no ja som to daval prvy tak som si povedal ze dam takticky vsetky 2jky ze to nikto neda a aha hopetrik píše:Tie tipy na dnes dufam myslite ako vtip
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FALCONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Baffynko aj ja gratulujem k 1 miestu v indi z tohto kola.
Ukazujeme,že aj ked máme pár krížkov na chrbte,ešte nemusíme patriť do starého železa a mladým s dychom stačíme
Gratulujem aj vám Falconíci,v úvode kola ste sa trápili ako aj my,ale potom ste sa rozbehli a uhrali opäť velmi pekné miesto aj z tohto kola.
Gratulujem aj vám Falconíci,v úvode kola ste sa trápili ako aj my,ale potom ste sa rozbehli a uhrali opäť velmi pekné miesto aj z tohto kola.
No nevim, jestli by to pomohlo..Baffy píše:sorry...jsem blb,myslel jsem si už mám natipováno a ne![]()
Znas ten vtip??
Přijde chlap k doktorovi a povídá, že má tři varlata. Doktor povídá, aby si z toho nic nedělal a nevšímal si toho. Tak ten člověk jde do hospody a povídá: "Vsaďte se o deset tisíc, že tady s Frantou máme dohromady pět koulí!" Franta k němu přijde a šeptá: "Ty vole, jestli nemáš čtyři, tak si to zaplatíš!
Vsetkym zelam stastny novy rok (trochu po funuse, ale co uz…
)
Cez sviatky sa nam nejako zacali mnozit “n” za nenatipovanie (vratane mna
), ale pevne verim ze ked uz mame konecne po sviatkoch tak nebude problem opat nabehnut na “standardny rezim” poctiveho kazdodenneho tipovania
velka pochvala Andymu ktory nema “n” ani jedno 
Good luck
Cez sviatky sa nam nejako zacali mnozit “n” za nenatipovanie (vratane mna
Good luck
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé