Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Super som rád, že sa Montrealu už začalo dariť a zásluhu ma na tom Jaro. 3 viťazstvá v rade vychytal Jaro :clap: Hra Montrealu hlavne obrana sa zlepšila príchodom M. Schneider. :thumbsup: M. Schneider je dosť aj viťažovaný veď v nočnom zápas proti letcom odohral skoro 26 min., ale toto Montreal potreboval dobrého obrancu-skúsené. Obrana by už aj bola v pohode je tam ešte Markov, Komisarek, Hamrlík, Brisebois. Čo sa týka Glena mohol by nahradiť zraneného Langa. Glen je tiež niečo vekovo, ako Lang a má tiež dosť skúseností, takže by mal by byť platný pre Montreal. Čo sa týka Begina ten je už fuč, alebo, ako niečo sa mi zdá? Tanguay ten bude do kedy maródiť ešte veľmi chýba Montrealu podľa mňa málo hral túto sezónu za Montreal takto je im prd platný je to super hráč tak nech už rýchlo hrá. Zakočuje ma napr. to, že taký Koivu je túto sezónu dosť nevýrazný ani moc góly no proste nič...áno bol zranení, ale aj tak. Montrealu chyba forma Koivu ďalej aj Tanguay a tiež aj Lang, ale tak príchodom M. Schneider sa to nejak dalo do poriadku a bude to ešte lepšie, keď sa vráti Tanguey a prišiel Glen. Mne sa pozdáva aj ten M. D'Agostini, dobré priezvisko má hh :D jedna pesnička má taký názov, alebo podobný, ale celkovo sa mi pozdáva. No, aké veci sa dejú ešte v Montreale pred prestupom atak je niečo new? Má ešte voľné financie Montreal. nemusel by byť jaro vymenení mohol by ísť Price preč, ale zas ak dotiahnu do tímu nejakého skúseného brankára tak Jara čaká zas to isté, ako na začiatku sezóny pravdepodobne, že bude robiť robiť náhradu, v tom prípade nech radšej Jaro aj Price ostanú a Jaro nech je jednička. dávnejšie som čítal, že by sa jaro mohol ocitnúť vo Philadelphi tak kto vie to by som bral aj, ale tam by tiež nebol jednička, takže radšej takto, ako to je teraz na pozícii jedničky v Montreale. Inač dnes by mohol chytať Price, lebo mám taký pociť tušáka, že Montreal si to dnes v noci odnesie od žralokov zo SJS a bolo by dobre, keby je v bráne Price, aby si to odniesol on, lebo ak bude jaro chytať tak zas on bude najhorší. Inač je možne, že aj bude Chytať Price, tak ak má prehrať Montreal tak nech prehrá s Pricom.
Skorpion píše:Za Bruins hral minuly rok obstojne.
prislabe slovicko :D hral paradne :good: pre mna bol bez debatky jeden z NAJprijemnejsich prekvapeni BOS sezony :yes: dost dobry tah zo strany Habs
Ako tak sledujem prestupove spekulacie, tak v kazdej druhej sa spomina Montreal. Co vy hosi vymyslate? Vy chcete snad kazdeho :lol2:
:) Nemám slov paráda. :clap: :clap: :clap:
V posledních zápasech jsme šli do sebe a Jarda Halák je naše nová superhvězda. :clap: :clap: :clap:
Proti silným San Jose nám vychytal vitězství!!!!! Také ho zachráila tyč,ale to k dobrému golmanovi patří!!!!
Všem spekulantům vzkazuji!!!!!! :smile03: Zapomeťe na Jardu ten musí zůstat v Montrealu!!!!!! :yes:
Měl jsem teď několik hektických dní okolo přípravy a absolvování maturitního plesu mé dcery Žanety tak jsem nesledoval!!!!Mimochodem moc jí to slušelo a jsem na ni hrdý :wink:
Ale tolik fantastických zápasů se silnými soupeři a vše jsme vyhráli!!!!! :clap: :clap: :clap:Tak snad je krize zažehnána!!!!
Kosatky,letci,žraloci - všechno špičková mužstva NHL a my jsme je porazili!!!!!Paráda!!!! :clap: :clap: :clap:
Se žraloky nám vyšla první třetina,kdy jsme jim nastříleli tři góly a přestože ve zbytku zápasu nás začali přehrávat vydrželi jsme dokonce!!!Jarda Halák první hvězda utkání není co dodat.
Začínám si zvykat,že s Price bude druhý brankář!!!
Nedá se nic dělat.Jarda Halák chytil šanci za pačesy a když bude tak pokračova, třeba mu někdy u nás vyvěsí dres :lol2:Číslo 41 ještě pod stropem nevisí :D
Výborně teď hraje krom Jardy Haláka Markov a Plekanec.Zvláště u Tomáše z toho mám velkou radost,že mu to tam opět padá.A již v zapasech ,které jsem viděl a příliš se nám nedařilo,ukazoval se v nejlepším světle :taptap: .
Pochvalné tóny znějí na posilu Schneidera a i to je potěšující.Oživil naší přesilovku a kupodivu se mu daří i v obraně.Chválim!!!!! :yes:
Nově přišla posila Glen Metropolit za 1 milion na letošní ,ale i na příští sezónu je to vynikající posila./Náhrada za smolaře Langa skutečně výborná/Centra jeho kvalit jsme potřebovali jako sůl!!!Pokud vím tak v Bostonu ale i jinde se mu dařilo a jen doufám,že i u nás zanechá výraznou stopu.
Tleskám Gaineymu protože získal z waiver listu lacině kvalitního centra!!! :taptap:
Po chmurných týdnech snad nastávají konečně klidné časy!!!!!Jen tak dál HABS!!!!!
montreal píše::) Nemám slov paráda. :clap: :clap: :clap:
V posledních zápasech jsme šli do sebe a Jarda Halák je naše nová superhvězda. :clap: :clap: :clap:
Proti silným San Jose nám vychytal vitězství!!!!! Také ho zachráila tyč,ale to k dobrému golmanovi patří!!!!
Všem spekulantům vzkazuji!!!!!! :smile03: Zapomeťe na Jardu ten musí zůstat v Montrealu!!!!!! :yes:
Měl jsem teď několik hektických dní okolo přípravy a absolvování maturitního plesu mé dcery Žanety tak jsem nesledoval!!!!Mimochodem moc jí to slušelo a jsem na ni hrdý :wink:
Ale tolik fantastických zápasů se silnými soupeři a vše jsme vyhráli!!!!! :clap: :clap: :clap:Tak snad je krize zažehnána!!!!
Kosatky,letci,žraloci - všechno špičková mužstva NHL a my jsme je porazili!!!!!Paráda!!!! :clap: :clap: :clap:
Se žraloky nám vyšla první třetina,kdy jsme jim nastříleli tři góly a přestože ve zbytku zápasu nás začali přehrávat vydrželi jsme dokonce!!!Jarda Halák první hvězda utkání není co dodat.
Začínám si zvykat,že s Price bude druhý brankář!!!
Nedá se nic dělat.Jarda Halák chytil šanci za pačesy a když bude tak pokračova, třeba mu někdy u nás vyvěsí dres :lol2:Číslo 41 ještě pod stropem nevisí :D
Výborně teď hraje krom Jardy Haláka Markov a Plekanec.Zvláště u Tomáše z toho mám velkou radost,že mu to tam opět padá.A již v zapasech ,které jsem viděl a příliš se nám nedařilo,ukazoval se v nejlepším světle :taptap: .
Pochvalné tóny znějí na posilu Schneidera a i to je potěšující.Oživil naší přesilovku a kupodivu se mu daří i v obraně.Chválim!!!!! :yes:
Nově přišla posila Glen Metropolit za 1 milion na letošní ,ale i na příští sezónu je to vynikající posila./Náhrada za smolaře Langa skutečně výborná/Centra jeho kvalit jsme potřebovali jako sůl!!!Pokud vím tak v Bostonu ale i jinde se mu dařilo a jen doufám,že i u nás zanechá výraznou stopu.
Tleskám Gaineymu protože získal z waiver listu lacině kvalitního centra!!! :taptap:
Po chmurných týdnech snad nastávají konečně klidné časy!!!!!Jen tak dál HABS!!!!!
Ano, jsou to hlavně Halák a Pleky, kteří nás teď táhnou. Halák se rozchytal k nevídaným výkonům, kéž by mu to vydrželo. No a Pleky konečně v letošní sezóně ukazuje, co v něm doopravdy je a hlavně přijde se svým příspěvkem v tu pravou chvíli, jako třeba naposledy ve Philadelphii. O Schneiderovi jsem od počátku vůbec nepochyboval, věřil v jeho vzkříšení u nás a on to zatím jen a jen potvrzuje.
Co se týče spekulací, tak určitě nefigurujeme u všech možných jmen :) , ale je pravdou, že některá se skloňují dost často. Jako např. Kaberle, Smyth, Jokinen nebo Bouwmeester, někde jsem četl i Tkachuk. Ale reálně by mohl vypadat snad jen ten Jokinen, možná Kaberle. Uvidíme...
No vidno, ja som rád, že ste prehrali, pretože chytal Price, aspoň sa vidí, kto má v tej bráne naozaj stáť. Dúfam, že sa Halák čoskoro uzdravý, vďaka nemu by mali Habs postúpiť do PO.
:( Tak další prohra.Tentokrát Price dostal ,,bůra",ale co jsem sledoval z highlighty tak góly nejdou na jeho vrub.Spíš obrana nepokryla útočníky šavlí a zvláště třetí Špačkův gól jde na úkor celé bránící pětice,která se rozestoupila.
No nic další body v háji.
Víc mě trápí ,že o deadline nikdo vlastně nepřišel.To mne bolí víc!!!! :yes:
Lépe řečeno přišel s předstihem přesilovkový obránce Schneider ,za zraněného Langa útočník Metropolit a farmář Janik.Ale přece jen v koutku duše jsem očekával jedno větší jméno, ať už do obrany,nebo útoku.Zkrátka posilu jak se patří.Nestalo se!!!!!!! :evil:
Gaineymu se zřejmě zdá,že jsme natolik silní,že s tímto kádrem může dobýt finále,což si vůbec nemyslim. :thumbsdown:
A to ani až se z marodky vrátí Tanquye.
Jsem zklamaný,zvláště po spekulacích,kdy se Montreal oběvoval téměř u každého většího jména./Pronger,Bouwmeester,Smyth,Lecavalier,Nylander,Jokinen apod./Nikdo z nich nepřišel!!!!! :evil:
Gainey se nato zase jako obvykle vykašlal a to mě dost mrzí.Zvláště když domyslim,jak v létě se to rozprchne do všech stran a další roky budeme zase čumět bez šance na nějaký větší výsledek. :?
Navíc sousedi v divizi a okolí neváhali a posílili se.Boston,Buffalo,Toronto,NYR mají nové posily a MY zase nic. :evil:
Očekával jsem od vedení Canadiens v roce výročí větší velkorysost!!!!!!!!! :yes:
Jsem zklamán!!!!!! :verysad:
jj taky nevim proč u váss nedošlo k nějaké větší změně jinak já sem se ani nestilh podivat na higlihts ale na nově sem viděl co to bylo za beka jak kolem něho prošel špaček takova školacka chyba zůstat na modre stát to se ani u nass nevidí moc :D
Martin #27 píše:jj taky nevim proč u váss nedošlo k nějaké větší změně jinak já sem se ani nestilh podivat na higlihts ale na nově sem viděl co to bylo za beka jak kolem něho prošel špaček takova školacka chyba zůstat na modre stát to se ani u nass nevidí moc :D
Tím bekem byl Brisebois a nutno říct, že kiksy předvádí v poslední době naprosto pravidelně! Už jen proto jsem čekal nějaké posílení...
montreal píše::( Tak další prohra.Tentokrát Price dostal ,,bůra",ale co jsem sledoval z highlighty tak góly nejdou na jeho vrub.Spíš obrana nepokryla útočníky šavlí a zvláště třetí Špačkův gól jde na úkor celé bránící pětice,která se rozestoupila.
No nic další body v háji.
Víc mě trápí ,že o deadline nikdo vlastně nepřišel.To mne bolí víc!!!! :yes:
Lépe řečeno přišel s předstihem přesilovkový obránce Schneider ,za zraněného Langa útočník Metropolit a farmář Janik.Ale přece jen v koutku duše jsem očekával jedno větší jméno, ať už do obrany,nebo útoku.Zkrátka posilu jak se patří.Nestalo se!!!!!!! :evil:
Gaineymu se zřejmě zdá,že jsme natolik silní,že s tímto kádrem může dobýt finále,což si vůbec nemyslim. :thumbsdown:
A to ani až se z marodky vrátí Tanquye.
Jsem zklamaný,zvláště po spekulacích,kdy se Montreal oběvoval téměř u každého většího jména./Pronger,Bouwmeester,Smyth,Lecavalier,Nylander,Jokinen apod./Nikdo z nich nepřišel!!!!! :evil:
Gainey se nato zase jako obvykle vykašlal a to mě dost mrzí.Zvláště když domyslim,jak v létě se to rozprchne do všech stran a další roky budeme zase čumět bez šance na nějaký větší výsledek. :?
Navíc sousedi v divizi a okolí neváhali a posílili se.Boston,Buffalo,Toronto,NYR mají nové posily a MY zase nic. :evil:
Očekával jsem od vedení Canadiens v roce výročí větší velkorysost!!!!!!!!! :yes:
Jsem zklamán!!!!!! :verysad:
Nejsi sám, já jsem své pocity dost jasně vyjádřil na našem webu! Pořád se kolem dokola omílá, že nemáme robustního centra (proto jsme v létě prahli po Sundinovi) a teď můžeme mít celkem levně Guerina nebo Antropova (což je křídlo, ale centra hraje taky), ovšem Gaineymu se zdá, že mužstvo je dost silné a věří mu natolik, že nemá zapotřebí nějak posilovat... Hráči mu pak o pár hodin později ukázali, jak vlastně silné mužstvo máme - jakmile nechytá Halák, jsme v hajzlu!!! Ale nechci se znovu rozčilovat, už mě to nebaví.
habs píše:
Martin #27 píše:jj taky nevim proč u váss nedošlo k nějaké větší změně jinak já sem se ani nestilh podivat na higlihts ale na nově sem viděl co to bylo za beka jak kolem něho prošel špaček takova školacka chyba zůstat na modre stát to se ani u nass nevidí moc :D
Tím bekem byl Brisebois a nutno říct, že kiksy předvádí v poslední době naprosto pravidelně! Už jen proto jsem čekal nějaké posílení...
diky za info :good:
:( No prima :evil: Další prohra se soupeřem o kterém bych si myslel,že ho musíme porazit :? .
Atlanta má problémy sama se sebou,ale na nás to v pohodě stačí a to dokonce s jedním gólem!!!! :thumbsdown:
Nepočítám ten do prázdné brány.Když nedáme gól,tak zkrátka nemůžeme vyhrát!!!!!
To jsem zvědavý na co se Carbonneau bude vymlouvat po zápase.Posledně mu nevoněli zápasy venku,teď by to mohl svádět na nerozehranost Tanquye a absenci Haláka,případně na smůlu,která se jim lepila na hokejkách.
Nebo to pro nás fanoušky chtějí udělat zajímavější??Abychom neubyli,až nás z toho ,,klepne Pepka!!!!" :evil:
Možná konečně dojde Gaineymu,že důvěra ve vlastní sily je sice pěkná věc,ale když není požadovaná výkonnost ani umění,tak je dobrý vždycky mužstvo před PO posílit!!!!To má pro příště,jestli ještě nějaké bude a po sezóně ho nakonec nevyhodí!!!!Jsem rozlobený. :evil:
Je to k celé k vzteku!!!!!!!
WAW, tak tejto prehry mi je strašne ľúto. Tentokrát vina nejde na vrub brankára, takže na absenciu Haláka sa vyhovárať nemôže nikto ani vo sne. Tento zápas mal vyzerať úplne inak, toľko trestných minút som nevidel už pekne dlho v zápase Montrealu. 54 PIMs pre Atlantu za prvé dve tretiny, no hnus :beee:
Montreal prehral na nulu len druhý zápas (prvý vo Washingtone koncom novembra), ale o to horšie, že tento, mal mať jasného víťaza.
Nevadí, treba sa zobrať, zlý začiatok mesiaca skúsiť ukončiť ziskom aspoň bodíka v Dallase a potom vhupnúť na víťaznú domácu šnúru. Veľa šťastia. :yes:
presne tak, ako tu píšete, ja som neveril vlastným očiam, táto prehra je pre mňa jednoducho nepochopiteľná, zvlášť preto, že to PO vôbec nemajú isté. Za BOS, NJ, WSH a PHI je totiž dosť husto a rozdiely sú takmer zanedbateľné, čiže treba zbierať ľahké body lebo takéto kiksy sa nemusia vyplatiť...
aby sa nakoniec nestalo to, že MTL zostane to nepopulárne 9. miesto... :sad2:
zatiaľ :
5. MTL 75
6.NYR 74
7.PIT 74
8. FLO 74
9. BUF 73
10. CAR 73 :hmm:
Hej hej, teraz je boj o Play Off vyrovnaný s minimálnymi bodovými rozdielmi v oboch konferenciách, takže máme pred sebou veľmi zaujímavé časy. A presne súhlasím, že kiksy (ak sa to tak vôbec dá naszvať) sa nemusia vyplácať. Ale ako vravím, treba na to zabudnúť, alebo ešte lepšie sa poučiť a ďalšie zápasy vyhrať, lebo ak okrem St. Louis fandím ešte niekomu, tak teraz je to jednoznačne Montreal a Boston.
Play Off bez Montrealu si túto sezónu neviem ani predstaviť, ani nechcem :cry: :ee: Takže makať makať makať!
A ešte raz sa vrátim ku dnešnému zápasu. Rozumiem tomu, že MTL chcú mať v bránke kanaďana indiána, je skvelý určite, ale momentálne sa láme chlieb a a a posadiť Haláka :sad2: Tak to aj dopadlo, toto je už fakt chorobné, nevravím, že je Halák lepší ako Price, ale teraz má formu a ťahal celý Montreal v posledných dňoch.
Len aby sa práve toto chcenie Price-a v bránke nestalo osudným ... :bitka3:

Článok na hokeportali/e? :-) :arrow: http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/19567
ten Price je v MTL, ako zákonom chránený druh, všetci sa tam z neho idú po tentovať :thumbsdown:
Nerozumiem tomu Guyovi C. ale on na to príde, že jaro je jednoznačne v týchto dňoch lepší. Mala by prísť v masmédiách nejaká kritika a to by ho troška rozhýbalo, alebo (nechcem byť neprajník ale...) nejaké drobné zranenie Pricea, aby to bolo adekvátne zdôvodnené, že musí chytať Jaro. Nemôžu byť predsa tak zaslepený.
Už mi to pripadá ako v Slovenskom mládežníckom športe, kde lepší chlapci sedia na lavičkách a hrajú protekčné deti bohatých tatkov ! Ale to len tak obrazne, dúfam, že ma niekto nevezme za slovo.
Presne tak, prirovnal si to bravúrne :cool:

Ja sa k tomu radšej ani nejdem vyjadrovať, lebo fakt ... je to smutné. :( Nejde mi o Haláka, vôbec mi teraz nejde o to, aby chytal slovák, nech aj Španiel, ale ide mi o to, aby sa dostali do PO a to na čo najlepšom mieste a nie aby protekčne dávali do brány síce skvelého brankára, ale so slabšou formou.
ivan s tými deťmi si to vystihol dokonale. Ja som tiež takého názoru.
Carbonneau nieje možno ten kto taký rozkaz vydal (Tomu sám neverím ale možné to je). Nechce sa mi veriť že by bývalí hráč ako on robil také vtákoviny. Teraz isto po dobrom(!) výkone Pricea dostane opäť šancu. Stále sa zastávam rozhodnutí Montrealu ako celku. Ale toto sa mi už absolútne prestáva páčiť. Keby tam nebol Jaro ale hoc kto iný, i tak by ma to hnevalo. Pretože Jaro dal teraz jasne najavo že momentálne je jednoducho lepší a s ním mužstvo vyhráva. Ešte by som akceptoval, ak by takto šaškovali na začiatku sezóny alebo ak by bl postup istý. Ale teraz keď môže byť smrteľná každá strata bodu?! ... V prvom rade Habs spravili kktinu keď pustili takpovediac zadarmo Hueta. Mali pustiť niekoho z dvojky Halák, Price. Vieme že Priceho by nedali... ale teraz to aspoň nemusel byť také hektické. Carbonneau by si mal sadnúť s oboma brankármi a normálne sa s nimi porozprávať nech vedia na čom sú. Prediskutovať to, poprípade by mal Halák požiadať o výmenu. Táto téma ma už unavuje, celý rok počúvať o vojne Halák verzus nie Price, ale Montreal!
Tak teraz bude pravdepodobne najlepšie, ak sa Montrealu podarí po sezóne Haláka vymeniť. Ťažko povedať, či by sa pozície jednotky v inom klube chytil lepšie ako Budaj, ale za pokus by to stálo. Takže si myslím, že ak by nejaký klub poskytol za neho dostatočnú náhradu, tak po sezóne by jeho prestup nemusel byť až taký nereálny. A asi mu to aj prajem. Aj keď chytať za MTL v túto sezónu je krásne, to správanie vedenia a celkovo prístup ... :ee:
Zaujímal by ma pohľad širokej fanúšikovskej základne Montrealu na túto vec.
a pritom je to tak jednoduché, preč by mal ísť Price a na jeho miesto nejakého šikovného a mladého brankára, ktorý by bol dobrou tímovou dvojkou, pre prípad výpadku formy alebo zranenia Jara.
Bluesman píše:Tak teraz bude pravdepodobne najlepšie, ak sa Montrealu podarí po sezóne Haláka vymeniť
:) Vidim,že se tady rozběhla debata na téma Price - Halák.K tvému příspěvku Bluesmane - nesouhlasim!!!!!!
Nechápu proč bychom měli Jardu po sezóně vyměňovat,když v současnosti má lepší formu než Price. Nikdo z nás dopředu nemůže říct,jak natom Price přes léto bude a jestli mu půjde výkonnostní forma nahoru.Zbavit se unáhleně Jardy by znamenalo pro příští sezónu riziko,že nebudeme mít prvního brankáře pokud se Price nezvedne.
Museli bychom si pořídit dalšího golmana, ovšem ten by byl sakramentsky drahý a vzhledem k tomu,že řada hráčů je v létě UFA, bude Gainey potřebovat každý dolar,aby některé z nich udržel.Nemáme na vyhazování peněz a navíc má Halák z hlediska HABS parádní smlouvu za 0,800 mil ještě na příští rok s doložkou na další rok RFA.
S Halákem HABS podle mě hýbat nebudou,byli by hloupí.
Náhrada za Haláka z vlastních zdrojů je totiž problematická.Desjardins na farmě 2x za sebou sice 0,ale pochybuji,že má na NHL.
Ostřílený Denis sice v AHL chytal letos slušně,ale v NHL se mu nedařilo a jako první golman Canadiens nepřipadá v úvahu!!!!To bychom to rovnou mohli zbalit.
Pokud jde o Price měl pokles formy,ale v posledním zápase proti Atlantě chytal dobře,takže věřim,že jeho forma půjde nahoru.
Nevím proč Price by měl jít pryč ivane 23????? :eek2:
:( Takhle to hodnotit není správné.Price je mladý perspektivní golman na kterého naložili Canadiens víc,než je ve svém věku schopen unést.V současnosti se mu nedařilo a psychicky ho to zlomilo.Já věřim,že jeho forma půjde zase nahoru!!!!!!!!!!!! :yes:
To,že se mu nedařilo neznamená,že se ho budeme lehkovážně zbavovat,jenom na základě přání některých slovenských fans,aby jako první golman chytal v Canadiens Halák.To je úplná blbost!!!!! :?
Navíc velmi dobře víte,že v Montrealu mají Price kanadští fans rádi a jako rodilého kanaďana jsou od něj očekávány velké,až nadlidské výkony :eek2: .Některá srovnání a nároky fandů jsou přitom velmi málo kritická a příliš nekorespondují s realitou a jeho vlastních možností.
Ani Halák nikdy neví jestli ho nepostihne menší výkonnostní výkyv a jestli se to na něj nezačne sypat v podobě obdržených branek.
Také nesvádějme všechno jenom na brankáře.Obrana má na tom také podíl viny ,včetně malé podpory útočníků směrem dozadu.
Na postu prvního golmana od začátku sezóny ještě nikdy Halák nebyl,takže je problematické hodnotit,jestli je schopen odchytat celou sezónu nebo NE!!!!
Chci věřit,že by to dokázal,ale to by se muselo zkusit.Osobně bych nebyl vůbec proti!!! :yes:
Ať chytá ten,který má lepší formu!!!!!!! :yes: :clap:
Sloter píše:V prvom rade Habs spravili kktinu keď pustili takpovediac zadarmo Hueta. Mali pustiť niekoho z dvojky Halák, Price. Vieme že Priceho by nedali... ale teraz to aspoň nemusel byť také hektické.
1).Je to nenávratně pryč a nemá smysl se tím zabývat. :yes:
2)Huetovi končila smlouva a tu co má v Chicagu za 5,625 mil/4 roky by Canadiens nezaplatili.Lépe řečeno pokud by Hueta chtěli udržet museli by někoho z pole pustit s vyšší smlouvou/Koiva,,Hamrlíka,Kovaljova nebo Markova/Sám uznáš,že to nepřipadá vůbec v úvahu.
3)Kdyby nešel Huet,tak na plnou hubu ti říkám,že z dvojice Price - Halák,by šel určitě Jarda.Ještě,že se tak nestalo!!!!!!!!!!!!
4)Taky proč by měli Haláka Canadiens pouštět?Jeho dvouletá smlouva na 0,750 mil a 0,800 mil s doložkou na další sezónu RFA je pro Canadiens velmi výhodná.Byli by hloupí,kdyby ho pustili a sháněli jiného drahého golmana.Jeho kvality by jinde museli zaplatit mnohem líp!!!!!!!!!! :yes:
5)Ještě není všem dnům konec. Klidně se může stát,že Halák nakonec tou jedničkou definitivně v Canadiens bude!!!!!!!!!!!!! :yes:
Záleží natom,aby jsme zápasy vyhrávali!!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap:
tak ako si napísal, lebo si to ja prajem, ber to ako moje prianie - čiže môj subjektívny názor, nič viac :smile03:
montreal píše:
Bluesman píše:Tak teraz bude pravdepodobne najlepšie, ak sa Montrealu podarí po sezóne Haláka vymeniť
:) Vidim,že se tady rozběhla debata na téma Price - Halák.K tvému příspěvku Bluesmane - nesouhlasim!!!!!!
Nechápu proč bychom měli Jardu po sezóně vyměňovat,když v současnosti má lepší formu než Price.
S tvojim príspevkom súhlasím, ale sorry vyjadril som sa v tej prvej vete zle. Myslel som to takto: Tak teraz bude pre Haláka pravdepodobne najlepšie, ak by sa mu podarilo prestúpiť :yes: . Ak by ho MTL vymenil. Chápeš predsa len ten prístup MTL voči nemu nieje taký, ako by si predstavoval a ja som tým len chcel povedať, že je na škodu nielen Haláka, Sloveskej repre., ale aj Montrealu, keď ho v dobrej forme posadia na lavičku. Zaslúžil by si viac pozornosti, myslím, že o tom asi presvedčil všetkých, len tých ktorí o tom rozhodujú nie.
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES