Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mt-svk: Tak to, že na styl trenéra doplácí více hráčů je mi jasné. A osobně si myslím,. že celý útok, který v sobě skrývá velkou ofenzivní sílu. Jen ji nechat vyniknout. S tím Russelem souhlasím, ale osobně se mi Methot velmi líbí a nemám nic proti tomu, že dostává více času. Když jsme u obránců tak bych se pokusil vyměnit Kleslu. Dlouhodobě si mi nelíbí. Ano sice je to spolehlivý bek, ale prostě mi nesedí. A osobně si myslím, že na trhu má i docela solidní cenu.
Dawe4 píše:mt-svk: Tak to, že na styl trenéra doplácí více hráčů je mi jasné. A osobně si myslím,. že celý útok, který v sobě skrývá velkou ofenzivní sílu. Jen ji nechat vyniknout. S tím Russelem souhlasím, ale osobně se mi Methot velmi líbí a nemám nic proti tomu, že dostává více času. Když jsme u obránců tak bych se pokusil vyměnit Kleslu. Dlouhodobě si mi nelíbí. Ano sice je to spolehlivý bek, ale prostě mi nesedí. A osobně si myslím, že na trhu má i docela solidní cenu.

Viac ako Kleslov odchod by ma potešila výmena Commodoreho.

Už sa teším na Johna Moora a Codyho Goloubefa. Majú Hitchove parametre, obidvaja sú rýchli a pohybliví, vedia podporiť útok. Dúfam, že ich nevymeníme za nejakého dvojmetrového hromotĺka bez štipky hokejového umu (pri Hitchovi ma už nič neprekvapí).
Vemte me, na bruslich stat umim a i pres 100 kilo mam :cool:
mt-svk píše:
Dawe4 píše:mt-svk: Tak to, že na styl trenéra doplácí více hráčů je mi jasné. A osobně si myslím,. že celý útok, který v sobě skrývá velkou ofenzivní sílu. Jen ji nechat vyniknout. S tím Russelem souhlasím, ale osobně se mi Methot velmi líbí a nemám nic proti tomu, že dostává více času. Když jsme u obránců tak bych se pokusil vyměnit Kleslu. Dlouhodobě si mi nelíbí. Ano sice je to spolehlivý bek, ale prostě mi nesedí. A osobně si myslím, že na trhu má i docela solidní cenu.

Viac ako Kleslov odchod by ma potešila výmena Commodoreho.

Už sa teším na Johna Moora a Codyho Goloubefa. Majú Hitchove parametre, obidvaja sú rýchli a pohybliví, vedia podporiť útok. Dúfam, že ich nevymeníme za nejakého dvojmetrového hromotĺka bez štipky hokejového umu (pri Hitchovi ma už nič neprekvapí).
No a nebo se zbavit jak říkáš Commodora a ono až naskočí zmínění velmi talentovaný mladíci tak v defenzivě bude přetlak. Jinak ani nevyslovuj slovo výměna u Moora a Goloubefa. Bych dostal infarkt.
Nápodobne Dawe, nápodobne. Najmä Mooreho. A keď si predstavím, že Commodore má zmluvu do r. 2012/13, pritom bude uberať z platového stropu 3,750 m. dolárov, je mi z toho nanič. Ak by to záležalo na mne, okamžite by som ho vymenila, ku Hejdovi by som dala Russella a do hlavného tímu by som povolala Roya. Naše obranné dvojice by mohli vyzerať takto:

Hejda, Russell
Ťjutin, Stralman
Methot, Klesla
Roy

Tým by sa naša obrana nielenže zrýchlila, ale zároveň by bola nebezpečnejšia smerom dopredu.

Ešte tak pre porovnanie:

Moore ............... 188cm/87kg
Goloubef ............ 183cm/88kg (bojím sa, že sa Hitchovi nebude páčiť výška)

Takže sa teším, ako budú musieť obaja priberať, čím je veľká šanca, že sa zhoršia ich fantastické korčuliarske schopnosti (obaja sú vynikajúci korčuliari), na ktorých je založená ich hra.

Je možné že pri Hitchovi môžu dostať veľký priestor Steve Delisle (198cm/95kg), Thomas Larkin (196cm/93kg), Will Weber (193cm/95kg), prípadne Anton Blomqvist (193cm/86kg). Dobre to vyzerá pre Thea Rutha (185cm/90kg), ktorý je agresívny obranca Hitchovho tipu.

Len tak na okraj, zaujímalo by ma, či Hitch nemal väčší záujem o Despresa ako o Moora. Je to síce defenzívny obranca ako Brno, ale jeho miery 193cm/93kg hovoria za všetko. :D
To co si zde vypsala hovoří za vše a není k tomu co dodat. Tak se jen modleme ať Hitch naše dva mladé klenoty v obraně nezničí.
A pre porovnanie, miery našíčh obrancov (základná zostava):

Jan Hejda 191cm/104kg
Mike Commodore 196cm/107kg

Fjodor Ťjutin 191cm/99kg
Anton Stralman 188cm/88kg

Marc Methot 191cm/104kg
Rostislav Klesla 191cm/100kg

Kris Russell 178cm/85kg
No je to dobré porovnání. Včera jsme zmiňovali, že Russell nedostává tolik příležitostí a naopak Methot ano. Takže tady je znovu jasně vidět koho Hitch preferuje (to už jsi zmínila) a začínám se bát, že Moore a Goloubef nebudou jeho vyvolený.

A tvé složení obranných dvojic se mi velmi líbí a znovu nevím jak ty to děláš, ale přiměla jsi mě změnit názor :) Commodore by nám v sestavě rozhodně nechyběl. To máš pravdu. Ale když to tak vezmeme tak ani Klesla. To je obránce, kterého by nahradil třeba Roy (velmi se mi líbil v zápasech, které jsem viděl).
Dawe4 píše:No je to dobré porovnání. Včera jsme zmiňovali, že Russell nedostává tolik příležitostí a naopak Methot ano. Takže tady je znovu jasně vidět koho Hitch preferuje (to už jsi zmínila) a začínám se bát, že Moore a Goloubef nebudou jeho vyvolený.

A tvé složení obranných dvojic se mi velmi líbí a znovu nevím jak ty to děláš, ale přiměla jsi mě změnit názor :) Commodore by nám v sestavě rozhodně nechyběl. To máš pravdu. Ale když to tak vezmeme tak ani Klesla. To je obránce, kterého by nahradil třeba Roy (velmi se mi líbil v zápasech, které jsem viděl).
To je naše zloženie obranných dvojíc.

Problém je, že tak Commodore ako aj Klesla sú Hitchovi obľúbenci. Ale Rosťu by som hneď nemenila, počkala by som si na to, ako sa budú vyvíjať Moore s Goloubefom.
mt-svk píše:
Dawe4 píše:No je to dobré porovnání. Včera jsme zmiňovali, že Russell nedostává tolik příležitostí a naopak Methot ano. Takže tady je znovu jasně vidět koho Hitch preferuje (to už jsi zmínila) a začínám se bát, že Moore a Goloubef nebudou jeho vyvolený.

To je naše zloženie obranných dvojíc.

Problém je, že tak Commodore ako aj Klesla sú Hitchovi obľúbenci. Ale Rosťu by som hneď nemenila, počkala by som si na to, ako sa budú vyvíjať Moore s Goloubefom.
Reagoval jsem na toto složení -
Hejda, Russell
Ťjutin, Stralman
Methot, Klesla
Roy
A samozřejmě, že vím, že je to naše, ale prostě se mi líbí. Ale třeba místo Klesly už by tam mohl být Goloubef.

Ono Commodore a Rusell jsou typově skoro stejní obránci a tak odchod Mika bych udělal klidně ihned. Russel je mladší a myslím, že o kapánek lepší než Commodore. S tím Kleslou nevím já bych se ho zbavil klidně ihned jako Commodora. Máme Roye, který ho zastoupí si myslím velmi dobře. A nebo už jeden z mladíků. I když je pravda jak říkáš kdyby to špatně dopadlo s vývojem Moore s Goloubefom tak by nás poté jeho trade mohl mrzet.
Commodore a Russell nie sú tipovo podbní obrancovia.
Tak jsem se nedonutil vstát na včerejší zápas. No což nevadí. Utkáních ještě bude.

Jinak -
Nikita Filatov se uvedl v ruské KHL ve velkém stylu. V dresu CSKA přihrál na dva góly a vstítil vítěznou branku utkání.

A zde je s ním menší rozhovor - Odkaz
Ach áno, pozerala som časť zápasu. Nikita hral veľmi dobre, výborne korčuľoval, dobre hral pri mantineli.

Mimochodom, moderátor bol otrasný.
http://www.nhlpro.cz/clanek/15938-melro ... a-nhl-nema

No jasné, dal im košom, tak mu už robia "pozitívne" PR.. O.i. je tam medzi riadkami napísané, že za BJ už nenastúpi.
A tie reči, že na NHL nemá? Let me say: :lol3:
Melrose je idiot,ten do toho nemá absolutně co kecat ... ta odpověd' ohledně Stamkose mne fakt pobavila :cool:
Keď sa to tak vezme, ďalší dôvod pre odchod Nikitu mohol byť ten, že si chce zahrať na OH. Čo by pri výborných výkonoch v KHL mohol.

Ak odrátam názor, že Filatov na NHL nemá, má Melrose pravdu.
Columbus zkrátka pro něj není. Možná ani nemá na NHL.
Dúfam, že pre všetkých je druhá veta jasná kravina. Teraz tvrdíš, že má pravdu? 2-4 stránky dozadu ste písali ako chýba Colombusu typ hráča ako je Filatov. Teraz už má Melrose pravdu?
Filatov přišel do NHL příliš brzy, vůbec nevěděl, jak to tu chodí, nevěděl, kdo je Ken Hitchcock a jakým stylem jeho tým hraje. Filatov vůbec nebyl připraven na to, jakým stylem bude pod Hitchcockem hrát.
?
Odkedy si hráči vyberajú, či budú draftovaný a ešte aj do akého teamu?
Som si istý, že Filatov by si Hitch-cocka nevybral. A asi ani Colombus.
begbeee píše:
Columbus zkrátka pro něj není. Možná ani nemá na NHL.
Dúfam, že pre všetkých je druhá veta jasná kravina. Teraz tvrdíš, že má pravdu? 2-4 stránky dozadu ste písali ako chýba Colombusu typ hráča ako je Filatov. Teraz už má Melrose pravdu?
Filatov přišel do NHL příliš brzy, vůbec nevěděl, jak to tu chodí, nevěděl, kdo je Ken Hitchcock a jakým stylem jeho tým hraje. Filatov vůbec nebyl připraven na to, jakým stylem bude pod Hitchcockem hrát.
?
Odkedy si hráči vyberajú, či budú draftovaný a ešte aj do akého teamu?
Som si istý, že Filatov by si Hitch-cocka nevybral. A asi ani Colombus.
Begbee, najprv si poriadne čítaj, potom píš. Písala som "Ak odrátam názor, že Filatov na NHL nemá, má Melrose pravdu."

Melrose narážal na rýchly príchod Nikitu do NHL, aj podľa mňa mal ešte rok zostať v Rusku, nie kvôli výkonnosti, ale aby hral v kvalitnejšej lige ako AHL. Ak by sa presadil (akože by sa presadil), mohol hrať v seniorskej reprezentácii a urobiť si väčšie renomé.

Taktiež si myslím, že sa Nikita na Hitcha buď neinformoval (čo pochybujem), alebo podcenil Hitchove správanie sa voči takým tipom hráčov ako on.

P.S. Koľkí vami draftovaní hráči by si New Jersey vybrali? :D
Nikita Filatov se neztratil ani ve druhém utkání KHL v kariéře. V duelu s Magnitogorskem vstřelil dva ze tří gólů CSKA a na ledě pobyl o 4 minuty déle než v předchozím utkání (celkem odehrál 20:23). Ve výsledku byl po zásluze vyhlášen první hvězdou utkání.

Nikita v tom Rusku válí :good:

Jinak s Rangers nám zas jednou fungovala obrana. :?
Begbeee, najprv si poriadne čítaj, potom píš. Písala som "Ak odrátam názor, že Filatov na NHL nemá, má Melrose pravdu."
Čítam pozorne, čítaj aj ty. Prvá veta bola "Colombus pro nej není" = tvoj súhlas, čo nie je veta "Filatov na NHL nemá" = jediný tvoj nesúhlas.
Celá strana 51 je o tom prečo Filatov nehrá. Trošku rozpor nie?
Melrose narážal...
Myslím, že v Rusku sa teraz smejú na celej NHL a Melrosovi. Tiež si myslím, že 29 ostatní GM sa uchechtávajú ako ste sa dobre do budúcna oslabili.

Melrosovi , Hitchcockovi a im podobným by som doprial 3 sezóny bez euro hráčov. A potom by som sa smial na tom zúfalom marketingu Batmana.

Holt môj názor.

P.S. Koľkí vami draftovaní hráči by si New Jersey vybrali?

Vzhľadom na to, že ide o dlhodobo úspešný klub a najlepšiu organizáciu v NHL a taktiež na to, že náš GM sa v prvom rade spolieha na vlastné zdroje nemám obavy, že určite viac ako Colombus :frajer2: Samozrejme musím uznať, že ak by som bol draftovaný ako brankár Devils asi si hodím mašľu. :good:
Čítam pozorne, čítaj aj ty. Prvá veta bola "Colombus pro nej není" = tvoj súhlas, čo nie je veta "Filatov na NHL nemá" = jediný tvoj nesúhlas.
Celá strana 51 je o tom prečo Filatov nehrá. Trošku rozpor nie?
V tom má Melrose bohužiaľ pravdu. Pretože dokým bude naším trénerom Hitch, pre Filatova Columbus skutočne nie je. Akých hráčov Hitch preferuje som už písala. Takže napriek tomu že by bol Nikita pre nás obrovským prínosom v ofenzíve, nemá u Hitcha veĺkú šancu.

Myslím, že v Rusku sa teraz smejú na celej NHL a Melrosovi. Tiež si myslím, že 29 ostatní GM sa uchechtávajú ako ste sa dobre do budúcna oslabili.
Bohužiaĺ, v tomto budeš mať asi pravdu, ale ja ako fanúšik dúfam, že za nás bude Nikita hrať. Ibaže to ber ako názor fanúšika. Pretože v reále máš s veľkou pravdepodobnosťou pravdu ty.
Melrosovi , Hitchcockovi a im podobným by som doprial 3 sezóny bez euro hráčov. A potom by som sa smial na tom zúfalom marketingu Batmana.
No tak to by som im dopriala aj ja. :D

Vzhľadom na to, že ide o dlhodobo úspešný klub a najlepšiu organizáciu v NHL a taktiež na to, že náš GM sa v prvom rade spolieha na vlastné zdroje nemám obavy, že určite viac ako Colombus :frajer2: Samozrejme musím uznať, že ak by som bol draftovaný ako brankár Devils asi si hodím mašľu. :good:
Nemyslím si, źe ich je nejaké veĺké množstvo. Ale ´v tom, že ich je viac ako Columbus máš určite pravdu. :D
Tak se zde znova otevřelo téma Filatov. Já osobně si myslím, že na tom není co řešit. Myslím si a nebo jsem dokonce přesvědčen, že Filatov na NHL má a měl by už letos. Jenže Hitch mu příležitost a především důvěru nedal. A tak jednoduše znechucený Nikita se sbalil a šel. Jestli se ještě někdy objeví v dresu Columbusu je otázka. Ale jsem si jistý, že příští rok se bude hlásit v přípravném kempu a bude bojovat o pořádný čas na ledě.

Jinak toto složení řad:
Huselies-Brassard-Nash
Filatov-Vermette-Voracek
Které se zkoušelo v prvních dvou zápasech se mi líbilo a kdyby Hitch nebyl netrpělivý a nepřetrhl to. Mohl možná dnes Filatov střílet góly v NHL.
MTV_SK:
Som rad že chápeš čo chcem povedať.
Odo mňa to nie je útok na Colombus ale na skôr na tú mašinériu NHL a jej najnegatívnejšiu vlastnosť, ktorú teraz stelesnil Colombus.
Naše výkony v obrane charakterizoval fanúšik na HFBoarde:
It would be a good time to call up John Moore. He can't do much worse than our ECHL defense that we are currently sporting
Skrátka, najlepśie by bolo vymeniť Commodoreho a Kleslu. Ťjutinovi znížiť ice-time, Methota dať healthy-scratch a povolať Mathieu Roya, Johna Moora a Codyho Goloubefa. V útoku povolať (ak sa dá) Dannyho Fritscheho a Alexandre Picarda, prípadne Maxima Majorova.

Zostava by mohla byť:
Hejda, Moore
Ťjutin, Stralman
Roy, Goloubef

a útok:

Nash - Vermette - Huselius
Umberger - Brassard - Voráček
Torres - Fritsche - Majorov
Picard - Pahlsson - Boll
(Jared sa vie aspoň pobiť :box: :D )
Columbus Blue Jackets: Tým s nejhorší obranou v NHL
Trošku paradox pri takom trénerovi a systéme hry. :-P Snáď sa chytí Mason. Držím palec. :good:
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS