Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

begbeee píše:
mt-svk píše:Tak čo Atlantik, rozhodli ste sa preveriť náhradníkov a farmu či sú pripravení? :D

Nie som lekár, ale nebolo by potrebné preveriť zdravotný stav všetkých vašich hráčov? Narážam na opotrebovanie pohybového aparátu a všetkého, čo s tým súvisí. Možno by ste sa prípadným zásahom vyhli ďalším dlhodobým zraneniam.
Súhlas. Možno komplexné lekárske vyšetrenie teamu a možno by nebolo od veci zrejme troška vypustiť nejaký ten tréning a dať chlapcom trošku čas na regeneráciu. Ono to možno súvisí aj s tým že ako vypadávajú elitný hráči tak hráči druhej vlny ich musia nahradiť, pričom je na nich fyzicky vytváraný tlak na ktorý možno neboli počas kariéry zvyknutý. Neviem, každopádne niečo je zhnité v štáte Dánskom...
Gáborík už tiež vynechal nejaké tie tréningy a on by o tom mohol rozprávať. A nezdá sa že by mu to uškodilo, naopak.
Pens skrátka niečo urobiť musia. Inak sa im to nemusí vyplatiť v PO.
Kika píše:Kedy sa majú vrátiť Gonchar,Kennedy a Letang :?: Dúfam,že dnes to zvládnu bez ujmy na zdraví :wink:
V súčasnej situácii akej sa nachádzajú Pens by som na to nestavila ani jeden cent. :D
Talbot dneska hraje na 100%. Gonchar, Letang, Orpik, Kennedy a Kunitz mají status návratu "konec listopadu", takže v průběhu příštího týdne by se mohla většina zapojit do zápasů :thumbsup:
Tak super,výhra Pens.Škoula dal dva góly,skvelé.Pozerala som len video zo zápasu,ale Fleury mal niekoľko krásnych zákrokov :thumbsup: Gratulujem
Ano Fleury byl famozni!!! Velmi nas podrzel, ale stejne tak na opacni strane Hedberg. Ten zapas klidne mohl skoncit treba 6-7...
Kazdopadne vyhra venku se ceni, navic pri pohlede na sestavu Atlanty! Thrashers muzou letos zamichat karty, maji hodne talentu a to ukazali i proti nam. Ale v podstate, byl to takovy dobrodruzny zapas, kde golmani zazarili. Akorat prubeh jsme kontrolovali vcelku v pohode, to jeste Talbot nepromenil tr. strileni.
Ale to co předvedl Cook, bylo ubohý :thumbsdown: A Nakonec z toho vyvázl jen s trestem za bitku, a Ilya osobák... No comment
The Thrasher píše:Ale to co předvedl Cook, bylo ubohý :thumbsdown: A Nakonec z toho vyvázl jen s trestem za bitku, a Ilya osobák... No comment
no nechci se nějak Cooka zastávat ale Ilya se zachoval jak nějaky mlady kluk z dorostu když po něm tak vyjel....hráč jeho kalibru měl se zvednout usmat se jít střídat a potom ho někde čistě trefit u mantinelu a nee tady toto.... zase to tak tragicke nebylo jenom ho trochu ze zadu postrčil
Martin #27 píše:
The Thrasher píše:Ale to co předvedl Cook, bylo ubohý :thumbsdown: A Nakonec z toho vyvázl jen s trestem za bitku, a Ilya osobák... No comment
no nechci se nějak Cooka zastávat ale Ilya se zachoval jak nějaky mlady kluk z dorostu když po něm tak vyjel....hráč jeho kalibru měl se zvednout usmat se jít střídat a potom ho někde čistě trefit u mantinelu a nee tady toto.... zase to tak tragicke nebylo jenom ho trochu ze zadu postrčil
Trochu postrčil? Aha... :roll:
No, takových hitů je v každém zápase několik, kdyby to měl každý hráč řešit bitkou, asi bysme v zápase nic jinýho neviděli :D Btw, moc rád bych viděl reakci, kdyby byla tahle situace naopak :roll:
PainKiller píše:No, takových hitů je v každém zápase několik, kdyby to měl každý hráč řešit bitkou, asi bysme v zápase nic jinýho neviděli :D Btw, moc rád bych viděl reakci, kdyby byla tahle situace naopak :roll:
Kdyby tahle situace byla naopak, tak by moje reakce byla stejná, jen jména by se prohodila. A v každém zápase rozhodně nenajede hráč bezdůvodně zezadu do soupeře absolutně mimo oblast kde je puk... :roll:

A k té tvé připomínce, asi si mě pleteš s begbeeem... Děláš jako kdybych já se tady do Pens pořád navážel, a podobně... :roll:
Ono samozrejme ze to fanusikom Pens nevadi..oni su znami tym, ze co urobi ich team je skvele, ale ked to urobi super, tak je to hnus. Crosbymu staci prekrizit cestu ked smeruje na striedacku a ide sa bit..ako to bolo? Hrac jeho kalibru by sa mal nad tym pousmiat? To fakt? Pamatate na Averyho co spravil Thomasovi? Pousmial sa nad tym Thomas? Asi tazko, tu ide v kazdom pripade o provokaciu a ako taka musi byt potrestana. Mozno skoda ze Avery neoblieka dres Pit, potom by Thomas musel na 10 min. na trestnu, resp. niekto zanho.
Vaše zaujatost je velice úsměvná, bohužel už ohraná :wink:
Na toto sa da len tazko reagovat..ale od fanusikov Pens to beriem. Ale predsa sa ta to musim opytat, aj ked odpoved uz poznam.."Priznal si ty niekedy nejaku chybu Pens" pravdepodobne si teraz pisem s niekym, kto je aj v zivote dokonaly, cize sebakritiku asi moc neoblubujes. Ak odmietas priznat ze to bolo od Cooka umyselne s cielom provokovat Kovalchuka, co sa mu vl. aj podarilo, navyse zakerne, lebo to bolo od chrbta, tak sa dalej nema cenu s tebou bavit.
Od Cooka to bola zákernosť, ale účel splnila. Len ma zarazil trest, ktorý bol vymeraný Kovalčukovi. No hold, všetci sme si rovní a niektorí ešte rovnejší. :D
Tak super! Vyhrali jsme proti rozbehnute Floride, i kdyz to bylo 2-0 pro Panthers po 2.tretine... Byli jsme ale jasne aktivnejsi a zaslouzili jsme si to, i kdyz to prislo v hodine dvanacte. Posledni tretina na strely 16-3!!! Prodlouzeni 6-0, celkove 45-21. Nepamatuji od nas na venkovnim zapasu takovou palbu! Proste, jen skvely Vokoun na nas nestacil :D . Letos jsme prebornici na tesne zapasy a na comebacky. Libilo se mi jak hosi bojovali a utocili, spokojenost!!! Jakmile se alespon Gonchar, Orpik a Talbot vratili do sestavy, da se na to hned koukat...

Ke Cookovi a Kovalchukovi se nebudu nejak extra vyjadrovat, protoze je mi cela zalezitost ukradena a ani jsem se nepodival na opakovane zabery. Zapas to neovlivnilo(vedli jsme 3-0 a z nasledne presilovky jsme akorat inkasovali od Thorburna. A tak mi je to celkem jedno. Cooke je znamy provokater, s tim se neda nic delat, Kovalchuk mel jiz nervy v prubehu zapasu, kdyz triskal dvermi na stridacce... Takze zadny div, ze se to semlelo... Ale v podstate podle me o nic vazneho neslo, alespon ne mezi hracema. To je bezna vec v NHL. Rozhodcich po nekolika zkusenostech(pozitivnich i negativnich) nekomentuji...
Ono je samozrejme ze o nic vazne neslo, akurat som este nevidel, aby niekto za to dostal 10 min. a to som uz videl bitky po cistych hitoch alebo po ovela menej vaznych situaciach, ako ked niekto vypalil na branku po skonceni zapasu a dostal za to na drzku. A ak si myslis ze strata takeho hraca je nic, tak je to prinajmensom rozporuplne s tvojimi predchadzajucimi vyjadreniami, ked si vyplakaval, ako vam chybaju hraci. Navyse ak sa nemilim, tak zapas skoncil 3-2 pre Pit, aj ked dala Atlanta tie dva goly az v zavere, no s Kovalchukom by mala tie sance este vacsie. A to ze sa k rozhodcom nevyjadrujes, je tiez alibisticke, lebo si pamatam, ako si na zaciatku sezony pisal, aki su na vas prisni.
XruC píše:Ono je samozrejme ze o nic vazne neslo, akurat som este nevidel, aby niekto za to dostal 10 min. a to som uz videl bitky po cistych hitoch alebo po ovela menej vaznych situaciach, ako ked niekto vypalil na branku po skonceni zapasu a dostal za to na drzku. A ak si myslis ze strata takeho hraca je nic, tak je to prinajmensom rozporuplne s tvojimi predchadzajucimi vyjadreniami, ked si vyplakaval, ako vam chybaju hraci. Navyse ak sa nemilim, tak zapas skoncil 3-2 pre Pit, aj ked dala Atlanta tie dva goly az v zavere, no s Kovalchukom by mala tie sance este vacsie. A to ze sa k rozhodcom nevyjadrujes, je tiez alibisticke, lebo si pamatam, ako si na zaciatku sezony pisal, aki su na vas prisni.
XruC, jiste ze ztrata Kovalchuka by byla ve vetsine pripadu citelna, ale tenhle zapas jsme meli proste pod kontrolou bez ohledu na to jestli by tam Kovy v zaveru byl nebo nebyl. Proto tomu neprikladam vyznam a nemam zajem to nejak zkoumat. Kdyby se to stalo v playoffs za jineho stavu, bral by jsem to urcite jinak a je dost mozne, ze by jsem ti dal za pravdu. S nasi marodkou ztrata Kovalchuka ale nema zadnou paralelu a neda se to vubec srovnavat. Celkove neverim tomu, ze by jsme byli schopni jeste zapas pustit. Naopak Atlantu ta situace trochu nabudila z te letargie za stavu 0-3 a skorovala v oslabeni. Mimochodem po evidentnim faulu na Malkina, kteremu byla preseknuta hokejka a z protiutoku 2 na 1 dal Thorburn ten gol na 1-3. Druhy gol na 2-3 byl 19 vterin pred koncem. To ze trest pro Ilju byl neprimereny nepopiram, taky me to prekvapilo, ale jak rikam, v teto situaci to nastesti nehralo vyraznou roli.
Rozhodci jsou zvlastnim clankem hry, delaji spoustu chyb. Tak jak jsem z pocatku sezony byl na nich nastvany, protoze jsme asi v prvnich 6 zapasech sezony presedeli polovinu doby na trestne, tak ted jsem si vsiml nekolik nepochopitelnych verdiktu i v nas prospech (porad ale nekdy i v neprospech). Proste jejich piskani se vubec neda odhadnout a jsou schopni vseho. A po posledni zkusenosti s Henryho bozi rukou jsem momentalne totalne znechuceny a nemam naladu se k nim vyjadrovat, takze tolik k tomu alibizmu... sv*ne francouzske...To byl nejvetsi podvod v sportu za cele 21.stoleti a nejake to ovlivnovani zapasu v NHL se tomu nastesti nevyrovna...
Atlantik píše: a nejake to ovlivnovani zapasu v NHL se tomu nastesti nevyrovna...
Řekni Američanovi nebo Kanaďanovi co jsou fandové NHL že se to tomu nevyrovná, a zpřeláme ti ruce :lol2:
The Thrasher píše:
Atlantik píše: a nejake to ovlivnovani zapasu v NHL se tomu nastesti nevyrovna...
Řekni Američanovi nebo Kanaďanovi co jsou fandové NHL že se to tomu nevyrovná, a zpřeláme ti ruce :lol2:
:shock: :sad2:
Pittsburgh - Montreal 3-1. To co dnes predvedl Sid, to byla proste oslava hokeje!!! Absolutne skvely vykon, nepokazil jedinou prihravku, delal si tam co chtel, dal gol, prekrasne nahral Gonchovi. Jak rekli komentatori: " Sid was absolutely dominating tonight!" Vyhrali jsme jinak uplne v pohode, skvely tymovy vykon a v jedinem moznem momentu komplikace za stavu 3-1 vytahl Fleury exportni zakrok. Montreal byl oslaben o dost hracu, asi jeste vyrazneji nez my, navic hral druhy zapas po vcerejsku, to muze byt jejich omluva. Momentalne ale opet hrajeme velmi dobre!
jéé, dneska hrají PENS už v 8hodin a já to neuvidím :-( , proč zrovna v pátek kdy chodím ven :sad2: ....no co tak aspon budu sledovat průběžný stav přes mobil.... :roll: takže GO PENS GO!!! :povzbudzovanie:
Škoda tej prehry :-( Keďže prvú tretinu som zháňala stránku na ktorj mi to pôjde,nemôžem ju zhodnotiť.Druhú hrali podľa mňa lepšie tučniaci.Ale tretia bola jednoznačne v réžii Ostrovanov :-( Záver žiaľ zvládli lepšie,takže zaslúžená výhra.Pens zápas,hlavne tá tretia tretina veľmi nevyšiel.Neviem,prečo sa im nedarí práve proti Nyi :? Inak Johnson mál pár krásnych zákrokov :)
tak koukám teda že jsem o nic nepřišel,škoda... :-(
Výbornej zápas dneska :good:
Myslím,že komentáre netreba :clap: :yahoo: :fan: :groupwave: :taptap: :dance:
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS