Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Niekto je už raz taký...škoda ho, čo už. Môže si za to len sám. Veď ktorý tréner neuprednostní menej talentovaného zato pracovitého hráča čo celý zápas odjazdí po zadku? Navyše v koncovke to bola vždy bieda. Ale dosť už o Lacikem,diskusia je o Chicagu.

Kuš s Makarovom, ja chcem Kopca v druhej lajne :!: :cry:
Getzo5 píše:Niekto je už raz taký...škoda ho, čo už. Môže si za to len sám. Veď ktorý tréner neuprednostní menej talentovaného zato pracovitého hráča čo celý zápas odjazdí po zadku? Navyše v koncovke to bola vždy bieda. Ale dosť už o Lacikem,diskusia je o Chicagu.

Kuš s Makarovom, ja chcem Kopca v druhej lajne :!: :cry:
Asi ta budem musiet sklamat,existuje par moznosti..

1- Bude trejdovany hned na zaciatku sezony
2- Predsa len sa dostane do druhej lajny,schopnosti na to ma ,mne sa zacina pacit cim dalej viac
3- bude hrat v 3-4 lajne
O druhej a tretej možnosti samozrejme viem, ale prečo trejd? O tom som ešte v jeho prípade nepočul. :-O
Getzo5 píše:O druhej a tretej možnosti samozrejme viem, ale prečo trejd? O tom som ešte v jeho prípade nepočul. :-O
Preto ,lebo ak nikto nenahradi Sopela v 3 pare,ostane nam Hendry,na ktoreho sa este stale neda spolahnut,potom tu mame Scotta ,ktory hraje aj ako utocnik a obranca,+ Boynton,ked sa im nebude darit,prvy padne Kopecky za veterana obrancu ;-) na ktoreho je spolah a dokaze blokovat strely ako Sopel,na posty v utoku je uz teraz pretlak,na miesto obrancov v 3 pare je problem,mame talenty,ale ani jeden mozno az na Vishneskiyeho,je to daleko a u nas je obrana na prvom mieste,takze na kazdu poziciu su mladsi ako Kopec+jeho 2 mil,ale ako hovorim,este je stale prilis skoro na uzavery..
Vedeli ste,ze Joel Quenneville bude na otvaracom zapase v Colorade 7-meho oktobra oslavovat svoj 1000 zapas?

Ako trener Blackhawks :Regularna sezona-160 zapasov 97-44-19 :!: co je .666 % uspesnost,rekord v Hawks historii.

Play offs: 25-14 ...641% co je rekord v Hawks historii od roku 1940 :!:

Verim,ze mu v Colorade urobia peknu oslavu :wink:
JOHN SCOTT the beast of the West :cinka: :box:

Obrázek
Na zemi lezi Brouwer,ktory je chlap ,ako hora :D
Johnny and Laddy :hroza: :giggle:

Obrázek
Tak zatial jednoznacne Morin kraluje,19 rocny chlapec :D WOW.
Ten chlapec mi strasne pripomina Kanea,palicova technika,IQ,prihravky,strela a vcera dokonca ukazal,ze sa neboji ani hitovat :!: ....

Dnes by mal nastupit uz aj Hossa a Kane konecne,ja osobne by som chcel vidiet lajnu Hossa,Bolland a Makarov.

Pomaly ,ale isto sa potvrdzuje,ze Hendry sucks !!,som zvedavy ,ako to vsetko nakoniec skonci a kto bude hrat v 3 D pare..,alebo Kopec bude trejdovany.
Hokej je o korčuľovaní, ak v ňom neodstráni tie obrovské nedostatky, tak neviem, neviem ako to pôjde Jeremymu. Napriek tomu ma neskutočne štve, doslova sere, že bol súčasťou toho trejdu. Žiadny iný prospekt nie je taký pure scorer ako on.
ThrashersFan píše:Hokej je o korčuľovaní, ak v ňom neodstráni tie obrovské nedostatky, tak neviem, neviem ako to pôjde Jeremymu. Napriek tomu ma neskutočne štve, doslova sere, že bol súčasťou toho trejdu. Žiadny iný prospekt nie je taký pure scorer ako on.
O koľko je horší od Heatleyho či Tavaresa? Stále veľmi veľa priestoru pre zlepšenie a aj tak mu to nemusí robiť prehnané problémy...just saying.
ThrashersFan píše:Hokej je o korčuľovaní, ak v ňom neodstráni tie obrovské nedostatky, tak neviem, neviem ako to pôjde Jeremymu. Napriek tomu ma neskutočne štve, doslova sere, že bol súčasťou toho trejdu. Žiadny iný prospekt nie je taký pure scorer ako on.
A je to tu..

Vsimal som si ho specialne na 2 campoch,prospect a teraz tento,dokonca ak mas moznost ,pozri si ho v preseason zapasoch,ja NEVIDIM,ziadne korculiarske nedostatky,skor naopak,som sokovany potom,co som na neho pocul,od "odbornikov" na trashers fore,kde sa stazovali na jeho korculovanie a potom kazdy prebral ,ako samozrejmost,ten chlapik v nicom nezostaval ani v jednom campe,preto stale nerozumiem,kde sa beru tie info o jeho slabom korculovani :D..

to je jeden a vcera som nahral jeho dalsi gol a prihravku,ten chlapik tam korculuje ako vichor ,ja naozaj neviem,mozne ste si pomylili hraca? :ja_neviem:

Este nema dobry rozbeh z miesta,ale to sa v jeho veku da velmi lahko naucit ...pocul som nazory,ze korculuje ,ako kacka :D od Joescores :lol:
Popradcan píše:to je jeden a vcera som nahral jeho dalsi gol a prihravku,ten chlapik tam korculuje ako vichor ,ja naozaj neviem,mozne ste si pomylili hraca? :ja_neviem:
Ja ho len spoznávam, ale taktiež nemám pocit, žeby toto bolo ako víchor. Pekná sťahovačka, ale potom bolo vidno ako ťažkopádnejšie zaberá a keby sa chcel pretláčať cez ruku, nie nahrávať, už by ho seberýchlejší obranca mal...tie prihrávky atď. nespomínaj znova, to hádam nemá s nožmi na nohách nič spoločné, alebo áno? Ja napr. verím, že bude pre Hawks prínosom, ale z toho čo málo som doteraz videl, pokiaľ sa nezlepší, to žiadna raketa nebude, tobôž v kategórii "krídelník". :wink: Beztak si myslím, že na tom aspoň vrámci možností tak ako Tavares bude pracovať, času má ešte dosť.
Getzo5 píše:
Popradcan píše:to je jeden a vcera som nahral jeho dalsi gol a prihravku,ten chlapik tam korculuje ako vichor ,ja naozaj neviem,mozne ste si pomylili hraca? :ja_neviem:
Ja ho len spoznávam, ale taktiež nemám pocit, žeby toto bolo ako víchor. Pekná sťahovačka, ale potom bolo vidno ako ťažkopádnejšie zaberá a keby sa chcel pretláčať cez ruku, nie nahrávať, už by ho seberýchlejší obranca mal...tie prihrávky atď. nespomínaj znova, to hádam nemá s nožmi na nohách nič spoločné, alebo áno? Ja napr. verím, že bude pre Hawks prínosom, ale z toho čo málo som doteraz videl, pokiaľ sa nezlepší, to žiadna raketa nebude, tobôž v kategórii "krídelník". :wink: Beztak si myslím, že na tom aspoň vrámci možností tak ako Tavares bude pracovať, času má ešte dosť.
Jasne mas pravdu,neni to ziadny vichor :D,ale po tom co som na neho pocul,ze korculuje ako kacka,mi to ako vichor pripada,cakal som ovela horsie korculovanie.

Kane,Seabrook,Sopel a hlavne posledne dvaja menovany drilovali korculovanie pod specialnym trenerom,lebo boli pomaly ako ***.
Myslis,ze sa da takto hrat na takejto urovni bez dobreho korculovania?.Podla vsetkych info,co k nam sem dorazili sa dalo dedukovat,ze Morin bude potrebovat minimlane 2 roky na farme drilovat korculovanie ,ale po tom co som videl,je ten chlapik hrat v Acku,bez dobreho korculovania,by sa o tom ani nerozmyslalo .
Dnesny clanok,ktory som teraz nasiel

http://committedindians.com/jeremy-mori ... ter-plans/

After a two-point night in Detroit, Morin has three points in two preseason games in which he has played against mostly NHL regulars from both the Lightning and Red Wings. His power play goal against Jimmy Howard was a great effort, and both of his assists (to Jonathan Toews on Wednesday and then Brandon Pirri on Friday) have been in traffic.

There are roster spots available on the Blackhawks, and the organization has given their young prospects a fairly simple goal: earn it. So far, if anyone has earned a spot on the NHL roster, it’s been Morin.
Kaner bol na tom aj predtým dobre.:wink: Keby to v sebe nemal, dnešnej úrovne by nedosiahol. O tom sa u Morina môžme zatiaľ len domnievať. Ako behajú kačky vo futbale viem, ako ale vyzerá hokejová kačica, to mi zatiaľ nie je známe :D Je dobré a dobré, on na tom ešte zapracovať musí.

EDIT: K tomu článočku...nie som fanúšikom takých novinárskych drbov, takže nekritické chválospevy i keď nie nijak gigantických rozmerov a vášne nechávam bokom. Súhlasím však s poslednými dvoma vetami. Oba zápasy som sledoval live, prvý čiastočne, druhý celý a Morin sa mi v oboch páčil.
V prvych dvoch zapasoch ukradol show Morin a vcera to bol zase Skille,Makarov v stvrtej lajne nic moc,hral okolo 7 minut a nehral po boku Hossu,ktory hral s Kopeckym a Toewsom.

Ta prihravka Turca na druhy gol bola fantasticka :D
Getzo5 píše:Kaner bol na tom aj predtým dobre.:wink: Keby to v sebe nemal, dnešnej úrovne by nedosiahol. O tom sa u Morina môžme zatiaľ len domnievať. Ako behajú kačky vo futbale viem, ako ale vyzerá hokejová kačica, to mi zatiaľ nie je známe :D Je dobré a dobré, on na tom ešte zapracovať musí.

EDIT: K tomu článočku...nie som fanúšikom takých novinárskych drbov, takže nekritické chválospevy i keď nie nijak gigantických rozmerov a vášne nechávam bokom. Súhlasím však s poslednými dvoma vetami. Oba zápasy som sledoval live, prvý čiastočne, druhý celý a Morin sa mi v oboch páčil.
Najlepsie na tom ,je,ze tie blogy pisu ludia,ktory su velmi blizko k organizacii,takze maju o tom info z prvej ruky ;-)
Popradcan píše: Najlepsie na tom ,je,ze tie blogy pisu ludia,ktory su velmi blizko k organizacii,takze maju o tom info z prvej ruky ;-)
...resp. mierne skreslený pohľad. Ale názor rešpektujem u každého a s týmto aj súhlasím, takže sa nič nedeje. :wink:
Getzo5 píše:
Popradcan píše: Najlepsie na tom ,je,ze tie blogy pisu ludia,ktory su velmi blizko k organizacii,takze maju o tom info z prvej ruky ;-)
...resp. mierne skreslený pohľad. Ale názor rešpektujem u každého a s týmto aj súhlasím, takže sa nič nedeje. :wink:
Viem ako to myslis,ja tiez beriem taketo clanky s rezervou,ale viem,ze tyto ludia cestuju s timom,takze maju info od trenerov a scoutov...Je vela blogov,ktore vychvaluju do nebies niektorych hracov a nakonies sa do timu ani nedostanu :D
The individual rings, valued at about $30,000, are 14-carat white gold weighing 91.0 grams, with 404 diamonds and gemstones totaling approximately 8 carats.

Vcera dostali nasi chlapci prstene za vitazsvo SCupu... Nadhera..

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Popradcan píše:The individual rings, valued at about $30,000, are 14-carat white gold weighing 91.0 grams, with 404 diamonds and gemstones totaling approximately 8 carats.

Vcera dostali nasi chlapci prstene za vitazsvo SCupu... Nadhera..
ty vole :shock:
vazne krasne :thumbsup:
Nóó zkrátka nádhera. :good: Mít ho tak doma, co? :) :cool: Klidně s čistým svědomím prohlásím, že závidím. :)
:shock: :thumbsup: Krásne...pravda, spredu sa mi viac páčili tie pre Pens, lebo mali aj farebné logo, ale toto je decentejšie a pekné. Celkovo najviac sa mi páčili prstene Steelers zo Superbowlu, ale to už je tak trochu OT, že... :)

Obrázek

Obrázek
Nádhera :-O :cool:
Kopec v top6, podľa očakávaní - krása. :) Makarov bol posladný na farmu, pokiaľ sa nemýlim, takže to nasvedčuje skôr môjmu scenáru, než tvojmu, Popradčan. A zas na druhú stranu - Turco nechytá zle, ale v rozohrávke zbytočne často frajeruje. Asji si neuvedomuje, že 90`s sú už dávno za nami a toto sa nekompromisne trestá. Koľko už tak nebezpečných situácií túto pre-season vytvoril? Keby toto odstránil, bolo by to ok. Tím už síce na obhajobu SC asi nevidím, ale stále bude hore, sila sa z neho nestratila. Až na Byfugliena pred bránou a nepríjemného Steegera nič podstatné neodišlo. Nie, ani Niemi...

A Morin sa vo svojom veku javí doslova ako posila, podobne ako u nás Urbom. Či tak zvládnu celú sezónu, to sa uvidí, každopádne veľmi dobrá pre-season z ich strany.
Uz sa neviem dockat novej sezony. Fakt uz som nazhaveni a NHL mi uz neskutocne chyba! Inak strasne ma tesi predelenie Kopeckeho ku Toewsovi a Hossovi. Ved tymto dvom (myslim Hossu a Kopca), ked spolu nastupili, nikdy nesklamali a vzdy hrali nad ocakavania! Ti dvaja sa na lade citia. Bodaj by sa im darilo aj tuto sezonu aby tak hrali co najdlhsie!

Stvrtkovi zapas s Avalanche si nenecham ujst a chcem prvu vyhru v tejto sezone! Ved ako inak !

HAWKS :wawe:
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG