Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Dnes znovu super výkon a dostali ste sa do čela celej KTL :thumbsup: .
Ixo 2. naj výkon dna, dúfam že si bol včera v stávkovej a dal na NHL... :wink:
Ohlund: Odpisujem na rýchlo lebo máme zabíjáčku :) Dobil som si v ifortune konto za 5euro a hneď mi vyšli tam dve tikety som bol v pluse 6eur podal som stoho 4eura na bayern, real, juventus ušli mi 4eura teda a už som minul celé konto ale tak normálne v stávkovej som bol si včera dohromady aj s ifor. a nike vybrať 10ečok, takže som na tom ešte v pohode a podal som tiket cez víkend veľký tažký na oči ale zatiaľ mi vyšli čo sa hralo uvidím...keby tak to klablo bolo by skoro 300euríkov :D a ty si ako zatiaľ na tom od vtedy čo sme si písali? Zahráme zas dakedy zápas najbližšie...včera som napr ty kokos vidíš prehral aj na chicagu a caroline..ale aspoň, že sa tu zadarilo a to ozaj 2 najlepší výkon? :) Ale čo smám výhru na tom tikete 300eur tam mi nhl vyšla buffalo a phoenix ale som to mal poistené xkami, ale ani netrebalo. Hlavne že sa darí týmu :clap: :clap: :clap: . GI FURIOUS DOGS GO :povzbudzovanie: :groupwave: :cinka: :box: :frajer2: Chválim za posledné dni výkon Paľa aj keď dnes mu to nevišlo ale nevadí a tiež chválim výkon englanda :good: Lukáš je trošku pozadu ale on sa otrhne z tej reťaze :D :wink: nevadí veď...hlavne že sa nám ako týmu darí :frajer2: .
Lukáš v noci si podal super výkon :good: . Chlapi držíme sa na 1. mieste čo je veľmi super :clap: treba to udržať, prípadne sa toto kolo čo najlepšie umiestniť :!: GO FURIOUS DOGS GO :povzbudzovanie: :groupwave: :cinka: :box: :frajer2:

Fú ešte aj dnes ráno som opitý zo soboty večer a povedal by som že ešte dnes viac :lol: .
ixo píše:Ohlund: Odpisujem na rýchlo lebo máme zabíjáčku :)
:slintac:
Lukáš je trošku pozadu ale on sa otrhne z tej reťaze
Zatial to nie je uplne podla mojich predstav, ale uz sa do toho dostavam. Este stale ma rozptyluju nase fanusicky. :D
Lukáš :D A prečo ten prví smile? Mňa včera zas na disco rozptytovali babenky a riadne :lol: . A pome chlapi nech to tu žije :clap: .
Akože prečo? :D Však zabíjačka, dostal som na tlačenku a klobásu a črevká (či jaternice, či krvavničky či ako je to spisovne) chuť. :D
Jaj tak jaj ja debo :lol: ja som tam prvo videl taký smile že grc podľa toho čo mu ide s úst že niečo podobne, ako grc a to on slintá ten smile hehe ja som tĺk :lol2: , keby nenapíšeš neprídem na to :lol: . Tak prídi na koštovku k nám :D a škvarky také mesité nič? Dneska ak si dobre natipoval bude všetko klobáska, tlačenka a tak :D :) .
Tak pome FURIOUS DOGS nedajme si vziať 1. miesto zaberme :twisted: :povzbudzovanie: :groupwave: :cinka: :box: :frajer2: :!: Mi len tak ľahko ho už nepustíme :fucker: :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!: Dnes nie som inač istý mojimi typmi, ale hádam spolu dačo už vykúzlime :roll: :clap: :clap: :clap: . GO FURIOUS DOGS GO :povzbudzovanie: :groupwave: :cinka: :box: :frajer2: Držme sa chlapi :frajer2: .
Chlapi prepáčte že som včera nenatipoval ale nešiel mi net a nemal som ako natipovať. Domov som prišiel o okolo pol 4 a do piatej som bol ešte na nete a vravím si že natipujem podvečer že dám kus iné tipy ako vy a zrazu po piatej tak nejako vypadol net a nešiel mi ani ráno. Skúšal som aj o 11 večer a nešiel stále net...ešte som si budík nastavil na na pol druhu v noci pred tým ak by šiel že by som tipol aj som sa zobudil ale rozospatý som nevedel prečo mi zvoní budík vypol som a zaľahol a ani ma už nenapadlo na čo som si budík nastavil, ale ráno keď som stal skúsil čo ide net tak nešiel takže ani vtedy určite nešiel ale inač keby sami dalo podať tak máme o bod viac mali by sme 12b ale mame 11b čo je veľmi super som rád že sa to nepobabralo, takže ešte raz chlapi sorry za to nenatipovanie...dnes natipujem pre istotu v škole ak by nešiel ani dnes net mi doma ale potom si doma možno pomením tipy ak pôjde net lebo poobede mám lepšie info o zápasoch a a zaujímavostí čo ma dosť ovplvní k tipom a pomôže...takže ma snaď neukameňujete, že som netipol :D hlavne ti Palo ale ne srandujem a musím si zmeniť heslo Paľo, lebo všade mám to isté, aby si to nezneužil ako minule :D ni fakt :wink: No a inač ako dopadlo to vyšetrenie v BB tvojho malého? Dúfam, že všetko je ok a že budeš maximálne sústredený na zápasi :wink: .

Toto je hádam prví krát od kedy tipujem na hf že som netipol a netipol som z dôvodu nejakej nedbanlivosti a tak, ale z toho že nešiel mi net.

GO FURIOUS DOGS GO :!: :povzbudzovanie: :groupwave: :cinka: :box: :frajer2: :clap:
Tatiaľ píšem zo školy,malý je v BB,takže večer ti poviem.Myslím že je to okej,mal som pár dňovú pauzu,proste nešlo mi,ale teraz 2 dni som pomohol bodovať,včera a predvčerom.No večer napíšem viac do témy.
palkovk píše:Tatiaľ píšem zo školy,malý je v BB,takže večer ti poviem.Myslím že je to okej,mal som pár dňovú pauzu,proste nešlo mi,ale teraz 2 dni som pomohol bodovať,včera a predvčerom.No večer napíšem viac do témy.
:wink:
No malý je okej,v poriadku.Toto kolo sa mi zdá úplne zvláštne.Podľa mňa tipujeme slabo,lenže ostatní ešte oveľa slabšie.Aj včera len 8 bodov a ešte sme zvýšili náskok oproti druhému a tretiemu.Máme náskok 12 bodov.Dnes musíme získať veľa bodov a upevniť si postavenie.Tak dotoho FFFDDD!

Ako Rado ten 300eurový tiket???
Tak je dobre potom keď je všetko ok s tvojim synátorom :good: . Ono čo sa týka tipovania nášho netipujeme slabo mi sme mali silný nástup kola a tam sme odskočili súperom a držíme si to a teraz tipujeme tak prevažne, ako ostatný tak nám to drží, ale s časti máš pravdu s tým tipovaním avšak ja som spokojný nad mieru a 1. miesto si už nedáme zobrať, nesmieme :!: Inač ten deň čo som netipol z toho dôvodu, keby tipnem tak som v individuálke na 2. mieste ale nevadi kašlať na to aj tak sa tam dostaňem :-P ale ne kakať na to :D ide týmu a to stačí ved si všimni toto kolo idem s tým čo osm chcel ako som ti vravel aj keď to neni naschvál ale si myslím,, že ten zápas vínde tak tak to tak šupnem ale to o tom potom. Tiket neviešiel a ani iné :lol: Zajtra mám Paľo stužkovú. Už sa teším na to keby pôjdeme po baroch, ale to prv musia rodičia odísť zo stužkovej a my budeme mať túlavé dni..už sa zajtra vidím ako agresor :lol2: sa dotelím ale nie s mierov musím lebo ak preženiem som sprostý len do bitky a tak a nesmiem sa dať úplne do laty lebo ak matka zistí tak koniec :D Zajtra si v pohode tipnem lebo začína to až o 7večer tak sa majte chlapi. Dnes zase zahráme v noci super aspoň dúfam GO FURIOUS DOGS :povzbudzovanie: :groupwave: :box: :frajer2: :clap: :fan: :bavme:
Tak príjemnú stužkovú.Staneš sa dospelým. Aspoň tak sa hovorí.Konečne dostaneš rozum. :lol2:
Chlapi po dnešnej noci to nebola žiadna sláva inač, Paľo mal si pravdu s tým tipovaním uznávam. Zase nám pomohlo to, že ostatné tými nahrali tiež okolo 20b až na MB, ktorý nahrali 25b a dotiahli sa na nás. Chlapi stratili sme dostatočný náskok treba zabrať a nedať si vziať 1. miesto, takže v noci zamakáme!
Dnes je tradične veľká porcia zápasov, takže máme šancu opäť odskočiť prenasledovateľom.
GO FURIOUS DOGS :povzbudzovanie: :wawe:

Inak, všetko najlepšie ixo. :pivo2:
Díki luky za gratuláciu cením si to :wink: . Ty si si aspoň spomenul nie, ako ten vatrheľ palkovk :lol2: vidíš luky si spomenie na moje narodky čo sa dá povedať, že je cudzí človek(nemyslím to tak cudzí úplne, ale že ma menej poznáš...samozrejme ty si náš patríš sem do rodiny :wink: ) pakovk, takže :beee: Srandujem Paľo kamoš môj. Inač stužková sa celkom dala a potom už nič moc keď sme mali ísť piť po stuž. sme sa nedohodli nejako tak som ja zmizol aj s pár luďmi a dali sme si z kokosa do nosa :oslava: :lol: . Dnes som si mysle, že sme dopadli horšie, ale 10b je pohoda jahoda :good: . Dnes chlapi mi najväčšiu radosť spravíte, keď uhráme dobrý výsledok a udržíme si 1. miesto, ale lepšie bude keď súperom odskočíme ešte viac :frajer2: . Furious Dogs tak im to ukážme :smile03: .
A ty máš narodky?Som nevedel.Všetko najlepšie.Prídem zajtra za tebou.O 6ej,okej?Dnešný deň musíme zvládnuť.Podľa mňa sú veľmi ťažké zápasy!Tak skúsme
Dík :wink: a jasne tak zajtra o 6 a ešte ti napíšem dnes sms, že zajtra to môže byť o tej 6ok.
:buch: Carolina-Vancouer po 2. tretine 4:1 a to som chcel dať pôvodne 1 a dal som 0 a aj som to mal prvo napísané 1 :bac:
Paľo dnes sme sa riadne pár chalanov rozbili v škole. Ráno kamoš mi dá kar.horksú flašu 7decku na narodky ja že odložím na disco aha v škole padlo, ako nič ale moc nechceli chalani všetci piť tak sme ju 3scucli,ale prvo slušne sme ponúkli učiteľa počítačov či si dá :D on že chlapci nie nie nechcem a potom mal slinu pýtal čo oslavujeme :lol: neskončila ani jeho poriadne hodina už sme boli fuč v krčme z hodiny dali sme si uliať striky červené fú a tá barmanka nedalo nám tak sme boli každú prestavku v krčme a ešte aj cez hodiny na stojaka piť a ty vraj po stužkovej dostanem už rozum :lol2: následky teraz znášam hlava bolí dosť...ale z nás tiahlo na hodine a bu*eranti náš už požalovali, ako malé deti, že chodíme do krčmi ale to je nič kedže už máme 18 :-P sranda dnes bola toto bolo lepšie oslávenie narodenín mojich, ako v sobotu a ešte to bude mať asi pokračovanie :lol:
No boha!!!Takže dnes asi si natipoval dobre.Asi dám rovnaké tipy ako ty. :oslava:
Čo na to povedať?Nahrali sme len 12 bodov.Ale náskok oproti ostatným sme zvýšili.Máme náskok 13 bodov pred MB.Takže ešte 2 kolá.Treba to udržať!

Slabý výkon = zvýšenie náskoku!?
palkovk píše:
Slabý výkon = zvýšenie náskoku!?
takze si nefandite :D

slabe vysledky..
Veru veru slabý výkon ešte že ako tak zachránil Lukáš.
maro: a vy ešte slabšie výsledky kedže ste pod nami a mi sme zatiaľ 1
Paľo: to už nejako udržíme prvé mieste bude naše aspoň dúfam a potom môžme aj MB dať zabodovať aby nemali stále len slabé výkony.
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS