Tak paráda.

První vykročení Boba bylo úspěšné i když z odřenými koleny.
Náročné utkání jsme zvládli a hrdina se jmenuje kapitán Saku Koivu.
Sledoval jsem highlighty a ještě jednu obrovskou šanci tam měl Tomáš Plekanec,škoda že nedal.
Ten třetí gól za Priceho zády byla docela smůla.Carey nevěděl,že má za sebou puk a ten tak nečinně pokukoval za jeho pravým betonem.Nakonec ho došťouchl do naší brány Gagner.Úplně zbytečný gól!!!!!
První gól dal uzdravený Tanquye,který pohotově mezi kruhy napálil odražený puk Rolosonem po Schneiderově ráně od modré.1 -0

Pak jsme dvakrát inkasovali.Nejprve se prezentoval Cogliano individuelní akcí,které naše bránící pětice pouze přihlížela a prudkou střelou prostřelil Price.Poté po nenápadné akci Oilers prostřeli přes chumel přejíždějících hráčů od modré Sourray/už je to evergrýn,kdy proti nám skóruje náš bývalý hráč,to je k vzteku

/
Naštěstí posila Glen Metropolit si v závěru třetiny vzpoměl na svůj tah na branku a svou individuelní akcí od pravého mantinelu zakončenou prudkou střelou srovnal na 2-2

Byla to jeho první branka v dresu HABS,tak to je paráda!!!!!
Dokonce třetiny,ale Oilers zvýšili na 2-3 v jejich prospěch.
Po zámku v naší třetině vznikla v brankovišti mela,kdy se statečně vrhali naši bránící hráči po puku

a také golman Price v pokleku puk kryl.Žel jak už jsem psal mu z pod betonu vyjel a Gagner ho docvrnkl do branky
Zaráží mne,že jsme v této třetině měli pouhé dvě přímé střely na branku,zatím co Oilers 17 střel.To nás zřejmě v druhé třetině Oilers dost drolili a přibili před naší branku
V poslední třetině byla zřejmě aktivita na našich hokejkách.A kapitán Koivu srovnal.Byla to akce celého útoku od Hamrlíka přes Tanquye,až po najíždějícího a střílejícího Koiva,který skóroval 3-3

Pak měl tu zmíněnou velkou šanci Tomáš Plekanec a jen velká škoda,že ji nedal!!!!
Poslední slovo jsme měli,ale MY!!!! :biglol: V prodloužení O´Sullivan fauloval a v přesilovce 4 -3 jsme zamkli Oilers před Rolosona.Náše přesilovková posila Schneider si vvměnil puk s Markovem a vypálil bombu na branku,kterou tečoval kapitán Koivu 4 -3
Vítězství a dva body jsou naše!!!!!
Koivu první a Tanquye druhá hvězda utkání.Chválim!!!!!!!
Nehrál,jak jsem koukal Pacioretty,Brisebois a Bouillon/u toho mě to překvapuje - je zraněný?/
Docela by mě zajímala nově poskládaná sestava Bobem.Moc změn tam zřejmě nebylo,pouze přibyl uzravený Tanquye za Paciorettyho a Bouillona vystřídal v obraně O´Byrne.
Místo Haláka má zase důvěru Price.