To s Edlerem je nemila sprava ale pro PO by snad mel byt k dispozici Zapas proti Stars jsem si nemohl nechat ujit protoze nastoupil ke svemu prvnimu utkani v NHL muj oblibenec Cody Hodgson a nevedl si spatne Dokonce mohl vstrelit i gol kdyz se ocitl osamoceny s pukem pred branou ale ten mu hokejkou na posledni chvili vypichl Lehtonen Da se rict ze cely zapas jsme meli navrh az na ten slabsi zacatek kdy se spis vyckavalo kdo uderi prvni...a prvni sme uderili my Musim na sebe prasknout ze jsem si na tento zapas vsadil ale ne na nas nybrz na Stars Neveril jsem ze dokazeme Stars porazit v zakladni hraci dobe ale my to na ne zkratka umime :frajer2: Kdyz secteme skore vsech 3 stretnuti ktere sme snimi v letosni sezone odehrali tak je vysledkem krasne skore 15:3 Ted nas cekaji Kojoti kteri se mozna (snad) budou brzo stehovat do Winnipegu tak doufam ze i z pouste si nejake ty bodiky odvezeme Nejlip dva
Naprosta spokojenost po naprosto bezchybnem vykone Po vsech strankach jsem si zapas uzival Ve 2. tretine vstrelil Cody Hodgson svuj 1. gol v NHL a Lou konecne shootout :frajer2: Nemam co bych vytknul Dalsi utkani odehrajeme doma proti obhajci Stanley Cupu a memu nejmene oblibenemu souperi tak nvm jestli se mam tesit nebo ne :ja_neviem: Ale urcite se nezapomenu divat :smile03:
leo píše:Naprosta spokojenost po naprosto bezchybnem vykone Po vsech strankach jsem si zapas uzival Ve 2. tretine vstrelil Cody Hodgson svuj 1. gol v NHL a Lou konecne shootout :frajer2: Nemam co bych vytknul Dalsi utkani odehrajeme doma proti obhajci Stanley Cupu a memu nejmene oblibenemu souperi tak nvm jestli se mam tesit nebo ne :ja_neviem: Ale urcite se nezapomenu divat :smile03:
GOCANUCKSGO!
Presne, další skvelý zápas v podaní Canucks ! Prvú tretinu to bolo ešte vyrovnané ale dokázali sme streliť rýchly gol po Upshallovej chybe. V dalšom priebehu zápasu sme mali už jasne navrch a skore už len rástlo. V posledných zápasoch sa konečne prebudili trápiaci sa hráči, Burrows dal gol už 4. zápas v rade, Samuelsson aj Raymond dnes po 2b, Samy ich má už 6 z posledných 4 zápasov . A dalšiu prihrávku si pripísal aj Daniel Sedin, ten tak predlžil svoj point streak na 7 zápasov a v tabulke produktivity je už len bod za Stamkosom, to by bolo senzačné keby rok po Henrikovi vyhral Arta aj Daniel. Kesler sa trafil 2x a prvý krát v kariére prekonal hranicu 30 golov, momentálne je najlepší strelec tímu.
Som rád že aj Cody začína v prvom tíme úspešne, podla mna by tam mohol zostať aj dokonca sezony. A Luongo si ten SO už zaslúžil, túto sezonu odchytal množstvo velmi dobrých zápasov a tie nuly mu niekolkokrát ušli v posledných sekundách...
Další sú na rade Blackhawks, ktorý bojujú o PO takže by to mal byť dobrý zápas, len dúfam že znovu proti nim nevybuchneme.
Ohlund: Ryan Kesler se stal prvním rodilým Američanem, který v dresu Canucks nastřílel 30 a více branek. Předchozí rekord klubu držel Curt Fraser (28 gólů, sezóna 1981-82).
leo píše:Ohlund: Ryan Kesler se stal prvním rodilým Američanem, který v dresu Canucks nastřílel 30 a více branek. Předchozí rekord klubu držel Curt Fraser (28 gólů, sezóna 1981-82).
Tohle bude to cim te komentator zmatl
To je dobrá správa, už má naozaj blízko k návratu a verím že vypomôže nahradiť Edlera a jeho "bomba" od modrej sa nám bude hodiť na PP. Hned v úvodnom zápase za Moose strelil 2 goly a stal sa 1. hviezdou zápasu , Manitoba vyhrála 3:2 vo Wilkes-Barre.
A teraz už podme poraziť blackhawks! Go Canucks Go!
EDIT:
Tak nakoniec sme dokázali vybojovať výhru v hracom čase, tento zápas sa velmi podobal na PO. Hráči to brali naozaj vážne, ešte nikdy som nevidel Ehrhoffa tak naštvaného ako po jednej bežnej situácii pred našou bránou, po prerušení hry vybehol po Stalbergovi ako šialený... krátko potom mali hawks za stavu 2:1 skoro minutovú presilovku 5 na 3 a mohli rozhodnúť ale vdaka Luongovi sme ubránili, to bol asi zlomový okamih zápasu pretože o pár minút sme dostali presilovku my a Samuelsson golom do šatne zápas vyrovnal. V 3. tretine sme dostali druhý smolný gol v zápase, puk išiel za Luonga od nášho obrancu Taneva, ale znovu sme vdaka presilovke dokázali rýchlo odpovedať... A 4 minuty pred koncom po dalšej akcii Sedinovcov prišiel víťazný gol Daniela, prenho to bol prvý gol v posledných 9 zápasoch ale point streak predlžil už na 8 zápasov.
Dnes to bol celkom zaujímavý zápas, velkú rolu zohrávalo aj štastie alebo chyby rozhodcov. V prvej tretine nebol uznaný regulárny gol Bollanda a naopak pri našom gole Ehrhoff strielal puk ked už bol 1-2 centimetre za čiarou a mal byť teda ofsajd. V dalšom priebehu zápasu sme zas dostali 2 dosť smolné goly my, v závere nás zachránila tyč, pri jednej situácii išiel Luongo za bránu pre puk a Rome ako slepý donho vrazil , potom vlastnú chybu napravil zákrokom na čiare... som rád že nakoniec sme vybojovali výhru, ved predtým sme prehrali 6 z posledných 7 domácich zápasov proti Chicagu.
Sedinovci sú ako stvorení pre presilovky, to je neskutočné aké akcie tam dokážu povymýšlať a aj dnes ten Henrikov gol to bola parádička, proste najlepšia presilovková formácia v lige a žiadne štatistiky ma nezaujímajú! Po zranení Edlera hrá presilovku na modrej Samuelsson a zapadol celkom dobre čo potvrdil dnešným golom a z posledných 5 zápasov nazbieral 8 bodov. Daniel sa vyhupol na prvé miesto produktivity . Dnes bola fantastická aj oslabovka .
Zapas s Chicagem nebudu moc komentovat protoze ho rozhodci vubec nezvladali a ja se jim vubec nedivim...tak vyhroceny zapasy hrajeme uz snad jen s Detroitem Ikdyz prave ja bych si nemel co stezovat Ale co...nasrat Chickenhawks jeste ze to byl posledni letosni zapas snimi...
Ted 2 dny odpocinek a pak na domacim lede Ottawa takze 2 body :smile03:
Sami Salo dnes nehral v dalsim zapase za Manitobu a je zpet zapsan na soupisce Canucks takze to vypada ze proti Ottawe uz nastoupi Na tento match se strasne tesim a nejen z tohoto duvodu.Ottawa je nejhorsi celek NHL co se tyce formy.Tahne snuru 9ti proher za sebou a z poslednich 16ti zapasu vyhrali jen jeden a to proti Islanders.Posledni zapas prohrali rovnez s Islanders (5:3).Takze doufam ze jejich mizernou formu jen potvrdime i se Salem na lede
Luongo si masky stavia ako LEGO...ďalšie "vylepšenie" (vyzerá to zaujímavejšie, ale prečo sakra si dáva robiť tak šmejdny prvý model, keď ho potom stále upravuje?)
Getzo5 píše:Luongo si masky stavia ako LEGO...ďalšie "vylepšenie" (vyzerá to zaujímavejšie, ale prečo sakra si dáva robiť tak šmejdny prvý model, keď ho potom stále upravuje?)
Nic neupravuje...tato je nova k tem Old dresum :smile03: Lou ma rad jednoduche masky ale ta ktera se me osobne nejvic libi a kterou povazuju za nejlepsi v NHL vubec nepouziva
Salo išiel do Manitoby aby sa rozohral, takže keby sa vráti po 1. zápase tak by to bolo velké prekvapenie, v reporte po tom zápase v ktorom nenastúpil bolo písané že bol len "scratched" a že sa očakáva že nastúpi v tom dalšom dnešnom zápase... asi len bolo nanho moc odohrať 3 zápasy za 3 dni , ale očakávam že v utorok odohrá za Moose svoj posledný zápas proti Wilkes-Barre.
Tak tipnul bych si ze u Ballarda je to konec sezony, tohle bude koleno v haji... Vypadalo to jeste hur nez u Malkina, ale stalo se to temer identicky, M.Michalek ho prilehnul, hruza pohledet...
Až ma zabolelo, ale ako... No tak toto je smola. Najprv Edler, teraz Ballard a z tej superobrany je razom...nie taká super. Nucks sa to začína rozkladať. Mali toľko šťastia čo Philly, teraz ich opúšťa, uvidíme ako sa s tým vysporiadajú, hlavne obrana je do POs veledôležitá a aj keď Ballard nie je v takej stavebný kameň, je to až pridobrý bek pre tretí pár, takže...
No naštastie to nedopadlo tak zle ako to vyzeralo, väzy v kolene nemá potrhané a chýbať by mal 3-4 týždne, včerajšie MRI ukázalo mild knee sprain. (tieto lekárske termíny mi moc nejdú ale asi je to len neaké mierne natiahnutie väzu :ja_neviem: )
Na zranenia už nemáme také štastie ako v 1. polovici sezony ale myslím že strata Edlera a Ballarda nás až tak neoslabí, už tento týžden by sa mal vrátit Salo a za Keitha môže zaskočiť Chris Tanev, ktorý už odohral 8 zápasov v NHL a celkom príjemne prekvapil.
Obrana by mala vyzerať asi takto:
Ehrhoff - Salo
Hamhuis - Bieksa
Alberts - Tanev
Tak jak písal getzo už to nie je super obrana ale myslím že stále velmi slušná. Ked aj spraví obrana neakú chybu, tak v bráne máme Luonga a ten chytá momentálne perfektne, z posledných 25 zápasov má bilanciu 19-1-5 a vo všetkých brankárskych štatistikách sa derie do TOP 5, vyzerá to prenho na najlepšiu sezonu v kariére a ked mu to vydrží dokonca sezony tak aspon nominovaný na Vezinu by mohol byť.
Pred sezonou sme vymenili Hordichuka do Floridy a získali sme Andrewa Petersa, ten u nás vôbec nedostal šancu a nechceli ho ani v Manitobe, tak sám požiadal vedenie aby mu zrušilo kontrakt a mohol tak ukončiť kariéru.. http://bleacherreport.com/articles/5274 ... key-league
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty) Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Klubová Tipovací Liga
Už včera jsi věděl, jak skončí dnešní zápasy? Ukaž nám tvoje schopnosti v naší týmové tipovací hře!