prenos som nakoniec poriesil spôsobom, ze som si na I tretinu privstal, zvysne II som dopozeral okolo 6 na videokazete s urychlenym pretacacim priebehom
plne zasluzena porazka, takto by som ohodnotil nas duel so senatormi, ktory skoncil podobne ako predosle 2 1 golovou porazkou..OTT mala prakticky cely zapas pod kontrolou a medvede nepustala do akcii, ktore by mohli zavanat golom..aka taka vynimka sa udiala pocas I tretiny, ked v jej priebehu senatori 3x zakiksovali a 3x mali Bruins sancu v s.n; padla len jedna z hokejky Kobasewa..ale ako spominam, nase ake take sance sa pritrafili pocas zavahania OTT , inac nic moc..senatori od uvodu prekvapili ucinnym forcekovanim 1 – 2 hracov uz v obrannom pasme Bruins a hravo narusali pokus o rozohravku domacich..ich obrana slapala taktiez bez problemovo a utok je zarukou toho, ze tam „stale“ nieco padne..veru tak, nebyt Alexa, mohli sme spapat viac golovych kuskov..
zaregistroval som jeho skvelu vyrazacku, ktora excelovala pri 2 golovych „vinklovych“ strelach Robitailla..aj napriek tomu ze Auld si pocina do tychto chvil vyborne, je potrebne dat priestor aj Timmymu, predsa len, riesil dlhsi vypadok, tak nech sa dostane do zapasoveho rytmu..bud proti PIT,ci STL, ocakavam jeho znovu zaradenie do zostavy a na novu Alexovu vystroj som samozrejme zvedavy
co sa tyka Gerbera, ten podal absolutne spolahlivy vykon a bez problemov riesi Gerbera..mohol by uz konecne vystupit z neustaleho 2jkoveho tiena..svoj tim podrzal najmä za stavu 1:2, ked leziaci schoval puk do svojej lapacky..stacilo to vsak nadvihnut a bolo by 2:2..za dnesny vykon sme si vsak ano bod nezasluzili!
z 2 nasled. domacich zapasov (PIT / STL) beriem aspon 3 body, inak bude bububu
na margo trejdov, cital som to presne v takom slova zmysle, ze este pred Novym rokom sa môzeme dockat nejakych tych trejdikov, aj ked osobne ocakavam februarovy napor a som presvedceny o tom, ze do medvedieho brlôzka sa dokotula zaujimavy ulovok :frajer2: