Super som rád, že sa Montrealu už začalo dariť a zásluhu ma na tom Jaro. 3 viťazstvá v rade vychytal Jaro
Hra Montrealu hlavne obrana sa zlepšila príchodom M. Schneider.
M. Schneider je dosť aj viťažovaný veď v nočnom zápas proti letcom odohral skoro 26 min., ale toto Montreal potreboval dobrého obrancu-skúsené. Obrana by už aj bola v pohode je tam ešte Markov, Komisarek, Hamrlík, Brisebois. Čo sa týka Glena mohol by nahradiť zraneného Langa. Glen je tiež niečo vekovo, ako Lang a má tiež dosť skúseností, takže by mal by byť platný pre Montreal. Čo sa týka Begina ten je už fuč, alebo, ako niečo sa mi zdá? Tanguay ten bude do kedy maródiť ešte veľmi chýba Montrealu podľa mňa málo hral túto sezónu za Montreal takto je im prd platný je to super hráč tak nech už rýchlo hrá. Zakočuje ma napr. to, že taký Koivu je túto sezónu dosť nevýrazný ani moc góly no proste nič...áno bol zranení, ale aj tak. Montrealu chyba forma Koivu ďalej aj Tanguay a tiež aj Lang, ale tak príchodom M. Schneider sa to nejak dalo do poriadku a bude to ešte lepšie, keď sa vráti Tanguey a prišiel Glen. Mne sa pozdáva aj ten M. D'Agostini, dobré priezvisko má hh
jedna pesnička má taký názov, alebo podobný, ale celkovo sa mi pozdáva. No, aké veci sa dejú ešte v Montreale pred prestupom atak je niečo new? Má ešte voľné financie Montreal. nemusel by byť jaro vymenení mohol by ísť Price preč, ale zas ak dotiahnu do tímu nejakého skúseného brankára tak Jara čaká zas to isté, ako na začiatku sezóny pravdepodobne, že bude robiť robiť náhradu, v tom prípade nech radšej Jaro aj Price ostanú a Jaro nech je jednička. dávnejšie som čítal, že by sa jaro mohol ocitnúť vo Philadelphi tak kto vie to by som bral aj, ale tam by tiež nebol jednička, takže radšej takto, ako to je teraz na pozícii jedničky v Montreale. Inač dnes by mohol chytať Price, lebo mám taký pociť tušáka, že Montreal si to dnes v noci odnesie od žralokov zo SJS a bolo by dobre, keby je v bráne Price, aby si to odniesol on, lebo ak bude jaro chytať tak zas on bude najhorší. Inač je možne, že aj bude Chytať Price, tak ak má prehrať Montreal tak nech prehrá s Pricom.
prislabe slovickoSkorpion píše:Za Bruins hral minuly rok obstojne.