Neis: Souhlasím, pod Stevensem to byl takový nijaký hokej, na to jaký máme v ofenzívě potenciál si hráči zas až tak moc šancí nevypracovávali, za to nyní pod Lavim to je vyloženě jen o produktivitě, protože sílu máme vepředu neskutečnou, šancí nespočet, např. WC jsme nevyhráli jen díky jejich spalování. Co se týče Jamese tak tam prakticky nejde co jiného vymyslet, 1. a 2. lajnu hrají nalevo Simon a Scott, možná by stálo za to šoupnout Jamese ke Carterovi, když byl Simon zraněný tak spolu ve 2. lajně šlapali solidně, Scott by mohl s Ashamem ve 3. tvrdit muziku a spolu a Powem být i nebezpeční, ale proč to zase na druhou stranu měnit když takto v ofenzívě opravdu válíme.
Andy: Čekal jsem že krize jako na 1. přijde na NJ, ale vyžral to Pit a mě to fakt nevadí

. Určitě se zase zvednou, ale počítám že pár zápasů ještě proserou a mohli by jsme se k nim tak na ty 4 bodíky přiblížit, ať je na konci ZČ o co hrát. A co se týče NJ tak nechť klidně uhrají kompletní ZČ třeba s 15- prohrami - když je potom vysmahneme v PO tak budu spokojený, není zkrátka možné aby celou sezónu jen a jen vyhrávali - hokej potažmo NHL již nějaký ten pátek sleduji a toto jsem ještě nezažil a ani nezažiju, toho se nebojím

.
Ixo: Já osobně jsem zatím s Richieho výkony spokojen, když si vezmu že celá 1. 1/2 ZČ stála z pohledu týmu za prd, tak jak body tak plus/minus jsou ok, herní projev také !!!!