iny to semaforik, po strele Kovalucka..no a takych 10 sekund pred koncom si vyborne nakorculoval Glen Metropolit, ktory odohrala famozne stretnutie (mimochodom 2 hviezda zapasu) no napalil to len do zrdky Lehtonenovej branky..po zavecnom "hvizde" vypredana domaca arena povstala a :taptap: cepi prihodil :thumbsup2:

„Myslím, že jsme se rozhodli hrát,“ řekl trenér Bruins Claudie Julien. „To bylo také moje doporučení po první třetině.“

jednu zaujimavost tu uz skorpion predostrel, no v tomto zapase sme zaznamenali dalsie 2, ktore stali za povsimnutie: mohli sme sledovat bratovrazedny suboj medzi surodencami Stuartovymi..Colina na strane hosti a Marka na strane domacich...hehe, obaja sa prezentovali golovym prispevkom, pre Colina to bola vôbec 1 trefa v NHL..Mark sa blysol peknou delovkou

„Bylo to skvělé,“ řekl Mark Stuart. „Dostal se na začátku zápasu do vedení, tak jsem to musel srovnat.“

Obrázek

o druhy zaujimavy moment sa postaral obranca Matt Lashof, ktory sa prekvapujuco objavil na presilovke, Zdenu mu nabil a Matt svojou ranou podvihol Lehtonenovu flasu :cool: slo o jeho premierovu trefu v drese Bruins...

Obrázek

mimochodom, presilove hre sme zahrali neskutocne, zo 4 moznosti sme zuzitkovali rovne 3 a to v tej 4 rozhodovali centimetre..Sturm poriesil zrdku a puk sa v zapäti klzal na brankarovej ciare, pokym ju odtial "nevyhrabal" jeden z hracov hosti..skutocne vyborne zmaknute presilovky :good:

cinil sa aj Phill Kessel, ktory lietal hore, dole (ja ho v time chcem mat aj nadalej!!!) a vôbec utok v zlozeni Axellson - Savard - Kessel bol hodne videny, podobne ako Metropolitov utok..sympaticky pôsobil aj cesky hracik Krejci

mimoriadne dôlezite a prepotrebne vitazstvo zostalo v Starom roku v medvedom brlôzku, takze podme bodova nacat aj Novy rok..zaciname 4 domacimi zapasmi (Capitals, Devils, Hurricanes, Canadiens :evil:

:arrow: Bruins v Decembri :arrow: 6-7-2
Zda sa, ze Malik bude skor ci neskor k dispozicii: "Podle listu NY Post mozna zvoni Marku Malikovi u Rangers hrana. Cesky obrance zapasi uz delsi dobu s neduverou fanousku, kteri vetsinu jeho stridani provazi pohrdavym bucenim. Zatimco venku hraje Malik v klidu, v Madison Square Garden zacina nesmyslenemu tlaku podlehat. Vedeni muze brzo zacit hledat cestu, jak ze slamastiky ven. Vyresit by ji mohla vymena."

Takeho obrancu by som celkom bral.

Rovnako ako Bruins, hladaju obrancu aj Hurricanes. V pripade oboch klubov sa objavuju mena ako Joe Corvo (OTT), Tom Preissing (LAK) a Paul Mara (NYR). Vsetci maju plat nad 2,5 mil. Dalsim potencialnym partnerom na vymenu mozu byt Blues, ktory maju prebytok obrancov. V tomto pripade sklonuju mena ako Barret Jackman (2,2 mil, UFA po sezone) a Christian Backman (2,3 mil na tuto a dalsiu sezonu).
Takze GM spravil prvy trade. Bruins opustil Bochenski ktory sa aj tak celu sezonu trapil a obranne rady posilni skuseny veteran Shane Hnidy z Anaheim Ducks. $757.000 plat Hnidy-ho je uplne v pohode takze este sa mozme spoliehat aj na dalsie posily. Uz na dnesny zapas by mal byt k dipozicii tak verim ze sa ukaze v dobrom svetle.

Let's Go Bruins!
Dvakrat produktivny sice nie je, ale jeho +/- su celkom dobre. Hlavne ak pomoze obrane. Este sme spolu s nim dostali draftovu poziciu v 6. kole. Tak nech sa mu dari!
:thumbsup: dobry trade..!..Bochski sa ocividne trapil, stagnoval, snad sa mu u hydinky bude darit podstatne lepsie..k Hnidymu, ako prve mi napadlo, ze mame dalsieho winnera SC v time :cool: s Thorntonom si bude urcite rozumiet, no najpodstatnejsie je to, ze sme ziskali tak prepotrebneho obrancu, nakolko mame mimo prakticky 1 kompletnu a dost dôlezitu obrannu lajnu (Ward / Alberts) a navyse, je potrebne okresat ice time Widemana i Charu..tento skuseny borecek, urcite zapadne do obrannej koncepcie Bruins a pre mna je absolutne "nezaujimave", ze nezbiera body ako na beziacom pase..na prvom mieste je obranna hra, plnenenie si tychto povinnosti, goly nech riesi niekto iny, on, nech sa zameria skôr na statistiku +/-, ktora mu do tychto chvil slapala sympaticky..jo, taky ThrashersFan by co to mohol o nom prezradit, kedze pred prichodom ku hydinke riesil 2 roky ATL.. bolo by moc fajn, ak by Shane naskocil uz do dnesneho dôleziteho zapasu s Caps

Shane Hnidy Obrázek (D, 31)

Obrázek

07/08 :arrow: 0.755
08/09 :arrow: 0.760
09/10 :arrow: UFA

Obrázek
Čo ja viem... Myslím si, že Bruins na tomto "prodělali". Hnidy je typicky, čisto defenzívny bek (niečo ako Rado Suchý), ale za Bochenskeho by som ho nevymenil. Čo je však u neho plusom je vcelku čistá hra - býva málo vylúčovaný. Hnidy mi sedí asi tak do tretej obrannej línie.
(9) Obrázek 2:0 Obrázek (14) :yahoo:

- kedze na fore pôsobi vazny fanda Caps riesime txt preview :wink:

1st Period (shots on goal 12:11)

- v branke domacich Tim Thomas, na strane hosti Olaf Kolzig, v zostave Bruins uz aj nova posila Shane Hnidy

- tak hned z uvodu (v case 02:38) si to v :box: vymene nazorov medzisebou vymienali Lucic s Erskinom..k ladu ako prvy putoval domaci hrac..skoda, ze ich suboj netrval o nieco dlhsie, malo to grady

Obrázek

- fuuha, tak uvodna tretina mala dost nadupane tempo..ak by to skoncilo po I tretine 2:2, nikto by nemohol povedat ani mäkke f..hostujuci hraci z hlavneho mesta vybehli na medvede s poriadnou gurazou..forceking 2 hracov v obrannom pasme Bruins, vyborna hra smerom dozadu cez ktoru sa medvede horko tazko dostavali a vylozene golove sance na hokejkach Was...najazd Nylandera - Thomas betonom pokryl, zrdka jedneho z hracov Caps, aj daslie neprijemne strely Caps, ktore vsak Thimmy s istotou kryl

- zda sa vsak, ze Kolzig si spomenul na svoju formu a najmä od polovicky I tretiny sa musel aj on obracat, aj ked na vylozene sance vedu hraci Capitals..v zavere mali hostia moznost presilovej hry, ktoru vsak zahrali viac ako zle a tak po I tretiny svieti skore 0:0

2nd Period (shots on goal 9:13)

- ako prvy sa v druhej 10 minutovke prezentoval Oveckin, ktory spoza 2 braniacih hracov vypustil na Thomasa neprijemny projektil, ten sa vsak nedal prekvapit a puk betonom usmernil do rohu klziska..kratko na to, riesili domaci 1 presilovku, ktoru vsak odohrali podobne ako Caps v uvodnej tretine..

- za zmienku stoji urcite vyborny obranny zakrok (2x opakovany) Zdena Charu, ktory sa v naznaku crtajuceho sa precislenia 2:1 "hodil" na lad a svojou dlhou hokejkou zamedzil akemukolvek rozohratiu Kozlova..vyborna pracicka

- 2 presilovu hru, ktora im bola ponuknuta po vyluceni Savarda, zahrali Capitals podstatne kvalitnejsie, Oveckin pohrozil, ale mackovia uspesne odolavali a v zapäti

- :yahoo: (13:35) Marc Savaaard otvara skore duelu!..ihned po opusteni :penalty: sa Marc zmocnil puku v obrannom pasme WAS, prihral Metropolitovi, ten mu efektne a efektivne vratil a Savvy na 2x prekonal do tychto chvil v pohode chytajuceho Kolziga..velke A pise i Glen Metropolit a dalsi bodik do kanadskeho bodovania pribudol aj Charovi, ktory v monente naskocenia Savarda z trestnej lavice vyhadzoval puk zo svojho obranneho pasma

- minutku a pol pred koncom, vytiahol Thomas dalsi vyborny zakrok, ked zoci voci zlikvidoval 2 najazd v zapase..meno autora som nezahliadol, viem len, ze islo o cernoska s A na prsiach...XruC by urcite vedel :roll:

3rd Period (shots on goal 9:7) - celkovo 30:31

- môzeme sa tesit na dramu, nakolko hraci Caps pôsobia v zapase sympatickym, zivym dojmom a domacich drzinad vodou opät v starej dobrej (zivotnej) forme chytajuci Timothy Thomas

- Boston prakticky pocas celej tretiny kontroluje priebeh zav. tretiny a hrozi nebezpecnymi strelami, ktore vsak v nadejnych poziciach mieria mimo (Axelsson 2x), al. ich kryje pozorny Kolzig

- tak za toto by mohli hraci Capitals pykat..Green vyluceny na 4 minuty za hru vysokou hokejkou a aby toho nebolo malo, Kozlov fasuje dalsie 2 za nadmerny pocet hracov na lade..presilovka Bruins 5:3!

- :yahoo: (10:00) Zdeno Chaaaara svojim 6 tohto sezonnym golom a svojou typickou delovkou nedava Olimu co i len najmensiu sancu..A pise Marcu Sturm + Glen Metropolit..aj po streleni golu pokracuje presilovka domacich, ktori ju zahrali vyborne, chybal len ten povästny klincek do Caps_rakvicky

- aby sa Thomas nenudil vo vylozenej sanci ho zamestnal inak dost neviditelny Ovechkin, ktory len pokrutil hlavou pri zakroku domaceho medveda, ktoremu chyba uz len par minut k jeho premierovej 0..!..

- v case 17:41 putuje na trestnu kapitan domacich, hostia tuto situaciu vyuzivaju na odvolanie Kolziga a prakticky az do konca zapasu hraju 6:4..malo platne!

TIMOTHY THOMAS zaznamenava svoj 1 tohto sezonny shutout :oslava: a co je este podstatnejsie mame moc,moc dôlezitu vyhru v kapse :ejha:

3 hviezdy zapasu:

BOS 30 T.Thomas :poklona:
BOS 33 Zdeno Chara :good:
BOS 13 G.Metropolit :thumbsup:

Shane Hnidy riesil v uvode sympatickych 12:36 a pripisal si ihned prvy plusovy bodik :cool:
Pěkně jsi se nám Cepi rozepsal....... :thumbsup: !!!! Bruins v posledních zápasech nastartovali, bylo to již potřeba....... !!!! Ale co je mi divné, jak jste u Vás opět přiškrtili Bochenskiho....... :cry: !!!! Nejprve to udělali v Ott, pak tuším v Chic a nyní Vy......... !!!! Přitom to je dle mého názoru opravdu velice talentovaný hokejista s velkou perspektivou....... !!!! Přeci když k Vám přestoupil tak sbíral bod za bodem, jak je možné, že se tam potom takto zasekl........ :shock: ?? Ani šance již potom pořádné nedostal....... !!!!
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO