Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No netuším Dejfe jak to bereš ty, ale porážet tyto 3 týmy V SITUACI V JAKÉ JSME BYLI, doufám že již nejsme, není vůbec samozřejmost. A nehovořím zde pouze o psychické dece, ale také o tom že za nás chytal gólman č. 3, který ovšem velmi mile překvapil, a proto jsou tyto 3 výhry strašně moc cenné. Až nám to zase bude šlapat, tak pak můžeme výhry nad shora uvedenými soupeři považovat za samozřejmost. Toť můj názor !!!!
Přesně tak ;) V normální situaci by to byly spíše rutinní výhry, ale aktuálně mají obrovskou cenu! Doufám, že Gagne už bude do konce sezony fit, jelikož mu hodně zvlh jeho střelecký prach, naopak Briere se mi poslední dobou celkem libí ;)
ENGLAND-The3LIONS píše:No netuším Dejfe jak to bereš ty, ale porážet tyto 3 týmy V SITUACI V JAKÉ JSME BYLI, doufám že již nejsme, není vůbec samozřejmost. A nehovořím zde pouze o psychické dece, ale také o tom že za nás chytal gólman č. 3, který ovšem velmi mile překvapil, a proto jsou tyto 3 výhry strašně moc cenné. Až nám to zase bude šlapat, tak pak můžeme výhry nad shora uvedenými soupeři považovat za samozřejmost. Toť můj názor !!!!
Tyto 3 tymy dokazaly prakticky ve stejnem case porazit Boston, Rangers, Capitals... Takze to takovy nazdarkove zas nejsou....
Caffte, mam tu na vas jednu otazku. Uz davnejsie (este minuly rok) som tu cital tusim od Phillyho ze jediny vas skutocny powerforvard bol v tej dobe Knuble. Tak som sa chcel opytat, ako sa to prejavovalo, pretoze zacinam mat s neho pocit, ze ma panicky strach spravit daky hit. Prave v tejto oblasti som od neho cakal urcite viac a teda zatial tak trochu sklamanie. Lebo powerforvard pre mna znamena ze hituje vsetko, co mu stoji v ceste. Či..? Diky za odpoed :wink:
Knuble nikdy moc nehitoval co si tak pamatuju. Spíše hral brilatně před brankou a dokázal dávat důležité goly.

Jinak dneska parádní výkon proti Rangers. Krásně jsem to na Gagneho přivolal ;) Čistý hat-trick a to mohl dát minimálně ještě jeden. Leighton první SO kariery, který si rozhodně zasloužil, měl tam pár velmi těžkých zákroků. Věřil jsem ve výhru, ale takovou dominanci jsem nečekal! Dneska hrála stará dobrá Philla plná élánu !
Dnes po dlouhé době vydržel celý zápas a vyplatilo se. Rangers byli tragický, třeba takový Dubinsky podle mě nevěděl, za který tým hraje. Nejvíc se mi líbila druhá třetina. Tam kluci chodili do přečíslení, nastřelili 2 tyčky a při akcích si to chtěli dávat až do prázdný branky. Třešnička na dostu v tomhle zápase byl Brierův gól. :good:
Konecne mam radost, philly se vzbudila jak to vypada. Jak uz tady bylo receno, tak ty tri vyhry rozhodne samozrejmosti nebyly. Za prve tyto tymy dokazali nejake ty solidnejsi tymy porazit a hlavne flyers na tom byly hodne tragicky a kazda vyhra se v te dobe pocitala.

Vcerejsi vykon byl vynikajici,ovsem podporeny tim, ze rangers to skutecne moc neslo. Nas golman chytal opravdu dobre a Gagne hral naprosto nezastavitelne, hattrick a jedna asistence -tomu se rika zapas. Pochvalit musim samozrjme jeste cartera, briera, richardse.

Ciste konto me tesi, jeste ktomu proti rivalum z new yorku. Krom toho jsme udrzeli gaborika bez bodu, takze ovechkin di ho sundat :box: .
XruC píše:Caffte, mam tu na vas jednu otazku. Uz davnejsie (este minuly rok) som tu cital tusim od Phillyho ze jediny vas skutocny powerforvard bol v tej dobe Knuble. Tak som sa chcel opytat, ako sa to prejavovalo, pretoze zacinam mat s neho pocit, ze ma panicky strach spravit daky hit. Prave v tejto oblasti som od neho cakal urcite viac a teda zatial tak trochu sklamanie. Lebo powerforvard pre mna znamena ze hituje vsetko, co mu stoji v ceste. Či..? Diky za odpoed :wink:
Tušíš XruCi zcela špatně :wink: . Za powerforwarda Knubla označil Dejf, pamatuji si na to, protože jsem se nad tím také pozastavil. Náš poslední skutečný powerforward byl LeClair, co se týče Knubla, tak ten sice solidně pracoval před gólmanem a chodil si i do prostorů na dorážky, dá se říci že i solidně pracoval v rozích, ale co je to HIT o tom si tak max. přečetl v novinách :) . Takže já bych řekl že u Vás hraje svůj standard :D .

Co se týká včerejšího zápasu tak paráda, výsledek samo, ale i výkon super, hra dozadu již 2. zápas v richtigu, Leighton mě nepřestává překvapovat a i útok velmi kvalitní, 6 branek, dalších 6 tutovek, 3x nájezd 2:1, super :good: :good: .

Jinak i mě se Neisi poslední výkony Brierea velice pozdávají, ale hlavně jsem rád že jsme konečně zdá se našli optimální složení 1. útoku a zdá se že i 2., včerejší Briereova "prácička" rukama na brankovišti moc pěkná :yahoo: :yahoo: .

Tak nyní již WC v Bos, na to se hodně těším, mohl by to být super zážitek a 5. výhra v řadě by také nebyla úplně od věci :good: :good: !!!!
No a ja bych zase tuhle vyhru moc neprecenoval. Rangers hrali jak kluci na rybniku. Zitra se ukaze... Snad nebude prset..
ENGLAND-The3LIONS píše:
Tušíš XruCi zcela špatně :wink: . Za powerforwarda Knubla označil Dejf, pamatuji si na to, protože jsem se nad tím také pozastavil. Náš poslední skutečný powerforward byl LeClair, co se týče Knubla, tak ten sice solidně pracoval před gólmanem a chodil si i do prostorů na dorážky, dá se říci že i solidně pracoval v rozích, ale co je to HIT o tom si tak max. přečetl v novinách :) . Takže já bych řekl že u Vás hraje svůj standard :D .
No tak to som teda rad, uz som si zacinal mysliet, ze tou nasou makotou nakazime aj oslahanych borcov. :) Ja som sa tesil na Knubla ponevac som si myslel ze nas posunie dopredu hl. po tej fyzickej stranke..no nic, o to lepsie, ze sme prave vytrejdovali Chimeru.

Ale aby som nebol uplne OT, tak Phille sa konecne zacalo darit, osobne som to bral ako otazka casu, len dufam, ze zase skoncite na siestom mieste aby sme vas chytili v prvom kole, kde by to bolo pre nas scela urcite stopka. Pre mna ste stale tim s najlepsim kadrom na PO.
ENGLAND-The3LIONS píše: Náš poslední skutečný powerforward byl LeClair, co se týče Knubla, tak ten sice solidně pracoval před gólmanem a chodil si i do prostorů na dorážky, dá se říci že i solidně pracoval v rozích, ale co je to HIT o tom si tak max. přečetl v novinách

Bohužel je to tak jak píšeš,Knedlík sice dovedl někdy před bránou čarovat a být svou zarputilostí
podobný mistru svého řemesla Homerovi,ale s fyzickou hrou si navzdory ke své figuře,moc nerozuměl.
Řekl bych,že teď jeho hra před bránou Phille trochu chybí,ale zase je fakt,že často byl i neviditelný.... :eek2: :roll:

Dnes ale konečně WC zápas s Bostonem a na to se už těším,jak malé ucho!Snad je Letci vyženou z ledu! :cinka: :box: :clap: :yahoo:
XruC: Ano, i já se domnívám že kádr máme znamenitý, o to více mě trápily dosavadní výsledky. Doufám že jsme to již def. zlomili a nyní již budeme hrát hokej dle mého gusta.

Baffy: No Baffy, Knublič sice před brankou dokázal operovat docela solidně, ale Holmströmovi se to řekl bych ani nepřiblížilo :wink: , to je pro mě osobně v této činnosti naprostý král, nevím jestli takový podobný týpek neřádil třeba ve 40-50tých letech, ale od 80. let do současnosti je v této disciplíně naprosto nedostižitelný, jsem jeho velký fanda, jeho práce před brankou mě doslova fascinuje :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: .
No WC nám již za chvíli začíná, takže jdu držet palce, také se hodně těším !!!!
Chlapi dneska hrali výborně, bohužel koncovka byla tragická a při Bostonu stáli všichni svatí....
Snad poprví sem fandil Flyers :) Hrali ste skvěle, bohužel ty koncovky byli strašný, takovejch šanci a jenom jeden gol :D Carter tam na konci zápasu netrefil poloprázdnou bránu. Nebýt toho hloupého vyloučení, mohlo to pro Vás skončit 1:0 :) Tu poslední třetinu mi Flyers dost hodně připomínali Tampu... na konci třetiny zbytečné vyloučení, následné srovnání a porážka po prodloužení :D Ale i tak pěkný zápas :thumbsup:
Tak ja jsem taky fandil Philadelphii... Nemuzu si nejak pomoct, rivalita-nerivalita, hokej Letcu se mi proste libi a bavi me. Mam z toho sice takove smisene pocity, vzdycky nas tam ve Wachovii neskutecne urazeji, pak sama rvacka a tak... Ale prave to je asi ono :D Zapasy Pittsburghu s Philadelphii jsou proste vzdycky paradni, plne dynamiky a hodne bych chtel letos takove finale Konference. Bez Letcu by NHL nebyla NHL... Philadelphia to ted pravdepodobne rozbali a pojede v pohode do playoffs. Dnes mel Boston fakt stesti, Medvedum taky jaksi v teto sezone nemuzu prijit na chut. Ale mate alespon bod, takze se nic nekazi. At se dari, i kdyz nemuzu uverit ze tohle rikam :D .
tak neda se rict ze by medvedi meli az takove stesti. kdyby se Thomas venoval hokeji a ne ty kudrnaty manicce tak by phila gol nedala.
megaton píše:tak neda se rict ze by medvedi meli az takove stesti. kdyby se Thomas venoval hokeji a ne ty kudrnaty manicce tak by phila gol nedala.
Ano, prave jsi posal jedinou situaci, kdy meli Flyers vice stesti.

Ted muzes najit tech asi 10 situaci, kdy meli stesti Bruins...
AndyF píše:
megaton píše:tak neda se rict ze by medvedi meli az takove stesti. kdyby se Thomas venoval hokeji a ne ty kudrnaty manicce tak by phila gol nedala.
Ano, prave jsi posal jedinou situaci, kdy meli Flyers vice stesti.

Ted muzes najit tech asi 10 situaci, kdy meli stesti Bruins...
Souhlasím, kdyby se Tho věnoval hokeji i v této situaci, tak by jsme včera gól nedali i kdyby se hrálo do půlnoci. Byli jsme sice lepší, měli jsme spousty, ale opravdu spousty šancí, přesto naše koncovka byla naprosto tragická. Proto mám z tohto zápasu smíšené pocity. Ale jinak atmosféra dobrá, dozadu jsme opět hráli skvěle, Leighton opět nezklamal, ale jak říkám, naše impotence v proměňování šancí byla šílená a Bos může hovořit o velikánském štěstí, ale 1 bod beru, teď vyhrát v Ne v Ott a tento trip bude fantastický, skvělý odrazový můstek ke světlejším zítřkům :good: :good: .

Atlantiku, zanedlouho se opět setkáme, tak doufám že tvé sympatie k PHILLY budou na stejné vlně i po zápase, protože teď už vás snad konečně letos dostaneme :cinka: :box: :cinka: :box: :wink: .

Jinak ještě k těm dresům - doufám že je opravdu budeme používat jako ty ofiko venkovní, protože jsou naprosto fantastické, ještě aby jsme se doma vrátili k těm černým !!!!
Ja jsem to tedy dokoukal (az na poslednich deset min, ale tomu se z kazety dostanu buh vi kdy). Samozrejme jsem fandil flyers, taky komu jinymu :lol: . No flyers trosku smula, hrali lepe (mozna az na ten konec) a meli obrovskou smulu, sanci hodne, bohuzel jen jeden gol, golman bostonu chytal dobre a letci casto zbytecne mijeli branu kdyz nemuseli.

Jinak letci meli take jednou stesti, kdyz to leightonovi proletelo mezi nohama :D. No ale kdyz ma nekdo formu, tak ma proste formu. Dnes tomu chybeli goly a mohl to byt pekny hokej. Winter classic presvedcila, ze divakum na zivo jde spise o atmosferu nez o hokej, protoze videt toho opravdu moc neni :D. Navic potesila i ta bitka na zacatku. :box:

edit: Ted jsem dokoukal ten konec. Smula na konci, dobre postaveni hrace a gol na jedna jedna a pak uz se flyers nesebrali. Skoda no, myslim, ze byli jasne lepsi, ale hlavne ze se uz vzdbudili.

Letci go, go go :cinka: .
Carcillo takový "Jágr gol" proti Torontu :D:D Jinak Briere se parádně rozjel, snad mu to dlouho vydrží ;)
DNES! Dnes je ten den! :twisted:

Obrázek
Nechci být pesimistický, ale k zápasům s Pens mám poslední dobou hrůzu, jelikož pokaždé totálně vyhoří golman a proto dají tučnáčci s každé větší šance gol....kež by se to prokletí protrhlo. Když je štěstí unavené tak i na voly sedne, těmi jsou Pens už hodně dlouho a jednou bychom pro změnu za "voly" mohli být my :D:D
Tak včerejší match s Maple Leafs jsem neviděl, ale za tuto přesvědčivou výhru jsem rád, potřebovali jsme se krapet srovnat po těch šílených třetinách se Sen´s. No dnes Pit - bude to pro nás těžké, 2. zápas ve 2 dnech, uvidíme, hlavně ať z nás zase neudělají žáčky jako v prakticky každém letošním zápase. Leighton má opravdu formu, snad se kousneme a vykrademe jim tu jejich barabiznu !!!!
Doufam, ze pens rozjedeme, formu mame, takze vyborna prilezitost a zaroven vyzva, uvidime co z toho bude.

Co se tyce toho zapasu s torontem, vyhra 6-2 urcite potesi, v podstate to byla jasna a zaslouzena vyhra a docela i potrebna. Leighton opet podrzel, i kdyz tentokrat to ani nejak extremne treba nebylo vzhledem k tem sesti golum. Pochvalit musim briera,cartera, prongera (tri asistence uz nejakou dobu nemel, pokud vim) a riemsdyka ktery se prosadil strelecky........flyers jen tak dal :yahoo: .
Čo sa týka Leighton tak je lepší o nejakých 15-20% od Bouchera. Boucher podľa mňa dosť slabý :thumbsdown: . Avšak včera Leighton mal aj šťastie pri niektorých akciách Toronta nebol si istý kde má puk a potom tam niečo hasili za neho aj spoluhráči, ale chytal dobre a normálne ma prekvapuje som nečakal, že bude podávať také dobré výkony. V caroline bol no nič moc, ale tam aj asi preto, že tam uprednostňujú Warda a on tak bol, len akýsi tieň. Leighton bude dobrá 2ka Emerymu.

Emery čo sa týka čo ja viem ten bol tiež dosť kritizovaný s Ottawa, že je problémoví brankár a tiež aj jeho výkony. Kde to chytal v Rusku za Kazaň asi nie čo, ale za taký známejší klub tam chytal. Vo Philadelphii sa, ale javí slušne a kto ho vlastne do týmu vyhodení tréner letcov, alebo GM, lebo niečo také sa mi zdá, že som čítal, alebo počul, že ho niekto chcel do Philadelphii. Kto vie aké bude jeho miesto teraz pri novom trénerovi.

Ten zápas s torontom som si kukol dobrý výkon Philadelphii aj útočný aj obranný. Jasná prevaha letcov a myslím, že zaslúžené víťazstvo a gól Carcilla parádička, hráči toronta pri jeho akcii nič nezmohli, ale ani sa nesnažili ho zastaviť podľa mňa tak mi to pripadalo. Už sa zišlo aj Carcillovi streliť gól snaď mu teraz pôjde lepšie. Biere paráda, len neviem či ten prví gól čo dal či tá prihrávka mala ísť naschvál, alebo to bola len náhoda neviem to posúdiť, lebo sa mi zdalo ako čo by chcel hráč vystreliť a potom, ako čo by sa to dáko odrazilo či prešlo k nemu a skóroval a nevadí dal gól a druhý dal tiež s prehľadom. Najviac ma hnevá môj obľúbenec J. Carter strelecky je to dosť slabé snaď sa to zlepší, ale včera mal aspoň zásluhu na 2 gólov, ale aj včera mi jeho obraňovanie za vlastnou bránou pripadalo také chabé, ako čo by nešiel do zápasu na na plno i keď jeho úlohy nie sú obraňovanie, ale treba pomáhať aj vzdadu, ale výkonnostne šiel hore príchodom new trénera to treba uznať. A M. Richards ten by mohol tiež lepšie hrať začať, vie aj lepší byť oveľa.

Dnes teda tučniaci snaď aspoň remízu uhráme, ale si myslím že uhráme pens nie sú v dobrom forme a treba to využiť, ale skonči to v riadnom hracom čase podľa mňa remízou.
12487 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS