Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No soudě podle těch dvou zápasů co jsme s váma teďkon hráli... se celkem divim že jste na tom tak špatně... rozhodně mi nepřišlo, že hrajem s týmem kterej by měl bejt 14. po základní části.... ale tak dobrej útočnej hokej neni všechno... poznal jsem to sám... na začátku sezóny hrál Phoenix ofenzivně... byl lepší jak soupeř, ale zápasy jsme nevyhrávali... teď jsme se vrátili k tvrdé defenzivě a hle.. 6 zápasů jsme bodovali a poslední 4 dokonce výhra....

Jak říkává často Tippett: "tým musí najít cestu jak vyhrávat zápasy...", jenom dobrej hokej prostě v týhle lize nestačí....
mitch píše:Fakt je ze nehrame tak zle jak su tie vysledky. Dnes sme boli zas herne lepsi jak super. coztoho ked 40striel a jeden gol pet minut pred koncom. Teba to otocitn a zacat vyhravat je stale len polovica novembra a myslim ze sa to da.
Myslím že dnes máte ideálnu šancu sa nakopnúť, prídu k vám blackhawks teda víťazi SC ale aj tím , ktorí si z vás (ale aj nás) robí posledné 2 roky dobrý den :x , porazili vás 6x v rade, vyradili z PO, otočili z 5:0, dali vám doma 1:7...
A DOSŤ !! dnes verím že im nakopete .... aj bez Jokinena, ktorý dostal 3 - zápasový trest za krosček na Wolskeho.
Ste síce rival ale dnes vám to úprimne prajem, mal by som si užívať ten pohlad na tabulku ale takto to neni ono ved Canucks nemajú v divízii poriadneho súpera, tak sa vzchopte a posnažte sa nám tú cestu za dalším divíznym titulom ešte "osladiť" , chcem aby zostala vysoká rivalita medzi Canucks a Lames a aby mali naše vzájomné zápasy rovnaký náboj ako posledné sezony.
Takže dnes vyhrajte a dobite ich :bitka3: a my ich zajtra dorazíme. Najhorší scenár bude ked si tí operenci odvezú z kanady všetkých 6b.
Fakt neskutočné trápenie v koncovke, inak hráte dobre! :) čisto vlaňajší Bruins...
Krása, takto som si to predstavoval , 7:2, Iginla hattrick :thumbsup: , aj Morrison 1+1 :) , Turco 80% :D .
Len dúfam že dnes nato nadviažeme aj my podobným výsledkom.
:hroza: kde sme sa to dostali aby nam canucks fandili? tak sa fandi z lutosti najhorsim timom.
mitch píše::hroza: kde sme sa to dostali aby nam canucks fandili? tak sa fandi z lutosti najhorsim timom.
Pekne si to vystihl :yes: Na jednu stranu je super ze nas Calgary s Edmontonem v divizi neohrozuji ale na druhou stranu jsou to kanadske tymy a v soucastnosti patri mezi to nejhorsi v NHL :scare: A to me sere...
mitch píše::hroza: kde sme sa to dostali aby nam canucks fandili? tak sa fandi z lutosti najhorsim timom.
No ja s kolegami nazor nezdielam, a vaše trápenie ma len a len teší :biglol: Uz len Detroit mam menej rád ako vás
Ďalší "vlastňák" čo vás stál boly :hroza: Aspoň, že Iginlovi sa darí i keď z dnešného súboja vyšiel víťazne Biron. Mne je len strašne ľúto, že ani teraz, keď sa chytá, nemá nikoho, kto by mu pomohol. Akú takú nádej som na začiatku sezóny vkladal do Bourquea, ale to rýchlo prešlo. A Kipper je taká flegma, že ja byť na jeho mieste a inkasovať také góly, lámem jednu hokejku za druhou... Nechápem. :ee: :thumbsup:
No aspoň se nemůžete oismívat Oilers... :smile03:
Dneska MUSIME VYHRAT !!! Prehra s mamlasmi z vancouveru je neakceptovatelna.
mitch píše:Dneska MUSIME VYHRAT !!! Prehra s mamlasmi z vancouveru je neakceptovatelna.
Zklidni se :bac:
mitch píše:Dneska MUSIME VYHRAT !!!
Dúfam že ti spravili lamky radosť :smile03: . Prehrali ste s nami 4 z posledných 5 zápasov a ten posledný, ešte v minulej sezone, skončil 7:3.
Dnes ste dostali dalšiu 7 , Raymond strelil svoj 2. hattrick kariéry a oba dal na lade Calgary, pri tom prvom dal Kipperovi gol od stredovej čiary... proti vám mu to proste ide, v posledných 13 zápasoch dal 1 gol ale prídu Lames a bum hattrick, dnes dal gol pri presilovke, oslabení aj pri vyrovnanom počte hráčov.
Burrows dokázal streliť gol už tretí zápas v rade :thumbsup: a tretí zápas v rade boduje aj Jeff Tambellini, s Jeffom v zostave máme tento rok bilanciu 8-0-1 takže dúfam že zostane v 1.tíme až do konca sezony.
Canucks sa po tej vysokej prehre s B-hawks celkom rozbehli a posledné 2 zápasy odohrali perfektne - 6ka San José, 7ina Calgary a najbližšie to bude 8 v United Center. :cinka:
Ohlund píše:
mitch píše:Dneska MUSIME VYHRAT !!!
Dúfam že ti spravili lamky radosť :smile03: . Prehrali ste s nami 4 z posledných 5 zápasov a ten posledný, ešte v minulej sezone, skončil 7:3.
Dnes ste dostali dalšiu 7 , Raymond strelil svoj 2. hattrick kariéry a oba dal na lade Calgary, pri tom prvom dal Kipperovi gol od stredovej čiary... proti vám mu to proste ide, v posledných 13 zápasoch dal 1 gol ale prídu Lames a bum hattrick, dnes dal gol pri presilovke, oslabení aj pri vyrovnanom počte hráčov.
Burrows dokázal streliť gol už tretí zápas v rade :thumbsup: a tretí zápas v rade boduje aj Jeff Tambellini, s Jeffom v zostave máme tento rok bilanciu 8-0-1 takže dúfam že zostane v 1.tíme až do konca sezony.
Canucks sa po tej vysokej prehre s B-hawks celkom rozbehli a posledné 2 zápasy odohrali perfektne - 6ka San José, 7ina Calgary a najbližšie to bude 8 v United Center. :cinka:
kolko ma vancouver stanley cupov? moc sa v hokeji nevyznam.
mitch píše:kolko ma vancouver stanley cupov? moc sa v hokeji nevyznam.
Jeden :idea:
JohnnyCanuck píše:
mitch píše:kolko ma vancouver stanley cupov? moc sa v hokeji nevyznam.
Jeden :idea:
Gratulujem.
Len škoda, že Canucks ani jeden...
Tak podme hrame dalej, 6-8 bodov na plajof to sa este da. Ak to bude na konci januara v prdeli, vyhadzujeme suttera a suttera, nejakeho uspesneho trenera z AHL alebo uspesneho asistenta z NHL ako kouca, ziskat top draft buduci rok, vytrejdovat i zname mena za prospekty. Neuznavam dlhy rebuilding, chcem byt uz buduci rok dobry.
ThrashersFan píše:Len škoda, že Canucks ani jeden...
To ma vôbec netrápi že v minulosti sme nezískali ani jeden cup, neviem prečo to každý dookola vyťahuje a čo natom vidí, ja si užívam prítomnosť a v nej Canucks dominujú vo svojej divízii a teda aj proti Lames a konečne patria aj k vážnejším kandidátom na :cup: .
Také Toronto môže mať 13 SC ale to z nich nerobí dobrý tím a každý si z nich robí len srandu a celkovo tie počty SC tímov z original six pre mna moc neznamenajú, v minulosti proste neboli podmienky pre všetky tímy rovnaké...
A som rád že ked získajú Canucks svoj prvý SC budem môcť byť pritom.
Ohlund píše:
ThrashersFan píše:Len škoda, že Canucks ani jeden...
To ma vôbec netrápi že v minulosti sme nezískali ani jeden cup...
A som rád že ked získajú Canucks svoj prvý SC budem môcť byť pritom.
Presne tak :yes: Me osobne bude urcite vic tesit kdyz Canucks ziskaji :cup: a bude to jejich prvni protoze bude proste prvni a ja budu u toho!Bude to proste jedinecny :frajer2: Na tady tohle se tesim a budu na to cekat ale myslim ze ne dlouho :smile03:
Ehm, moment, ale čo to mení na situácii, že si privlastňujete cudzí SC? Aspoň tak mi to zneje. Inak súhlasím. Obzvlášť st ým Torontom. SC sú úplne zvrátené kritérium pre určovanie kvality tímov.
ThrashersFan píše:Ehm, moment, ale čo to mení na situácii, že si privlastňujete cudzí SC? Aspoň tak mi to zneje. Inak súhlasím. Obzvlášť st ým Torontom. SC sú úplne zvrátené kritérium pre určovanie kvality tímov.
Kdo si privlastnuje cizi SC?
leo:
JohnnyCanuck píše:Jeden :idea:
Áno, viem, otaźka bola koľko má SC VANCOUVER? Ale tak hádam nie je treba písať, ěz na koho myslel mitch.
ThrashersFan píše:Ehm, moment, ale čo to mení na situácii, že si privlastňujete cudzí SC? Aspoň tak mi to zneje. Inak súhlasím. Obzvlášť st ým Torontom. SC sú úplne zvrátené kritérium pre určovanie kvality tímov.
Kto si privlastňuje cudzí SC? :-O
ThrashersFan píše:Áno, viem, otaźka bola koľko má SC VANCOUVER? Ale tak hádam nie je treba písať, ěz na koho myslel mitch.
Na svoju nedomyslenú otázku si dostal múdru odpoveď, je jedno čo myslel Bjukenen, na to si dodatočne takto reagovať nemal.
ThrashersFan píše:Áno, viem, otaźka bola koľko má SC VANCOUVER? Ale tak hádam nie je treba písať, ěz na koho myslel mitch.
Vancouver ma jeden,Canucks zadny.Spokojenej?
Ziadna slava vykon ale teda aspon dva body. Pokracujeme dalej potrebujeme vyhry.
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE