čtv 07. říj 2010 23:34
Ja som tiez stastny,ze ostali spolu v jednej lajne,islo im to naozaj velmi dobre spolu a je to v podstate jedina lajna,ktora ostala po kope z poslednej sezony.Getzo5 píše:Kopec v top6, podľa očakávaní - krása.Makarov bol posladný na farmu, pokiaľ sa nemýlim, takže to nasvedčuje skôr môjmu scenáru, než tvojmu, Popradčan. A zas na druhú stranu - Turco nechytá zle, ale v rozohrávke zbytočne často frajeruje. Asji si neuvedomuje, že 90`s sú už dávno za nami a toto sa nekompromisne trestá. Koľko už tak nebezpečných situácií túto pre-season vytvoril? Keby toto odstránil, bolo by to ok. Tím už síce na obhajobu SC asi nevidím, ale stále bude hore, sila sa z neho nestratila. Až na Byfugliena pred bránou a nepríjemného Steegera nič podstatné neodišlo. Nie, ani Niemi...
A Morin sa vo svojom veku javí doslova ako posila, podobne ako u nás Urbom. Či tak zvládnu celú sezónu, to sa uvidí, každopádne veľmi dobrá pre-season z ich strany.
Co sa tyka Kopca,nema nic vyhrane,bude pod lupou a do trade dead lajnu casu dost,ako som spominal,na farme sa tlacia mlady chlapci a v Acku mame uz Skilleho a Stalberga,ktory uz teraz dychaju Kopcovi na chrbat a co sa tyka 3 paru v obrane,je to nas najslabsi link a Kopec aj z jeho 2 mil cap hit je najidealnejsi kandidat na trade.
Kopec je hrac 3-4 lajny,na viac nema,ma dost tazke ruky,nedokaze premenit iste tutovky,takze nepocitam,ze sa dlho v tej lajne ohreje,ako poznam nasho trenera