Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Getzo5 píše:Kopec v top6, podľa očakávaní - krása. :) Makarov bol posladný na farmu, pokiaľ sa nemýlim, takže to nasvedčuje skôr môjmu scenáru, než tvojmu, Popradčan. A zas na druhú stranu - Turco nechytá zle, ale v rozohrávke zbytočne často frajeruje. Asji si neuvedomuje, že 90`s sú už dávno za nami a toto sa nekompromisne trestá. Koľko už tak nebezpečných situácií túto pre-season vytvoril? Keby toto odstránil, bolo by to ok. Tím už síce na obhajobu SC asi nevidím, ale stále bude hore, sila sa z neho nestratila. Až na Byfugliena pred bránou a nepríjemného Steegera nič podstatné neodišlo. Nie, ani Niemi...

A Morin sa vo svojom veku javí doslova ako posila, podobne ako u nás Urbom. Či tak zvládnu celú sezónu, to sa uvidí, každopádne veľmi dobrá pre-season z ich strany.
Ja som tiez stastny,ze ostali spolu v jednej lajne,islo im to naozaj velmi dobre spolu a je to v podstate jedina lajna,ktora ostala po kope z poslednej sezony.

Co sa tyka Kopca,nema nic vyhrane,bude pod lupou a do trade dead lajnu casu dost,ako som spominal,na farme sa tlacia mlady chlapci a v Acku mame uz Skilleho a Stalberga,ktory uz teraz dychaju Kopcovi na chrbat a co sa tyka 3 paru v obrane,je to nas najslabsi link a Kopec aj z jeho 2 mil cap hit je najidealnejsi kandidat na trade.

Kopec je hrac 3-4 lajny,na viac nema,ma dost tazke ruky,nedokaze premenit iste tutovky,takze nepocitam,ze sa dlho v tej lajne ohreje,ako poznam nasho trenera ;-)
Popradcan píše:Kopec je hrac 3-4 lajny,na viac nema,ma dost tazke ruky,nedokaze premenit iste tutovky,takze nepocitam,ze sa dlho v tej lajne ohreje,ako poznam nasho trenera ;-)
Tak a už je to druhá, Hossa /1+1 :) / - Sharp - Kopecký ... ale tak asi len dočasne kvôli nepriaznivému stavu Toews - Kane opäť spolu..
Toto je starý známy Hossa. Dúfam, že sa vracia do formy a bude pokračovať v pravidelnom bodovaní. Rád si prebehnem štatistiky, kde svieti jeho meno.
Tkaze..Hjamlamrsson dostal stop na 2 zapasy a strati $85,365..V sobotu hrajeme zase proti Buffalu,so si isty,ze Kaleta,alebo niekto iny vyvolaju poriadnu bitku,ako payback ;-)
yzy19 píše:Toto je starý známy Hossa. Dúfam, že sa vracia do formy a bude pokračovať v pravidelnom bodovaní. Rád si prebehnem štatistiky, kde svieti jeho meno.
Hossa ide hore s produkciou,co neni ziadne prekvapenie,zacal vynikajuco preseason a teraz pokracuje aj na ostro,naopak,Kopecky ide rapidne dole ,co je pre neho velmi zle,ale dalo sa to predpokladat..
Ako to vyzera s Kane-om? Nastupi dnes?
kajo píše:Ako to vyzera s Kane-om? Nastupi dnes?
udajne je chory a s timom ani neodcestoval. Povolali z AHL Cullimore-a.
Takze dnes presne ako sa ocakavalo sme zapas zvladli. Musel to byt ale paradny zapas, pretoze raz vyhral jeden a raz druhy. Ak ide o Hossu - cakal som, ze sa zlepsi v produktivite ale takto :shock: . Skvele vykony od zaciatku sezony, v campe taktiez parada zbieral body ako na beziacom pase. Verme, ze mu tato excelentna forma vydrzi co najdlhsie. Kopecky je ten isty pripad, pred par rokmi som myslel, ze bude stale hravat 4 lajny, pripadne 3 ale kopec sa skvele vypracoval. Ma dlhsi cas na lade a aj ked mu niekedy zapas nevyjde tak si to v dalsom vynaradi - pravdaze s hossom :thumbsup:

Na dnesny zapas som bohuzial zaspal, teda nechapem preco mu nezvonili 2 budiky (mobil a druhy mobil). Skoda slubil som, ze kazdy zapas ktory budeme hrat cez vikendy budem pozerat. Ojj este teraz som nasrany :bitka3:

Hlavne, ze sa uz konecne zacalo vyhravat a my s popradcanom vieme preco :?: :lol: :roll:
som zvedavy, ako dlho este vydrzi kopeckemu ta necakana produktivita. :shock:
Steven píše:Takze dnes presne ako sa ocakavalo sme zapas zvladli. Musel to byt ale paradny zapas, pretoze raz vyhral jeden a raz druhy. Ak ide o Hossu - cakal som, ze sa zlepsi v produktivite ale takto :shock: . Skvele vykony od zaciatku sezony, v campe taktiez parada zbieral body ako na beziacom pase. Verme, ze mu tato excelentna forma vydrzi co najdlhsie. Kopecky je ten isty pripad, pred par rokmi som myslel, ze bude stale hravat 4 lajny, pripadne 3 ale kopec sa skvele vypracoval. Ma dlhsi cas na lade a aj ked mu niekedy zapas nevyjde tak si to v dalsom vynaradi - pravdaze s hossom :thumbsup:
Že Hossič pôjde po SC hore sa dalo čakať, spadla z neho ťarcha, je v ideálnom veku na vrchole síl a nebyť zranenia v úvode minulej sezóny, atakoval by svoje maximá, však takmer bod na zápas hneď ako naskočil do sezóny mal. Vo vtedajšom tíme ale nemal ani také postavenie ako dnes. Minuloročné Chicago bolo o kolektíve a veľkej kvalite naprieč súpiskou čo vplývalo aj na zloženie formácii a ice time. Dnes je to tím cca 6tich mužov, ktorí boli hlavnými protagonistami i vlani. Dostávajú tak ešte väčší priestor. Teraz má voľné ruky a evidentne si to užíva. Quenneville-ovi tlieskam, kedže to poskladal presne tak ako som si to predstavoval. A aj to je kľúčom k úspechu Kopca. Ten aj v nároďáku presvedčil, že aj napriek tomu, že je to útočník skôr urastenejší, pomalší a technicky nie tak zdatný, rozhoduje sa v situáciách na ľade veľmi dobre a spolupráca s Mariánom mu svedčí. Podobne tak je to typ hráča, ktorého výkon graduje s výkonom spoluhráčov z lajny, s jeho zaradením a celkovo časom stráveným na ľade. Je to bojovný typ, dokáže získať puky, prikryť ich, nekaziť, slušne prihrať i zakončiť. Taký sa hodí do každej lajny. Ja len dúfam, že to obom vydrží, ako zdravotne tak potenciou. Obaja majú našliapnuté na svoje bodové maximá, t.j. Marián na zovuprekonanie magickej 100vky. Nuž, len tak ďalej. :clap:
Ano Getzo mas pravdu, ze po SC musel zacal zbierat viac bodov. Ale hovorit o stovke je asi trocha priskoro, ved sa hrali este len 6 zapasov.Ale som na oboch strasne zvedavy a uz sa tesim ako im to pojde dalej, s Hossom pocitam, ze ziska dostatok bodov a bude pre tim prinosom, ale uvidime co s Kopeckym dokedy mu vydrzi tato produktivita?
Steven píše:Ano Getzo mas pravdu, ze po SC musel zacal zbierat viac bodov. Ale hovorit o stovke je asi trocha priskoro, ved sa hrali este len 6 zapasov.Ale som na oboch strasne zvedavy a uz sa tesim ako im to pojde dalej, s Hossom pocitam, ze ziska dostatok bodov a bude pre tim prinosom, ale uvidime co s Kopeckym dokedy mu vydrzi tato produktivita?
Prečo by to malo byť trúfalé? Už má prakticky desatinu, on nie je hráč, ktorého hra by sa menila v čase. Pravda, zádrhel prísť môže, ale pokiaľ bude takto pokračovať...

Dovtedy dokým bude takto vysoko v zostave, u neho ale útlm príde omnoho pravdepodobnejšie, to je jasné.
No ,boleli ma oci ,je to katastrofa zatial,nasa obrana nestoji ani za deravu fajku :hroza:

41 striel na nasho brankara :-O ,toto sme tu uz dlho nemali,ked som sa pozrel na nasu obranu,Cullimor,Boynton,sam tam seru z pukom pred brankou,stratia puk a je to gol :hroza:

Turco vcera musel stat na usiach,aby sme vyhrali,fantasticke saves,ta nasa "obrana" mi zacina nahanat strach,viem,ze je este dost casu,ale sa na to neda pozerat ..

Vobec sme si nezasluzili vyhrat,Buff nas prehravalo vo vsetkom,VSETKOM :!:

Konecne bolo vidno aj Bollanda a Brouwera :thumbsup:

peace....
Popradcan píše:No ,boleli ma oci ,je to katastrofa zatial,nasa obrana nestoji ani za deravu fajku :hroza:
Čo iné "fajky"? :lol2:
Popradcan píše:No ,boleli ma oci ,je to katastrofa zatial,nasa obrana nestoji ani za deravu fajku :hroza:

41 striel na nasho brankara :-O ,toto sme tu uz dlho nemali,ked som sa pozrel na nasu obranu,Cullimor,Boynton,sam tam seru z pukom pred brankou,stratia puk a je to gol :hroza:

Turco vcera musel stat na usiach,aby sme vyhrali,fantasticke saves,ta nasa "obrana" mi zacina nahanat strach,viem,ze je este dost casu,ale sa na to neda pozerat ..

Vobec sme si nezasluzili vyhrat,Buff nas prehravalo vo vsetkom,VSETKOM :!:

Konecne bolo vidno aj Bollanda a Brouwera :thumbsup:

peace....
Máš pravdu, ale pak jste ke konci zabrali a bylo po nás. 3 góly v podstatě z brejků. Lalime chytil jediný ze čtyř. Škoda, přeškoda, s Millerem už bychom to nějak dotrpěli do konce :yes:
Hossov koncert pokračuje :good: Kopecovi sa tiež darí :good: Ten gól v predĺžení bola parádna akcia :) :wink: :cool:
teraz sa dobre vyspíme, tri dni oddych a v piatok v domácom prostredí z vás narobíme šnúrky do topánok... :cinka: :)
1. Kopeckému drbe, to čo predviedol pred Halákom v prvej tretine :dole:
2. Hossa, to je niečo neskutočné. V tejto forme na neho nebude mať v lige nikto. Triaška a strach blues fans pri každom pohybe a dotyku s pukom
3. Anketa počas prenosov CHI:
"Which central division team do you love to hate the most."
a) NSH
b) DET
c) STL
d) CBJ
... to ma dostalo :fucker:

Doteraz som bol CHI naklonený a krotil som vášne ale od teraz máte Majo so mnou problém! Nemám Vás rád! :twisted:
Bluesman píše:1. Kopeckému drbe, to čo predviedol pred Halákom v prvej tretine :dole:
2. Hossa, to je niečo neskutočné. V tejto forme na neho nebude mať v lige nikto. Triaška a strach blues fans pri každom pohybe a dotyku s pukom
3. Anketa počas prenosov CHI:
"Which central division team do you love to hate the most."
a) NSH
b) DET
c) STL
d) CBJ
... to ma dostalo :fucker:

Doteraz som bol CHI naklonený a krotil som vášne ale od teraz máte Majo so mnou problém! Nemám Vás rád! :twisted:

Dano, dva dni doazadu si ma učil slušnosti, a čo tu čítam :D
Keď si to okolnosti vyžadujú.... :D
Marián hrá rozhodne najlepší hokej svojho života :!: :cinka: Pevne verím, že to jemu i Kopcovi vydrží, nielen kvôli Chicagu, ale aj kvôli nim samotným. Spolupráca s Toewsom vychádza na výbornú i keď ten momentálne nie je tak výrazný. Akurát som včera celkom nepochopil čo to Kopec stváral keď sekal po Jarovi po hvizde :dole:

Uz to snad nema ani cenu komentovat. Columbus dnes vystrelil na branu 40 krat, zatial co my iba 32. Potom co si si to vsimol popi tie strely som to zacal sledovat podrobnejsie a vidim, ze to stale pokracuje. 2 prehry v rade, je cas to prerusit. Hossova produktivita trochu stichla, Kopecky je DTD. :|
Ono to este trosku potrva,kym sa nasi nastartuju,najvacsi problem je v obrane,prichodom Campbella sa top 4-ka ustali a co sa tyka utoku,tam to este trosku potrva,mesiac dva,tam neni nasa slabina.

Nechat vystrelit na nasu branku 40 striel je nieco,co som v poslednych 2 sezonach casto nevidel,mali sme priemer 24 striel na branku,po navrate Campbella sa to ustali,potom tu mame velky problem v 3 obrannej dvojici,Boynton ujde,ale dalej to je katastrofa :!: Hendry,Cullimore,Scott SUCKS :hroza: a na nejake zranenia na poste obrancov ani nechcem pomysliet,musime nieco trejdnut...

dnes nasi trenovali v tomto zlozeni .

1lajna: Sharp-Toews-Skille
2lajna: Hossa-Kopecky-Brouwer
3lajna: Kane-Bolland-Stalberg
4lajna: Bickell-Dowell-Pisani

Ono to je tazke ,ked Boynton,alebo Cullimore maju 10 give aways v zapase a dostaneme gol,alebo nedokazu dostat puk z nasho pasma,nepresne prihravky,prehrane suboje na mantinely,potom treba dotahovat,alebo vyhravame a stratime 2 golovy naskok..

Treba byt trpezlivy :)
Kaner až tretia lajna? :unsure: So Stalbergom by to mohlo vychádzať, ale čo TOI? Najmä v sezóne v ktorej by mohol zaznamenať výraznejší prielom...samozrejme je to len skúška, ale...
Takze dnes prisla konecne vyhra. Kane Ice-Time 19:15, skoda zranenie hossu, hadam to nebude nic vazne a hadam ho to nezabrzdi. V poslednej dobe uz totiz nebodoval tak ako sme si zo zaciatku zvykli...

Sharpa som mal vzdy rad avsak jeho vykony v tejto sezone su perfektne, striela goly to je presne to co sa od neho ocakava ked hraje na kridle. Parada, len tak dalej. Najlepsi strelec celej NHL tak sa mi to paci Sharpy :yes:

Dalsim superom budu Oilers, ti tahaju dost dlhu snuru prehier tak sa dost bojim, ze sa mozu uchytit prave u nas ale verim, ze nie. Dokonca si myslim, ze by sme ich mohli konecne prestrielat a nepustit na svoju branu tolko striel ako tomu bolo zvykom v predoslych zapasoch! :wawe:
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE