Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

niekedy sa tam ale najdu aj dobri hraci. Ja som si napriklad niekedy v uvode sezony z FA stiahol Palata :yes:
z FA sa da co to vyskladat, tuto sezonu som musel zamakat hlavne na tomto poli, waiver, FA, patrim medzi najaktivnejsich moves a aj vdaka tomuto som sa dostal do boja o PO

btw, Katarina, Katarina :povzbudzovanie:
tak FA se využívat musí, žal u vás je to teda ještě horší než u nás. My tam pořád máme o 100 hráčů víc, a to je teda strašně moc ...
cepi » Uto Mar 18, 2014 5:54 pm píše:heeeeeeej co toto za spyknutia :bitka: nech si to Rono vyzerie az do konca, no ja s v prvom rade sustredim na svoj tim
kazdopadne, tato jeho neaktivna supiska sa mohla riesit uz o nejaky tyzden, dva skôr....ten co s nim hral minuly tyzden (Colorado) atd. si slusne polepsilo a teraz si to vyzerem ja, ked som tak blizko PO :| (hned si spomenul na kantera :bee:
no nemam s tym najmensi problem
na*er si :bee: ale tiež m riťou stískalo, či mu tam Lukas nenasadí Pekáča do brány :nervozny: :lol2: Ale popravde, aj keby tak bolo, tak by som vyhral obdobne, lebo Niemi mal Vezina week
Tak ja som z FA vytiahol dosť hráčov, kt. mám doteraz. Zuccarella som zobral z waiveru, neviem kto ho vyhodil, ale ďakujem mu. :-D Potom priamo z FA Soderberg a hlavne obrancovia - Lindholm, Bartkowski a Stone. Teraz nedávno napr. Anders Lee a Nick Holden sa celkom chytili.
čučkarello bol moja robota :(

ale tak ja zas bral z waiveru Grabnera, čo bol steal, kým sa nezranil :(

a z FA som mal top úlovky Nyquista (díky Anty :ahoj: ), DeKeysera a Troubu
Nojo, ale tohle jsou hráči, který buď někdo dropne nebo je získáte na začátku sezony, případně když jsou povolaní z farmy a oni se zrovna chytí ... ale nějakej prostor na add/dropy určitě nemáte.
Budes prekvapeny ale ja som pocas sezony nasla niekolko hracikov, ktori mi tahali bodovacie snury...taky Nick Spaling, odkedy ho mam pravidelne mi boduje, akurat vynechal dost zapasov pre zranenie...alebo taly Riley Nash...sice nenapadny hracik ale na buly neskutocna pomoc, rovnako ako Derek MacKenzie :) a pred zraneniami aj Jesse Winchester paradne bodoval, takze kto hlada najde,., jooo este Marcus Kruger...ten mal neskutocne obdobie ked zbieral hlavne asistencie :)
Logan píše:Nojo, ale tohle jsou hráči, který buď někdo dropne nebo je získáte na začátku sezony, případně když jsou povolaní z farmy a oni se zrovna chytí ... ale nějakej prostor na add/dropy určitě nemáte.
a ja si prave myslim ze je to dobre
Tak je to váš systém, já vám do něj kecat nebudu, jen mě zajímalo jak to hrajete abych si to porovnal :)
Logan » Uto Mar 18, 2014 9:30 pm píše:Nojo, ale tohle jsou hráči, který buď někdo dropne nebo je získáte na začátku sezony, případně když jsou povolaní z farmy a oni se zrovna chytí ... ale nějakej prostor na add/dropy určitě nemáte.
všetkých troch som bral v priebehu sezóny a ani jeden nebol farmár, len som zataktizoval a využil som to, že niektorí tých hráčov kickli, keď boli zranení a ja mal vtedy IR list prázdny
Joe S. píše:čučkarello bol moja robota :(

ale tak ja zas bral z waiveru Grabnera, čo bol steal, kým sa nezranil :(

a z FA som mal top úlovky Nyquista (díky Anty :ahoj: ), DeKeysera a Troubu
DeKeyser bol môj posledný výber v drafte, ale musel som ho dropnúť potom ako sa pred začiatkom zranil a ja som mal zranených ešte ďalších 3-4 hráčov.
Je to bieda, dám si listinu FA, hráči sú tam zoradení podla nejakého ratingu a všetko je tam červené, bud zranení alebo neaktívni.. určite by bolo lepšie mať tam takých 80-100 schopných hráčov stále... ale zas nechcel by som znižovať počet tímov :hmm: možno len ubrať 2-3 posty, -1 util a -1 bn a hned by bolo o 50 hráčov viac v obehu..

Asi si založím vlastnú ligu budúci rok, budú tam len 2 tímy, oba budú moje aby som mal s kým trejdovať a aby ten obchodný partner bol rovnako šialený a všetko mi prijal. To bude draft a tí volní hráči :slintac: . A s určitosťou tú ligu vyhrám :vitaz: .. má to len samé pozitíva, takže v budúcej sezone somnou nepočítajte ja sa budem venovať vlastnej lige :thumbsup: .
ale aby si sa nedostal do stavu, ze budes odmietat vlastne trejdy :wink:
Mne Katarina pohodila na FA Giordana :lol2: (niezeby mi to pomohlo, PO mi aj tak tesne ujde, ale bol to dobry ulovok, podobn ako dalsi obranca flames Russell)
On bol zraneny a musela som to riesit, preto som ho hodila prec..... ;) ... ono FA hraci su skor na zmeny v teame a tak....na riesenie minikriz, mne to vzdy pomohlo...

inac...vzdy je mozne maximalne 5 zmien v zostave za tyzden :)

apropos...aj Montoyu mam z FA a chyta spolahlivo :)
Luo :poklona: Rinne :hehe:

:nervozny:
LOL. Tento obrazok krasne dokumentuje celu moju sezonu. Ja uz sa len smejem a dufam, ze dalsi rocnik budem mat aspon polovicu tych zraneni.

Přílohy

:ban:
Pan uzkoprsy sa ozval :lol2: nevedel som, ako inak to mam pomenovat, ked som ten screen ukladal :D
luxusný lazaret :good: prečo takéto niečo nepostihlo podvodníka v jeho poslednej hf yahoo sezóne
Läck :poklona:
aj ked na Rona by mi postacil asi aj kajov G roster:D
Joe S. píše:luxusný lazaret :good: prečo takéto niečo nepostihlo podvodníka v jeho poslednej hf yahoo sezóne
mne by uplne stacilo keby mal lazaret aspon v posledom tyzdni..ale co z toho ked si cepi spravi skore s Ronom..hlavne ze ja som z Ronom prehral 7:8 :scare: je dost mozne ze prave tieto body ma budu stat neucast v PO
ide sa vám dostať na yahoo? lebo mne nie a neviem prečo :panika:
Joe S. píše:ide sa vám dostať na yahoo? lebo mne nie a neviem prečo :panika:
u mna bez problemov
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS