Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Atlantik píše: do NJD mi takovyhle hrac vubec nesedi...
ale kdo nepřišel starý známý milovník Crosbyho :) :D
vysvětli mi proč by Kovalchuk neseděl v Devils :lol3:
Martin #27 píše:
Mne tam nesedi, ja jsem si ho vzdy predstavoval v tymu, kde bude mit volnost a tak. A Devils nikdy nedelali takovehle zasadni kroky, proto mi to vsechno nesedi. Pomoct vam to bezpochyby muze, to jo, ja jsem to i cekal, no proste uz se na to strelecke trapeni v NJD divat nemohli, tak se muselo neco stat...
Martin #27 píše:
to ci hrac niekam sadne alebo nie sa uzkaze vzdy na lade.....sak si spomente co sa hovoril o Gaborikovi a NYR. :D ..................Kovalcuk dobre vedel ze s ATL neziska nic a tak nechel podpisat a vymena do NJD mu moze len pomoct kedze Diabli maju taky strelecky utlm v posledom case :oslava: zalezi od toho v akej formacii a kolko casu stravy na lade :hit:
Jedina skoda ze uz mi tak casto nebude vychadzat ako strelec ked si na neho tipnem lebo v atlante bol tutovka tu to tahaju viacery :D
hmm zajímavý názor který ale nechápu.... Kovy moc dobře ví jaká je Devils organizace a to že nebude mít volnost je absolutní blbost...a ty si čekal že k nám Kovy přijde?? to si dobrý já vůbec
Martin #27 píše:hmm zajímavý názor který ale nechápu.... Kovy moc dobře ví jaká je Devils organizace a to že nebude mít volnost je absolutní blbost...a ty si čekal že k nám Kovy přijde?? to si dobrý já vůbec

No jo, vzdyt jsem to tady i napsal jako prvni, kdybych to nepovazoval za realne tak bych to nepsal. Neverim ale, ze bude mit az takovou volnost jako v ATL, kde se hraje vylozene rybnikovy hokej, to mi nerikej ze ne... Stejne vam to ale nepomuze, i kdyz uznavam, ze ted s vama musime do urcite miry pocitat.
nepomůže?? dobře napíšem si později :)
Deco klidně na něho dávej dál ... IT bude mít velký a jestli bude hrát s Elim a Zubrusem tak ti mu to budou umět nahrát tomu věř :wink:
nevim co maj lidi za kecy ze se do New Jersey nehodi, to hrajou devils fotbal nebo co? Je to hokejista strelec a hrac ktery je jak se rika gamebraker tedy ten co rozhoduje zapasy a takovej hrac se hodi vsude. Lemaire jasne uz driv rekl ze nejaci hraci proste maji takovej talent ze neni mozny je svazat defenzivnima povinostma (myslel tim Gaborika) tak ocekavam ze to dodrzi v lajen se Zubrusem kterej je vybornej v defenzive a Eliasem kterej bude tvorit hru mame realne dve prvni formace. pokud jsem zatim sledoval sezonu dukladne tak Wash i Phila a nakonec i Pitt ma probrlemy s golmanama a na tom se jiste shodneme, golman je OBVZLASTE v play off to nejdulezitejsi. takze prestante zavidet a vypoustet takovy bludy jako ze se tesite az nekdo nekoho zlikviduje. Tohle neni box ale hra ktera se ma hrat hlavne v ramci Fair play coz asi zejmena prasatum z phili je cizi stejne tak jako protezovanejm neletavcum
Megatone kamaráde že se rozčiluješ :) oni nám ho závidí a ten kec že se k nám nehodí já jsem se jenom usmál co jiného taky že :D
souhlasím jinak že by se mi taky líbil se Zubrusem a Elim...Zubrus to umí rozrážet a Eli to umí krásně dát!!! nemužu se dočkat až Kovy vyjede v dresu Devils na led se asi vyvrátím :biglol:
mimochodem Kovy ma hrat uz DNES!!!!!! :twisted:
megaton píše:mimochodem Kovy ma hrat uz DNES!!!!!! :twisted:
tak tu je super uvidim ci bude v ponuke ved prvy start v novom klube sa musi oslavit golom :D
No tiež si myslím, že momentálne nám všetci závidia :D

Minulý rok Parise skončil tretí v lige medzi strelcami a piaty v produktivite. Ani ten sa vám tam nehodí? :hroza:

Však ako som už neraz napísal, čím viac neznášate Devils, tým viac ma to teší. Pretože ak ich neznášate znamená to, že sme kur*a dobrý! Slabé teamy nikoho nezaujímajú však áno :frajer2:
begbeee píše:Slabé teamy nikoho nezaujímajú však áno :frajer2:
Ak by ťan ezaujímali, tak by si nepísal veci typu, že nech Atlanta sa presťahuje...
No asi do tej miery, aby sme pre body nemuseli cestovať tak ďaleko na juh...
begbeee píše:No asi do tej miery, aby sme pre body nemuseli cestovať tak ďaleko na juh...
Tohle je vizitka begbeeho... Clovece, co si ty zac? Ja taky nejsem zadny svatousek, ale takovehle zpusoby?? Ta tva bohorovnost a suverenita je opravdu neomezena, zkus se nad tim nekdy zamyslet. Ja budu Atlante naopak hodne fandit, verim ze se tym semkne a bude seriozne bojovat o playoffs, i kdyz to budou mit tezke. Maji ted jeste hodne prostoru pod stropem asi, ja bych si velmi pral, aby sezonu nezabalili.
Atlantik píše:
begbeee píše:No asi do tej miery, aby sme pre body nemuseli cestovať tak ďaleko na juh...
Tohle je vizitka begbeeho... Clovece, co si ty zac? Ja taky nejsem zadny svatousek, ale takovehle zpusoby?? Ta tva bohorovnost a suverenita je opravdu neomezena, zkus se nad tim nekdy zamyslet. Ja budu Atlante naopak hodne fandit, verim ze se tym semkne a bude seriozne bojovat o playoffs, i kdyz to budou mit tezke. Maji ted jeste hodne prostoru pod stropem asi, ja bych si velmi pral, aby sezonu nezabalili.
Me to prislo od beeho docela vtipny... Ale asi zalezi na uhlu pohledu.
Někdo to hold nechápe...raději když si begbee rypne a zasměju se nad tím než číst pořád dokola něco o rozhodčích no ne?
Megaton: To vis, ze zalezi na uhlu pohledu, tobe to mozna prislo jako dobry vtip, nevim jestli se na tom takhle skvele pobavili i fanousci ATL. To je totiz ten uhel pohledu...

A vidim, ze fanousci Devils, to neni jen begbeee, to je tady proste jedna velka arogantni banda, ktera si nevidi na konec nosu a ke ktere ja nemam osobne zadny respekt. Vim, ze ani vy ke mne, to mi je ale uuuplne jedno :D :D Nadavejte si ted na mne kolik chcete, ja se na tom uz jen smeju. Spis by mne zajimalo, jaky na to maji nazor nekteri neutralni lidi.

Takze snivejte si ted svuj velky hokejovy sen jmenem Stanley Cup, ted mate sanci alespon o nem snit, ale realne se ho stejne jeste dlouho nedozijete, narozdil od tymu Pittsburgh Penguins, ktery ho letos obhajuje :D
Atlantik, radšej si to nevšímaj, s tým nič nenarobíš. Begbeee je tip človeka, ktorý trpí asi nejakým nedostatkom. Netreba to riešiť.
A teraz k téme. Atlanta znovu dobre prerobila. Myslím si, že vhodnou protihodnotou by bol možno Parise, dáky draft a ešte nejaký hráč. Ešte dobre, že kojoti nemajú takéto vedenie.
yzy19 píše:Myslím si, že vhodnou protihodnotou by bol možno Parise, dáky draft a ešte nejaký hráč.
Si sa asi zbláznil.
yzy s tím Parisem to je blbost ;) je blbost se zbavovat našeho budoucího tahouna za tu cenu že Kovy po sezoně možná skončí :)
Tady toto děla Loua tím co je....udělal nejlepší možná trade pro náss jaký mohl udělat...vubec neoslabil tým a přivedl jednoho z nejlepších střelců celé NHL !!
Martin #27 píše:yzy s tím Parisem to je blbost ;) je blbost se zbavovat našeho budoucího tahouna za tu cenu že Kovy po sezoně možná skončí :)
Tady toto děla Loua tím co je....udělal nejlepší možná trade pro náss jaký mohl udělat...vubec neoslabil tým a přivedl jednoho z nejlepších střelců celé NHL !!
Veď ja tomu rozumiem, len vravím, čo by mala byť normálna reálna protihodnota pre Atlantu. Nie dáky Oduya a neviem kto ešte. Atlanta dobre prerobila no NJD získalo.
Yzy, to si ted hodne brutalne prehnal, Kovalchuk je RENTAL PLAYER, jestli vis o co jde... Pariseho by nedali nikdy, to je mozna samo o sobe jeste lepsi a hlavne komplexnejsi hrac nez Kovalcuk. A stejne ta tvoje protihodnota je silena, to si se ted moc nevyznamenal tedy. Ale dik, ze si se mne zastal alespon po moralni strance :D .
Ťažko hovoriť, kto je komplexnejší hráč. Ilja by som dal na 1.miesto v NHL, aj keď ho z duše nenávidím, no je lepší ako Ovechkin, či Crosby.
Hrá dobre do tela, vie sa pobiť a útočne je na tom nenormálne, ako aj technicky. No či sa mu chce vraciať, to neviem.
Atlantik, to je asi ten rozdil, ja v tom nevidim vubec nic osobniho, nepamatuu si zda begbee je osobni ale spise se to podle me drzi na urovni klubu je mozny ze se pletu ale nikde jsem necetl ze lidi na foru jsou podle nej arogantni nebo ze by pral nekomu neco zleho, a zda se mi ze ty to naopak beres az prilis k telu, ale co ja nejsem begbeeho obhajce ani tebe neznam takze se treba pletu. ja si rozhodne neprijdu nijak arogantne a vzdy se snazim argumentovat na urovni a zcela neosobne vuci uzivaltelum tohoto fora a ver ze ani nazory nekterych lidi neovlivni muj nazor na jine tymy. Na zapade treba nejvic fandim Dallasu a rozhodne neprestanu kvuli tomu ze mu fandi i England (teda pokud uz je nezavrhl pro jejich slabsi vykony)
Od Ovečkina nie je nikto lepší. Povedzme, že Kovy je druhý najlepší strelec na planéte po Oviem.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS