Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Parise za Kovyho? to leda kdyby oba meli stejne status tedy jeste rok smlouvy a pak RFA
megaton píše:Atlantik, to je asi ten rozdil, ja v tom nevidim vubec nic osobniho, nepamatuu si zda begbee je osobni ale spise se to podle me drzi na urovni klubu
Som rád, že si to niekto všimol.
Cítim sa tak trocha ako bitkár v NHL, na ľade by som ostatných pozabíjal, ale s nikým by som po zápase nemal problém ísť na pivo. Pre mňa je hokej show, ktorú si ako fanúšik užívam.
begbeee píše:Od Ovečkina nie je nikto lepší. Povedzme, že Kovy je druhý najlepší strelec na planéte po Oviem.
Je! Je to dobrý vidno aj v ruskom národnom tíme, kde je jasné, že Ilja ma jasne navrh. Ovcu mám oveľa radšej, no Ilja hrá lepšie. To že Ovca vystrelí 8-krát za zápas a Ilja 4-krát, to je už o niečom inom. Kebyže aj Gáborík toľko striela, tak by mal pomaly vždy hetrik.
Ovechkina by som za naj strelca nepasoval. Rád by som ho videl v Atlante na miesto Kovyho a Kovyho vo WASH, ako by sa mu tam hralo.
OK, máme najlepšieho útočníka na svete. Bodka. :D
begbeee píše:OK, máme najlepšieho útočníka na svete. Bodka. :D
Máte. Ale je neskutočné, aký pri..... manažment má Atlanta. Ja byť ich fanúšikom, nespím už po celý život.
Megatone, ty jsi jeste z tohodle taboru nejmensi zlo :D Begbeee mozna nepouziva osobni narazky, ale arogance a namyslenost se projevuje i jinak a to je u neho bezne. Mozna kdyby jsem ho poznal osobne, nebyl by tak spatny a na tom pivu by jsme se zasmali, ale nekdy to chce trochu respektu begbeee...
Myslim, ze s timto nazorem tady zdaleka zdaleka nejsem sam...
No a zas reci, ze kdo je nejlepsi na svete, nejlepsi strelec... Uvidime treba co ukazou tihle Rusove na olympiade a v playoffs, jestli jim to nahodou nevyfoukne nejaky Kanadan :D :D
Atlantik píše:Megatone, ty jsi jeste z tohodle taboru nejmensi zlo :D Begbeee mozna nepouziva osobni narazky, ale arogance a namyslenost se projevuje i jinak a to je u neho bezne. Mozna kdyby jsem ho poznal osobne, nebyl by tak spatny a na tom pivu by jsme se zasmali, ale nekdy to chce trochu respektu begbeee...
No a zas reci, ze kdo je nejlepsi na svete, nejlepsi strelec... Uvidime treba co ukazou tihle Rusove na olymiade a v playoffs, jestli jim to nahodou nevyfoukne nejaky Kanadan :D :D
Btw. nenarážaj na Sidninku Corbyho, dobre? Ten by sa neuchytil ani v naj tíme :D.
Atlantik píše:Megatone, ty jsi jeste z tohodle taboru nejmensi zlo :D Begbeee mozna nepouziva osobni narazky, ale arogance a namyslenost se projevuje i jinak a to je u neho bezne. Mozna kdyby jsem ho poznal osobne, nebyl by tak spatny a na tom pivu by jsme se zasmali, ale nekdy to chce trochu respektu begbeee...
No a zas reci, ze kdo je nejlepsi na svete, nejlepsi strelec... Uvidime treba co ukazou tihle Rusove na olymiade a v playoffs, jestli jim to nahodou nevyfoukne nejaky Kanadan :D :D
To, že si väčšina niečo myslí, ešte neznamená, že má aj pravdu. :hroza:
Myslím si, že tu mnohí NJD podceňujú. Ibaže zabúdajú, že trénerom nie je Sutter, ale Jacques Lemaire. A to je podľa mňa dôležitešie, ako príchod Kovaľčuka.
mt-svk píše:Myslím si, že tu mnohí NJD podceňujú. Ibaže zabúdajú, že trénerom nie je Sutter, ale Jacques Lemaire. A to je podľa mňa dôležitešie, ako príchod Kovaľčuka.
Souhlas, podle me je Lemaire nemene dulezity. vzdyt ma vic prstenu za SC nez ma prstu na ruce :D ten vi jak vyhrat serii v PO. navic s prichodem Kovyho se otevira prostor pro Pariseho, uz nebudeme jen tym jedne lajny.
nejak sa to tu rozbehlo :D ..je tu jedina vec s ktorou suhlasim s atlantikom a to ze parise je lepsi ako kovalchuk..(vie o com vravi videl uz 4 nase vzajomne zapasy a v nich popri nom crosby vyzeral ako pomocny pribuzny-nie zeby som ich porovnaval narazam len na konkretne zapasy :) )
a este k atlantikovi: je to o pohlade na vec vycitas begbeeemu arogantnost..neviem kto sem pisal po nasej 3 prehre v rade ako konecne hrame to na co mame :roll: alebo ze az teraz sa snami musi pocitat...zrejme si snami nepocital ked sme viedli nhl,teraz uz trosku pocitas :D ja v tom nevidim rozdiel.alebo tvoje vylevy v rangers fore a posmesky k nikomu :) okrem toho tebe osobne nikto nenadava,narozdiel od teba..ty si to urobil uz 2x(prehra s chicagom a teraz) to je moj pohlad na vec..
a k tej obhajobe SC-len obhajujte-to aky ste tím je dosledok toho ze ste boli roky suteren(nie suveren nhl),tam kde teraz ste, ste sa dostali v podstate ,,zadarmo,,..
Dunime:
To je divizni rivalita, rikal jsem ze nejsem zadny svatousek :D . Ale vetsinu prispevku se snazim psat slusne, kdezto begbeee podpichuje skoro porad. S Rangers si nemuzu pomoct, k tomu klubu nemam zadny respekt, kvuli jeho politike, tam uz jiny nebudu a ten klub si tyhle narazky zaslouzi, snad vam to jako fandum Devils nevadi...

K vam :D Vy jste tady hodne sebevedomi fans, kdyz jste to ze zacatku sezony valcovali, ja jsem psal, ze vam to nevydrzi. Neverili jste... Ted doslo na moje slova a dal jsem vam to trosku pocitit. Vy jste taky nekdy rypali do Pittsburghu, nebo ne? Urcite nas nemate v lasce. Ja vam to ale nevycitam, v ramci divize je to normalka a to je jsme tady jeste slusni lidi celkem si myslim v porovnani s jinymi forami v CR, SVK i USA nebo CAN...

Ale kdyz se nekdo navazi do tezce zkousene Atlanty, ktera si takovyhle pristup nezaslouzi, to je podle mne trochu horsi. Navic ja mam Atlantu celkem rad, proto jsem se jich zastal.

A ted bude Atlanticka divize teprve brutal... Tesim se na ty souboje, vzdyt vo tom ten hokej je. Budme radi, ze mame takovou zajimavou divizi, ne jako Washington, ktery se tam pres ZC musi poradne nudit a v podstate tam nema zadne emoce, jen takove ze kolik golu v jednotlivych zapasech nasazi...
Atlantik píše:begbeee podpichuje skoro porad.
A potom si aj sám odpovieš :smile03:
Atlantik píše:To je divizni rivalita.
K tej Atlante, už som čítal šumy, že tento klub pravdepodobne tento trejd položí ako taký. Ak nedosiahnu nejaký rýchly úspech, zrejme tam s hokejom skončia.
Atlantik píše:Megaton: To vis, ze zalezi na uhlu pohledu, tobe to mozna prislo jako dobry vtip, nevim jestli se na tom takhle skvele pobavili i fanousci ATL. To je totiz ten uhel pohledu...
A co fanusikovia Rangers? :hmm: :hroza:

K veci: som velmi zvedavy, ako Kovy zapadne do vasho timu. Podla mna dobry trade, ale pripadny neuspech v PO a nasledne nepodpisanie Kovyho v lete ( co je myslim velmi pravdepodobne) vas moze trochu mrziet. Uz len koli Bergforsovi. Uz len zostava verit (teda vam), ze PO sa vydari :wawe:
Bergfors je vzhľadom k talentom ktorými disponujeme postrádateľný. Lou si tak trocha zrejme urobil už miesto na budúci rok pre Mathiasa Tedenby-ho :smile03:
begbeee píše:
Atlantik píše:begbeee podpichuje skoro porad.
A potom si aj sám odpovieš :smile03:
Atlantik píše:To je divizni rivalita.
K tej Atlante, už som čítal šumy, že tento klub pravdepodobne tento trejd položí ako taký. Ak nedosiahnu nejaký rýchly úspech, zrejme tam s hokejom skončia.
Hech, to vravel aj môj otco, ktorý hokej moc nesleduje, no tiež narážal na to, že odchod Kovyho Atlantu potopí.
aha,uz to chapem atlantik..takze rypanie,provokovanie,podpichovanie sa moze podla teba tykat len tímov ktore nemas rad? zly rangers zly! sadni! ale to iste k ,,tazkoskusanej atlante je obycajny hnus,arogancia a to sa nesmie,lebo to uraza ich fanusikov..zaujimave..
puvodne se ve spokulacich objevilo prave jmeno Tedenbyho misto Cormiera a to sem si rikal ze to je vazne hodne, ale Lou Lam. rikal ze kdyby si nebyl jisty ze je cim nahradit odchozi : We would have never done this if we didn’t have the people that we have coming: the (Jacob) Josefsons, the (Mattias) Tedenbys, the (Adam) Henriques, the (Alexander) Urboms and all the other players that we have that we feel are ready,“The (Nick) Palmieris, who are close, the (Alexander) Vasyunovs, the (Vladimir) Zharkovs, only so many players can play. jinymi slovy nejvetsi obet byl asi Oduya ale jak uz jsem rikal za ty prachy bych v lete radeji Zidlickyho, zajimave ze nezminuje Frasera tedy bych ocekavl trejd za zkuseneho veterena tak jako kdyz menil Salmelu (kteryho mame zpet)
Já myslím že Begbee je v poho, některé jeho hlášky jsou fakt vtipné, někdy se do nějakého týmu, hráče či člověka na fóru trefí ostřeji, v tom nevidím problém, já také tým který nemám rád, resp. hráče vůbec nešetřím. Co se týče toho když je to vůči ostatním přispivatelům tak záleží na konkrétní situaci a použitých výrazech. Třeba to jak odpověděl "nováčkovi" Angerovi že to NJ je tým který je pro ostatní laťkou a že tento tým diktuje tempo, tak to nemělo chybu, to byla hodně dobrá hláška u které jsem se pobavil :lol: , naopak Anger z toho byl paf.

Ale v čem suhlasím s Atlantikem jest to, že fandové NJ mají nosánky docela solidně nahoru, ale nebojte se, my Vám je v PO srovnáme natotata, když ne my, tedy prasata z Philadelphie, tak jistě neletavá havěť z Pittsburghu (neboj Megatone, toto ti dám v PO ještě pořádně sežrat, popř. Atlantik) !!!!
Skvelý ťah Lamoriella (hádam som to napísal správne :roll: ). Kovaľčuk sa hodí do New Jersey :) a Devils už teraz vidím vo finále Stanley Cupu :).

V bráne NJ je výborný gólman, ktorý by si zaslúžil ďalší Stanley Cup :yes:. V obrane NJ nenájdeme hviezdnych hráčov, no nájdeme tam spoľahlivých bekov :good: . A útok :?: Podľa mňa ešte lepší ako majú v Chicagu, San Jose, Washingtone alebo Philadelphii. Tým pádom je útok Devils najlepší v lige :twisted:. Ako som spmenul vyššie: Devils už teraz vidím vo finále Stanley Cupu :) .
megaton píše:mimochodem Kovy ma hrat uz DNES!!!!!! :twisted:

:good: :good: :good:
Kovaľčuk sa hodí do New Jersey? Dobrý vtip. Práve to je fakt najhorší klub pre neho a aj pre Atlantu ako partnera na výmenu. Inak vôbec nereálna nie je ani sérai New Jersey - Atlanta. Určite sa tohto chytí begbee a povie ďalšiu z jeho múdrostí typu, že to nebude súper. Ale ak by sme vás fakt schytali v prípadnom play-off, tak to by bola motivácia ako hrom ukázať Kovaľčukovi, že sa vyše 100 miliónov neodmieta :).

Atlantik: Vďaka za podporu, ale nevidím to veľmi ružovo. Uvidíme, čo dnes predvedú proti Caps.
No ja tipujem, že Devils skončia v PO hodne vysoko. Či s Kovalchukom alebo bez. Skvele fungujúca organizácia s perfektne vyvážením hráčskym kádrom. Všetko je tam do posledného detailu dobre spracované. Ja diablom kľudne doprajem úspech a s príchodom Kovalchuka budú ešte nebezpečnejší :) .

S tým, že ľudia tu na fóre ktorí fandia NJD sú arogantní až tak nesúhlasím. Ja tu chválim každého jedného pretože hokeju dobre rozumia. To, že majú niekedy pikantnejšie príspevky? No a čo. Skratka si užívajú, že fandia jednému z najsílnejších tímov v NHL. :)
ThrashersFan píše:Kovaľčuk sa hodí do New Jersey? Dobrý vtip. Práve to je fakt najhorší klub pre neho a aj pre Atlantu ako partnera na výmenu. Inak vôbec nereálna nie je ani sérai New Jersey - Atlanta. Určite sa tohto chytí begbee a povie ďalšiu z jeho múdrostí typu, že to nebude súper. Ale ak by sme vás fakt schytali v prípadnom play-off, tak to by bola motivácia ako hrom ukázať Kovaľčukovi, že sa vyše 100 miliónov neodmieta :).
Kubo: Ja viem, že si "zničený" z toho, že Kovaľčuk odišiel. Neboj. O niekoľko rokov ťa vymenujú za GM Thrashers a potom kúpiš Ovečkina :twisted: .
kanter: Tu nejde o to, či som zničený. Beriem to triezvo, ako dalo sa to čakať. Ale NJD je fakt najhorší klub pre neho. Pod Hartleym hral fakt Iľja zle, zle, zle tak si nevei mpredstaviť čo to bude pod Lemairom. Navyše NJD nemali čo ponúknuť. Teda mali, ale Zajaca, Martina a podobných by určite nedali. Dopadlo to takto a len sa to potvrdilo,. Mám pocit, že aj do chatu som to včera hovoril, že do NJD nie.
Play Off je úplne niečo iné, než základná časť. Hráte sa tu na expertov, že s príchodom Kovyho majú Devils ešte väčšie šance na zisk SC. Je to dosť trápne, ešte v NJD nikdy nehral, ani ste ho tam nevideli hrať, väčšina, čo o tom špekulujete ste asi moc zápasov s Atlantou nepozerali, tak ako môžete vedieť, či bude prínosom, alebo nie? Atlanta síce prerobila, no nie je vôbec isté, či to bude pre NJD prínos. Jokinen tiež vo Floride hviezdil a potom široko ďaleko nič.
NJD kľudne môže pohorieť už v prvom kole, iné je to hrať v play off, kde to vrie a v základnej časti, kde sa hrá o dosť ináč hlavne po fyzickej stránke.
Som zvedavý, ako sa Kovymu bude dariť, no som rád, že nešiel do Phoenixu, mám pocit, že tento hráč aj vám pokazí morálku v tíme, preto som ho určite nechcel ku Kojotom. Veľa šťastia s krotením Ilju :wawe:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS