Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Útočník Bostonu Patrice Bergeron, který utrpěl těžký otřes mozku, se podle vlastních slov cítí lépe a věří, že se v letošním ročníku ještě objeví :o

vynimocne tu neriesim pred zapasove preview BOS - CBL (jasneee berieme len 2 body :yes: ale toto je pre mna predsa lne podstatnejsia informacia..kowi, skorpion..:?:
cepi píše:Útočník Bostonu Patrice Bergeron, který utrpěl těžký otřes mozku, se podle vlastních slov cítí lépe a věří, že se v letošním ročníku ještě objeví :o

vynimocne tu neriesim pred zapasove preview BOS - CBL (jasneee berieme len 2 body :yes: ale toto je pre mna predsa lne podstatnejsia informacia..kowi, skorpion..:?:
Ja som to cital v minulych dnoch, ale stale ma dost velke problemy... lekari mu povedali aby si pisal kazdy den ci mal bolesti alebo nie aby videl ze sa to zlepsuje... teraz vraj ma 3-4 dobre dni a 1-2 zle dni... ziadnu aktivitu kde sa zvysuje tep srdca nemoze robit... ja s jeho ucastou v tejto sezone nepocitam- mozno teoreticky v aprili ak sa dostaneme do PO
Ako napisal kower. Datum navratu Bergerona je nejasny. Chiarelli: "Citi sa lepsie, ale len o malo. Ked si predstavite krivku jeho uzdravovania, tak ide hore, ale len strasne pomaly. Strieda dobre dni, bez bolesti hlavy, so zlymi." Bol by schopny uz zacat zdvihat lahke hmotnosti, ale bolo mu poradene, aby sa vyhybal aktivitam pri ktorych by doslo k zvyseniu tepovej frekvencie, co by mohlo byt spustacim mechanizmom pre este silnejsie bolesti hlavy.
S dvoma klucovymi hracmi "odpisanymi" do konca sezony, Bruins rozmyslaju o nejakom trejde. Pravdepodobne na poste obrancu a utocnika. Podla dlhorocneho nemenovaneho skauta mali prebehnut rozhovory medzi Bruins a Blue Jackets, ktory tu hraju dalsi zapas. Hovori sa o Nikolajovi Zerdevovi, ktory ma v tejto sezone bilanciu 12G+12A. Golovo sa rovna nejlepsiemu strelcovi Bruins - Kobasewovi. Dalsie meno, ktore prichadza do uvahy je Rostislav Klesla s bilanciou 3G+5A v 31 zapasoch. Na lade stravi v priemere 23 minut.

----------------------------

Brankar Tim Thomas sa vcera zapojil do treningu podla individualneho planu: "Citim sa lepsie kazdym dnom. Tymu sa dari, co je dobre. Necitim taky tlak aby som sa co najskor vratil."

----------------------------

Marco Sturm absolvoval ranny trening po tom co vynechal jeden zapas kvoli zraneniu oka. "Musim nosit plexisklo na prilbe. Nemam ho rad, ale mal som ho uz ked som hraval pocas lock-outu. Citil som sa s tym trocha nesvoj, ale pocas zapasov som na nemyslel."
Dalsie 2 body su nase. Dnesny zapas ma potesil najma tym, ze konecne Jeremy Reich skoroval svoj 1. gol v NHL- inak som to minule spominal ze po narodeni 1. dietata aj 1. gol pride :) Dalsi pozitivny fakt bol shut-out Alexa Aulda ktory sa znacnou mierou podpisal pod vitazstvo, lebo najme od druhej polovice 2. tretiny sme boli pod dost velkym tlakom a Alex nas neraz zachranil v poslednej chvili. Takisto Aaron Ward mal super obranny zakrok ked sa hodil a cisto vypichol puk cim zabranil najazdu na branu.

Lucic opat :box: zlozil jedneho protihraca- video pridam ked ho najdem na nete.

V hladisku bol aj Patrice Bergeron, ale jeho navrat na ladovu plochu je este dost daleko... to vsak neplati o Thomasovi- hned po zapase bol aktivovany z listiny zranenych hracov a Tuuka Rask bol poslany do Providence takze v utorok ak sa nic mimoriadne nestane sa mozme tesit na brankarsky tandem Thomas-Auld... aj ked ja by som sa s jeho nasadenim na zapas este neponahlal, a najma ked Auld ma skvelu formu... a takisto v utorok by uz mal mat k dispozicii vystroj vo farbach Bruins.
Skorpion píše:S dvoma klucovymi hracmi "odpisanymi" do konca sezony, Bruins rozmyslaju o nejakom trejde. Pravdepodobne na poste obrancu a utocnika. Podla dlhorocneho nemenovaneho skauta mali prebehnut rozhovory medzi Bruins a Blue Jackets, ktory tu hraju dalsi zapas. Hovori sa o Nikolajovi Zerdevovi, ktory ma v tejto sezone bilanciu 12G+12A. Golovo sa rovna nejlepsiemu strelcovi Bruins - Kobasewovi. Dalsie meno, ktore prichadza do uvahy je Rostislav Klesla s bilanciou 3G+5A v 31 zapasoch. Na lade stravi v priemere 23 minut.
GM Blue Jackets tieto spravy poprel. Inak podla vsetkeho Rusak je "problemovy" typ (ako vacsina Ruskych hracov) takze bude najlepsie ak sa ziadna vymena neudeje, lebo dusna atmosfera v kabine je to posledne co Bruins potrebuju. Za sucasneho stavu sa GM Chiarelli nema dovod ponahlat so zhananim posil takze nemyslim ze sa nieco udeje este tohto roku, lebo od 19.dec. do 27.dec. su vsetky vymeny zakazane.
:clap: Alex Auld :clap:

tento chlapik, preziva neskutocnu, paradnu brank. etapu vo svojom zivote..to aby som o kazdom branakrovi Bruins, vytvaral samostatny topic..?!.. :D stiahnuta roletka pri slusnom pocte striel vyslanych na jeho branku, paradicka a je to tak, Timmy sa nemusi nikam ponahlat..momentalne nie je dôvod ani po uplnom dolieceni Timmyho Alexa striedat..co bolo pred par rokmi bostonskou utopiou sa v tejto sezone stava realitou..brankarov nam momentalne môze zavidiet nejeden tim :yes:

samozrejme, uz som zvedavy na Alexov medvedi dizajn, dalsia medvedia maska do zbierky :)

povinne 2 body mame v brlôzku, aj ked modrokabtanici boli zdatnym protivnikom..Jeremy si svoj premierovy gol naplanoval skutocne excelentne..on je totiz to byvalym modrokabatnikom.. :wink:

k Patricovi...ja som ho uz prakticky vylucil pre tento rocnik a budem rad, ak bude fit pre ten nasledujuci..na jeho mieste sa na celu sezonu "vykaslem", nestoji mu to za to..potrebujeme ho 101% zdraveho a pri pomysleni, ze v PO pôjde do tuheho (ak tam budeme) nemam z toho (z neho) dobry pocit..

trade..?..tu nie je co riesit, prestupy sa nam budu realizovat vo februarovom termine a tak ako spomenul kowi, ja taky tak u rusakov nestojim :beee: vidim ale, ze na nhlpro boli vedla, ked si Zherdeva zamenili s Fjodorovom, to by bol este väcsi prestupovy preslap..nie dakujeme..tim (nielen) podla mna urcite posilni jeden kvalitny utocnik a zaujimava postavicka do zadnych radov..na ten prestupovy februar sa stale tak tesim :ejha:
Cepi, so Žerdevom si sa sekol. Kedysi to bol problémový hráč, teraz to už nie je pravda. Je kľúčovým hráčom tímu a všetci fanúšikovia Columbusu sa modlia, aby nebol trejdovaný. Ak by ste získali Fjodorova, získali by ste veľmi kvalitného a bezproblémového hráča a som presvedčená, že u vás by sa mu darilo. Hrá naozaj veľmi dobre. Ak by hral v lepšom tíme, jeho štatistiky by boli úplne niekde inde. Ale naša hra je založená na prísnej defenzíve a Sergej má za krídla Glencrossa a neproduktívneho Výborného (teraz tam boli Fritsche, Brulé a Boll, ktorí výnimkou Fritscheho, nedostali poriadnu šancu) a nie s Nashom a Žerdevom. Pri presilovkách hrá obrancu. A je to hráč, ktorému sa v play-off veľmi darí.
urcite Evi, Tvoje tvrdenia nespochybnujem, spominani 2 hraci patria medzi poprednych borcov v CBL, uplatnili by sa podla vsetkeho aj v inych timoch, ale aj tak mi tam nieco nesedi..o hokejovych kvalitach Fjodorova sa bavit nemusime, ale beriem v uvahu jeho "perspektivu" + plat, takze to by som neriesil ak uz tak Zherdev; spominany borec ma pred sebou perspektivu ako hrom, ale nie je tomu tak davno, ked sa mu nepozdavali tie a tie metody a bolo zle nedobre..ak by riesil vyslovene hokejove veci, klobucik dolu, ale opät sme pri tej slovanskej (nevyspytatelnej) povahe :roll: ale zatial neriesme, uvidime, co nam prinesie Novy rok :frajer2:
cepi píše:urcite Evi, Tvoje tvrdenia nespochybnujem, spominani 2 hraci patria medzi poprednych borcov v CBL, uplatnili by sa podla vsetkeho aj v inych timoch, ale aj tak mi tam nieco nesedi..o hokejovych kvalitach Fjodorova sa bavit nemusime, ale beriem v uvahu jeho "perspektivu" + plat, takze to by som neriesil ak uz tak Zherdev; spominany borec ma pred sebou perspektivu ako hrom, ale nie je tomu tak davno, ked sa mu nepozdavali tie a tie metody a bolo zle nedobre..ak by riesil vyslovene hokejove veci, klobucik dolu, ale opät sme pri tej slovanskej (nevyspytatelnej) povahe :roll: ale zatial neriesme, uvidime, co nam prinesie Novy rok :frajer2:
Ach áno, Fjodorovov plat... . Bohužiaľ, Sergej bol podpísaný za iných podmienok a jeho výkonnosť pri podpise tomu nasvedčovala. Na druhú stranu, vy potrebujete hráča do konca sezóny a na prípadné play-off a on má zmluvu do konca tejto sezóny. Žerdeva sme chceli prakticky všetci fanúšikovia pred sezónou vymeniť ale Koľa sa zlepšil aj povahovo. je to jeden z našich najlepšie brániacich hráčov, chodí do rohov, bojuje a je celkom úspešný v hre telom. Vám by sa hrou ešte hodil Gilbert Brulé, Danny Fritsche a Jared Boll. Jared je tvrdý hráč, ktorý ma potenciál 20 gólov na zápas (už teraz má 3 a to nechodí na špeciálne situácie a jeho čas na ľade sa pohybuje okolo 5-6 minút vo štvrtom útoku). Danny Fritsche je výborný defenzívny útočník a Gilbert Brulé je budúca hviezda NHL. A to nehovorím preto, že je to môj obľlubený hráč v Columbuse. Len potrebuje dostať šancu. Chorche ma asi ukameňuje, on so mnou v otázke Brulého nesúhlasí :D .
tak akurat som sa dostal k hajlajtom z nasho vzajomneho zapasu, no a Zherdev tam predviedol inu akciu v 5 minute II tretiny.. :roll: ak by z toho padol gol :good: rychlost, dravost, bojovnost vysperkovana technickymi finesami, to vsetko v sebe skryva tento "rusacik"..pripomina mi malicko Sergeja Samsonova v jeho bostonskych zacitakoch a to rozhodne malo nieco do seba..osobne si vsak nemyslim, ze to mal byt prave Sergej, ktory by k nam namieril..od vedenia CBL by to nebol 2x rozumny tah, zvlast v situacii, ked modrokabtnici v tejto sezone pôsobia viac ako sympatickym dojmom s realnym nakuknutim do PO..my môzeme vdacit najmä Alexovi ze sme brali oba body..

Obrázek
Obrázek
a este fotecka zo zapasu proti NJD, kde do TDBNGarden prislo pre snehovu kalamitu 1500 divakov..
Obrázek
Slubovane video Lucic :box: Boll

(4) Obrázek Obrázek Obrázek(1)

- suboj, ktory vela naznaci z pohladu moznych bostonskych nadeji dotiahnut sa na suverena nielen Severovych. divizie, ale aj Vych. konf.
- do TDBN Garden zavitaju nadupani senatori, ktori z poslednych 5 zapasov triumfovali a dali tak zabudnut na nedavnu 7 zapasovu snuru, pocas ktorej si ukoristili chudobne 3 body
- mackovia odohrali v prebieh. sezone so sentormi 2 zapasy s 1 golovovymi porazkami (2:3, 1:2) a to sa oba timy medzi v tejto sezone stretnu este 6x
- OTT ma od BOS 6 bodovy naskok s 1 zapasom k dobru a urcite urobi vsetko preto, aby sa bodovy rozdiel neznizil...medvede vsak rozhodne nepredaju svoju kozu lacno, takze môzeme ocakavat vyrovnany suboj s :?: koncovkou
- do timu Bruins sa vracia vylieceny Tim Thomas, aj ked je je viac ako pravdepodobne, ze v stretnuti dostane prilezitost opät Alex Auld, ktory nabral v Bostone druhy dych..
- :!: 1:05 live on Galaxie Sport (z môjho pohladu veeelka to dilema :hmm:
Skoda prehry, ale boli sme slabsim druzstvom a nebyt skveleho Auld-a tak to prehrame vyrazne, ale aj Gerber mal par rozhodujucich zakrokov ktore dost ovplyvnili dalsi priebeh.

Inak Auld zatial chytal stale vo farbach Coyotes, lebo novu vystroj este musi "povyhybat" na viacerych treningoch aby mu to nebrzdilo presuny a koncom tyzdna by mala dorazit aj jeho nova maska vo farbach Bruins, no osobne vo stvrtok cakam v brane Thomasa lebo nemoze sa prilis dlho zasediet na lavicke.

Stvrtok "musime" bodovat aby sme sa stale udrziavali v hornej casti postupovej 8-cky.

GM sa vyjadril ze teraz neplanuje ziadnu vymenu ale po moratoriu 27.12. ocakava zvysenu aktivitu na trhu... takze mozme cakat nove tvare mozno aj pred novym rokom... GM sa vyjadril ze zrejme postavenie v tabulke bude takto tesne aj nadalej preto timy budu zhanat posily skor ako tomu byva zvykom, aby si svoje postavenie vylepsili uz v predstihu.
No posily o tych sa hovori vo velkom a potom nnic z toho moc by som tomu neveril silne reci chce sa len udrzat na funkci gm ale moznoí nieco dotiahne do tymu to je tazko povedat toto bol moj nazor. :)
Ešte k zápasu s Ottawou-brnkári fakt dobrý výkon,Jason Spezza tiež sa predviedol 2 gólmi a ešte inkasoval 1 hit od Zdena Cháru.Dúfam,že Ottawa bude pokračovať v takýchto výkonoch aj naďalej.
prenos som nakoniec poriesil spôsobom, ze som si na I tretinu privstal, zvysne II som dopozeral okolo 6 na videokazete s urychlenym pretacacim priebehom :)

plne zasluzena porazka, takto by som ohodnotil nas duel so senatormi, ktory skoncil podobne ako predosle 2 1 golovou porazkou..OTT mala prakticky cely zapas pod kontrolou a medvede nepustala do akcii, ktore by mohli zavanat golom..aka taka vynimka sa udiala pocas I tretiny, ked v jej priebehu senatori 3x zakiksovali a 3x mali Bruins sancu v s.n; padla len jedna z hokejky Kobasewa..ale ako spominam, nase ake take sance sa pritrafili pocas zavahania OTT , inac nic moc..senatori od uvodu prekvapili ucinnym forcekovanim 1 – 2 hracov uz v obrannom pasme Bruins a hravo narusali pokus o rozohravku domacich..ich obrana slapala taktiez bez problemovo a utok je zarukou toho, ze tam „stale“ nieco padne..veru tak, nebyt Alexa, mohli sme spapat viac golovych kuskov..

zaregistroval som jeho skvelu vyrazacku, ktora excelovala pri 2 golovych „vinklovych“ strelach Robitailla..aj napriek tomu ze Auld si pocina do tychto chvil vyborne, je potrebne dat priestor aj Timmymu, predsa len, riesil dlhsi vypadok, tak nech sa dostane do zapasoveho rytmu..bud proti PIT,ci STL, ocakavam jeho znovu zaradenie do zostavy a na novu Alexovu vystroj som samozrejme zvedavy

Obrázek

co sa tyka Gerbera, ten podal absolutne spolahlivy vykon a bez problemov riesi Gerbera..mohol by uz konecne vystupit z neustaleho 2jkoveho tiena..svoj tim podrzal najmä za stavu 1:2, ked leziaci schoval puk do svojej lapacky..stacilo to vsak nadvihnut a bolo by 2:2..za dnesny vykon sme si vsak ano bod nezasluzili!

z 2 nasled. domacich zapasov (PIT / STL) beriem aspon 3 body, inak bude bububu :evil:

na margo trejdov, cital som to presne v takom slova zmysle, ze este pred Novym rokom sa môzeme dockat nejakych tych trejdikov, aj ked osobne ocakavam februarovy napor a som presvedceny o tom, ze do medvedieho brlôzka sa dokotula zaujimavy ulovok :frajer2:
Obrázek

Prijemny a slubny pohlad na Patrica! Dnes si po prvykrat od zranenia chvilku potrenoval na stacionary- asi 5 minut aj to len miernym tempom... ale potom nemal ziadne bolesti co je dobre znamenie, avsak dalsie kroky budu zavisiet ako sa bude citit v najblizsich dnoch.
do :censored: 12 minuta uvodnej tretine a my uz pukame 0:3 :sad2: aj stastie, ze stream sa neriesi, takto by som to uz aj tak zabalil, Crosby zatim 1+2..v branke domacich navratilec Thomas, ktory inkasoval uz v 55 sekunde zapasu :eek2: z hojeky Malkina..12 striel 3 goly, docela dost..zda sa, ze ten vypadok zanechal svoje stopy :|

Zdeno je zrejme dost nervozny :penalty:

- 12:30 Chara, Z. : Delay of game - 2 min
- 14:36 Chara, Z. : Fighting (maj) - 5 min

ok tak balim, hra sa sice 60 minut, ale v zazraky neverim.. :ee: vsobotu proti bluesmanom musime v kazdom pripade pisat 2 body!!! a pocitam s nasadenim Aulda..
Kower píše:Prijemny a slubny pohlad na Patrica! Dnes si po prvykrat od zranenia chvilku potrenoval na stacionary- asi 5 minut aj to len miernym tempom... ale potom nemal ziadne bolesti co je dobre znamenie, avsak dalsie kroky budu zavisiet ako sa bude citit v najblizsich dnoch.
aspon nieco mala pozitivneho
Nakoniec sme to dotiahli az do samostatnych najazdov. Po prvej tretine som cakal viac-menej debakel, ale az tak zle to nedopadlo. Jeden bod potesi (ked zoberiem do uvahy priebeh zapasu).

Crosby sa prvykrat pobil v NHL a ziskal aj svoj prvy 5 minutovy trest. Zasluhu na tom ma aj Andrew Ference :D .
Skorpion píše:Nakoniec sme to dotiahli az do samostatnych najazdov. Po prvej tretine som cakal viac-menej debakel, ale az tak zle to nedopadlo. Jeden bod potesi (ked zoberiem do uvahy priebeh zapasu).

Crosby sa prvykrat pobil v NHL a ziskal aj svoj prvy 5 minutovy trest. Zasluhu na tom ma aj Andrew Ference :D .
Dúfam, že Andy vyhral :D a simulantovi naložil čo preto.
:yes: jasneeee, ze berieme aj bodik :!: z 0:4 otocit na 4:4 :taptap: v zaverecnej tretine to musel byt teda riadny medvedi tlak..shots and goal 17:4 (a take laviny zaznamenali vcera dokopy 12 striel :roll:

bodik nam zachranil v hodine 12tej Dennis Wideman

Obrázek

na môj vkus klucovi hraci Bruins riesili dost - bodov (Savard -3 / Murray - 3/ Chara -2) musime sa vyvarovat takychto uvodov a Timmy potrebuje zrejme este cas..no ako spominam v jeho topicu, podrzal nas za stavu, ked uz malo byt o vsetkom rozhodnute..kazdopadne, proti STL by som nasadil Alexa..moj tip v zisk 3 bodov z tychto 2 matchov je realny

:!: Bruins jsou i přes dnešní porážku stále jediným týmem, který neprohrál po šedesáti minutách dva zápasy za sebou.

„Nejprve jsme z toho byli trochu zklamaní, ale musím kluky pochválit, že se dokázali vrátit a vybojovat alespoň bod,“ řekl trenér Bruins Claude Julien.

urcite nezvycajny pohlad Crosbyho..
Obrázek
Obrázek
tak podme na :fight: videjka
Ference :box: Crosby

Chara :box: Laraque
doriti zdeno preco si sa zdrbal na zem. to je velka skoda, ked som videl ten zaprah na uvod. ten laraque je nejaky zakliaty uz neviemkolky bitkar posebe s laraquom padol na zem po par sekundach (bez nejakeho laraquovho pricinenia).
:) Laraque se netrefil a dost možná ani nechtěl trefit.Osobně si myslím,že to bylo spíš domluvené divadlo,než nervami vypjatá bitka.A George Cháru trefit dost možná ani nechtěl .Ten švihe pravý hák víc stočil jako ve filmu,aby to jako vypadalo,že chce Zdena knokautovat.Navíc ten na svých vachrlatých nohou se hned zřítil k zemi i s Laraquem.Osobně se domnívám,že kdyby ho chtěl zasáhnout,tak ho zasáhl.Povedené divadlo.George také ví dobře,že Chára není klasický bitkař,pouze jeho fyzické rozměry budí všeobecný respekt.A bitkaři přece uznávají,sobě rovné a Chára k nim určitě nepatří!!!!!Pokud by mu George nabančil a nedej bože Cháru zranil,media by bitku neponechala jen tak bez povšimnutí a rozebírala by,jestli hvězda týmu se MÁ prát s bitkařem,nebo NE.O to v pohnuté době bitkařů nikdo nestojí a bitkař Laraque si úsměvem oddechl.Takhle vlastně vyhráli všichni :thumbsup: .Na body s úsměvem Laraque a Zdeno Chára u fanoušku,bez újmy na zdraví.A tak to má být,pobavili se všichni :thumbsup:,včetně obou aktérů .Pravdu má Julien.Chára svou odvahou postavit se jednomu z nejlepších bitkařů NHL,dodal mužstvu ztracené sebevědomí a diváky vřele pobavil.Jedinou újmu na zdraví z toho měl sám trenér Julien,kterému při pomyšlení dlouhodobé absence Zdena,vyrostly další vrásky na čele.Naštěstí to všechno dobře dopadlo!!!!!!
Alex Auld je moj oblubeny brankar a priznam sa,ze uz som mu moc neveril a "zabudol"som na neho...Nepresadil sa ani v Canucks,aj ked mal tam uspesne obdobie,nepresadil sa ani pri Eddiem(eagle) na FLA,aj ked tam mal tiez sancu na post jednotky...PHO bola absolutna tragedia(nie len pre Alexa...v Arizone sa nicia branakri :)-Aebby,Boucher,Auld,Telquist......) no a teraz v BOS je to konecne lepsie.Dufam,ze to bude dlhodoby jav..Drzim palce Alexi :good: :)
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES