Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:) Já vim kluci.Vy by jste chtěli,aby Jarda chytal trvale jako brankářská jednička!!!!!! :smile03:
:) Nejsem proti!!!!!Zrovna jako VY přeju Jardovi to nejlepší a jsem jeho velký příznivec.Navíc je to golman,který předloni tahal za nás kaštany z ohně při zranění Hueta a svého úkolu se zhostil přímo fantasticky!!!! :yes:
Nakonec sice mužstvo do PO nepostoupilo,ale to nebyla Halákova vina. :yes:

Je to bez debaty výborný golman,ale jako fanda Canadiens mám také zájem,aby se mužstvu v současnosti dařilo a začali jsme konečně stabilně vyhrávat!!!!!
Postup do PO se nám povážlivě komplikuje a je otázka jestli se tam vůbec probojujeme.Gainey mužstvo o deadline dostatečně neposílil a mužstvo se mi nejeví dost silné tak,aby náročný úkol zvládlo.
Je mi proto úplně jedno kdo bude chytat,hlavně když to povede k vítězství a k postupu!!!!!!!
V současnosti máme náskok pouhého bodu na první nepostupující Pittsburg a 17 těžkých zápasů před sebou.
Bude to ještě trnitý boj a doufám,že se nakonec budu radovat!!!!!!!!! :yes:
zajímává debata myslím si že organizace Canadiens chcou z Priceho udělat ikonu klubu ale on to neunesl a taky nevím jak tu někdo píše že by měli vyměnit Haláka to je podle mě uplná blbost navíc s takovou smlouvou co má to je nereálné,,,,sám sem zvědavý jak se tato situace bude vyvíjet
to "montreal"

Súhlasím, že nemá zmysel rozoberať Hueta. I keď veľa sme za neho nedostali a v PO by bol možno platnejší. Ako si ale sám povedal, nemá už zmysel rozoberať a viesť o tomto siahodlhé diskusie, nič sa tým aj tak nezmení. V poriadku. Čo bolo bolo.

Na jednej strane fandím Habs, na druhej strane i Halákovi. Ako fanda Montrealu chcem aby zostal. Len už ma to troška štve, že sa to tam strieda ako moja chuť na jedlo. A zase ako fanúšik Haláka viem že by mu možno prospel ten "trejd". Inak viem že sa asi nič také nestane. Pekne si to vysvetlil s tými financiami a môžem len prikývnuť. :thumbsup:

Ešte mi nedá. Price je bezpochyby skvelý brankár. Mňa presvedčil na MS do 20 rokov. Vtedy sa o ňom "tak nevedelo". A chytal ako nejaký Roy :roll: . Bol fenomenálny. Viem, že to má ťažké keď je na neho taký tlak a má na to byť jednotkou. Ale s Jarom zdolali Sharks. Také výhry sa počítajú... Inak presne toto rozoberali fanúšikovia Habs na fóre Canadiens. Najprv stále špekulovali ako dostať Pricea na stálo do brány. Potom časom začali spomínať že aj Jaro je dobrý ale stále premýšľali ako dostať Pricea naspäť. Nakoniec keď už začali niektorí vravieť že chcú tam radšej vidieť Haláka vymysleli, že Careyho dajú proti Atlante. Tam stačí ak postrážia Kovaľčuka a ostatné je slabota. (Tu niektorí vraveli že ak dajú chytať Priceha pôjdu si staviť na Atlantu), ale samozrejme Price zachytal na výbornú. Dostal jeden jediný gól a nebyť jeho mohlo to byť horšie. V podstate podržal i keď prehrali. A teraz dostane isto ďalšiu šancu. Čo si má o tom myslieť Jaro, keď vychytal predtým 4 cenné víťazstvá? Price dostal kefu od Sabres (samozrejme som si vedomý že za to môže aj obrana a útok, ale nič to nemení na tom že s Halákom vyhrali 4 v rade s Priceom prehrali dva v rade) a po takej kefe dostal znova šancu. Beriem do len ako gesto od trénera, že sú stále s ním. Keby som nebol Slovák asi by som to tak neriešil, tak sa ospravedlňujem za určitú zaslepenosť alebo ako to nazvať. :wink:
presne tak montreal, ja to neprajem len Jarovi, ale vlastne MTL, pretože čo môže byť pre klub lepšie ako víťazstvá..?
Z toho titulu mi príde troška úzkoprsé od trénera stavať do brány borca, ktorý má horšiu formu, ako Jaro, čo je vidieť na výsledkoch. No a to či by mal Price odísť ber s rezervou, dosť ma to štve ak vidím toľko nespravodlivosti a potom sa nechám troška uniesť... :smile03:
montreal píše:
Bluesman píše:Tak teraz bude pravdepodobne najlepšie, ak sa Montrealu podarí po sezóne Haláka vymeniť

Ať chytá ten,který má lepší formu!!!!!!! :yes: :clap:
Ano, naprostý souhlas, a proto říkám - proč nechytá Halák??? Myslím, že mě nemusíš podezírat z nějaké národnostní náklonnosti :) , ale já tvrdím, že Halák by teď měl jasně zastávat pozici brankářské jedničky! Je jeho velkou smůlou, že zrovna v té nejlepší formě dostal chřipku, vypadl ze dvou zápasů, přičemž právě v tom druhém Price zachytal hodně dobře. No a to vedení Montrealu bohatě stačí k tomu, aby ho postavili i v dalším zápase. A v tom vychytá vítězství a stane se první hvězdou zápasu! Jako fanoušek Montrealu jsem spokojený, jako nezaujatý pozorovatel hokeje bych musel říct, že s Halákem vyloženě zametají... Když bylo potřeba, vytáhl je přímo z toho nejhoršího, na oplátku teď bude sedět jako dvojka... Já prostě tvrdím, že i přesto, že se Pricemu moc povedl zápas v Dallasu a docela i v Atlantě, Halák měl před nemocí daleko lepší formu a v Buffalu bylo jasně vidět, jak se hráči v poli vůbec necítí jistí, když za nimi Halák nestojí - znovu tady byly ty chyby v rozehrávce, které třeba v předešlých zápasech pomalu vymizely. Podle mě to má dost společného s postem brankáře, obránci jsou určitě daleko víc v klidu, když ví, že za nimi je gólman, který případný jejich kiks dokáže napravit. A to Price v Buffalu po té pauze a předešlých nevýrazných výkonech rozhodně nebyl! Teď už tomu zase bude jinak, bohužel pro Haláka :( .
habs,naprosto suhlasim s tym co si napisal...Bolo jasne uz davno,kto je jednotka a kto dvojka,ale takto okato a az trapne sa chovat k brankarovi,ktory MTLu zatial len dost pomohol,ked boli v srac*ach,to je uz na zamyslenie.Clovek si pri tejto situacii kladie otazku,ci bol Jaro naozaj chory....Trenera by som z tejto stuacie moc neobvinoval.Podla mna toto reziruju ini.Carbo podla mna ma Jara rad a neraz to dokazal,ale proste....rozkaz je rozkaz a ten treba splnit...
Alex vidím to asi jako ty že nařízení o tom kdo bude chytat přichází jak se říká shůry
NHLfanAVS píše:The Montreal Canadiens have fired head coach Guy Carbonneau and general manager Bob Gainey will take over behind the bench.

Pekne, pekne.
tak to som zvedavy, co to s timom spravi.. darmo, byt trenerom Habs je ponekud ine trenerske kaficko :roll:
Tak to je jednoznačný krok ktorý ukazuje na skutočnosť, že HABS to "myslia vážne". Mnoho ľudí tvrdí, že nemajú až taký kvalitný tím aby túto sezónu "prerazili". Teraz sa ukáže, či bude GM Bob Gainey schopný jesť z misy to čo navaril :D
Každopádne je to zaujímavý krok, sám som zvedavý, aké dlé bude mať trvanie. Montreal by túto sezónu mal hrať jednoznačne prvé husle, takže hádam mu aj takýto krok bude ku prospechu a nie teraz, v najťažšej chvíli ku škode :smile03:
Tiež som zvedavý, či to bude mať nejaký dopad na otázku brankárskej jednotky :?:
ja to zaujímavé, ťažko teraz vyhodnotiť nakoľko to môže tímu pomôcť...
Bob Gainey je skuseny manazer, co sa len tak letmo pametam, vyhral SC s Dallasom. Nemyslim si ze velke zmeny kratko pred playoff niekedy nieco pozitivne priniesli. Ak takyto priklad mate tak ho uvedte. Naposledy vyhodil takto pred playoff Lamoriello z New Jersey trenera Juliena.
:| Na oficiálních stránkách Montreal Canadiens skutečně tu výměnu trenérů potvrdili.
http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... 73#Scene_1

Canadiens povede jako první trenér Bob Gainey spolu s druhým trenérem Dougem Jarvisem a asistenty trenéra Kirkem Mullerem a trenérem brankářů Rolandem Melansononem.
Původně jsem chtěl jásat nad vítězstvím nad silným Dallasem :clap: :clap: :clap:,ale tato zpráva mě docela zaskočila a ohromila!!!

Nedávno na těchto stránkách jsem se zamýšlel nad výměnou trenéra Carbonneau,protože se mi zdálo,že častými změnami v sestavě si neví s mužstvem rady.Míra mi tvrdil,že respekt u hráčů má a tak výměna trenéra se mu jeví jako unáhlená.
No a je to tady!!!!Gainey se žezla ujímá sám!!!!!!!Nutno,ale podotknout,že za vše Carbonneau nemůže!!!Svůj díl na herním projevu mužstva má i samotný Gainey.
Bob při zranění klíčových hráčů příliš dlouho váhal s posilami a nakonec o deadline nic zvláštního nepředvedl!!!!Určitě se po nepřesvědčivých výkonech mužstva čekali větší posily,zvláště uvážím-li,že tato sezóna je pro nás jubilejní a v očích fanoušků chtějí Canadiens letos stoprocentně uspět!!!!!! :yes:
Gainey už jednou tak řešil nepřesvědčivý projev mužstva.Tuším že to bylo po Vignaulltovi nebo Julienovi.Ale to si už přesně nejsem jist,musel bych se podívat do historie.
Pokud mě,ale paměť nemýlí,tak to mužstvu prospělo a náš herní projev a výsledky se rapidně zlepšily.
Gainey si zřejmě uvědomil,že pokud letos neuspěje,bude ho to stát zlost fanoušků a v létě místo!!! :yes:
Sám osobně je trenér s velkým respektem u hráčů i majitelů, o tom vůbec nepochybuju. :yes:
Jen mám obavu,že dlouho netrénoval a bude chvíli trvat než se do toho zase dostane.Ale upozorňuju!!!Nemáme čas!!!!!!
Hladoví vlci na PO jsou v závěsu a MY máme minimální náskok!!!!!
Tak ať se daří Bobe!!!!!!!!! :yes: ,,Lets go HABS!!!!!!"
Výmena trénera prichádza pomerne neskoro, čo sa môže vypomstiť.
Ale je dobre, že prišla - lepšie neskoro ako nikdy - pretože Carbo už situáciu v tíme nezvládal. Gainey má rešpekt, ako si spomínal, ale či to bude stačiť neviem...
Každopádne, prajem Montrealu postup, ale neverím, že vyhrajú pohár, to mužstvo je rozbité na šrot (v podobnej situácii sa nachádzajú snáď len Colorado, Toronto a Islanders..) a pre mňa osobne je zázrak, že sa vôbec do PO pretlačili - aspoň zatiaľ
A) brankársky problém, ktorý túto sezónu nemá obdoby v iných tímoch - nie že by nemali dobrých gólmanov, naopak obaja sú skvelý, ale nedokážu medzi nimi nastoliť správnu atmosféru a Halák už dáva najavo nespokojnosť
B) obrana - celkovo je dáka taká neistá, čo som videl pár zápasov.
C) útok - katastrofa! Tím v ktorom je najproduktívnejší obranca a najlepší strelec zťažka prekročí hranicu 20 gólov, také tímy ďaleko nejdú.. ak vôbec.
montreal píše::| Na oficiálních stránkách Montreal Canadiens skutečně tu výměnu trenérů potvrdili.
http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... 73#Scene_1

Canadiens povede jako první trenér Bob Gainey spolu s druhým trenérem Dougem Jarvisem a asistenty trenéra Kirkem Mullerem a trenérem brankářů Rolandem Melansononem.
Původně jsem chtěl jásat nad vítězstvím nad silným Dallasem :clap: :clap: :clap:,ale tato zpráva mě docela zaskočila a ohromila!!!

Nedávno na těchto stránkách jsem se zamýšlel nad výměnou trenéra Carbonneau,protože se mi zdálo,že častými změnami v sestavě si neví s mužstvem rady.Míra mi tvrdil,že respekt u hráčů má a tak výměna trenéra se mu jeví jako unáhlená.
No a je to tady!!!!Gainey se žezla ujímá sám!!!!!!!Nutno,ale podotknout,že za vše Carbonneau nemůže!!!Svůj díl na herním projevu mužstva má i samotný Gainey.
Bob při zranění klíčových hráčů příliš dlouho váhal s posilami a nakonec o deadline nic zvláštního nepředvedl!!!!Určitě se po nepřesvědčivých výkonech mužstva čekali větší posily,zvláště uvážím-li,že tato sezóna je pro nás jubilejní a v očích fanoušků chtějí Canadiens letos stoprocentně uspět!!!!!! :yes:
Gainey už jednou tak řešil nepřesvědčivý projev mužstva.Tuším že to bylo po Vignaulltovi nebo Julienovi.Ale to si už přesně nejsem jist,musel bych se podívat do historie.
Pokud mě,ale paměť nemýlí,tak to mužstvu prospělo a náš herní projev a výsledky se rapidně zlepšily.
Gainey si zřejmě uvědomil,že pokud letos neuspěje,bude ho to stát zlost fanoušků a v létě místo!!! :yes:
Sám osobně je trenér s velkým respektem u hráčů i majitelů, o tom vůbec nepochybuju. :yes:
Jen mám obavu,že dlouho netrénoval a bude chvíli trvat než se do toho zase dostane.Ale upozorňuju!!!Nemáme čas!!!!!!
Hladoví vlci na PO jsou v závěsu a MY máme minimální náskok!!!!!
Tak ať se daří Bobe!!!!!!!!! :yes: ,,Lets go HABS!!!!!!"
Já tvrdím, že od Gaineyho je to alibismus - kdyby se raději soustředil na svou práci a mužstvo před koncem přestupního období řádně posílil, udělal by lépe! Tohle je jen gesto pro fanoušky, nic víc! Může to mít krátkodobý efekt, ale to je tak všechno. Rád se však budu mýlit... S mužstvem se za tak krátkou dobu nic zásadního udělat nedá a ani si nemyslím, že by ho Carbonneau přivedl do nějakého katastrofálního stavu - když na určité posty prostě hráče adekvátních kvalit nemáme, tak s tím nezmůže nic ani kouzelník! V obraně hrají takoví borci jako O´Byrne či Brisebois, což v žádném případě není zárukou jistoty. V útoku se střídavě daří pouze jedincům, letos se ještě nestalo, aby nám šlapala celá lajna - jako třeba loni "Three Amigos". V tom je ten největší problém. Neříkám to rád, ale pokud by nepostup mužstva do play-off měl znamenat nastartování razantní obměny kádru, jsem pro to, abychom letos nepostoupili!!!
:) Nemohu si pomoc,ale Gainey snad četl mé příspěvky,protože uvažuje podobně jako já,co jsem před časem říkal :lol2:
V minulém svém příspěvku jsem psal,že podobně se Gainey zachoval po vyhazovu Vignaulta nebo Juliena,že bych se musel podívat zpátky do historie.
Tak správně je to po vyhazovu Juliena v roce 2006,jak to na webu HABS upřesňují.
http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... 11#Scene_1

V Canadiens Bob nemá v úmyslu začínat od nuly,ale očekává,že udělá pár úprav,které by mužstvu pomohly.
Podobně jako já uvažuje Bob o spojení s trenérem farmy Donem Leverem,kterého jsem před časem doporučoval jako jednu možnou náhradu za pro mne nezvládajícího Carbonneau.
Sám o tom Bob říká!!
Udělám několik změn v koučování našich trenérů. .
To nám poskytne novou čerstvou perspektivu.Trenér farmy přinese propojení s našimi mladými hráči.Měl by být schopen ukázat na mladé hráče,kteří dosahují již svého plného potenciálu. "
Toho samozřejmě Bob v Canadiens využije!!!! :yes:

Sám říká :
Myslím, že můžeme určitě být lepší v defenzivně.Musíme trávit méně času ve vlastním pásmu.

To znamená,že se pokusí vylepšit obranu a posílit útočnou ofenzivu.S tím naprosto souhlasim :yes:
Tak jen aby to vyšlo!!!!!!
Edmonton Oilers nejsou žádná ořezávatka.Naposledy nás vyprovodili s výpraskem 7-2!!!!!!! :shock:
Montry, dúfam, že Oilers porazíte, máte moju plnú podporu. :good:
mt-svk píše:Montry, dúfam, že Oilers porazíte, máte moju plnú podporu. :good:
Nemám rád, keď sa predháňajú kanadské tímy, všetky by mali patriť k špičke ligy, samozrejme okrem Canucks - tých moc nemusím :D
hmm tak teda nevím co na to říct Guy podle mě tým nevedl špatně nevím co chce tedka udělat s tymem Gainey každopadně sem nečekal vyhazov...snad se z Edmontonem chytnete :good:
:) Tak paráda. :clap: :clap: :clap: První vykročení Boba bylo úspěšné i když z odřenými koleny.
Náročné utkání jsme zvládli a hrdina se jmenuje kapitán Saku Koivu.
Sledoval jsem highlighty a ještě jednu obrovskou šanci tam měl Tomáš Plekanec,škoda že nedal.
Ten třetí gól za Priceho zády byla docela smůla.Carey nevěděl,že má za sebou puk a ten tak nečinně pokukoval za jeho pravým betonem.Nakonec ho došťouchl do naší brány Gagner.Úplně zbytečný gól!!!!! :yes:

První gól dal uzdravený Tanquye,který pohotově mezi kruhy napálil odražený puk Rolosonem po Schneiderově ráně od modré.1 -0 :clap: :clap: :clap:
Pak jsme dvakrát inkasovali.Nejprve se prezentoval Cogliano individuelní akcí,které naše bránící pětice pouze přihlížela a prudkou střelou prostřelil Price.Poté po nenápadné akci Oilers prostřeli přes chumel přejíždějících hráčů od modré Sourray/už je to evergrýn,kdy proti nám skóruje náš bývalý hráč,to je k vzteku :evil: /
Naštěstí posila Glen Metropolit si v závěru třetiny vzpoměl na svůj tah na branku a svou individuelní akcí od pravého mantinelu zakončenou prudkou střelou srovnal na 2-2 :clap: :clap: :clap: Byla to jeho první branka v dresu HABS,tak to je paráda!!!!!
Dokonce třetiny,ale Oilers zvýšili na 2-3 v jejich prospěch.
Po zámku v naší třetině vznikla v brankovišti mela,kdy se statečně vrhali naši bránící hráči po puku :good: a také golman Price v pokleku puk kryl.Žel jak už jsem psal mu z pod betonu vyjel a Gagner ho docvrnkl do branky :?
Zaráží mne,že jsme v této třetině měli pouhé dvě přímé střely na branku,zatím co Oilers 17 střel.To nás zřejmě v druhé třetině Oilers dost drolili a přibili před naší branku :thumbsdown:
V poslední třetině byla zřejmě aktivita na našich hokejkách.A kapitán Koivu srovnal.Byla to akce celého útoku od Hamrlíka přes Tanquye,až po najíždějícího a střílejícího Koiva,který skóroval 3-3 :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Pak měl tu zmíněnou velkou šanci Tomáš Plekanec a jen velká škoda,že ji nedal!!!! :yes:

Poslední slovo jsme měli,ale MY!!!! :biglol: V prodloužení O´Sullivan fauloval a v přesilovce 4 -3 jsme zamkli Oilers před Rolosona.Náše přesilovková posila Schneider si vvměnil puk s Markovem a vypálil bombu na branku,kterou tečoval kapitán Koivu 4 -3 :cool: :cool: :cool:
Vítězství a dva body jsou naše!!!!! :yes:
Koivu první a Tanquye druhá hvězda utkání.Chválim!!!!!!! :yes:
Nehrál,jak jsem koukal Pacioretty,Brisebois a Bouillon/u toho mě to překvapuje - je zraněný?/
Docela by mě zajímala nově poskládaná sestava Bobem.Moc změn tam zřejmě nebylo,pouze přibyl uzravený Tanquye za Paciorettyho a Bouillona vystřídal v obraně O´Byrne.
Místo Haláka má zase důvěru Price.
montreal píše:Místo Haláka má zase důvěru Price.
Smutné.
Po zostupeni GM z "nebies" na striedacku si myslim,ze Jaro ma min. sancu sa dostat do brany.
No uidime,ako to dopadne...
Ja si myslim, ze Carbo nedaval šancu Halákovi z dôvodu tlaku manažmentu a vietor fúkal od Gainey-ho, čiže tentoraz to bude ešte horšie. Blbé :thumbsdown:
:) Kluci vy to berete s tím Jardou Halákem jako funus.Tak strašné to zase není. :)
Co jsem koukal z highlighty Price chytal vcelku dobře,snad jen ten třetí gól je jeho.
Přes necitlivou výstroj nevěděl v pokleku,kde má ztlumený puk a on ležel kousek za ním.Gagner měl ze všech nejrychlejší postřeh a zašoupl.Ani nám nepomohla něčí rukavice,která to z brány chtěla vyhodit.
Pokud se dobře pamatuji,podobně se to stalo i jiným brankářům.Je to taková celkem běžná chyba ,kdy golman vůbec neví kde má ve výstroji puk.Stane se!!!
Tentokrát nás to body nestálo,tak se to dá odpustit!!!! :yes:
Příště by to zase mohl místo Priceho zkusit Jarda Halák!!!Důležité je pro nás vyhrát!!!!!!! :yes:

Respekt u mě začíná získávat obránce Schneider,který pravidelně boduje v přesilovkách.Zase měl prsty ve dvou našich gólech.Odehraje průměrně 20 minut za zápas a přestal sbírat mínusové body.To je dobře.Rozhodně do počtu není!!!!To se musí uznat a zřejmě zlepšil i v bránění :yes:
Spíš mi napište sestavu jakou jsme poprvé za Gaineyho měli.
Tipuju podle highlighty,že obrana a útok hráli podobně jako za Carbonneau,pouze bez obránců Briseboise,Bouillona/to se divim,ten je zraněný?O tom jsem nikde nečetl/ a útočníků Paciorettyho/to se dalo po návratu Tanquye čekat/ a opět zraněného Laraquye.
Chybí také farmář S.Kosticyn a po zranění ramene rekonvalescent Latendresse.Lang asi s achilovkou nadobro skončil :(Ten už letos nenastoupí,možná nikdy!!! :(
Tedy mnou odhadovaná obrana :
Komisarek/přesilovka Schneider/ - Markov
O´Byrne - Hamrlík
Schneider - Gorges
Útoky se zřejmě prolínali
A.Kosticyn - Plekanec - Kovaljov
D´Agostini -Koivu- Tanquye
Higgins -Lapierre -Kostopoulos
Dandenault - Metropolit -Stewart
To jsem zvědavý jestli se to konečně ustálí i v dalších zápasech!!!Bylo by už potřeba,aby se to ustálilo!!!!!! :yes: :yes: :yes:
montreal píše::) Kluci vy to berete s tím Jardou Halákem jako funus.Tak strašné to zase není. :)
Ale je. Pretože po tom, čo postavil Montreal na nohy, 4 vyhratými zápasmi v rade, kde v priemere čelil 40 strelám, "urobil" San José (!) so 48 strelami (!) ... a aby po tom čo ho zmohne chrípka nedostal šancu v piatich zápasoch po sebe je kapánek veľa. Price rozhodne nie je zlý brankár naopak je skvelý - ale momentálne sa na Halákovu SUPERFORMU nechytá.
A Halák možno tú formu už ani nemá, lebo ho pekne potopili a nechali vychladnúť. A už pol Slovenska (a takisto aj na fore Canadiens) si myslí, že k Halákovi to nebolo fér.
Ja prajem Montrealu postup, je to môj druhý najobľúbenejší tím a za ním dlho dlho nič, ale čo je veľa to je veľa...
Gainey :thumbsdown2:
begbeee píše:A už pol Slovenska (a takisto aj na fore Canadiens) si myslí, že k Halákovi to nebolo fér.
:) To s tebou úplně souhlasim i to,že je teď o něco lepší jak Price.Fér to vůči Jardovi určitě není!!!!!! :yes:
Když ho potřebujeme sáhneme po něm.A když ho nepotřebujeme necháme ho sedět!!
Po psychické stránce se k němu v Canadiens opravdu chovají strašně.Omlouvá je snad jenom, že Jarda byl chvilku marod!!!
Ale myslim,že zase příležitost dostane.Gainey přece není slepý!!!!
A pokud jde o tu ,,superformu",tak snad ji tak lehce po pár dnech nachlazení neztratil.Pokud nastoupí,věřím že zase zachytá!!!!!!! :yes:
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE