Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Pre Paľa: Počuj ako budeš cez sviatky na Sennom? Ak budeš a niektorí deň budeš mať čas potreboval by som niečo z matiky a aj by sme pokecali a tak, ale cez sviatky ťa nechcem veľmi rušiť a ešte ti pošlem mail tak si prečítaj.
A napísal si!!!
Na Štefana pôjdem na Senné.Dnes sa tipuje a 26.12. si tu ešte podám.Potom od teba.

Prajem vám všetkým Šťastné a Veselé Vianoce.
Ok :wink: čiže 26 teraz si tipneš ešte sám a potom už odo mňa áno? Vidíš som to mal na mysli ale som aj zabudol skoro aj ja Prajem Šťastné a Veselé Vianoce kolegom z týmu ale aj všetkým na Hokejforume, ale aj ostatným :smile03: a tiež aj Šťastný Silvester A Nový Rok prajem aj keď kúštik predčasne ale tak no :) :oslava:

A ten mail ti teda prišiel tak to chápem podľa toho čo si napísal či??? Odpísal si naň vlastne tu áno?sevas :wink:
Viem povedal som, že nebudem písať, ale nedá mi to :D Paľo tak čo hovoríš na tie 0 :lol2: Teraz mám 3bodíky miesto 12 čo som mohol mať, ale s*ať to :fucker: nevadí vôbec tímovo by sme mali mať 32b čo je super :good:
Englan, palkovk, Lukas a ja čo je to s nami? Dochádza nám toto kolo už dych? Psi treba sa vrátiť do starých koľají...musíme vyňuchať stratenú stopu :D a hor za zase za výsledkami hodného tohto týmu, veď nadarmo asi nie sme zatiaľ v doterajšom priebehu najlepší tým KTL :twisted: . Toto kolo treba zachrániť čo sa dá, čiže musíme to 5. miesto udržať teda by sme mohli :roll: . Ak sa nestane tak, že toto kolo nebude v top 5ke tak ďalšie kolo ideme tvrdo a nekompromisne a bude komunikácia všetko rozumieme sa? :!: Tak buď toto kolo 5. miesto, alebo ďalej bude zle nedobre. Ja hlavne od zajtra vám sľubujem moje zlepšené výsledky vyhorel som ako GM v ALL STAR a naša konferencia prehrala, ale mi neprehráme :twisted: :twisted: :twisted: :!:

GO FURIOUS DOGS GO :!: :cinka: :box: :povzbudzovanie: :groupwave:
Chlapi to v noci vôbec nebolo zlé, dobrý výkon :good: . Tak poďme ešte nám ostávajú 2hracie dni a otvrorili sa nám dvierka aj na 4 aj 3. miesto tak skúsme ešte zabodovať, ale samozrejme prioritov ostáva si udržať doterajšiu priečku. treba myslieť na zadné vrátka, musíme vychádzať zo zabezpečenej obrany :!: Budeme hrať na jedného útočníka a 3obrancov :-P pozíciu útočníka zaujme englan, ktorý posledné dva dni chytil super formu. GO FURIOUS DOGS GO :!: :cinka: :box: :povzbudzovanie: :groupwave:
Chlapi dnes sa to pekne posralo, riadny prepadák v tabuľke. Dnes posledný deň kola hrá sa 11zápsov tak skúsme ešte zabrať a dostať sa na to 5. miesto na ktoré strácame 5b, to by sa dalo pri dnešnom počte zápasov. Tieto spodné priečky mi nevoňajú a keď už nie horné priečky tak aspoň zlatý stred to 5. miesto.
Dnes v noci očakával dobrý teamovi výkon :!:
Paľo: Vidím, ako si aj dnes v noci zatipoval, hlavne že na pokeci máš sprosté reči(rp). Si ma tam neskutočne nasral my dvaja nemáme o čo viac debatiť, zmeniť by to mohlo iba tvoj dnešný dobrý výkon, alebo nasledujúce ak nie neni o čom. Takže radšej začni tipovať, ako písať sprosté rp na pokeci. Kua aj ja sa musím zlepšiť :twisted: ale hlavne ty palkovk ty šmejde :beee:
:shock: :-O :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :clap: Tak toto som nečakal chlapi 2. miesto :yahoo: :yahoo: :cool: Som si myslel, že už v tomto kole nebudeme na miestach ani v strede a nie to na špici tabuľky. Veľmi chálim výkon Paľa a Lukasa super a máte moje veľké uznanie po dnhttp://www.hokejforum.com/posting.php?mode=reply&f=66&t=2392#
:cool:ešku. Som snami spokojný a aj kěd som občas prísnejší pritvrdím tak, len z toho dovodu, abysme zabrali, lebo sami zdá, že néjdeme na plno a tak, ale som spokojný s nami proste tipujeme pravidelne super típeri všetci no parádička a čo je najlepšie tším stále vedieme najllepší tým KTL tak chlapi pridajte sem nejake svoje príspevky a hor sa zase do nového kola. Super som happy sme ale vypálili rybník súperom hehe kiš kiš
Prajem Vám všetko dobré v Novom roku!!!
Predbehli sme Mustangs, Blue Angels, Spiders,Atack Sharks,Prievidzu.Sme druhý!!!
S naším generálnym menežérom odmietam hrať spolu v útoku! :D
Dnes som vytvoril údernú útočnú dvojicu s Lukasom.Útočná dvojica zo Senného skončila. :D
Inak chlapi všimnite si,že na bodovaných miestach je len Lukas,my traja sme hlboko v poli porazených.A pozrite sa?
Sme celkovo v 4.kole na 2.mieste.Dôvod?Vždy zaberú iní.Takže je to super.Takže generálny hľadaj si iného hráča.S tebou vo formácii nehrám! :x
Dnes je voľno,zajtra na nás zabudli nejako,máme voľno.Takže nedeľu hráme prvý zápas,pondelok zase voľno.Nedeľu idem na Senné,stredu sa vrátim do VK.Ešte uvidím ako budem tipovať.
Ach ja som aj zabudol aj ja prajem štastný new rok a všetko najlepšie do new roka :oslava: Ešte asi vo mne trvá alkohol od silvestra. ach som včera dopadol radšej Paľo poraď, alebo ostatný ako, alebo čím vyperiem grcku z nohavích(rifliach). Dáko to nezvládla moja ženšká spoločnosť...do polnoci bola žavá, ako veverka, ale potom ju dáko zalomilo a voli sme vonku z disco na new rok a zrazu začala grcať a obrcala mi rifle aj topánku pič..tam :x
Všetko dobré v Novom roku!

Mali sme parádny finiš. :cinka: :cool:
Dnes som vytvoril údernú útočnú dvojicu s Lukasom.
Musím ťa pochváliť za super nahrávky. Skvele sme prekombinovali súperov. :thumbsup: :biglol:
neuveritelne :shock: doteraz neverim :-O zo 7. miesta na 2.
skvely zaver :good:
Dobre chlapi takže dnešnou nocou sa rozbieha 5. kolo, predposledné kolo pred PO. Do PO to máme slušné rozohraté a myslím, že by sme tam už mali postúpiť s veľkou istotou, ale samozrejme, ako nás poznám mi nie sme skromný takže tam chceme ísť do PO ako najlepší tým aspoň našej konferencie. Pre nás ešte dnes sa kolo nezačína máme voľno, takže dnes to máme ešte, ako taký tréning, ale zajtra už na ostro proti FALCONS :twisted: . Treba chlapi pokračovať v dobrých výkonoch, ako do teraz a treba sa hlavne dopĺňať, ako do teraz. Útoky sú nasledovné zatiaľ na 5. kolo: Bombardérsku dvojicu Lukáš a Paľko, ktorý sa predviedli pekným záverom kolo ostávajú spolu na ďalej a ja idem do útoku s englandom :wink: a uvidím čo to prinesie :roll: Hádam si si nemyslel Paľo, že zas budeme spolu v útoku :razzi: . Potom daj vedieť sms čo a ako hej? Tak chlapi držme sa :frajer2: .

GO FURIOUS DOGS GO :!: :cinka: :box: :povzbudzovanie: :groupwave:

Ešte maličkosť pre iné ostatné tými :razzi: :D .
Však s tebou v útoku nehrám!!! :twisted: Zajtra idem na Senné.Možno si tipnem tu na Krtíši.Ak nie,od teba.Pondelok sa nehrá,to je okej, utorok od teba.
Chlapi dnes to máme nesútažne za 39b čo by stačilo na výhru nad každým týmom KTL, ak by sme nedostali BA na nich nie :D . Kua prečo sme nehrali wild :D a čo, keby sme dostali BA hneď na začiatok tak to nie radšej :D . Paľo a Lukáš vám to ale šliape riadne, my s englandom sa stále, len zohrávame, ale celkovo je je chyba vo mne tuším, že som stratil formu nejako a to je kua zlé. veľmi zlé. Musím toto kolo viac pomôcť týmu a prípadne ak vydá polepšiť si svoje štatistiky, ale v prvom rade musím pracovať pre tým :yes: . Dnes večer proti FA :twisted: :twisted: :twisted: .
BA mali 42b až po predlžení, v hracom čase to skončilo 26:26, takže v pohode by ste zvládli aj ich.
Dnes dúfam že vám to až tak nevyjde a porazíme vás. :-P
Dnes by sme jasne vyhrali.
Pre Ixa:Idem na Senné.Beriem si aj notbuk so sebou.Ale ak nepôjde net,tak ti pošlem smsky.
Ohlund píše:BA mali 42b až po predlžení, v hracom čase to skončilo 26:26, takže v pohode by ste zvládli aj ich.
Dnes dúfam že vám to až tak nevyjde a porazíme vás. :-P
To ozaj? Kua, ako také veci môžem prehliadnuť :x . A dnes vás dáme :box: :wink: .
palkovk píše:Dnes by sme jasne vyhrali.
Pre Ixa:Idem na Senné.Beriem si aj notbuk so sebou.Ale ak nepôjde net,tak ti pošlem smsky.
Posielaj si sms svojmu spoluhráčovi z útoku :-P Ale nie jasne pošli potom smky či ti ide net, či si ho spojazdnil ak nie dobehnem a spravím to, len daj v sms vedieť čo a jak :wink: .
súkromnú správu si Paľo prečítaj tu na HF
Prečítal som si súkromnú správu o Play Off.Zareagujem na to až budúci týždeň stredu,keď budem vo VK.Nech to premyslia poriadne.A nech to okomentujú aj England s Lukasom.Keby nás bolo 5,tak to by bolo okej.Ale viac už nie,to je už hlúposť podľa mňa.Ale ešte si to prečítam.

Podal som si aj na dnes i zajtra.

Chlapi dnes mi to vychádza na samé nuly.Ottawa,Montreal a Florida isto a dal som aj Chicago,aby som neľutoval.A na zajtra tiež dve nuly.To neznamená,že sa máte mnou inšpirovať :biglol:

Rado tipni dobre,spolieham sa na teba dnes!!!Generálny musí konečne zabrať!!! :oslava:
Hop,mal tam byť tento smailík :thumbsup: .Ten predtým bol na Silvestra.A nohavice si už vypral? :D
Luky dík za získanie 1b pre tým :yes: :good: :wink: Nebiť tvojho výkonu tak sme nuloví, ale aj tak my traja sme ostali nuloví. Paľo no dáko ti tie 0 nevyšli. Inač remízy sú už oveľa pomenej ako bývali, takže je asi najvišší čas zmeniť taktiku :roll: .
Čo sa draft pred PO týka tak je to celkom dobrý nápad. Súhlasil by som s ním. Bolo by to spestrenie. Potešilo by to asi najmä tipérov čo nepostúpili do PO, teda že sa pre ních sezóna nekončí.

Ináč, ja som si dosť dlho myslel, že palkovk je palkovlk. :lol:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE