mt-svk: Tak to, že na styl trenéra doplácí více hráčů je mi jasné. A osobně si myslím,. že celý útok, který v sobě skrývá velkou ofenzivní sílu. Jen ji nechat vyniknout. S tím Russelem souhlasím, ale osobně se mi Methot velmi líbí a nemám nic proti tomu, že dostává více času. Když jsme u obránců tak bych se pokusil vyměnit Kleslu. Dlouhodobě si mi nelíbí. Ano sice je to spolehlivý bek, ale prostě mi nesedí. A osobně si myslím, že na trhu má i docela solidní cenu.
Dawe4 píše:mt-svk: Tak to, že na styl trenéra doplácí více hráčů je mi jasné. A osobně si myslím,. že celý útok, který v sobě skrývá velkou ofenzivní sílu. Jen ji nechat vyniknout. S tím Russelem souhlasím, ale osobně se mi Methot velmi líbí a nemám nic proti tomu, že dostává více času. Když jsme u obránců tak bych se pokusil vyměnit Kleslu. Dlouhodobě si mi nelíbí. Ano sice je to spolehlivý bek, ale prostě mi nesedí. A osobně si myslím, že na trhu má i docela solidní cenu.
Viac ako Kleslov odchod by ma potešila výmena Commodoreho.
Už sa teším na Johna Moora a Codyho Goloubefa. Majú Hitchove parametre, obidvaja sú rýchli a pohybliví, vedia podporiť útok. Dúfam, že ich nevymeníme za nejakého dvojmetrového hromotĺka bez štipky hokejového umu (pri Hitchovi ma už nič neprekvapí).