Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Po první třetině pouze 3:2 pro nás, škoda druhého smolného golu, jsme zbytečně nervozni. Zatím mě Pens překvapili pouze svojí nečistou hrou, klidně mohli být ještě 2-3x vyloučení, dokonce měli jít do tří...
neis píše:Po první třetině pouze 3:2 pro nás, škoda druhého smolného golu, jsme zbytečně nervozni. Zatím mě Pens překvapili pouze svojí nečistou hrou, klidně mohli být ještě 2-3x vyloučení, dokonce měli jít do tří...
Me teda Pens prekvapili jak blbe hrajou... Ten hokej fakt taky nekdy nema logiku... Najednou si neprihrajou a my si tam s nima delame co chcem... Ale furt si myslim, ze se to jeste muze zamotat. Par presilovek, vsak to znate...

Editovano: Nebo neodpiskany ofsajd... :x

Editovano2: Neuznany gol :thumbsdown:

Editovano3: Ty sou najednou s tim ofsajdem uzkostlivi!!
Už to vypadalo, že se Pens k ničemu nedostanou a potom vlastenec, který jim vnesl vítr do plachet, neznaný regulérní gol a další minimálně dvě tutovky...
neis píše:Už to vypadalo, že se Pens k ničemu nedostanou a potom vlastenec, který jim vnesl vítr do plachet, neznaný regulérní gol a další minimálně dvě tutovky...
Vypadalo to na gol, ale byl tam jasny zaber? Ja nevim, podle mne tezko rict... Ale klid hosi, dnes to uhrajete, to co napachal Fleury uz nedokazeme napravit.
Atlantik píše:
neis píše:Už to vypadalo, že se Pens k ničemu nedostanou a potom vlastenec, který jim vnesl vítr do plachet, neznaný regulérní gol a další minimálně dvě tutovky...
Vypadalo to na gol, ale byl tam jasny zaber? Ja nevim, podle mne tezko rict... Ale klid hosi, dnes to uhrajete, to co napachal Fleury uz nedokazeme napravit.
No pokud to taha lapackou nekde od brusle, ktera je asi pul metru za carou.... Navic jsme nevideli prakticky zadny zaber... Pitsburghska televize si to ohlidala...
AndyF píše:
Atlantik píše:
No pokud to taha lapackou nekde od brusle, ktera je asi pul metru za carou.... Navic jsme nevideli prakticky zadny zaber... Pitsburghska televize si to ohlidala...
Jediny zaber jakz-takz byl uplne na konci cele diskuse, puk se zjevil nekde na care, bylo to velmi tesne. Ale je mozne, ze predtim byl i hloubeji v brane, jen pokud to neni videt, neda se to uznat.
Atlantik píše:
AndyF píše:
Jediny zaber jakz-takz byl uplne na konci cele diskuse, puk se zjevil nekde na care, bylo to velmi tesne. Ale je mozne, ze predtim byl i hloubeji v brane, jen pokud to neni videt, neda se to uznat.
Tak nejak tise predpokladam, ze videorozhodci ma trosku vic zaberu...
A je to v brasne..
Tohle je to vaše zazdívání od rozhodčích ? :D Ode dneška chci, aby nás rozhodčí taky tak "zazdívali" :biglol: Dneska to mohl být pro Pens pořádný výprask, nakonec není výsledek tak markatní, ale dva body jsou doma :clap:
Skvělé, skvělé, skvělé a ještě 1 skvělé :clap: :clap: :thumbsup: :thumbsup: . Tak tímto zápasem jsme již tu podělanou krizi zlomili a tu 1. 1/2 sezóny můžeme hodit za hlavu, opravdu "zasrané" to období. Posledních 8 zápasů, z toho 7 venku, 6 výher, 1 prohra, 1 prohra v prodl., z možných 16-ti bodů 13 získaných - není potřeba dalšího komentáře.

Jinak ještě mě stále považujete za blázna když jsem tu nedávno psal že je v našich silách zaútočit na 4. místo a začínat PO doma ?? Nyní na Pit ztrácíme již "jen" 10 b, ale máme 2 zápasy k dobru, navíc Pit je docela v solidních sra*kách !!!!
JVR je kapacita a nechápu proč dostává tak málo času na ledě. Do formy se dostal i Asham, který měl nádherné momenty, skvostnou přihrávku na JVR a potom soličko, který bohužel golem neskončilo. Moc se mi nelibí Bartulis, poměrně hodně chybuje.... Až nyní se projevuje změna trenéra, Flyers má uplně jiný koncept hry, jak v obraně, tak hlavně v útoku, kde Flyers mnohem jednodušeji přecházejí do útočné třetiny, více kombinují a využívají rychlost našich rychlíků, konečně pořádně zapojují do rozehrávek i křídla, už to není tak nadřeně a těžkopádně jako za Stevense. Obrana se více soustředí na prostor před branou a vypadá více konsolidovaně a případné chyby jsou spíše individuální, než koncepční.Deka je definitivně pryč! Jen tak dál ;)
ENGLAND-The3LIONS píše: Jinak ještě mě stále považujete za blázna když jsem tu nedávno psal že je v našich silách zaútočit na 4. místo a začínat PO doma ?? Nyní na Pit ztrácíme již "jen" 10 b, ale máme 2 zápasy k dobru, navíc Pit je docela v solidních sra*kách !!!!
Mam pocit, ze jsi chtel utocit na Devils :twisted: :-P

Ze se zaciname dotahovat je krasny, ale nemyslis si snad, ze se z toho nedostanou? Vrati se Gonchar a hned to bude jiny.

Navic ty nase zapasy k dobru, ty jsou vetsinou spis k smichu, jak snadno je prosustrujem....
neis píše:JVR je kapacita a nechápu proč dostává tak málo času na ledě.
JVR je hlavne novacek a neni zvykly na takovou zatez (82 zapasu v tomhle tempu). Ja myslim, ze hraje tak akorat a jeste se ke konci sezony zlepsi.. On ani nehral zadny nizsi, nebo juniorsky souteze, nybrz univerzitni hokej!
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-Lf5eLv2v4I&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-Lf5eLv2v4I&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
Neis: Souhlasím, pod Stevensem to byl takový nijaký hokej, na to jaký máme v ofenzívě potenciál si hráči zas až tak moc šancí nevypracovávali, za to nyní pod Lavim to je vyloženě jen o produktivitě, protože sílu máme vepředu neskutečnou, šancí nespočet, např. WC jsme nevyhráli jen díky jejich spalování. Co se týče Jamese tak tam prakticky nejde co jiného vymyslet, 1. a 2. lajnu hrají nalevo Simon a Scott, možná by stálo za to šoupnout Jamese ke Carterovi, když byl Simon zraněný tak spolu ve 2. lajně šlapali solidně, Scott by mohl s Ashamem ve 3. tvrdit muziku a spolu a Powem být i nebezpeční, ale proč to zase na druhou stranu měnit když takto v ofenzívě opravdu válíme.

Andy: Čekal jsem že krize jako na 1. přijde na NJ, ale vyžral to Pit a mě to fakt nevadí :) . Určitě se zase zvednou, ale počítám že pár zápasů ještě proserou a mohli by jsme se k nim tak na ty 4 bodíky přiblížit, ať je na konci ZČ o co hrát. A co se týče NJ tak nechť klidně uhrají kompletní ZČ třeba s 15- prohrami - když je potom vysmahneme v PO tak budu spokojený, není zkrátka možné aby celou sezónu jen a jen vyhrávali - hokej potažmo NHL již nějaký ten pátek sleduji a toto jsem ještě nezažil a ani nezažiju, toho se nebojím :yes: :yes: .

Ixo: Já osobně jsem zatím s Richieho výkony spokojen, když si vezmu že celá 1. 1/2 ZČ stála z pohledu týmu za prd, tak jak body tak plus/minus jsou ok, herní projev také !!!!
Tak dnes doma TB, chlapci si krapet odpočali tak doufám že 2 bodíky zůstanou ve Wachovii, TB sice včera neodehrála celý zápas, ale i těch 30 min. se počítá, tak pojďme na ně - PPPPHHHHIIIILLLLLLLLYYYY :cinka: :box: :cinka: :box: !!!!
Tak nakonec to byl celkem pohodový zápas. Čekal jsem od Tampy mnohem více, jde vidět, že jim hodně kolísá forma.Je dobře, že proti nám byli zrovna dolů :clap:

Neustále mě překvapuje Leighton :cool: Dneska sice moc práce neměl a o nulu se připravil trošku sám, ale chytá moc dobře. Každý do něj rýpal "díra Leighton" atd. a najednou je z něj opora týmu. Je to sice jen pár zápasů, ale proč by se nemohla stát taková pohádka i ve Philadelphii, kdy se z béčkového golmana stane špičkový? =) Tim Thomas byl většinu kariery taky nula a teďka na něm stojí celý Boston, řekl bych že více než na Brodeurovi New Jersey... Fandím mu a musím uznat, že hodně nečekaně zamíchal kartami na postu jedničky u Flyers. Laviolette asi tušil v působení v Canes, že není taková díra ;)
Tak Leighton chytal velmi dobře už před těmi 3lety nebo kdy to bylo...,takže to pro mě žádná díra není a jsem rád,že se znovu našel a chytá,protože ten kluk si moc štěstí neužil.Většinou s ním zametají jak s kusem hadru.
Jinak konečně Philly zase nabrala dech a válcuje,jak už neis správně poznamenal,Laviho práce s týmem přináší první ovoce a já věřím,že ta prokletá krize je už definitivně pryč!
Utkání jsem viděl do 50. min., pak mi vypadl link a již jsem nic nenašel, trošku mi zatrnulo když jsem na nhl.com viděl že TB snížila na 1:2, ale Betts je pak dorazil. Jinak tento chlapík přesně naplňuje mé představy, proto jsem chtěl aby ho PHILLY podepsala, navíc sbírá i docela dost bodů, paráda. Checking line Car-Bet-Lap hraje perfektně od svého složení, hodně se mi líbí. Jinak zápas včera takový nijaký, TB docela neškodná, ale ani my jsme si moc šancí nevypracovali, důležité jsou ale 2 body. Ta Briereova nahrávka na Scotta byla skvěle načasována. Leighton opět v naprosté pohodě, vůbec bych se nebál vytrejdovat Bouchera a vsadit na dvojici Eme-Lei. V Út pro mě srdeční záležitost, zápas PHILLY-Dallásek, už se těším :yes: :yes: !!!!
Baffy píše:Tak Leighton chytal velmi dobře už před těmi 3lety nebo kdy to bylo...,takže to pro mě žádná díra není a jsem rád,že se znovu našel a chytá,protože ten kluk si moc štěstí neužil.Většinou s ním zametají jak s kusem hadru.
Jinak konečně Philly zase nabrala dech a válcuje,jak už neis správně poznamenal,Laviho práce s týmem přináší první ovoce a já věřím,že ta prokletá krize je už definitivně pryč!
ano, uz sa chytili, a valcuju dalej, najblizsie maju doma Stars, takze dalsi zaujimavy zapas :good:
Tak na "Mamlásek" jsem hodně zvědav, doufám v oba body ;)

Philly co se vůbec stalo s Dallasem ? Přijde mi že jsou poslední roky "týmem bez tváře" takoví neslaní nemastní, ani defenzíva ani útok nic.. I když jsem Dallas nikdy neměl rád pro jejich hnusný beton styl, tak mě mrzí, že taková hokejová stálice spadla do šedého průměru.
AndyF píše:
Atlantik píše:
AndyF píše:
Tak nejak tise predpokladam, ze videorozhodci ma trosku vic zaberu...
Tak to jsem se spletl! V videorozhodci v Torontu nemeli ani to co jsme videli my! Pittsburghska televize jim neposlala vsechny opakovacky.

HANBA :bitka3: :x
To je děs :D Jedni vypínají světla, druzí pro jistotu nepošlou videorozhodčímu záběry, aby jejich mazlíčci měli ještě šanci na výhru =) Fairplay na prvním místě ;) (stěmi světly to byl jen žert:D
ze sa to stalo prave v Pit ma nastastie neprekvapuje..ale aspon ze v ich pripade sa vie rozhodca spravne rozhodnut, ako dnes v Tor. :)
Pens jsou týmem neomezených možností :D
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS