Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

kajo píše:v dnesnom zapase s Phoenixom zaznamenal 9 striel :cool:
Strely pocas rozkorculovania by sa ratat nemali :-D
Fleury mi dnes "pomohol":

Marc-Andre Fleury Pit - G Phi L, 4-3 0 13.15 12 15 .800 0
Skorpion píše:Fleury mi dnes "pomohol":

stejne si brankarske stats vyhral 5-0 tak si nestezuj :bee: A to moji golmani zas tak spatne cisla nemeli...
Dnes sa mojim hráčom zadarilo a dokázal som zápas otočiť a poraziť aj 1. Henyho. Nič to ale nerieši, vyhrali aj konkurenti a tá moja výhra bola zas a znovu tesná. Po 21 kolách mám pozitívnu bilanciu 10W - 9L - 2T ale tie výhry boli väčšinou len o 1-2 bodíky a to je málo..
Ked si ale zoberiem fakt že takého Webera som dal za Letanga a ten potom dostane mrtvicu a som zvyšok sezony bez top beka. Aj za Sedinovcov s Burrowsom som dal dobrú protihodnotu, Daniel sa tiež zranil a bez formy boli aj zvyšní dvaja.. V poslednom týždni to už ale zlepšili Burrows si pripísal až neuveritelných 6b za 3+3, potešil aj Wheeler so 6 prihrávkami za týžden a brankárske stats mi vyhral Halák. :thumbsup:
V poslednom kole idem s trápiacim sa megatonom, hádam aspoň tu si vylepším skore a kozmeticky upravím postavenie v tabulke :jn:
Selly8 píše:

stejne si brankarske stats vyhral 5-0 tak si nestezuj :bee: A to moji golmani zas tak spatne cisla nemeli...
4-1. Aj tak je to uz jedno... Posledne kolo dohrat so ctou a potom :golf:
:-O hohohooooo ja mam normalne realnu sancu na PO :scare: :povzbudzovanie: :groupwave: :power:
yeah :!: Montreal nepostavil Budaja ale Tokarskeho a tym padom wanic nemal GK limit takze nadej na PO zije..ale posledne kolo s popim :scare:

potrebujem rovnako skvely tyzden v utoku ako ten posledny
Byfuglien 5+1 :cinka: a vela 3-2 bodovych hracov
Skorpion píše:
Selly8 píše:

4-1. Aj tak je to uz jedno... Posledne kolo dohrat so ctou a potom :golf:
Jsem se nejak prehlidl :oops: Ale jak pises, je to jedno, golf nas ceka oba. Sice jeste teoreticka sance zije, ale hraju s Henym a ten je prvni tak zacinam trenovat na jamky :lol2:
Cucky ako Rono a Wanic by som do tejto hry uz nikdy nepustil. Ovlyvnuju vysledky svojou neaktivitou a darmo sa mozem snazit v poslednom kole vyhrat a zautocit na osme miesto, ked osmy Lukas hra prave s Ronom. Takze vlastne celosezonne snazenie mi do*ebe niekto, kto sa na to vysral z dovodu, ze uz nema sancu na PO :thumbsdown:

Za to musim ale :klobuk: pred arekom, ktory bojuje do poslednych dni, aj ked to s nim vyzera vselijako :thumbsup:

edit: tymto navrhujem aj to, ze ti dvaja co postupia z druhej ligy do prvej, by sa tam mali dostat prave na ukor Rona a Wanica a tych uz ani do druhej nedavat...
Jaký máte vlastně systém ligy a kolik vás hraje? :)
Logan píše:Jaký máte vlastně systém ligy a kolik vás hraje? :)
20 timov a 8 postupuje do PO..ma to celkom slusnu uroven
kajo píše:Cucky ako Rono a Wanic by som do tejto hry uz nikdy nepustil. Ovlyvnuju vysledky svojou neaktivitou a darmo sa mozem snazit v poslednom kole vyhrat a zautocit na osme miesto, ked osmy Lukas hra prave s Ronom. Takze vlastne celosezonne snazenie mi do*ebe niekto, kto sa na to vysral z dovodu, ze uz nema sancu na PO :thumbsdown:

Za to musim ale :klobuk: pred arekom, ktory bojuje do poslednych dni, aj ked to s nim vyzera vselijako :thumbsup:

edit: tymto navrhujem aj to, ze ti dvaja co postupia z druhej ligy do prvej, by sa tam mali dostat prave na ukor Rona a Wanica a tych uz ani do druhej nedavat...
Lukas hraje s Cathy ale cepi hra s Ronom
Anty píše:
Logan píše:Jaký máte vlastně systém ligy a kolik vás hraje? :)
20 timov a 8 postupuje do PO..ma to celkom slusnu uroven
no, dobře, ale jak velký máte soupisky, máte divize nebo je to jedna velká tabulka, jak draftujete? by mě zajímalo, pro porovnání ... :)
kajo píše: kto sa na to vysral z dovodu, ze uz nema sancu na PO :thumbsdown:
Důvod je jiný. :moj:
Skoro bych rekl, ze budou chtit vedet jaky :neviem:
Ved už od začiatku sezony Rono kadí nato pretože zmeškal draft a draft zmeškal pretože zrušili chat a kedže chat zrušili admini tak za všetko môže petrik.
to yahoo si robi zo mna srandu? Rano a aj okolo pol 11 mi tam svietila prehra s Lukasom 7-8 a teraz vyhra 8-7 :dudo: ale nestazujem sa :jn:
Ohlund, daj megatonovi poriadnu nakladacku :pray:
arek píše: Ohlund, daj megatonovi poriadnu nakladacku :pray:
Začal som dobre, zatial 10-0 ale vypadol mi Enroth a ten tím mám momentálne poskladaný dosť naprd, až privela kosatiek.. ked sa budú trápiť tak zle dopadnem aj ja. Ale prvý zápas v týždni im vyšiel, Burrows je ako na drogách teraz, v posledných 2 zápasoch 6 bodov a z posledných 5 má 9... Dnes od Canucks aj 2 SHP to sa vždy hodí..
Mark Stuart 9hitov a 7blokov v jednom zapase :sok: Blazon
Rono, nechceš aspoň postaviť Rinneho do brány namiesto Mazanca a dať napr. Ekmana do hry. :jn: Takto ma ten cepi fakt predbehne. :crybaby:
Logan píše:no, dobře, ale jak velký máte soupisky, máte divize nebo je to jedna velká tabulka, jak draftujete? by mě zajímalo, pro porovnání ... :)
20 tímov, 1 tabuľka, hrá sa H2H. Hráčov na súpiske 25 (C, C, C, LW, LW, LW, RW, RW, RW, F, F, D, D, D, D, D, D, Util, Util, G, G, BN, BN, BN, BN a k tomu IR, IR+ ) Hodnotí sa Goals (G), Assists (A), Points (P), Plus/Minus (+/-), Powerplay Points (PPP), Shorthanded Points (SHP), Game-Winning Goals (GWG), Shots on Goal (SOG), Faceoffs Won (FW), Hits (HIT), Blocks (BLK). U brankárov Wins (W), Goals Against Average (GAA), Saves (SV), Save Percentage (SV%), Shutouts (SHO). Za týždeň maximálne 5 zmien na súpiske (trejdy sa nepočítajú). Draft je live.
Lukas33 píše:Rono, nechceš aspoň postaviť Rinneho do brány namiesto Mazanca a dať napr. Ekmana do hry. :jn: Takto ma ten cepi fakt predbehne. :crybaby:
nastav mu ho ty. Cepi ako najvacsi propagator aktivity manazerov nebude urcite proti :jn:
heeeeeeej co toto za spyknutia :bitka: nech si to Rono vyzerie az do konca, no ja s v prvom rade sustredim na svoj tim
kazdopadne, tato jeho neaktivna supiska sa mohla riesit uz o nejaky tyzden, dva skôr....ten co s nim hral minuly tyzden (Colorado) atd. si slusne polepsilo a teraz si to vyzerem ja, ked som tak blizko PO :| (hned si spomenul na kantera :bee:
no nemam s tym najmensi problem
Lukas33 píše:
Logan píše:no, dobře, ale jak velký máte soupisky, máte divize nebo je to jedna velká tabulka, jak draftujete? by mě zajímalo, pro porovnání ... :)
20 tímov, 1 tabuľka, hrá sa H2H. Hráčov na súpiske 25 (C, C, C, LW, LW, LW, RW, RW, RW, F, F, D, D, D, D, D, D, Util, Util, G, G, BN, BN, BN, BN a k tomu IR, IR+ ) Hodnotí sa Goals (G), Assists (A), Points (P), Plus/Minus (+/-), Powerplay Points (PPP), Shorthanded Points (SHP), Game-Winning Goals (GWG), Shots on Goal (SOG), Faceoffs Won (FW), Hits (HIT), Blocks (BLK). U brankárov Wins (W), Goals Against Average (GAA), Saves (SV), Save Percentage (SV%), Shutouts (SHO). Za týždeň maximálne 5 zmien na súpiske (trejdy sa nepočítajú). Draft je live.
Díky za souhrn, máte to dost podobné jako my, akorát ještě o 4 týmy víc, ten váš FA pool musí být něco neuvěřitelnýho, si ani nedovedu představit ....
Nj medzi FA sú len zranení hráči, neschopní 4th lajneri, 7. beci a 3. brankári .. :giggle: si ani neviem predstaviť že by sme si aj medzi FA hladali schopných hráčov :dudo:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS