Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

mt- svk a danchez kolegovci teraz sa blíži prípravný turnaj pred štartom KTL, kde sa bude tipovať už na novom webe ktl. hokejforum.com aby si to ludia vyskúšali ako sa bude tipovať počas sezóny.Ja budem zaneprázdnený a mimo netu takže sa toho nezúčastním ,ale vy si to kludne vyskúšajte,ak dostanete od niektorého tímu ponuku na ten turnaj a budete mať záujem sa toho zúčastniť,na tom turnaji môžu tipovať tipéri v ktoromkolvek tíme.Prípadne môžte aj pod logom býkov do toho ist,ked zoženiete ešte 1-2 kolegov na tento turnaj. :)
:shock: milosi smekam pred tebou :cry:
guillaume píše::shock: milosi smekam pred tebou :cry:
čo ? :ja_neviem:
Já bych do toho šel :wink:
Takze coskoro nova sezona... snad sa nam zadari, ak nie... pohoda jahoda... :).
Takže po búrlivých rokovaniach v rámci vedenia MB, som sa rozhodol oznámiť,že tím MB opúšťam.Rozhodol som sa vrátiť ku koreňom a tímu Evil Insiders , kde som v KTL začínal a podať mu pomocnú ruku,ked tímu hrozí nielen zánik, ale aj presťahovanie z mesta a tým jeho vymazanie z mapy KTL. Prišli za mnou moji verný fanúšikovia z čias ked som v tomto týme začínal a aj členovia tvrdého jadra Evil Insiders a požiadali ma aby som tento tím prevzal a zabránil tak nekalým plánom terajšieho vedenia Evil,ktoré boj s ozdravovaním klubu bez boja vzdali , s úmyslom nabaliť si vačky predajom tímu a zdúchnuť na Kanáre a na fanúšikov a na celú historiu Evil hodiť bobek. :fucker: .A to ako srdciar a skalný fanúšik nemôžem pripustiť. :fucker2: :sarcasm:

Majte sa tu pekne a dúfam,že časom tento tím tiež niekto prevezme a vráti na mapu KTL- :klobuk_dole:
len pre zaujimavost - takyto banner som mal pre MB pripraveny keby neboli takto neslavne skoncili:
Obrázek
Mám záujem tento tým vrátiť späť do KTL. Hľadám 2,3 tipérov, aby sme sa mohli vrátiť. Čas nás tlačí, takže sa hláste čím skôr.
Marco píše:Mám záujem tento tým vrátiť späť do KTL. Hľadám 2,3 tipérov, aby sme sa mohli vrátiť. Čas nás tlačí, takže sa hláste čím skôr.
Nemas zaujem o fuziu?
Marco, nexcem ti do toho hovorit ale v ziadnom pripade nexod do spojeni s kterem kolvek timem..
MB je znacka, ma svou historii a skoda by bolo kdyby jse spojil s nejakym neznamym ci nevyraznym timem.
Ja viem, ani nechcem nič zlučovať a chcem zachovať značku Mighty Bulls. Práve preto, že som tu pôsobil chcem to znovuzrodiť a nie zakladať nejaký nový tým. Uvidíme, či nájdem ochotných tipérov.
guillaume píše:Marco, nexcem ti do toho hovorit ale v ziadnom pripade nexod do spojeni s kterem kolvek timem..
MB je znacka, ma svou historii a skoda by bolo kdyby jse spojil s nejakym neznamym ci nevyraznym timem.
Nevyrazny tim, ktory vyhral celu ligu poslednu sezonu a o ktorom sa najviac hovori.

zabil si.

"doktore"
je mi jedno kdo co vyhral za poslednu sezonu, ja respektuju jen timy z me ery.. tz. original timy
Takže sme oficiálne späť v KTL. V zložení Marco(GM), chrto85, Scoobyno, Ládik. Dúfam, že vrátime starú slávu tomuto týmu. Som veľmi rád, že sa nám tak rýchlo podarilo zložiť tým a dostať sa späť do KTL, čím tento tým nezanikol.
obnova federálneho derby :D IC vs MB :D
medik911 píše:obnova federálneho derby :D IC vs MB :D
"..."

VOlajte 911!
tak ako novy clen timu MIGHTY BULLS sa tesim na spolupracu a vitazny koniec rocnika :good:
podobne ako Scoobyno aj ja sa tesim na prijemnu spolupracu a dufam ze to dotiahneme co najdalej
No tak sezóna sa nám začína. Dúfam, že vrátime Mighty Bulls starú slávu. Prežil som tu dobré roky, tak chcem v tom pokračovať.

Inak ak chcete spravím vám podobné bannery ako mám ja (s menom a číslom) - len my musíte napísať aké číslo chcete...

Obrázek
24 :wave:
Obrázek

Scoobyno tu máš banner. Ládík a chrto85 čakám na čísla, ktoré chcete na banneri, potom vám spravím banner.
dakujem Marco
ja poprosim 85 diki a este taka mala otazocka preco sme po prvom dni az na 8 mieste len s 10 bodmi ked v sucze sme mali 26?
to chrto85: to bude najskôr nejaký preklep, lebo mali by sme mať reálne 26 bodov, dnes si natipoval najlepšie z nás :good:

tu je banner

Obrázek

to team: dnes celkom dobrý výkon. budeme po prvom dni v tabuľke hore, len tak ďalej... :)

mimochodom, budem každý deň robiť taký prehľad výkonov nášho týmu, v exceli som sa trochu pohral s funkciami :D

Obrázek
zdravim, uz je to opravene, dik za upozornenie, keby sa vyskytli ine nezrovnalosti tak piste :) v dennom ste to mali spravne len v mojich suboroch ktore potom nadvazovali bol jeden riadok posunuty takze timy v v dalsom riadku nemali brany sucet dvoch naj tiperov ale len jedneho tipera prveho pod nazvom,

subory na vyhodnotenie su inak volne dostupne tu :arrow: http://www.hokejforum.com/1-kolo-tabulk ... t8199.html" onclick="window.open(this.href);return false;

aby ste si mohli pozriet co som mal na mysli :D
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE