Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

tak uz mame 15 kol za sebou, dalo by sa povedat ze zdarne ale netreba zabudat ze nas este par dni caka a cele je to natolko vyrovnane ze kazdy den pomaly mame noveho lidra a tak nesmieme polavovat v snahe :box:
dnes matejko opat pekny vykon a paradnych 10 bodikov, celkovo sme sa po dvoch slabsich dnoch dostali opat na 1. miesto co je fantasticke a nieje to tak caste pre nas tim teda skor nebolo to pre nas take caste no dufam ze uz tam budeme castejsie a naberieme potrebne skusenosti aj s udrzovanim najvyssich umiestneni co sa nam moze neskor zist v Play Off :)
no pani,sme prvi a celkovo v lige druhi za DD, krasa,len to udrzat...
dnes canes parada 9 b, celkovo fajn vykon, seba nekomentujem lebo to bola bieda ale keby vysledky dopadli inak tak by som zase bodoval ja, ale nechcem sa obhajovat, 0 bodov je naozaj :thumbsdown:

tak ako pise canes celkovo sme uz druhy ale co je dolezitejsie tak 1. v nasej konferencii a to je to co je najdolezitejsie pre body.

matejko: a co mam k tebe reagovat? vies dobre ze tu fotku som sem ja nedal :-P
chlapci voláko mi to tam prestalo padať :evil: tak moj podiel na prvenstve v konferencii sa výrazne zmenšil,dúfam že prídu lepšie časy dovtedy vás budem istiť odzadu :D aj keď vážne kandidujem na prvenstvo v kategórii umelec :cool:
janik měl by jsi zabrat :frajer2: jsem ti trochu utekl :D jako věčná dvojčata v tabulce jsme po dnešku nějak daleko od sebe :D jsem z toho nějak nervozní... :smile03:
exo neboj sa ale timovo drzim FB ako GM tesne pri DD a teda aj pri tebe, som si povedal ze takticky to skusim drzat timovo s tebou a nie individualne :D
Dnes super porcia zápasov,takže chalani bolo by dobré doraziť naše konferenčné víťazstvo a potiahnuť to spoločne v štvorici...uvidíme ako to bude ráno,ak však budú také výsledky ako včera :thumbsdown: :thumbsdown: GO Firebirds Go ....
Tak tomu sa hovorí zásah páni ... :wink: 44 bodov,najviac zo všetkých tímov,a tým pádom vedieme celú ligu s náskokom 15 bodov :good: v konferencii sme na tom ešte lepšie.Dúfam že to zajtra nedo*rbeme aj s takým náskokom a prvé kolo by malo byť naše... :cinka: :razzi:
A ešte ako bonus aj všetci 4 tiperi na bodovaných miestach :thumbsup:
P.S. šéfe dúfam že potom môžem ísť na ten sľúbený záťah s drakmi ... :oslava: :clap: :clap:
GO FIREBIRDS GO ...
super vikony predvadzate :cool: :cool: fakt good ale 2 kolo si dajte pozor na nas
paradicka chalani, dneska to bol skvely vyyykon, takmer bezchybny,najma chester mas pochvalu.... toto kolo by nam uz nemalo ujst (3x klop)... som zvedavy na po-kolovu oslavu,ktoru organizuje janik na svojej jachte v ciernom mori :D ... uz dopredu si 2 gogo tanecnice zajednavam :D
suverenni vitazi :poklona:
v minulej sezone sme vas parkrat predbehli v poslednych dnoch kol ale teraz sa to uz asi nestane :cry: takze gratulujem k vitazstvu v tomto kole

a odteraz budete uz len za nami :razzi:
no naskok mame sice pekny,ale istych vitazov by som z nas este radsej nerobil :wink: ... uz neverim na tieto "takmer iste" zavery, vid carolina poslednu sezonu... alebo aj my vo futbale (ako myslim teraz tim,za ktory ja hram- strata naskoku 5 bodov za posledne 2 kola) ... cizeee.... 3x klop o drevo :)
za koho hravas canes :?: ci sa dakedy nestretneme na zapase
rosina.... pochybujem
canesman píše:rosina.... pochybujem
nepochybuj :D a to hravas za muzov ci za dorast? :D
konecne som sa sem dostal. tak dnes to uz doklepnut a uhrat si prvenstvo. perfektne vykony a najma vyrovnanost v time co je to najlepsie co si mozem prijat ako GM, par chvil to sice nebolo oslnive no potom sme sa dostali do formy a zaver je jasne v nasej rezii. co dodat dnes to uhrat a lepsi vstup do sezony sme si nemohli ani zelat, vyhrat turnaj MB a teraz prve kolo. proste super :clap: cely tim si zasluzi pochvalu :)
Tak tohle už fakt přeháníte :x janik čim se to prosímtě dopuješ??Doufám,že tento váš poslední super výkon se hodně dlouho nebude opakovat :lol: jinak na vás pozvem dopingovou komisi :dup: aby vám vzala vzorky :v_hajzli:........ :wowo:

.....jinak musim hoši uznat mistrovský výkon ta sobota. :smile03:
ts ts ts taketo obvinenia odmietam :!: sam si v nasom time posobil a vies ze nic take sa u nas nepraktizuje. ja za to nemozem ze canes ma tie psychicke schopnosti a tak stahuje pocas zapasu vsetku pozornost na seba co stale niekto z timu dokonale vyuzil a skoroval :-P chester mal o motivaciu navyse kedze chce ist na zatah s partiou z DD a tak cele kolo makal naplno :D a matejko ako stary harcovnik timu nechcel zostat pozadu a tak nase vykony nakoniec aj vyzerali a rozprasili sme to lavou zadnou i ked posledny den uz asi vsetci viac oslavovali ako hrali a tak sme nevyhrali az takym rozdielom :frajer2:
Janiku,musím sportovně uznat,že jste byli v tomto kole famózní,vynikající výkony-gratuluji. :taptap: :poklona2: :thumbsup2:
newa pani,to uz je jedno,ako dopadol posledny den,najma je dolezite,ze sme vyhrali! a to s dost slusnym naskokom- ligu o 10 a konferenciu o 15 :cool: ... parada, myslim,ze toto je vobec prva vyhra Fire Birds,nemylim sa?
canesman píše:... parada, myslim,ze toto je vobec prva vyhra Fire Birds,nemylim sa?
ved uz bolo nacase :D
jj canes prve vitazstvo kola to bolo pre nas :)

a ak dnes dobre pocitam tak FB - IC 10:8

ja 5, Matejko 3, Chester 3, canes 5
Wild 3, medik 3, Pavel N. 5, Seabrook 2

:thumbsup:

povodne som si nevsimol ze DET este hra 2 minuty a nakoniec vyrovnal povodne som pocital 8-4 pre nas ale tak ci tak sme vyhrali uff aj ked nebolo mi vsetko jedno :roll:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS