Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

(4) Obrázek Obrázek 1:4 Obrázek (9) :censored:

:!: zaciname v 19:00

1st Period (shots and goal 9:7) :(

- typek nam predviedol zaujimave znenie hymny :rocker:
- v branke domacich Tim Thomas, ktory nastupuje na 130 zapas v profilige, na strane hosti Manny Legace
- uvodna tretina mala celkom slusne tempo a akcie sa striedali na oboch stranach..hned v uvode sa Thomas prezentoval betonovym zakrokom po strele jedneho z hracov Blues
- domaci vsak dokazali v zapäti odpoved zavarom pred Legaceho branou, ten vsak aj za pomoci svojich spoluhracov odolava naznaku tlaku domacich
- do vylozenej golovej sance sa po genialnej praci Kessela dostal Marco Sturm, no osamoteny nezasunul puk medzi Legaceho berony
- :( 11:56 Lee Stempniak otvara skore duelu..ehm Zdeno sa teda vedel postavit..Thomas mal dokonale zakryty vyhlad a Stemptiak to lisiacky vyuzil..Zdeno do tychto chvil nie je moc vo svojej kozi (Mitch este raz pobosoracis! :x
- domaci hraci si vytvaraju celkom sympaticke sance, ale dobre chytajuci Legace im nedava dôvod na radost..osobne som si vsimol vybornu pracu obrancov Blues, ktori blokuju strelecke pokusy Bruins
- Bruins riesili jedinu presilovu hru v uvodnej tretine, ktoru vsak zahrali zalostne a poriesili jedinu strelu z hokejky Savarda..bluesmani dokazuju preco su v tejto oslabovkovej cinnosti najlepsim timom NHL (naopak, ich presilova hra patri medzi tie najhorsie)
- zaznela sirena..bluesmani predviedli pocas I tretiny sympaticku hru, pocitivi v obrane, vyrazajuci do rychlych kontier so spolahlivym Legacem v branke..domaci musia byt o nieco aktivnejsi, aby golovo zaprsalo..sance su..

2nd Period (shots and goal 10:9) :evil:

- :penalty: + :fight: takto by som zhodnotil rozharanu II tretinu
- roztrhlo sa nam vrecusko s vyluceniami..na strane hosti Kariya, Jackmann 2x (vratane potycky s Lucicom), u domacich Kobasew, Lucic 2x
- pristavil by som sa pri vzaj. vyluceni Jackmanna + Lucica, na trestnu mal putovat za kroscek na Schaefera po odpiskani hry Jackman, Julien sa bol pravom nas*ty..Lucicovi to nedalo a tak si to chcel rucne strucne s Jackmanom vybavit, nepodarilo sa, no za kratky cas sa dockal
- Lucic :box: Jackman..and the winner is Milaan Luciic
- bluesmani mali v zapäti vyhodu presilovej hry 4:3, nasledne 5:4 ale domaci hraci odolali aj vdaka vybornemu zakroku Thomasa, ktory je zda sa opät v starej dobrej forme
- Thornton :box: King..borci sity na boxerske vymenu..v tomto pripade by som sa priklonil k nezrozhodnemu vysledku
- sanca aku mal na hokejke Savard sa musi premienat!, Legaceho vyrazacka bola proti..na strane druhej sa nedal zahanbit ani Thomas, ktory schoval pod betony neprijemny tec Tkachuka (ten do tychto chvil 0+2)
- :( 17:40 nikym nekryty ex_macko Brad Boyes dava prakticky gol do satne..vybornu prihravku mu naserviroval Jay McClement..no opät by som sa pristavil pri Zdenovi, ktory namiesto toho aby strazil Boyesa, riesi "prazdnotu"..zrejme cakal, ze sa o Boyesa postaraju jeho klolegovia, ale kde pak, Boyes ich nechal hravo za sebou..chyba obrany Bruins, po ktorej zasluzene pykaju
- definitivne KO medvedom mohol zasadit zhruba 30s pred klaksonom jeden z hracov Blues, ktory neskutocnym spôsobom zahodil 121% sancu Blues...Thomasa zachranila kovova konstrukcia branky..
- nerad by som pochovaval sance Bruins, ale vyzera to tak, ze Manny Legace je dnes neprekonatelny (urcite jedna z hviezd duelu)

3rd Period (shots and goal 7:11) :beee:

- :yahoo: 07:10 Zdeno Chara presilovkovym golom vracia mackov do zapasu!..Zdeno skoroval z nie obvyklej pozicie, ked obrannu modru Blues vystriedal za postavenie pred Legacem co sa mu vyplatilo, Legace bol bezmocny..A pisu Kobasew + Wideman
- ocakavany napor domacich sa vsak nekonal, Blues umnou hrou drzia medvede na uzde a z rychlych brejkov podkuruju, Thomas je vsak pozorny
- vyrovnanie mal na hokejke s chutou hrajuci Vladimir Sobotka, ktory sa spoza branky natlacil pred Legaceho, ten opät vyborne zasahuje..kratko na to, Metropolit neprijemnou strelou vyprasil lavy Mannyho beton
- zhruba 3 minutku pred koncom bol vyluceny Savard a zdalo sa, ze o osude duelu je rozhodnute, no v zapäti odviedol vybornu oslabovkovu robotku Metropolit, ktory si vypytal faul a tak sa riesil stav 4:4
- :( 17:02 Jamal Mayers po Zdenovom kikse rozhoduje..Zee v na obrannej modrej Blues nahadzoval puk, ktory vsak trafil Johnsona, ten sa dostal do najazdu, na ktory Zee samozrejme nestihal a ten prihravkou nasiel nekryteho Mayers..Thomas bez sance
- :( 19:18 Keith Tkachuk (1+2) golom do prazdnej branky dava vysledku konecnu podobu

SUMMARY (shots and goal 25:29)

z 5 zapasovej domacej serie vytazili medvede chudobne 3 body..Boston sa naposledy tesil z vitazstva proti Blues v riadnom hracom case 17.10.1995 :eek2: aj napriek niekolkym golovym sanciam domacich, bolo vitazstvo hosti zasluzene, v zaverecnej tretine bez akychkolvek problemov kontrolovali priebeh duelu a absolutorium si zasluzi Manny Legace, ktory kryl zo 3-4 tutovky medvedov..v drese domacich podal sympaticky vykon Tim Thomas, Milan Lucic, ci Vladimir Sobotka..Zdenovi Charovi aj napriek golovej trefe stretnutie absolutne nevyslo, jeho -4 hovori jasnou recou..
to som zvedavy co zas Chara vyrobi kolko unikov supera.

a ja som zvedavy kolko tvrdych hitov rozda a kolko krat sa dostane k obavanej strele :yes: c.
debil píše:to som zvedavy co zas Chara vyrobi kolko unikov supera
ty bosorak jeden :x

Zeemu stretnutie absolutne nevyslo aj napriek tej golovej trefe..akoby cely zapas nebol vo svojej kozi :ee: jeho -4 hovoria jasnou recou

:arrow: 1+0 / 33:01 / -4 / 3st. / 0PIM
:( Sledoval jsem zápas na Galaxii a utkání mě přišlo,že nemá patřičné tempo.St.Louis nikam nepospíchalo a s přehledem získalo vysoké vítězství,které vůbec neodpovídá průběhu předvedené hry.Legace byl tentokrát na místě a mnoho toho Bruins nedovolil.Nutno říct,že mu to medvědi dost usnadnili.Se střelbou dost šetřili a šancí na gol bylo mnimálně.Bylo to naprosto vyrovnané utkání dvou unavených mužstev.Moc se mi ten zápas nelíbil.A Chára.Možná by Julien měl zauvažovat jestli je nutné,aby na ledě trávil tolik času.Chybí mu rychlost - nestíhá.Přesto,že byl vyhlášen třetí hvězdou bitkař Lucic,mě se líbil včera Kessel.Ten byl nejnebezpečnější z mužstva Bruins.
ten cas je velmi prehnany. ani lidstrom a ini lepsi korculiari tolko casu na lade nemaju.
Zdeno bude pomaly viac na lade ako brankar. Julien uz asi zabudol na svoje slova, ked hovoril, ze ho nechce pretazovat. Podla mna takych 26 minut by pre Zdena bolo akurat.
Co sa to deje s Medvedmi,ked zo 4 zapasov prehrali vsetky a vytazili znich iba 1 bod.V tomto zapase proti Tucnakom sa drzali docela dobre az na slabsiu chvilku v 34.minute v ktorej inkasovali 2-krat.Iskierku nadeje na 1-bod ziskal este Scheafer minutu dokonca no potom C.Armstronga obral Crosby,ktory z velkeho uhlu dal tyč a potom bezproblemov dorazil Roberts svoj 2.gol v zapase.

Som dost zaskoceny zo Savarda,ktory ma skoro viac asistencii nez nas najproduktivnejsi hrac bodov.
O vymenach
GM Peter Chiarelli pokracuje v hladani vhodnych adeptov na vymenu. Po tom, co zo zostavy pre zranenia vypadli Glen Murray, Aaron Ward a Andrew Alberts, ma o motivaciu navyse. "Hladam rovnako aktivne ako doteraz.", zdoraznil GM Bruins, ktory ako ostatni manazery, bude musiet pockat do piatkoveho rana kedy bude prestupovy trh po vianocnej prestavke opat otvoreny. "Strata Warda a Albertsa, rovnako ako aj absencia Allena ma nutia po niekom sa poobzerat." Obranne rady preriedli a bolo potrebne povolat Lashoffa a Hunwicka z farmy. Preto sa bude Chiarelli zrejme snazit priniest nejakeho zadaka.

"Keby som videl, ze novacikovia su plne schopny hrat v NHL, tak by som sa po nejakej zaplate neobzeral. Ale ked bude na trhu nejaky top-4 obranca, tak sa oneho urcite budem zaujimat. Dva-tri tyzdne spat bolo na trhu viac volnych obrancov. Teraz je ich uz menej, zrejme vdaka tomu, ze manazery troch utlmili svoju aktivitu ohladne vymien pred vianocnym zmrazenim supisiek. Moznost pohybu hracov je momentalne dost mala. A to sa tyka obrancov aj utocnikov. Nikto zatial nie je uteny uvolnit si miesto pod platovym stropom. Kazdy si dvakrat rozmysli, ci sa zbavi hraca bez toho, aby dostal adekvatnu hotovu nahradu, ktora by muzstvo posilnila."

O zraneniach
Ward bude chybat asi jeden mesiac. "Zlomil si nohu na treningu - pri poslednej strele. Snazil sa zblokovat strelu Chucka Kobasewa. Ked sa na to pozriem realisticky, tak bude chybat asi 4 tyzdne."

Prvy, kto sa znova objavi na lade bude zrejme Alberts. Moze to byt uz v piatok. Avsak nic nie je iste. "Alberts bude k dispozicii zrejme ako prvy. Murray.....predpokladam, ze tak do tyzdna, ale zranenie boku a slabin je vzdy nevyspytatelne. Moze to trvat aj dlhsie. Nikto nevie."

Auld je po zrazke s Jarkko Ruutuom v poriadku, aj ked to mohlo dopadnut omnoho horsie. Cepel jeho korcule totiz narazil do Auldovej masky v oblasti brady. Vsetky sa hned v pamati vynorila spomienka na rok 1989, kedy brankar Buffala, Clint Malarchuk, utrpel takmer smrtelne zranenie, ked mu hrac pri podobnej nehode rozrezal krk. "Bolo to strasidelne. Zbadal som Ruutuovu korculu v poslednej sekunde a este som stihol nakonit hlavu tak, aby som zabranil vaznejsiemu zraneniu"

Obrázek

Po zapase s Penguins
Zdeno Chara, po -4 bodoch v zapase s Blues, skoncil v zapase s Penguins tentoraz na hodnote 0, pricom odohral 29:04 minut. Phil Kessel, ktory za 7:26 ziskal dva minusove body, bol z hry stiahnuty. Mal najnizsi ice-time. Viac odohrali aj Lashoff (9:02) a Hunwick (11:00). Najviac casu na lade stravil Dennis Wideman - 31:47, ktory skoncil aj s -2 bodmi.
Vesele Vianoce? Nie pre Bruins
Sebavedomie Bruins dostalo ranu. Supisku preriedili zranenia a ich golovy pusny prach takmer uplne zvlhol.

Ference: "Prehry su vzdy frustrujuce. Hrame vsak rovnakym systemom ako predtym a vtedy sa nam darilo vyhravat zapasy. Chybaju nam niektori nasi najlepsi hraci, ale netreba sa na to vyhovarat."

Savard: "Snazime sa vypracovat si sance a strielat goly, pretoze to je korenim tejto hry. Ked vsak skorujeme iba raz, dvakrat, tak to ubija."

Poslednych 6 zapasov maju Bruins bilanciu 1-4-0-1. Z toho v 5 zapasoch skorovali maximalne dvakrat. Teraz maju vianocnu prestavku a na lad sa vratia v piatok proti Hurricanes v Raleigh.

Julien: "Nechcem tvrdit, ze prehry su OK. Ale povedal, som hracom aby to pustili z hlavy. Sme na tom o dost lepsie ako mnoho ludi pre sezonou predpovedalo. Teraz mame vianocnu pauzu, treba si oddychnut. To je asi to, co teraz najviac potrebujeme."

Unavene medvede
Chara odohral v zapase s Bruins 33:01 minut s bilanciou -4 body, Wideman bolna lade 32:16 a Savard 24:17. Posledny dvaja si pripisali -2. Chara a Wideman preskocili mantinel spolu 56x, zatial co obrancovia cislo 5 a 6 (Lashoff - 5:40 a Allen 5:50) mali dokopy 13 striedani.

"Je to velmi znepokojujuce.", hovori Julien o narastajucim vytazeni hracov. "Myslim, ze sa to ukazalo v zapase s Blues. Sme v situacii kedy tito hraci dostavaju obrovsku porciu casu na lade. Bude dolezite, aby hrali lepsie a aby hru zjednodusili. Len takym sposobom mozeme prekonat toto obdobie."
Skorpion píše:O vymenach
ako tu uz bolo u nas spomenute, ocakavam posilu tak do zadnych, ako aj utocnych radov
Skorpion píše:O zraneniach
a v tomto sa skryva zaroven aj odpoved, preco Zee riesil v posl. case takuto extremnu minutaz, zial na ukor -
treba si uvedomit, ze sa nam zranili obancovia zakladnej zostavy a to jednoducho citit; mladici sa môzu akokolvek snazit, ale skusenosti Warda nejde len tak nahradit..este ze mame pomerne dlhsiu vianocnu prestavku, Alberts by uz mohol byt kazdu chvilu fit, Murray snad detto a dufam, ze bojovnik Aaron sa z toho aspon do tych 4 tyzdnov vylize
Skorpion píše:Vsetkym sa hned v pamati vynorila spomienka na rok 1989, kedy brankar Buffala, Clint Malarchuk, utrpel takmer smrtelne zranenie, ked mu hrac pri podobnej nehode rozrezal krk

Skorpion píše:Julien: "Nechcem tvrdit, ze prehry su OK. Ale povedal, som hracom aby to pustili z hlavy. Sme na tom o dost lepsie ako mnoho ludi pre sezonou predpovedalo. Teraz mame vianocnu pauzu, treba si oddychnut. To je asi to, co teraz najviac potrebujeme."
trefne poskladane..mal som obavy, ze ak by nenastala vianocna pauzicka mohli by sme byt na tom este horsie, takto to neberiem nijako tragicky..aj ked tie zavahania mrzia, ale do konca decembrovej casti nam zostava odohrat este 3 suboje (vonku Carolina + Atlanta - bars narocne a doma Atlanta - ine ako 2 body nepripustam!) v ktorych je potrebne nabrat (bodove) sebavedomie pred mimoriadne klucovou castou v bliziacom sa Novom roku..v prvom rade, je vsak potrebne zaznamenat viac ako 1 gol na zapas, s takymto chudobnym prispevkom sa totiz vyhrat da, no vyhravat tazko..

to skorpion -) :good:
Ruins rozsiruju zbierku tragedov? Beztak je tam Auld teraz najlepsi brankar. Ale takto sa tim nebuduje, Zachar na bitunok, Auld prec, teda ked sa daju brankari dokopy.... Potom to bude mozno klapat. Jaj, co som to chcel? Bochenski sa nejako vytratil, co je s nim? Ved po trejde makal ako strhany, dokazal, ze je to velmi dobry hrac. Zasluzi si viac priestoru. Mozno nie je povahovo najlepsi, ale hrat dokaze.
Tazke casy na Causeway street

Ak budu zranenia nadalej suzovat Bruins a GM Peter Chiarelli nespravi nejake pohotove vymeny, mozu sa Bruins ocitnut tam, kde boli o takomto case minulu sezonu - a dne tabulky.

Po prvom januarovom tyzdni minulej sezony mali Bruins bilanciu 1-3-1 a bolo jasne, ze na uspech to nevyzera.Chiarelli bol vtedy vo vymenach az tragicky pomaly a trvalo mesiac, nez urobil nejake badatelne zmeny. Stuarta a Primeaua poslal do Calgary za Ferenca a Kobasewa. Boli to dobre vymeny, ale prisli neskoro. Sezona sa uz nedala zachranit.

Posledne dva tyzdne neboli pre Bruins uspesne, ale to este neznamena stratenu sezonu. Kazdopadne sa vsak pod tlak dostal GM. Uz nemoze cakat dalsie 2-4 tyzdne, ako minuly rok, aby spravil nejake trejdy.

Co vsak moze ponuknut? Najdarhsi hraci ako Chara, Savarda a Sturm maju "no trade" klauzulu. Okrem toho, vdaka ich vysokej gazi, jediny, o ktoreho by bol zaujem je Savard. On je vsak nevymenitelny, pokial to sam nebude chciet. A treba si aj povedat pravdu - bez neho je ofenziva Bruins nulova.
Murray s platom 4,1 miliona na tuto a dalsiu sezonu, na jeho pomery slabym poctom golov a zraneniami nie je pre nikoho atraktivny.
Takze treba sa pozriet na mladych hracov. Lenze budu Bruins ochotny obetovat buducnost? Mozno by padla volba na Kessela, ktory bol stiahnuty z hry po dvoch tretinach nedelnajsieho zapasu. Jeho hra evidentne nie je taka, ako v prvej sezone. Brankar Tuukka Rask a obranca Mark Stuart by mohli putat pozornost ostatnych manazerov.

Kessel bol volba cislo 5 v roku 2006. Pat rokov predtym si z 5. miesta vybral Anaheim Mighty Ducks hraca menom Stanislav Chistov, ktory svoju poslednu sezonu v NHL odohral za Bruins. Nemozno povedat, ze pre muzstvo bol totalne zbytocny, ale vela toho neukazal. Potom odisiel do Ruska. Kessel ma vacsi talent, vdaka jeho rychlosti a zrucnosti. Musi vsak dokazat trenerom, ze sa snazi na sebe pracovat a zlepsovat, hlavne na fyzickej casti hry.

Este tu je P.J. Axelsson. Univerzalny harc, o ktoreho bude zaujem asi vzdy. Aj vdaka jeho nizkemu platu (1,85 mil.). Mozno bude prave Axelsson obetovany za obrancu cislo 4-5.

Nelahke casy na Causeway street, kde chceli vybudovat tym, proti ktoremu bude tazsie bojovat ako minulu sezonu. Aj ked su na tom teraz zatial lepsie co sa tyka obdrzanych golov (94), maju co zlepsovat v ofenzive (94). Obdrzat jeden gol na kazdy vstreleny - to je tazka cesta do play-off.
Boston Globe nadalej pokracuje v kritike Bruins:

Statistiky hracov za posledne zapasy:

Marc Savard - ziaden gol a iba 2 asistencie v poslednych 5 zapasoch
Phil Kessel - nula, nic, ani bod v poslednych 6 zapasoch, 3+6=9 v poslednych 25
Peter Schaefer - len dve asistencie v poslednych 6 zapasoch
Marco Sturm - dva goly a iba 9 bodov v poslednych 17 zapasoch
Chuck Kobasew - jeden gol a dve asistencie v poslednych 8 zapasoch
Glen Murray - momentalne zraneny, ale vo svojich poslednych 8 zapasoch mal bilanciu 1+1=2
Zdeno Chara - jeden gol a 3 body v 7 zapasoch
Dennis Wideman - 3+5 v poslednych 11 zapasoch

Niet divu, ze Bruins dosiahli bilanciu 1-4-1 v siestich zapasoch. Dostavaju sice menej golov (statisticky 214 na konci sezony) ale o nic viac nestrielaju (statisticky 219 na konci sezony).

Kvoli zraneniam musel Jullien poprehadzovat formacie a obranne dvojice. V zapase proti Caroline by mali byt rovnake, ako proti Penguins:

P.J. Axelsson-Savard-Sturm.
Schaefer-Glen Metropolit-Kobasew
Milan Lucic-Kessel-Jeremy Reich
Shawn Thornton-Vladimir Sobotka-Petteri Nokelainen

---------------------------------------------------------------------------------------

Savardovi patri 3. miesto v rebricku nahravacov, ked zaznamenal 31 prihravok. Prednim su len Crosby a Spezza (obaja 32). Savardove cisla su o to zaujimavejsie, ze nema takych spoluhracov v utoku ako obaja hraci pred nim.

Tim Thomas zostava na cele statistik uspesnosti zasahov s 0,932. Za nim je s tesnym odstupom Luongo s cislom 0,929. Zatialco ten ma uz 5 shotoutov, Thomas nema ani jeden.

S bilanciu 18-14-4 su Bruins na ceste ziskat 91 bodov v tejto sezone. Minuly rok na tomto cisle skoncili hraci Maple Leafs, ktory sa z 9. miesta neprebojovali do play-off (8. miesto Isles 92 bodov.).

Po 16 zapasoch v Decembri si v Januari Bruins trocha oddychnu, ked odohraju iba 12 stretnuti. Z toho 8 bude v Garden. Najdalej budu cestovat do Ottawy - 31. Januara.
Mam ten pocit, ze prave Axelson bude obetou trejdu. Hawks uz dlhodobo poskuluju po Murraym, ale momentalne tazko povedat, ci zapasuje do koncepcie. Chemia funguje nad ocakavanie, kym Savvymu nezasibe a nenapicha Havlata tam, kam nepatri.... Domnievam sa, ze Boston ma solidnu obranu bez osobnosti, mozno to chce priviest nejake silnejsie meno, ale kto by uz len rozdaval obrancov?
rozumny nazor chorche :) mimo toho predosleho kde mieris kritiku na brankarsky post..tam je to po dlllllhociznych rokoch konecne :good: a Manny povedzme si na rovinu nechyba..zatial..s 2jkou Thomas, Auld (Rask) musi vladnut spokojnost

:evil: kritizovat!, kritizovat! to hej, ale tak doprdele kazdemu musi byt jasne, ze na kazdy tim musi prist skôr ci neskôr herny, vysledkovy utlm (spomenme serie Ottawy, Philky, ci Chicaga atd.) tobôz ak je tim suzovany zraneniami!..samozrejme s golom na zapas sa vyhrat neda, ale ak si vezmem oba posl. zapasy, v ktorych sme vsietili po 1 gole (STL + PIT), stacilo premenit sance a bolo by vymalovane..kym v prvom priapde, sme z Legaceho urobili hviezdu, v 2 priapde sme na Conklina vyslali 30 streleckych pokusov..snad sa to prekliatie 1 golu prelomi uz v najblizsom zapase..!..ale beriem, to strelecke trapenie je prakticky od uvodu sezny badatelne

k trejdom :x Zeeho a spol. neriesim, to je bez predmetne, ale myslienka "zbavit sa" Kessela?!!!! :shock: to hadam nie i ked..

Sám Chiarelli se nechal slyšet, že pokud přijde správná nabídka, je ochoten vyměnit Phil Kessela nebo P.J. Axelssona. „Máme rozjednáno několik věcí, které jsou v pohybu, ale přesněji nebudu specifikovat,“ dodal Chiarelli.

..Kessyho pls nie, no pokial sa ziadna vymena nuedeje neriesim, po trade paci sa :frajer2:

btw, ths ThrashersFan_dovi za jeho vynovene B logo, ktore mi venoval pod Vianocny stromecek :cool:
Brankari su uplne nanic, kedze polovica je na marodke a Auld je len na chvilkovu vypomoc. Az Rask bude osobnost. Toronto urobilo peknu sprostost.... Dobre, manny moze daco uhrat, ale KED JE ZDRAVY....
Trade Kessel-a plne schvalujem- je to "jednosmerny" hrac a ani ofenzivne sa nepresadzuje dostatocne casto. P.J. je ovela dolezitejsi v systeme Bruins a cakat na Kessel-ov vyvoj v kompletneho hraca je pre GM nemozne lebo vysledky a postup do PO potrebujeme uz TERAZ! Zatial to je dobre rozohrane ale zasah do kadra je potrebny co najskor.
Kessy je specificky hracik, bud ho vidiet po cely zapas alebo naopak, hyri "neviditelnostou"..dufam, ze zabojuje ako Sturm, s ktorym sa to jedneho casu tahalo podobnym "trade smerom" no akoby sa zdravo nasral a bolo po spekulaciach..Kessy mi pripomina takeho rusacika, ale ja neviem, ja som si ho celkom oblubil pre svojsky styl, neviem, mozno niekedy hra moc na seba, ale ak mu ide, tazko ho zbavit puku, techniku i strelu ma, este ho dotlacit do plnenia si zadnych dvierok..treba si kurna vziat do uvahy dalsiu vec! chalan ma do prdele 19 rokov, nemôzeme od neho ocakavat zazraky, beruc v uvahu minulu sezonu..nerad by som to povazoval za akesi alibi, ale pre mne je to velka nadej a zbavit sa jej, no neviem, ja som proti!

na margo Axeho, nas bostonsky "inventarik" :) vcelicka na pohladanie, riesiaca tu "odpornu" neviditelnu ciernu robotlu..typek idealny na oslabovky, aj v jeho pripade som proti!

Muzz je kapitola sama o sebe, ale tak do prdele kto potom?!!! :ja_neviem: radsej sa tym nezatazujem a pockam si na konecny trade verdikt.. :yes:
Riskli ste to s Kobasewom, v juniorke obavany bombarder a teraz skor pripomina Roba (grrrrc) Niedermayera.... Kessel sa mi ale zda ako hrac s vacsim potencialom. Co ja viem, bachnite ho do CBJ, tam je plno trosiek a len semtam dobry hrac. A vyberte Foota. Taky obranca sa vzdy zide....
Kobasew (25) je OK, ved vieme kto zanho odisiel a k to s nim prisiel..jeden z vydarenych trejdov..Adam Foote, ak by on zbalil svestky z CBL, mohli by to modrokabatnici hadam aj "zabalit"..aj ked co ja viem, na môj vkus ma momentalne slabu bodovu vizitku a jeho vek nepôsobi 2x perspektivne..nie dakujem

zarazilo ma, ze do zoznamu spekulacii popri Kesselovi, Axelssonovi, Murrayovi, M.Stuartovi pribudol Tuukka Rask..beriem to tak, ze ide o bohapuste, nikym a nicim nepodlozene spekulacie..Chia by urcite neurobil taku hlupost aku poriesilo vedenie TOR..navyse jeho vypoved ma ako tak upokojuje "Chiarelli zdůrazňuje, že není ochoten provést taková opatření, která by poškodila tým v budoucnu"

dnes canes suboj :bitka3: strucne, jasne, vystizne: zisk co i len bodu bude pre mna vitazstvom :yes:
to já vám přeju plnou bodovou nadílku. V poslední době vám to nejde, proti Canes by jste to zlomit mohli, mě by to velmi potěšilo
Footeho znicili Blue Jackets, ver tomu, ze tam by mal taky Aaron Miller len bod na sezonu.... Dokonca Pronger by mal problem pozbierat cez 10 golov.... No, ale to sme trochu mimo. Kobasew nehra dobre, vobec nie, ale tak tragedia to nie je, na vykryvanie este ujde.
Hm, tak o stejný názor se chorche asi nepodělíme, je to tak, že Foote je už prostě starý, podívej se na jeho věk, je to něco podobné jako Rob Blake, potom si teda asi podle Tebe kazili v každým týmu. Můžu Ti dát ještě pár příkladů a proč se dívat daleko, můžem to zkusit hned v Chicagu. A hele Chabibulin, jeho propad oproti sezónám v Tampě je přímo zarážející. Další příklad Yanic Perreault, dnes mí po 31 zápasech 6 bodů, v minulém ročníku jich měl za stejné množství zápasů 25. Nestačí? Podívejme se na sergeje Samsonova, ten většinu zápasů prosedí na tribuně, takže o jeho produktivitě za 3,25 milionů ani nemůže bejt řeč. V Montrealu aspoň občas něco zahrál.
1. Khabi je vynikajuci brankar a prave vdaka nemu vzdy rozmasirujeme Detroit, velmi vela dobrych zapasov vychytal, naposledy polepil hadam uplne vsetky diery, co vyrobila obrana, predatori si mozno este dnes sklbu vlasy.
2. Perreault hral uz za Toronto velke ho*no, preto som nebol rad, ze sme ho zobrali, naco?!
3. Samsonov sa stal troskou v Montreale, kde mu nedokazali najst rozumne miesto v utoku, podla mna tam nemal chodit, este v Edmontone si svoje miesto zastal, ale!!! Zbavili sme sa dvoch takych oslov, ze aj Sammy na tribune je oproti nim vyhra!
4. Ano, Foote je stary, Selanne a Sakic tiez, o Hasekovi nehovorim... Dobrych hracov robia ich spoluhraci v timoch, zlych tiez. Foote hra v podstate len s hno*om, aspon pokial ide o obranu, uz ma toho urcite dost, prestup do Bostonu by mu urcite pomohol.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG