Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

The Ducks announced today that the club has extended the contract of Executive Vice President and General Manager Bob Murray for four seasons

Řekl bych, že dobrý krok. Nemá až takovou práci s přestavbou, tomu týmu chybí fakt detaily a zřejmě lepší PO kouč. Když v létě posílíme o zkušeného 2. centra, zkušeného obránce (nejlépe praváka), spíše tedy všestranně nebo defenzivněji laděného, vykoupíme Allena, dáme šanci Gibsonovi s Andersenem a možná přivedeme křídlo do 2. lajny, bude to fajn.
http://ducks.nhl.com/club/news.htm?id=7 ... L|ANA|home" onclick="window.open(this.href);return false;

Rozhovor s Hillerem. Nekydá na Boudreaua, zachoval se opravdu pěkně, i když přiznal, jak ho to mrzí a že zřejmě končí. Taky mě mrzí, jak to skončilo, ale budu mu fandit v novém působišti, o zájemce by nemusel mít nouzi. Takové Calgary nebo Winnipeg by za kvalitního gólmana měli i vraždit.
Saku Koivu, Jonas Hiller and Dan Winnik won't be offered new contracts by the Anaheim Ducks, GM Bob Murray says.
Dik za info Getzo, celkem se s tim i dalo pocitat a da se to pochopit a jen doufam ze uz konecne dostane poradnou sanci v 1.tymu Etem a pokud nekdo prijde tak to bude opravdova posila a ne nejaka zaplata. Jsem zvedavy jak dopadne saga Kesler :roll:
Zrovna jsem to tu šel hodit po fotbale. Asi správné kroky, Koivu a Hiller byli jasní, Winnika je mi trošku líto, je to neskutečný hráč do oslabení, navíc zahrál LW i C, no nevadí, je fakt, že mladých hráčů máme spoustu.

Murray tak nějak potvrdil přání přivést 2. centra, což chtěl už loni, letos má ale fakt na výběr. Ideální by byl fakt Kesler, více než Spezza (o těchhle dvou se píše nejvíce). Spezza je prostě hráč pro 1. lajny, playmaker, co udělá hafo bodů. Jenže to my nepotřebujeme, gólová potence není náš problém. Proto je třeba Kesler, všestranný hráč, o rok mladší se smlouvou na 2 roky a o 2 miliony nižším cap hitem. Já bych za něj snad i vraždil, fakt je to podle mě to poslední, co náš útok potřebuje, křídla pořád zvládneme zásobovat mladými hráči.
On the missing pieces to the puzzle
There are two or three. You watch the Kings, for example, and you watch how Drew Doughty has emerged as a superstar. Do we have a defenseman who can be that way? When we won the Stanley Cup, we had Scotty and Chris [Pronger]. That’s in the back of my mind all the time. Where is that guy, can you find that guy, and can you afford that guy? There’s also a center iceman. Is the time now, or do we have to step back and wait to see how these kids develop? It’s a little bit of a game right now in terms of where you really are.
No WTF, jako má pravdu, Fowlerovi do toho chybí tak rok, dva ještě, ale kde takového beka chce sehnat? Fakt netuším teda. Zvlášť, když chce udržet depth a posílit na centru. Podle mě nepotřebujeme do obrany žádnou superstar. Jenom stačí spolehlivý defenzivní bek s tvrdou střelou pro 1. obranný pár k Fowlerovi. S Lovejoyem jim to šlo, hlavně díky pohybu, ale tahle zkušenost nám chybí. Někdo musí Fowlera, Lindholma a později Theodora doplnit. A Beauchemin na to sám nestačí. Jenže kde někoho takového vzít no.
tomasinho píše:Murray tak nějak potvrdil přání přivést 2. centra.
To jste už udělali trejdem Leblanca :sarcasm:
Parda píše:To jste už udělali trejdem Leblanca :sarcasm:
Psal jsem druhého, ne pátého místo Steckela :-P
Elliotte Friedman said the Ducks are willing to pay more for Ryan Kesler now than they were at the trade deadline.
:oslava: Snad to klapne.
tomasinho píše:
Elliotte Friedman said the Ducks are willing to pay more for Ryan Kesler now than they were at the trade deadline.
:oslava: Snad to klapne.
Očekávám minimálně váš 10. výběr a nějakého prospekta...Theodore?
Theodore nejspíše ne, ten je prý nedotknutelný společně s Lindholmem, Gibsonem, Fowlerem.

Určitě byl to byl první pick, záleží podle hráčů, jestli 10. nebo 24., dost možná třeba i druhý, které máme taky dva.

Z hráčů/prospectů přichází v úvahu: Za zkušenější Perreault či Sbisa a pak Vatanen, Rakell, Palmieri, Etem nebo Smith-Pelly. Já bych rozhodně nechtěl pouštět Etema, protože jak je některým známo, mám pro něj slabost a vidím v něm velký potenciál. DSP zase zahrál skvělé PO, proto bych to nejreálněji viděl na Rakella jako centra nebo Palmse, který ne a ne naplnit potenciál, protože nedostal trvale šanci v druhé lajně kvůli Selannemu.

Ještě, co se týče útoku, tak tam jsou jediní opavdu nedotknutelní Perry s Getzlafem, Cogliano a Bonino řekl bych, ti mají smlouvy a jsou klíčoví.

Takže bych to viděl na 2 hráče + 1. kolo nejspíše.
Tak co Selly, dotáhneme dneska někoho? Pořád se spekuluje o Keslerovi (s Hawks jsme údajně nejaktivnější, ale pořád jsme nenabídli to, co by chtěli, při deadlinu chtěli prý Cogliana, to si můžou nechat zdát). A taky chce Murray furt přivést top 4 beka, takže bude sranda. Sám se nechal slyšet, že dneska něco bude, nebo se aspoň bude snažit.

Akorát furt nemám představu o tom top 4 bekovi, napadá mě jedině Niskanen, který bude chtít dlouhou smlouvou a tak minimálně 5 milionů. A není to úplně ten typ, co bychom potřebovali, i když by vylepšil přesilovky. Samozřejmě bych ho ale bral, rozhodně by nám pomohl.
Obrázek
Nové dresy Ducks. :? Škoda, ty předchozí patřily k nejlepším v lize. :neviem:
Tak vám blahopřeju ke Keslerovi ať dobře slouží :yes:
Dresy jsou hnus no :cry:
Leo píše:Tak vám blahopřeju ke Keslerovi ať dobře slouží :yes:
Dík, nakonec nás to stálo více, než jsem čekal. Sbisa bude ale super, má 24 a je všestranný, tvrdý, rozehrávku má a střelu taky. Akorát ho zastavila zranění a konkurence.

A Bonino je pro vás boží, on je fakt super hráč, snad se mu bude dařit. Zvládá přesilovky, oslabení, silný na puku, tvořit umí a hlavně má nos na důležité góly.

A ušetřili jsme 10. pick :good:

A hlavně, máme to, co nám tak extremně chybělo. Kvalitní druhý centr, všestranný hráč, na svoje kvality s úžasným cap hitem a dvouletým kontraktem. Fakt jsem nadšený.
Rono píše:Obrázek
90% percent ľudí na planéte ich považovalo za najhoršie. Nekecám. Mne sa teda away nepáčia, tá čierna na ramenách to zabila. S tými tretími som bol spokojný takže ich ako "home" uvítam. Bez tak v nich už Ducks hrali častejšie ako v "pravých" domácich.
Mě se ty dresy líbí a samotné logo D je lepší jak Ducks...
Bones :cry:
Wow. Want to thank everyone in the Ducks organization for all they've done for me, always will appreciate the team who gave me my start.

Want to wish all my friends and teammates the best of luck moving forward, definitely made it fun to go to work everyday.

And finally a huge thank you to the fans, just this latest outpouring of tweets has proven how amazing Ducks nation really is.

Now, want to say how excited I am to start fresh in Vancouver, for a great team in a great city. Very much looking forward to it. Can't wait
A tohle se čte krásně.

http://ducks.nhl.com/club/news.htm?id=7 ... L|ANA|home" onclick="window.open(this.href);return false;
A u nás vládne neskutečná spokojenost i s draftem, před ním jsem z desáté pozice chtěl dva hráče, buď Fleuryho nebo Ritchieho a máme Ritchieho. Velkého, silového útočníka s parádní střelou. Už teď v 18 má neskutečné parametry. Navíc si hodně věří, prý chce zkusit zabojovat o místo v týmu na příští sezonu, takže jsem zvědavý.
Rono píše:Obrázek
dresy su celkom ok, aj ked nerozumiem celkom tej novej mode, kde na ramenach pouzivaju zakladnu farbu z druhej sady dresov, ked hralo na olympiade Slovensko s USA, mali obaja bielomodre dresy a mal som dost velky problem s rozlisovanim, lebo aj tak mala plocha ako je na ramenach vytvarala dojem, ze dres je tmavy, hoci bol svetly.
Ja jsem byl od patku rana az do nedelniho odpoledne na cyklovylete, supr partia, zadny internet, zadna telka takze novinky jsem si precetl az v tu nedeli a to jsem byl tak hotovy ze se mi ani psat nechtelo takze az ted :-D
Na Keslera se tesim a snad by fakt mohl byt jednim z poslednich dilku do skladacky stejne tak i Thompson. Toho nemam nasledovaneho, ale v topicu Bolts uz jsem byl taky tak to vypada dobre :thumbsup: Odchod Sbisy mi nijak zily netrha, o hodne vic me mrzi odchod Bonina, ten sel neskutecne nahoru a jsem zvedavy jak si povede se Sbisou u Canucks. Navic oba maji super smlouvy, dalsi velke plus pro Kosatky. Ne ze by Luca nebyl kvalitni hrac, ba naopak, ale myslim ze je nahraditelny z vlastnich zdroju. Ikdyz typove stejneho beka nemame, bud spise ofenzivni anebo typicke cistice tak se necham prekvapit s jakou sestavou nakonec zahajime, zatim se mi kroky naseho vedeni libi :good: Hlavne at to neposere nejakym FA tahem :jn:
Skoda toho Perreaulta, vypada to ze jeste nejakeho utocnika budeme misto nej podepisovat. To jsem vazne zvedavy, hlavne at Murray potvrdi ze cenu pro nejlepsiho GM nevyhral jen tak pro nic za nic. A supem resign Silfvberga s D.S-Pellym a doufam i Vatanena, zadarmo jej snad nepustime :bitka3:
Clayton Stoner, to jsem zvedavy co je zac. Podle statistik to vypada jako mladsi verze Allena, ale jinak o nem vim absolutne prd, akorat to jeho jmeno uz jsem slysel a spravne si myslel za hral dosud z Wild :roll:
Selly8 píše:Clayton Stoner, to jsem zvedavy co je zac. Podle statistik to vypada jako mladsi verze Allena, ale jinak o nem vim absolutne prd, akorat to jeho jmeno uz jsem slysel a spravne si myslel za hral dosud z Wild :roll:
hral v Banskej Bystrici :D
Anty píše:
Selly8 píše:Clayton Stoner, to jsem zvedavy co je zac. Podle statistik to vypada jako mladsi verze Allena, ale jinak o nem vim absolutne prd, akorat to jeho jmeno uz jsem slysel a spravne si myslel za hral dosud z Wild :roll:
hral v Banskej Bystrici :D
Tak to bude superstar :cool: :lol2:
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2021 TAMPA BAY LIGHTNING