Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

no do ... :nervozny:
čo Petríčku čo ? :-P
Nice bounce-back :good:
Pred poslednym 4-zapasovym dnom 5b naskok… beton :!:
toto uz musime dat :nervozny:
Vite, ze ja zadnou taktiku nedavam :andy: :king:
AndyF píše:Vite, ze ja zadnou taktiku nedavam :andy: :king:
viem to z haxballu :jn:
Checkol som tie nase tipy na dnes (svoje trosku upravil :jn: ) – celkom sa mi pozdava ako to mame rozhodene... nech sa deje co sa ma
Ako si natipoval ? :jn:
petrik píše:Checkol som tie nase tipy na dnes (svoje trosku upravil :jn: ) – celkom sa mi pozdava ako to mame rozhodene... nech sa deje co sa ma
No to ja uz ty svoje predtim upravil :jn: - cili - pro JEDNOU sem udelal vyjmku..
medik911 píše:Ako si natipoval ? :jn:
na full house :jn:
Andy, Anty..vy ste mi ale spoluhraci (PHF)...Ako mozte tipovat za tento kvazi tim?
kajo píše:Andy, Anty..vy ste mi ale spoluhraci (PHF)...Ako mozte tipovat za tento kvazi tim?
Co je na nem kvazi??
Normalni zoldaci! :neviem:

Jako kazdy team NHL :razzi:
AndyF píše:Normalni zoldaci!
:good:
Petrik gratulujem k 1 miestu medzi tímami našej konferencie a 3 medzi jednotlivcami a to si prišiel pred začiatkom kola o svôjho lídra medika. :klobuk: :klobuk:
AndyF píše:
petrik píše:Checkol som tie nase tipy na dnes (svoje trosku upravil :jn: ) – celkom sa mi pozdava ako to mame rozhodene... nech sa deje co sa ma
No to ja uz ty svoje predtim upravil :jn: - cili - pro JEDNOU sem udelal vyjmku..
:andy: po tomto parádnom kole si ten odchod rozmyslíš :wink: už kvôli petrikovi :wink:
Co mam s nim delat... :neviem:
AndyF píše:Co mam s nim delat... :neviem:
pokračovať dalej,ved vám to išlo parádne :wink:
Good job pani, dali sme to celkom s prehladom tento posledny den :good:
Vcera som svoje tipy upravil tak aby sme pri akejkolvek kombinacii vysledkov mali minimalne 6b istych, to znamena ze na nase predbehnutie by nasi superi potrebovali pri tej najmenej pravdepodobnej kombinacii vysledkov nahrat az 12b co nebolo velmi pravdepodobne… napriek tomu IC vystrcili rozky a keby bola byvala na floride remiza tak by nas boli predbehli :hmm: nastastie nebola

Od zajtra zapasove kolo :box:
Falconáci gratulujem k 1 miestu v konferencii i lige z tohto kola,bola to skvelá jazda za 1 miestom :klobuk:
fluke
Jen pro zajimavost, za 2. kolo padlo 61 vyher domaciho tymu, cili pokud bych daval jen jednicky a nekoukal vlevo vpravo, mel bych o 3 body vic, nez jsem za kolo ziskal :andy:
Dneska dobra haluz :lol3:
Kazdyho jinyho bysme porazili..
Win :sok:
A to dokonca niektore timy mali aj viac bodov ako my… az mi je to divne. Som zacinal mat pocit ze vyhrame iba ked budeme mat najviac bodov zo vsetkych… :hmm: :D
win streak :sok:
:cool:
:jupi: uz to pojde
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA